BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #216778 przez mesy
To powinnaś jeszcze poczekaĆ bo ta druga kreska kontrolna musi być takiej samej intensywności jak testowa albo troszkę jaśniejsza ;) ;) ja mam kreskę a jestem 5 dni po owulacji.. sorka za jakoś zdjęcia :silly: robiłam sobie te zdjęcie żeby mieć porównanie jak jutro też zrobię testa :silly: :silly:

Aha pamiętaj że 2 godziny przed zrobieniem testu powinno się ograniczyć picie :silly: :silly: :silly: tzn . najlepiej nie pić nic :silly: :silly: :silly:
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #216782 przez bidol
to jakieś głupie :dry: :dry:
u mie jest dopiero 11 dzień cyklu.
tak na dobrą sprawę nic jeszcze nie powinno wyjść.
mesy jak myślisz robić sobie jutro ten test czy może dopiero pojutrze.
13 lata 6 miesiąc temu #216785 przez mesy
bidolku nie wiem ale jeśli tak kreska u Ciebie dzisiaj jest słaba to myślę że do jutra zrobi się trochę ciemniejsza ale nie tak jak powinna na dobrą sprawę mogła byś sprawdzić w środę ale ja bym tyle nie wytrzymała haha co dzień bym testowała :silly: :silly: :silly: ja też już tyle kasy wydalam na te testy i dziś zaś idę kupić bo mi się skończyły a chcę sprawdzić czy mi jutro wyjdzie :silly: :silly: :silly:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #216791 przez @nulka
hejsiewitam :)
aleście naskrobały..
Lacra hmmmmm A NIE MÓWIŁAM!!!! :lol:
U Lacry bezie dzidek, u Lacry bezie dzidek lalalalalla... :P :P :P :P

Insomina ani mi się śni ciągać tą bandę po Lacrowych ogródkach. :) Jak tam pojadę to na drina a nie na pilnowanie dzikich ludzi z Azji (czytaj gimnazjaliści) ;)

Co do testów to kupiłam w zeszłym cyklu w aptece i wyszedł mi pozytywny w 16 dniu cyklu, ta kreska była ciemniejsza od tej fabrycznej i to by się zgadzało bo robię od lutego wykresy temperaturowe i skok tempki u mnie zawsze w 17 dc czyli owulacja musi przypadać na 16 jak w morde. :) A słyszałam że te za 1 zela są do dupy. Ja kupiłam jakieś za 26 i tam było tych testów 5 jeden zrobiłam w 15 i nie było nic drugi w 16 i krecha była w moment a w 17 ledwie widoczna. Potem zrobiłam 2 w dniu @ i nie pokazały nic.
Mam natomiast za sobą 2 testowania testami ciążowymi i oba były pozytywne a w ciąży nie byłam :S
Jeden z tych testów jest na 565 stronie jakbyście nie wierzyły.
Drugi zrobiłam chyba w czerwcu, nie pamiętam. Ale nie wklejałam go Wam i dobrze bo pozytywny był tylko 1 dzień.

Dlatego wybaczcie ze nie gratuluję żadnej z Was zaraz po wstawieniu zdjęcia z testem ale czekam 1-2 dni :)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #216794 przez mesy
@nulka bo te testy owulacyjne są dziwne :silly: :silly: :silly: a te z allegro ja 1 zł już w ogóle dupa blada :silly: :silly: :silly: ja nimi w zeszłym cyklu testowałam razem z tymi lh test i na tych z allegro nic mi nie pokazywało a na tych lh test dwie krechy jak strzelił :silly:

Mi ciążowy też w zeszłym cyklu tydzień przed @ wyszedł tzn cień cienia tej drugiej kreski dlatego ja w to też tak wierzę jak wierzę do czasu puki nie zostanie test potwierdzony na drugi dzień ;) ;)
13 lata 6 miesiąc temu #216802 przez @nulka
idę pobiegać, potem na siatkówkę
narka
13 lata 6 miesiąc temu #216809 przez gosiak
Jodweg no z 4cykle temu było podejżenie polipa potem w następnym cyklu poszłam żeby potwierdzić i znikło to coś p.podobnie wraz z bardzo obfitym okresem(skrzepowym) sorrki :blush: jutro idę zobaczyć czy aby na pewno go tam dalej nie ma :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #216820 przez bidol
no mesy ja chyba też jutro zrobie. kij z kasą najwyżej mnie zlicytują :silly: :silly:
teraz siąde i jeszcze poczytam o tych testach.
Kurna wam powiem że już mi zbrzydły troche te przytulania. :dry: :silly:

