- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 6 miesiąc temu #216697 przez gosiak
mesy no ja hormonki mam w miare oki FSH troszkę wysoko ale mieści się w normie, a testy powiem Ci że przez dwa cykle robiłam, a raz tylko zrobiła w dniu @, więc trudno mi powiedzieć czy to felerne testy (z allegro) czy poprostu LH miałam jeszcze wysokie, aczkolwiek troszkę wtedy zgłupiałam i nie małą nadzieję sobie narobiłam, bo tak w dniu owu wyszedł powytyw potem po owu wogóle nie było drugiej krechy a w dniu @ był pozytyw, więc nie wiem sama co o tym myśleć...
a czy będę się leczyć na coś to się okaże, na razie szukam przyczyny niepowodzeń, jedynym czynnikiem tych niepowodzeń może być polip którego mi kiedyś wykryto potem znikł i jutro idę sprawdzić czy się czasem nie odnowił, bo lubi się pojawiac ponownie, jeśli będzie to czeka mnie badanie histeroskopia, podczas którego usuwa się te i inne cholerstwa, a Polip mialam dość duży i On może utrudniać zagnieżdżenie się zarodka
a czy będę się leczyć na coś to się okaże, na razie szukam przyczyny niepowodzeń, jedynym czynnikiem tych niepowodzeń może być polip którego mi kiedyś wykryto potem znikł i jutro idę sprawdzić czy się czasem nie odnowił, bo lubi się pojawiac ponownie, jeśli będzie to czeka mnie badanie histeroskopia, podczas którego usuwa się te i inne cholerstwa, a Polip mialam dość duży i On może utrudniać zagnieżdżenie się zarodka

Temat został zablokowany.
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #216700 przez mesy
gosiak no mi wychodzą pozytywne 5 dni po owulacji...

miesiąc temu jak robiłam to nawet w dzień @ mi nie wyszedł pozytywny
a z dniem jak mnie cycki zaczęły boleć to kreska druga znikła a teraz mnie bolą już od czwartku a krecha dalej wychodzi
mówię Ci zgłupiałam haha albo moja przysadka mózgowa szaleje buhahahah

miesiąc temu jak robiłam to nawet w dzień @ mi nie wyszedł pozytywny

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #216705 przez gosiak
no z tymi testami to nigdy nie wiadomo, możliwe że LH Ci jeszcze nie spadło, albo albo
no ja to kiedyś nawet na takim forum pisałam co ginowi pytanie zadajesz no to mi babka odpisała że test owulacyjny w dniu spodziewanej @ może oznaczać ciąże, ale nie musi
bo po prostu jest podwyższone LH

- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- joweg
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Staramy sie :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- joweg
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Staramy sie :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 6 miesiąc temu #216734 przez joweg
gosiak- tak mialam histeroskopie niecaly miesiac temu
mialam bo jestem przed zaplodnieniem in vitro i to w sumie obowiazkowo robia w mojej klinice zeby wykluczyc ze mam zrosty polipy czy cos co mogloby zawazyc ze moje in vitro sie nie uda i jak wyglada macica, u mnie wszystko bylo ok , ale u zznajomej znalezli zrosty i odrazu usuneli
w sumie nie boli
pod narkoza , tylko potem przez dwa dni mailam czerwone plamienia ale to normalne
a co ty tez bedziesz to miala ?

- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu #216756 przez bidol
Lacrijka to super wiadomość

ja dziś cały dzień w domku - bo Sebuś chory, ale tak mi szybko dzień minął że dopiero zaglądam.
U mnie dziwna sprawa płodne wypadają mi za tydzień a ja mam chyba już dziś - tak po śluzie wnioskuje. - co prawda tak na prawde to nie wiem czy ten cykl będzie miał 34 dni czy 27 jak poprzedni - jak ten cykl jest krótszy jak poprzedni to może faktycznie płodne mi się zaczęły.
Kupiłam sobe nawet testy owulacyjne, ale jakoś w nie nie wierze, zwłaszcza po tym co Gosiak i Mesy pisały

ja dziś cały dzień w domku - bo Sebuś chory, ale tak mi szybko dzień minął że dopiero zaglądam.
U mnie dziwna sprawa płodne wypadają mi za tydzień a ja mam chyba już dziś - tak po śluzie wnioskuje. - co prawda tak na prawde to nie wiem czy ten cykl będzie miał 34 dni czy 27 jak poprzedni - jak ten cykl jest krótszy jak poprzedni to może faktycznie płodne mi się zaczęły.
Kupiłam sobe nawet testy owulacyjne, ale jakoś w nie nie wierze, zwłaszcza po tym co Gosiak i Mesy pisały

- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu #216769 przez bidol
mesy napisał:
no właśnie mesy jak to jest? owulacje mam mieć ok 27, choć tak na prawde nie wiadomo. Pisałam już o tych moich porąbanych cyklach. Zrobiłam ten test i są dwie krecki - jedna jaśniejsza, ale jest, i co ja mam teraz myśleć
na ulotce pisze że jak jest taka jasna to się nie liczy.
wymiękam. nie wiem już sama - a śluz książkowy jak białko kurze. już nie wiem.
kurcze aż miło te dwie kreseczki na teście zobaczyć.
żeby to był test ciążowy
bidol ja tym testom tez już nie wierzę
![]()
![]()
ona pokazuja podwyższony poziom hormonu ale to też nie jest powiedziane że do owulacji musi dojść
![]()
![]()
głupie te testy
![]()
![]()
![]()
no właśnie mesy jak to jest? owulacje mam mieć ok 27, choć tak na prawde nie wiadomo. Pisałam już o tych moich porąbanych cyklach. Zrobiłam ten test i są dwie krecki - jedna jaśniejsza, ale jest, i co ja mam teraz myśleć

na ulotce pisze że jak jest taka jasna to się nie liczy.
wymiękam. nie wiem już sama - a śluz książkowy jak białko kurze. już nie wiem.
kurcze aż miło te dwie kreseczki na teście zobaczyć.
żeby to był test ciążowy

- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- bidol
-
- Wylogowany