- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #216591 przez Lacrijka
Gosiak - ja Ci pomalujem..Wiesz ze umiem, prawda ??? Ale ja ino umiem na raz bo wtedy moze byc widac mazy..a na drugi raz to juz nie ja umiem.. Dobra ??? Zreszta, jak przywieziesz syr to pogadamy

A zdjecie tesciora ta zaden trzeci plan.. to 0,5 plana ma byc, natentychmiast bo Gosiak na finiszu cyklu

A zdjecie tesciora ta zaden trzeci plan.. to 0,5 plana ma byc, natentychmiast bo Gosiak na finiszu cyklu

Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Lacrijka.
Temat został zablokowany.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 6 miesiąc temu #216602 przez gosiak
No widzicie mam nadzieję że przez te plany choć troszkę zapomnę o myśleniu o TYM planie

Lacra no właśnie Ty doświadczona malarka to wpadaj, poczekaj niech kolora sobie wymyślę farbę kupię i dam Ci cynka
Moja gin chyba ma poroda bo nie odbierajło telefonu ode mnie

Lacra no właśnie Ty doświadczona malarka to wpadaj, poczekaj niech kolora sobie wymyślę farbę kupię i dam Ci cynka

Moja gin chyba ma poroda bo nie odbierajło telefonu ode mnie

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #216606 przez Lacrijka
Gosiak , Ty sie nie migaj od gina..Pamietaj, juz nie ma palnięc tylko j*bnięcie hahahaha
Zaraz Mirella Dusie obkarmi, wpadnie tu i będzie siwy dym hihihi ja Ci mówie, ja Lacra

Jade zaraz DO MIASTA haha po buty z okazji tej nowiny dzisiejszej.. Widzicie mnie w szpilkach ?? czy bedzie smiech na sali ?? hahaha Czujecie temat ?? Lacra w szpilkach hahaha..Tylko nie mowcie nic mojemu męzowi bo mnie zezre za kolejne buty, jakby co to poszłam na spacer.. haha Nie no, dobra.. Beret, juz nie pisze bo siara..
Buźka

Jade zaraz DO MIASTA haha po buty z okazji tej nowiny dzisiejszej.. Widzicie mnie w szpilkach ?? czy bedzie smiech na sali ?? hahaha Czujecie temat ?? Lacra w szpilkach hahaha..Tylko nie mowcie nic mojemu męzowi bo mnie zezre za kolejne buty, jakby co to poszłam na spacer.. haha Nie no, dobra.. Beret, juz nie pisze bo siara..
Buźka

Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Lacrijka.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #216613 przez gosiak
hahah Lacra nie mogę z Ciebie, ja co chwila sprawdzam konto bankowe czy małżowi przelew przyszedł haha i tez jade do miasta, ale po spodnie jakies iliganckie, kuwa mać nie lubie iligancko się ubierać
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
aaa mam jeszcze pytańsko, nie wiecie czy szewce zajmują się czymś takim że zwężają od kozaka tą górę ? bo ja mam szczupłe łydki i na rajtsope czy getera ubiorę kozaka to z tyłu mi centymetr odstaje...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
aaa mam jeszcze pytańsko, nie wiecie czy szewce zajmują się czymś takim że zwężają od kozaka tą górę ? bo ja mam szczupłe łydki i na rajtsope czy getera ubiorę kozaka to z tyłu mi centymetr odstaje...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez gosiak.
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
Mniej Więcej
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
13 lata 6 miesiąc temu #216650 przez mesy
Insomnia mam tak samo jak ty haha tylko odkurzyłam no i te pranie i ie robię już nie chce mi się

A w ogóle dziś rano się nadziałam ....
bo ja ijam czasem moc co nie te napoje energetyzujące
i dziś rano patrzę jest mój mi kupił nalałam sobie do szklanki pije a tu fujjjjjjj jak bym się wody z płynem do naczyń napiła

A w ogóle dziś rano się nadziałam ....

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #216651 przez gosiak
Lacrijka napisał:
ooo wiedziałam że na Ciebie zawsze mogę liczyć

dziewczyny ja na razie jak siadłam tak siedzę, poniedziałek nie jest na sprzątanie, co macie zrobić dziś zróbcie pojutrze będziecie miały dwa dni wolnego
Tak, szewc sie zajmuje tym..to jest zweżenie cholewki potocznie
![]()
![]()
ooo wiedziałam że na Ciebie zawsze mogę liczyć

dziewczyny ja na razie jak siadłam tak siedzę, poniedziałek nie jest na sprzątanie, co macie zrobić dziś zróbcie pojutrze będziecie miały dwa dni wolnego

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 6 miesiąc temu #216653 przez Mirella
Lacrijka a nie mówilam, że przeginasz z tymi antybiotykami? Ja wiem co mówię
No to teraz do roboty maleńka, do roboty 
Gosiak dzwoń do tego gina bo ja po dzisiejszej nocy nietomna jestem całkiem, to jak jeszcze choćby na palnięcie będę musiała energię zbierać to się nie pozbierasz.

Gosiak dzwoń do tego gina bo ja po dzisiejszej nocy nietomna jestem całkiem, to jak jeszcze choćby na palnięcie będę musiała energię zbierać to się nie pozbierasz.
- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #216669 przez gosiak
Mirella dzwonim dzwonim i cisza
chyba jutro zadzwonie bo Ona we wtorki i w czwartki przyjmuje więc może w gabinecie prędzej odbierze niż w szpitalu...
Mój M dziś szyby skrobał w samochodzie, zaczyna się
no i dodzwoniłam się... i się wnerwiłam na grudzień dopiero ma wolne terminy:(( chyba zadzwonie jeszcze do tej drugiej co ostatnio u niej byłam może tu prędzej coś będzie...

Mój M dziś szyby skrobał w samochodzie, zaczyna się

no i dodzwoniłam się... i się wnerwiłam na grudzień dopiero ma wolne terminy:(( chyba zadzwonie jeszcze do tej drugiej co ostatnio u niej byłam może tu prędzej coś będzie...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez gosiak.
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #216677 przez mesy
gosiak to i tak lepiej
u mnie jest dopiero na nowy rok haha
Mój też dziś szyby szkrobał
zimaaaaa idzie

Gosiak a powiedz mi jak ty robiłaś te testy owulacyjne to miałaś wtedy cykle regularne ? bo Lacrijka pisała że tobie też wychodziły pozytywne po owulacji ....

Mój też dziś szyby szkrobał

Gosiak a powiedz mi jak ty robiłaś te testy owulacyjne to miałaś wtedy cykle regularne ? bo Lacrijka pisała że tobie też wychodziły pozytywne po owulacji ....
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez mesy.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #216687 przez gosiak
mesy tak mi nawet w dniu spodziewanej @ wyszedł pozytywny i lipa była nie ciąża a cykle mam 29-30 dniowe, w miare regularne raz mi sie 27 d zdarzył 
kurde zadzwoniłam do tej drugiej ginki i umówiłam się od razu na 2 wizyty pierwsza jutro już
a druga za miesiąc jak już Emek będzie miał badanka zrobione to tak żeby z wynikami już iść..i mam problema cholera fajna babka ale drogo badania ma, chodzi mi o te co Lacrijka sobie robiła cały pakiet 4 stówki a sama chlamydia 180 drogo jak uj! więc do jutra się zastanawiam co robić, chyba wstrzymam się poczekam na wyniki M jak u niego będzie ok to bardziej mnie te badania przekonają, bo będe wiedziala ze problem tkwi po mojej stronie, a jutro tylko sprawdzę co z moim "przyjacielem" polipem

kurde zadzwoniłam do tej drugiej ginki i umówiłam się od razu na 2 wizyty pierwsza jutro już