wiem nie kiepsko to brzmi :blush:
13 lata 6 miesiąc temu #216821 przez gorla
Lacra suuupppeerrrr wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to macie zielone światło na dzidka :laugh: :laugh:

joweg trzymam kciukasy zeby zabieg się udał i fasolka powstała :laugh: :laugh:

gosiak u mnie cysty na jajkach też same znikły, ale niestety potem się pojawiły znowu, a jak jest na dzień dzisiejszy to nie wiem

mesy niestety musisz czekać, co z tego wyniknie się okaże jak ie dostaniesz @ :laugh: oczywiście czego bym sobie życzyła :P :P :P

bidol ja tych testów też nie ogarniam :silly:

dziwczyny ciut się stresuje, bo jakby objawy ciążowe osłabły :( :( ale spokojnie jutro mam gina
13 lata 6 miesiąc temu #216835 przez bidol
goral to normalne ja do 6 tygodnia ciąży objawów nie miałam, oprócz skurczów z którymi do szpitala trafiłam, a po 6 tygodniu to się zaczęło :dry:
głównie nudności( bez wymiotów) brak apetytu i wtręt na kolor pomarańczowy. :laugh: :laugh:
wszystko jest dobrze. Jestem pewna :kiss: :kiss:

a to dra reszty lasek. Normalnie się uśmiałam, nawet troche mnie to obrzydziło - ale jak widzicie są jeszcze inne metody określania dni płdnych.
Panie Borze oby mnie to ominęło :huh: :huh:
apt.republika.pl/Tajemnica1.html
13 lata 6 miesiąc temu #216839 przez magduska
a ja mam dzis jakis fatalny dzien :dry: nic mi sie nie chce ,chyba mnie chandra jessienna lapie ,na dodatek prawie wszyscy mnie wkur...ja,poklocilam sie ostro z maja mama :dry: :dry: troche padlo ostrych slow,ale coz ja w tej kwesti i tak mam racje,a jej gadanie nie wplynie ni jako na moja decyzje :dry:
a tak oczywiscie dzis uslyszalam od znajomych,kiedy wreszcie bedziemy mieli dziecko,przeciez najwyzsza pora :dry: :angry: :angry: a ja dyplomatycznie,kiedy bedzie mialo byc to bedzie B) wkurza mnie to gadanie,ja staram sie o tym wogole nie myslec,a zawsze sie znajdzie ktos, kto o tym przypomni :angry: juz tyle jestescie ze soba,czy wogole sie nie staracie :S
13 lata 6 miesiąc temu #216841 przez magduska
lacra,a tak sie martwilas,wiec teraz do dziela :laugh: tylko pamietaj,ze ja i gosiaczek tez bysmy chcialy,moze trafimy kiedys na wspolny termin porodu hahahaha :laugh: :woohoo: :woohoo: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #216845 przez madziaska
bidol napisał:

a to dra reszty lasek. Normalnie się uśmiałam, nawet troche mnie to obrzydziło - ale jak widzicie są jeszcze inne metody określania dni płdnych.
Panie Borze oby mnie to ominęło :huh: :huh:
apt.republika.pl/Tajemnica1.html

Juz takie zdjecia kiedys tu widzialam ;)
13 lata 6 miesiąc temu #216853 przez Dorciaition
LACRIJKA ZACISKAM!!!

Za resztę też oczywiscie. Cały czas :lol:

Alanek[*] :(
13 lata 6 miesiąc temu #216857 przez bidol
magduśka zaparz sobie herbatę usiądź pooddychaj głęboko i powiedz - MAM WSZYSTKO W D***E
kurcze ja wam powiem, że u mojego brata była podobna historia. Wszyscy im głowy suszyli bo to 6 lat po ślubie a dzieci niema. I jeszcze na domiar złego psa sobie kupili - to już suchej nitki rodzina na nich nie zostawiła.
Jak wkońcu im się udało i widzieliśmy jak się cieszą - to zrozumeliśmy że to nie było tak. oni bardzo chcieli tylko nie mogli, a my głupki się tego nie domyśliliśmy. Tyle przykrości... wstyd :(
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia