- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
Mniej Więcej
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu #216327 przez bidol
oj dziołchy dajecie do pieca

Lacrijka bedzie dobrze moi znajomi 4 lata się starali - stwierdzili że nie ma szans i adoptowali - w trakcie załatwiania papierologii zaszła w ciąże. i mają dwujkę.
A tak serio to gdybym nie mogła mieć dzidzi to na 100% adoptuje - i nic w tym złego że tak myślisz, ale nie wykluczaj jeszcze szansy na własną dzidzie.
@nulka i Ty kochana się wiekiem nie przejmój szwagra siostra ma 41 i urodziła. Z resztą moja mama też cośw tym wieku była jak mnie urodziła
minus taki że krótko się niął nacieszyłam 
chłopek mój młody padł - wreszcie. Byliśmy z nim na pogotowiu - angina. I mimo że ma temp. do 40 stopni to warjuje jak zwykle.

Lacrijka bedzie dobrze moi znajomi 4 lata się starali - stwierdzili że nie ma szans i adoptowali - w trakcie załatwiania papierologii zaszła w ciąże. i mają dwujkę.
A tak serio to gdybym nie mogła mieć dzidzi to na 100% adoptuje - i nic w tym złego że tak myślisz, ale nie wykluczaj jeszcze szansy na własną dzidzie.

@nulka i Ty kochana się wiekiem nie przejmój szwagra siostra ma 41 i urodziła. Z resztą moja mama też cośw tym wieku była jak mnie urodziła

chłopek mój młody padł - wreszcie. Byliśmy z nim na pogotowiu - angina. I mimo że ma temp. do 40 stopni to warjuje jak zwykle.

Temat został zablokowany.
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 6 miesiąc temu #216338 przez Lacrijka
@nulka napisał:
Kuva, a mi sie tak słodkiego chce..@ za winklem pewnie.. Który mam dzien cyklu Skarbkowe dziewuszki ???

eMon mój woła kota bo mu zimno i zamiast Maciek to zawołał Marcin..spadłam z lożka..hihihi I jak my mamy stwarzac normalną rodzine haha
pisałam że czekolada wszamana, następna 14.10.2012
Kuva, a mi sie tak słodkiego chce..@ za winklem pewnie.. Który mam dzien cyklu Skarbkowe dziewuszki ???

eMon mój woła kota bo mu zimno i zamiast Maciek to zawołał Marcin..spadłam z lożka..hihihi I jak my mamy stwarzac normalną rodzine haha
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
13 lata 6 miesiąc temu #216343 przez @nulka
bidol napisał:
no kłopot w tym że ja się chyba powinnam już bardziej przejąć
oj dziołchy dajecie do pieca
![]()
@nulka i Ty kochana się wiekiem nie przejmój szwagra siostra ma 41 i urodziła. Z resztą moja mama też cośw tym wieku była jak mnie urodziłaminus taki że krótko się niął nacieszyłam
no kłopot w tym że ja się chyba powinnam już bardziej przejąć

- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #216369 przez bidol
@nulka zacytuję Cię
może to postawi Cię na nogi
pozwól że bede wulgarna
pier...sz jak potłuczona
zara tam podjade i Cie j...e w sam środek łba
[/quote]
głowa do góry i do roboty
może to postawi Cię na nogi

pozwól że bede wulgarna

pier...sz jak potłuczona
zara tam podjade i Cie j...e w sam środek łba

głowa do góry i do roboty

Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez bidol.
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- ajłona
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #216398 przez ajłona
Kobitki chyba się nie zdecyduję na te badanka...
Mirellcia wyniki badań i tak w żaden sposób nie wpłyną na moje decyzje...dzidziol jest już z nami na dobre!!!!to nie w tym rzecz. nieraz można zadziałać jeszcze w czasie ciąży i pomóc maluchowi i przy porodzie pośladki ściskają lekarze...chciałabym dla maleństwa jak najlepiej po prostu...ale Asik ma rację. stres jak nic! bo czy człowiek jest w stanie się przygotować na chorobę dziecka?...hmmm czytałam dużo o tych badaniach i one 100% pewności nie dają. nie wiem czy sobie mieszać w dyni skoro usg pokazuje wszystko w normie
Lacra jeśli chodzi o luzowanie o ciążę to pewno nie da się tak zupełnie, ale powiem, ze sierpień uznałam z góry za stracony bo to krótko po znikniętej torbieli było, a tu trach!!!2 krechy!!!! oj życzę Wam kochane! Życzę mocno!!!!
@nulko i Lacro a Wam to nie tylko jeb...cie w środek łba trza sprzedać ino glana na twarz coby wskoczyło wszystko we właściwe szufladki
pindolą o wieku i niepisanych dzieciach...matko jedyna!!!!!aż mi hormony bardziej zabuzowały no!!!!!
kolorowych snów Maleńkie
Mirellcia wyniki badań i tak w żaden sposób nie wpłyną na moje decyzje...dzidziol jest już z nami na dobre!!!!to nie w tym rzecz. nieraz można zadziałać jeszcze w czasie ciąży i pomóc maluchowi i przy porodzie pośladki ściskają lekarze...chciałabym dla maleństwa jak najlepiej po prostu...ale Asik ma rację. stres jak nic! bo czy człowiek jest w stanie się przygotować na chorobę dziecka?...hmmm czytałam dużo o tych badaniach i one 100% pewności nie dają. nie wiem czy sobie mieszać w dyni skoro usg pokazuje wszystko w normie

Lacra jeśli chodzi o luzowanie o ciążę to pewno nie da się tak zupełnie, ale powiem, ze sierpień uznałam z góry za stracony bo to krótko po znikniętej torbieli było, a tu trach!!!2 krechy!!!! oj życzę Wam kochane! Życzę mocno!!!!
@nulko i Lacro a Wam to nie tylko jeb...cie w środek łba trza sprzedać ino glana na twarz coby wskoczyło wszystko we właściwe szufladki

kolorowych snów Maleńkie

Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez ajłona.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 6 miesiąc temu #216408 przez gosiak
Mirella palnąć to chyba mało i już nie działa, to trzeba je...ciem straszyć, bo aż sama się przestraszyłam a przecież ja nic nie zrobiłam 
Lacra no żeby tylko Twojemu eMkowi nie myliło się imię dziecka to jeszcze będzie wszystko oki
a wiecie co mój kot wczoraj zrobił? leżymy z M a obok łóżka na stoliku stało piwko w kufelku i rureczka, i już późno było postanowiliśmy zgasić tv, kot leżał mi nad głową i gdy ciemność w pokoju nastała on cichaczem wysunął łebek i ząbkami wyjął sobie rureczkę, no tak zaczęliśmy się z niego śmiać że pewnie cały wieczór sobie planował że jak tylko pójdą spać to rureczkę sobie podwędzi
no nic mykam spać do juterka babeczki

Lacra no żeby tylko Twojemu eMkowi nie myliło się imię dziecka to jeszcze będzie wszystko oki

a wiecie co mój kot wczoraj zrobił? leżymy z M a obok łóżka na stoliku stało piwko w kufelku i rureczka, i już późno było postanowiliśmy zgasić tv, kot leżał mi nad głową i gdy ciemność w pokoju nastała on cichaczem wysunął łebek i ząbkami wyjął sobie rureczkę, no tak zaczęliśmy się z niego śmiać że pewnie cały wieczór sobie planował że jak tylko pójdą spać to rureczkę sobie podwędzi

no nic mykam spać do juterka babeczki

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 6 miesiąc temu #216441 przez Lacrijka
Czybobry wszystkim

Ja juz na nogach, bo zaraz mi wjezdza ciezki sprzęt, coby mi ziemie rozplantowac pod moj ogródek.. Kto to widział o tej porze i to w dodatku w poniedziełek
Ocipieli

Gosiak - Ty tam Mirelli nie namawiaj do je*nięcia bo jak dzis do gina nie zadzwonisz to tez Ci sie oberwie
Juz moja w tym głowa haha
Zycze Wam miłego dnia babusy wstretne

Ja juz na nogach, bo zaraz mi wjezdza ciezki sprzęt, coby mi ziemie rozplantowac pod moj ogródek.. Kto to widział o tej porze i to w dodatku w poniedziełek

Gosiak - Ty tam Mirelli nie namawiaj do je*nięcia bo jak dzis do gina nie zadzwonisz to tez Ci sie oberwie

Zycze Wam miłego dnia babusy wstretne

- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- ilona
-
- Wylogowany