BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #216326 przez @nulka
pisałam że czekolada wszamana, następna 14.10.2012 :side:
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #216327 przez bidol
oj dziołchy dajecie do pieca :woohoo: :woohoo:

Lacrijka bedzie dobrze moi znajomi 4 lata się starali - stwierdzili że nie ma szans i adoptowali - w trakcie załatwiania papierologii zaszła w ciąże. i mają dwujkę.
A tak serio to gdybym nie mogła mieć dzidzi to na 100% adoptuje - i nic w tym złego że tak myślisz, ale nie wykluczaj jeszcze szansy na własną dzidzie. :)
@nulka i Ty kochana się wiekiem nie przejmój szwagra siostra ma 41 i urodziła. Z resztą moja mama też cośw tym wieku była jak mnie urodziła :) minus taki że krótko się niął nacieszyłam :(

chłopek mój młody padł - wreszcie. Byliśmy z nim na pogotowiu - angina. I mimo że ma temp. do 40 stopni to warjuje jak zwykle. :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #216338 przez Lacrijka
@nulka napisał:

pisałam że czekolada wszamana, następna 14.10.2012 :side:

Kuva, a mi sie tak słodkiego chce..@ za winklem pewnie.. Który mam dzien cyklu Skarbkowe dziewuszki ??? :blush: :blush: :blush:

eMon mój woła kota bo mu zimno i zamiast Maciek to zawołał Marcin..spadłam z lożka..hihihi I jak my mamy stwarzac normalną rodzine haha
13 lata 6 miesiąc temu #216342 przez chłopek
bidol to nie fajnie że ma anginę paskudztwo wiem cos o tym ja mam co zimę :( oby mój nie miał ale coś mi kaszle od kilku dni
13 lata 6 miesiąc temu #216343 przez @nulka
bidol napisał:

oj dziołchy dajecie do pieca :woohoo: :woohoo:

Lacrijka bedzie dobrze moi znajomi 4 lata się starali - stwierdzili że nie ma szans i adoptowali - w trakcie załatwiania papierologii zaszła w ciąże. i mają dwujkę.
A tak serio to gdybym nie mogła mieć dzidzi to na 100% adoptuje - i nic w tym złego że tak myślisz, ale nie wykluczaj jeszcze szansy na własną dzidzie. :)
@nulka i Ty kochana się wiekiem nie przejmój szwagra siostra ma 41 i urodziła. Z resztą moja mama też cośw tym wieku była jak mnie urodziła :) minus taki że krótko się niął nacieszyłam :(

chłopek mój młody padł - wreszcie. Byliśmy z nim na pogotowiu - angina. I mimo że ma temp. do 40 stopni to warjuje jak zwykle. :silly:

no kłopot w tym że ja się chyba powinnam już bardziej przejąć B) ;)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #216369 przez bidol
@nulka zacytuję Cię
może to postawi Cię na nogi :blink:

pozwól że bede wulgarna :angry:

pier...sz jak potłuczona
zara tam podjade i Cie j...e w sam środek łba :angry:[/quote] :blink:

głowa do góry i do roboty :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #216373 przez @nulka
hahaha :lol: bidol dobry tekst
i działa!!!!

chyba ide lulać bo mnie coś zmogło

dobranoc :)
13 lata 6 miesiąc temu #216395 przez Mirella
którą pierwszą palnąć? :lol: :P
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #216398 przez ajłona
Kobitki chyba się nie zdecyduję na te badanka...
Mirellcia wyniki badań i tak w żaden sposób nie wpłyną na moje decyzje...dzidziol jest już z nami na dobre!!!!to nie w tym rzecz. nieraz można zadziałać jeszcze w czasie ciąży i pomóc maluchowi i przy porodzie pośladki ściskają lekarze...chciałabym dla maleństwa jak najlepiej po prostu...ale Asik ma rację. stres jak nic! bo czy człowiek jest w stanie się przygotować na chorobę dziecka?...hmmm czytałam dużo o tych badaniach i one 100% pewności nie dają. nie wiem czy sobie mieszać w dyni skoro usg pokazuje wszystko w normie ;)
Lacra jeśli chodzi o luzowanie o ciążę to pewno nie da się tak zupełnie, ale powiem, ze sierpień uznałam z góry za stracony bo to krótko po znikniętej torbieli było, a tu trach!!!2 krechy!!!! oj życzę Wam kochane! Życzę mocno!!!!
@nulko i Lacro a Wam to nie tylko jeb...cie w środek łba trza sprzedać ino glana na twarz coby wskoczyło wszystko we właściwe szufladki ;) pindolą o wieku i niepisanych dzieciach...matko jedyna!!!!!aż mi hormony bardziej zabuzowały no!!!!!
kolorowych snów Maleńkie ;)
13 lata 6 miesiąc temu #216408 przez gosiak
Mirella palnąć to chyba mało i już nie działa, to trzeba je...ciem straszyć, bo aż sama się przestraszyłam a przecież ja nic nie zrobiłam :S

Lacra no żeby tylko Twojemu eMkowi nie myliło się imię dziecka to jeszcze będzie wszystko oki :blink:

a wiecie co mój kot wczoraj zrobił? leżymy z M a obok łóżka na stoliku stało piwko w kufelku i rureczka, i już późno było postanowiliśmy zgasić tv, kot leżał mi nad głową i gdy ciemność w pokoju nastała on cichaczem wysunął łebek i ząbkami wyjął sobie rureczkę, no tak zaczęliśmy się z niego śmiać że pewnie cały wieczór sobie planował że jak tylko pójdą spać to rureczkę sobie podwędzi :laugh:

no nic mykam spać do juterka babeczki :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #216441 przez Lacrijka
Czybobry wszystkim :kiss: :kiss: :kiss:

Ja juz na nogach, bo zaraz mi wjezdza ciezki sprzęt, coby mi ziemie rozplantowac pod moj ogródek.. Kto to widział o tej porze i to w dodatku w poniedziełek :angry: :angry: :angry: Ocipieli :) :) :)

Gosiak - Ty tam Mirelli nie namawiaj do je*nięcia bo jak dzis do gina nie zadzwonisz to tez Ci sie oberwie :P :P :P Juz moja w tym głowa haha

Zycze Wam miłego dnia babusy wstretne :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 6 miesiąc temu #216467 przez Insomnia
witam w ten piękny słoneczny i mroźny poniedziałkowy poranek :lol: :lol:
Zaplanowałam sobie na dziś generalne porządki w domu :lol: :lol: Jak na razie podlałam kwiatki :silly: Jak tak wszystko będę robić w tym tempie to do świąt się nie wyrobię

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 6 miesiąc temu #216472 przez mesy
Insomnia cześć ;) hehe ja też mam dziś taki plan a nic nie ruszyłam jeszcze ;p no pranie wstawiłam haha to już postęp :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #216473 przez ilona
Lacrijka no to teraz będziesz mogła poszaleć z zagospodarowanie terenu :laugh:
Co planujesz sadzić? krzaki czy kwiatki? :)

Insomnia nie przesadzaj, aż tyle tego sprzątania nie masz :blink:
13 lata 6 miesiąc temu #216478 przez chłopek
witam kobitki ja się musze ruszyć z łóżka isć coś zjeść :)i też sie zabrac za sprzatanie, pranie poprasować bo troche tego jest, dzisiaj coś mnie głowa boli :(
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia