BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #216693 przez mesy
gosiak a leczysz się na coś ? coś z hormonami masz ? wiesz o co pytam :silly: bo ja już nie wiem co o tym mam myśleć :silly: :silly: i za którym cyklem Ci pokazywały wyniki pozytywny po owulacji ?
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #216697 przez gosiak
mesy no ja hormonki mam w miare oki FSH troszkę wysoko ale mieści się w normie, a testy powiem Ci że przez dwa cykle robiłam, a raz tylko zrobiła w dniu @, więc trudno mi powiedzieć czy to felerne testy (z allegro) czy poprostu LH miałam jeszcze wysokie, aczkolwiek troszkę wtedy zgłupiałam i nie małą nadzieję sobie narobiłam, bo tak w dniu owu wyszedł powytyw potem po owu wogóle nie było drugiej krechy a w dniu @ był pozytyw, więc nie wiem sama co o tym myśleć...

a czy będę się leczyć na coś to się okaże, na razie szukam przyczyny niepowodzeń, jedynym czynnikiem tych niepowodzeń może być polip którego mi kiedyś wykryto potem znikł i jutro idę sprawdzić czy się czasem nie odnowił, bo lubi się pojawiac ponownie, jeśli będzie to czeka mnie badanie histeroskopia, podczas którego usuwa się te i inne cholerstwa, a Polip mialam dość duży i On może utrudniać zagnieżdżenie się zarodka :huh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #216700 przez mesy
gosiak no mi wychodzą pozytywne 5 dni po owulacji... :dry: :dry: :dry:
miesiąc temu jak robiłam to nawet w dzień @ mi nie wyszedł pozytywny :dry: :dry: :dry: a z dniem jak mnie cycki zaczęły boleć to kreska druga znikła a teraz mnie bolą już od czwartku a krecha dalej wychodzi :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: mówię Ci zgłupiałam haha albo moja przysadka mózgowa szaleje buhahahah
13 lata 6 miesiąc temu #216705 przez gosiak
no z tymi testami to nigdy nie wiadomo, możliwe że LH Ci jeszcze nie spadło, albo albo :lol: no ja to kiedyś nawet na takim forum pisałam co ginowi pytanie zadajesz no to mi babka odpisała że test owulacyjny w dniu spodziewanej @ może oznaczać ciąże, ale nie musi :dry: bo po prostu jest podwyższone LH

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #216709 przez mesy
gosiak wiem wiem też o tym dużo czytałam i się zastanawiam właśnie jak to z tym hormonem jest bo miesiąc temu szybko mi wychodziły te testy negatywne :dry: :dry: dlatego mówię Ci ocipieć można hahah
13 lata 6 miesiąc temu #216711 przez magduska
i jak tam dziewczynki,zafasolkowala jeszcze jakas?? :laugh: :laugh: bo mnie niestety nie bylo,a za nim nadrobie zaleglosci to troche minie :dry: :dry: :woohoo:
13 lata 6 miesiąc temu #216715 przez mesy
magduska no chłopek i gorla zasafolkowane tylko w tym miesiącu ale to już chyba wiesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #216721 przez joweg
ja czekam i fasolkuje miejmy nadzeije w nastepnym cyklu :) juz nie radosc rozpiera ze to juz nie dlugo :)
13 lata 6 miesiąc temu #216731 przez gosiak
jodweg Ty kiedyś pisałaś że miałaś histeroskopie dobrze pamiętam? jak tak to dlaczego i czy bolało :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #216734 przez joweg
gosiak- tak mialam histeroskopie niecaly miesiac temu :) mialam bo jestem przed zaplodnieniem in vitro i to w sumie obowiazkowo robia w mojej klinice zeby wykluczyc ze mam zrosty polipy czy cos co mogloby zawazyc ze moje in vitro sie nie uda i jak wyglada macica, u mnie wszystko bylo ok , ale u zznajomej znalezli zrosty i odrazu usuneli :) w sumie nie boli :) pod narkoza , tylko potem przez dwa dni mailam czerwone plamienia ale to normalne :) a co ty tez bedziesz to miala ?
13 lata 6 miesiąc temu #216756 przez bidol
Lacrijka to super wiadomość :lol: :lol:
ja dziś cały dzień w domku - bo Sebuś chory, ale tak mi szybko dzień minął że dopiero zaglądam.
U mnie dziwna sprawa płodne wypadają mi za tydzień a ja mam chyba już dziś - tak po śluzie wnioskuje. - co prawda tak na prawde to nie wiem czy ten cykl będzie miał 34 dni czy 27 jak poprzedni - jak ten cykl jest krótszy jak poprzedni to może faktycznie płodne mi się zaczęły.
Kupiłam sobe nawet testy owulacyjne, ale jakoś w nie nie wierze, zwłaszcza po tym co Gosiak i Mesy pisały :dry:
13 lata 6 miesiąc temu #216759 przez mesy
bidol ja tym testom tez już nie wierzę :silly: :silly: :silly: ona pokazuja podwyższony poziom hormonu ale to też nie jest powiedziane że do owulacji musi dojść :dry: :dry: :dry: głupie te testy :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #216769 przez bidol
mesy napisał:

bidol ja tym testom tez już nie wierzę :silly: :silly: :silly: ona pokazuja podwyższony poziom hormonu ale to też nie jest powiedziane że do owulacji musi dojść :dry: :dry: :dry: głupie te testy :silly: :silly: :silly: :silly:

no właśnie mesy jak to jest? owulacje mam mieć ok 27, choć tak na prawde nie wiadomo. Pisałam już o tych moich porąbanych cyklach. Zrobiłam ten test i są dwie krecki - jedna jaśniejsza, ale jest, i co ja mam teraz myśleć :dry:
na ulotce pisze że jak jest taka jasna to się nie liczy.
wymiękam. nie wiem już sama - a śluz książkowy jak białko kurze. już nie wiem.

kurcze aż miło te dwie kreseczki na teście zobaczyć.
żeby to był test ciążowy :cheer:
13 lata 6 miesiąc temu #216771 przez mesy
bidol a masz ten śluz płodny ? niby powinno się poczekać aż kreski będą tej samej intensywności :silly: :silly:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #216774 przez bidol
mesy to nie jest zdjęcie mojego testu - bo nie chce mi się na kompa zrzucać
ale jest tu jesen taki sam
mój wygląda jak ten pierwszy od góry - mój troszkę intensywniejszy (obie kreski)
co do śluzu to ja k***wa mam przez połowe cyklu ten sluz płodny :angry:
Załączniki:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży