- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #216778 przez mesy
To powinnaś jeszcze poczekaĆ bo ta druga kreska kontrolna musi być takiej samej intensywności jak testowa albo troszkę jaśniejsza
ja mam kreskę a jestem 5 dni po owulacji.. sorka za jakoś zdjęcia
robiłam sobie te zdjęcie żeby mieć porównanie jak jutro też zrobię testa
Aha pamiętaj że 2 godziny przed zrobieniem testu powinno się ograniczyć picie
tzn . najlepiej nie pić nic

Aha pamiętaj że 2 godziny przed zrobieniem testu powinno się ograniczyć picie

Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez mesy.
Temat został zablokowany.
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #216785 przez mesy
bidolku nie wiem ale jeśli tak kreska u Ciebie dzisiaj jest słaba to myślę że do jutra zrobi się trochę ciemniejsza ale nie tak jak powinna na dobrą sprawę mogła byś sprawdzić w środę ale ja bym tyle nie wytrzymała haha co dzień bym testowała
ja też już tyle kasy wydalam na te testy i dziś zaś idę kupić bo mi się skończyły a chcę sprawdzić czy mi jutro wyjdzie

- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #216791 przez @nulka
hejsiewitam 
aleście naskrobały..
Lacra hmmmmm A NIE MÓWIŁAM!!!!
U Lacry bezie dzidek, u Lacry bezie dzidek lalalalalla...

Insomina ani mi się śni ciągać tą bandę po Lacrowych ogródkach.
Jak tam pojadę to na drina a nie na pilnowanie dzikich ludzi z Azji (czytaj gimnazjaliści) 
Co do testów to kupiłam w zeszłym cyklu w aptece i wyszedł mi pozytywny w 16 dniu cyklu, ta kreska była ciemniejsza od tej fabrycznej i to by się zgadzało bo robię od lutego wykresy temperaturowe i skok tempki u mnie zawsze w 17 dc czyli owulacja musi przypadać na 16 jak w morde.
A słyszałam że te za 1 zela są do dupy. Ja kupiłam jakieś za 26 i tam było tych testów 5 jeden zrobiłam w 15 i nie było nic drugi w 16 i krecha była w moment a w 17 ledwie widoczna. Potem zrobiłam 2 w dniu @ i nie pokazały nic.
Mam natomiast za sobą 2 testowania testami ciążowymi i oba były pozytywne a w ciąży nie byłam
Jeden z tych testów jest na 565 stronie jakbyście nie wierzyły.
Drugi zrobiłam chyba w czerwcu, nie pamiętam. Ale nie wklejałam go Wam i dobrze bo pozytywny był tylko 1 dzień.
Dlatego wybaczcie ze nie gratuluję żadnej z Was zaraz po wstawieniu zdjęcia z testem ale czekam 1-2 dni

aleście naskrobały..
Lacra hmmmmm A NIE MÓWIŁAM!!!!

U Lacry bezie dzidek, u Lacry bezie dzidek lalalalalla...

Insomina ani mi się śni ciągać tą bandę po Lacrowych ogródkach.

Co do testów to kupiłam w zeszłym cyklu w aptece i wyszedł mi pozytywny w 16 dniu cyklu, ta kreska była ciemniejsza od tej fabrycznej i to by się zgadzało bo robię od lutego wykresy temperaturowe i skok tempki u mnie zawsze w 17 dc czyli owulacja musi przypadać na 16 jak w morde.

Mam natomiast za sobą 2 testowania testami ciążowymi i oba były pozytywne a w ciąży nie byłam

Jeden z tych testów jest na 565 stronie jakbyście nie wierzyły.
Drugi zrobiłam chyba w czerwcu, nie pamiętam. Ale nie wklejałam go Wam i dobrze bo pozytywny był tylko 1 dzień.
Dlatego wybaczcie ze nie gratuluję żadnej z Was zaraz po wstawieniu zdjęcia z testem ale czekam 1-2 dni

Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez @nulka.
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #216794 przez mesy
@nulka bo te testy owulacyjne są dziwne
a te z allegro ja 1 zł już w ogóle dupa blada
ja nimi w zeszłym cyklu testowałam razem z tymi lh test i na tych z allegro nic mi nie pokazywało a na tych lh test dwie krechy jak strzelił 
Mi ciążowy też w zeszłym cyklu tydzień przed @ wyszedł tzn cień cienia tej drugiej kreski dlatego ja w to też tak wierzę jak wierzę do czasu puki nie zostanie test potwierdzony na drugi dzień

Mi ciążowy też w zeszłym cyklu tydzień przed @ wyszedł tzn cień cienia tej drugiej kreski dlatego ja w to też tak wierzę jak wierzę do czasu puki nie zostanie test potwierdzony na drugi dzień

Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez mesy.
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 6 miesiąc temu #216821 przez gorla
Lacra suuupppeerrrr wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to macie zielone światło na dzidka

joweg trzymam kciukasy zeby zabieg się udał i fasolka powstała

gosiak u mnie cysty na jajkach też same znikły, ale niestety potem się pojawiły znowu, a jak jest na dzień dzisiejszy to nie wiem
mesy niestety musisz czekać, co z tego wyniknie się okaże jak ie dostaniesz @
oczywiście czego bym sobie życzyła

bidol ja tych testów też nie ogarniam
dziwczyny ciut się stresuje, bo jakby objawy ciążowe osłabły
ale spokojnie jutro mam gina

joweg trzymam kciukasy zeby zabieg się udał i fasolka powstała

gosiak u mnie cysty na jajkach też same znikły, ale niestety potem się pojawiły znowu, a jak jest na dzień dzisiejszy to nie wiem
mesy niestety musisz czekać, co z tego wyniknie się okaże jak ie dostaniesz @

bidol ja tych testów też nie ogarniam

dziwczyny ciut się stresuje, bo jakby objawy ciążowe osłabły

- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #216835 przez bidol
goral to normalne ja do 6 tygodnia ciąży objawów nie miałam, oprócz skurczów z którymi do szpitala trafiłam, a po 6 tygodniu to się zaczęło 
głównie nudności( bez wymiotów) brak apetytu i wtręt na kolor pomarańczowy.

wszystko jest dobrze. Jestem pewna

a to dra reszty lasek. Normalnie się uśmiałam, nawet troche mnie to obrzydziło - ale jak widzicie są jeszcze inne metody określania dni płdnych.
Panie Borze oby mnie to ominęło

apt.republika.pl/Tajemnica1.html

głównie nudności( bez wymiotów) brak apetytu i wtręt na kolor pomarańczowy.

wszystko jest dobrze. Jestem pewna

a to dra reszty lasek. Normalnie się uśmiałam, nawet troche mnie to obrzydziło - ale jak widzicie są jeszcze inne metody określania dni płdnych.
Panie Borze oby mnie to ominęło

- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
13 lata 6 miesiąc temu #216839 przez magduska
a ja mam dzis jakis fatalny dzien
nic mi sie nie chce ,chyba mnie chandra jessienna lapie ,na dodatek prawie wszyscy mnie wkur...ja,poklocilam sie ostro z maja mama
troche padlo ostrych slow,ale coz ja w tej kwesti i tak mam racje,a jej gadanie nie wplynie ni jako na moja decyzje 
a tak oczywiscie dzis uslyszalam od znajomych,kiedy wreszcie bedziemy mieli dziecko,przeciez najwyzsza pora
a ja dyplomatycznie,kiedy bedzie mialo byc to bedzie
wkurza mnie to gadanie,ja staram sie o tym wogole nie myslec,a zawsze sie znajdzie ktos, kto o tym przypomni
juz tyle jestescie ze soba,czy wogole sie nie staracie

a tak oczywiscie dzis uslyszalam od znajomych,kiedy wreszcie bedziemy mieli dziecko,przeciez najwyzsza pora

- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 6 miesiąc temu #216845 przez madziaska
bidol napisał:
Juz takie zdjecia kiedys tu widzialam
Panie Borze oby mnie to ominęło![]()
Juz takie zdjecia kiedys tu widzialam

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #216857 przez bidol
magduśka zaparz sobie herbatę usiądź pooddychaj głęboko i powiedz - MAM WSZYSTKO W D***E
kurcze ja wam powiem, że u mojego brata była podobna historia. Wszyscy im głowy suszyli bo to 6 lat po ślubie a dzieci niema. I jeszcze na domiar złego psa sobie kupili - to już suchej nitki rodzina na nich nie zostawiła.
Jak wkońcu im się udało i widzieliśmy jak się cieszą - to zrozumeliśmy że to nie było tak. oni bardzo chcieli tylko nie mogli, a my głupki się tego nie domyśliliśmy. Tyle przykrości... wstyd
kurcze ja wam powiem, że u mojego brata była podobna historia. Wszyscy im głowy suszyli bo to 6 lat po ślubie a dzieci niema. I jeszcze na domiar złego psa sobie kupili - to już suchej nitki rodzina na nich nie zostawiła.
Jak wkońcu im się udało i widzieliśmy jak się cieszą - to zrozumeliśmy że to nie było tak. oni bardzo chcieli tylko nie mogli, a my głupki się tego nie domyśliliśmy. Tyle przykrości... wstyd