BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #216862 przez mesy
bidol te zdjęcia normalna rzecz ale ja jakoś na to patrzeć nie mogę :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #216871 przez ajłona
Lacra hip hip huuuuuuuuuurrrrrrrrraaaa! Supcio!!!! no to teraz czekamy na 2krechy!!!!!
A malowanie Gosiaku i Lacro to super sprawa ino flupów musi nie być ;) buahahahhaha
13 lata 6 miesiąc temu #216876 przez magduska
bidol rozumiem to :laugh:
ale ja nie mam ochoty wszystkim dookola rozpowiadac,tak chcce miec dziecko,staram sie ,ale narazie nie mohge miec :dry: niektorych osob to akurat nie powinno obchodzic :angry: :angry: nie rozumiem ich czasami bawia sie w jakichs agentow i wywiad robia do ksiazki B) B) no chyba,ze chca napisac to udziele im paru fajnych informacj8i hehe wtedy sie nie pogniewam :P :P :P
dzis jedna wypalila kolezanka,ze najwyzsza pora uruchomic moj zegar biologiczny i zabrac sie za powiekszanie rodziny :angry: ja na to sory,ale jeszcze go nie nastawilam,czekam jeszcze do 40-tki :woohoo: :woohoo: glupio jej sie zrobilo,bo to stara panna po 40-tce wlasnie.i ze swoim obecnym partnerem ma dziecko,ale urodzila jak miala 41 hehe :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 6 miesiąc temu #216884 przez gorla
magdusku ja dziś tez mam słabydzień, dawaj mi ich telefony zaraz z nimi porządek zrobie :angry: :angry: :angry: co mi tu będa magduska nerwować!!! :angry: :angry: :angry: mnie przez 5 lat męczyli od Oliwii, ale wkońcu przestali, zawszemówiłam, że przyjdzie czas to będzie. Znudziło i się chyba i przestali
13 lata 6 miesiąc temu #216897 przez magduska
juz widze goral ich miny :laugh: :laugh: hehe widok bezcennny :woohoo: :lol:
\gadali,potem przestalo sie,ale widzocznie to byla cisza przed burza,a teraz to i tak ich nie chce mi sie sluchac,tyle,ze jaa jestem zabardzo nerwowa i musze cos zaraz odpysknac :laugh: :lol: az mnie dzis zoladek rozbolal :angry: jakaz ja jestem biedna :laugh: :lol: przez nich :angry: :angry: i wkurzona
13 lata 6 miesiąc temu #216904 przez chłopek
magduska wiem co czujesz my sie w sumie nie dlugo staralismy Ksawcia a taka plotkara na wsi jak sie jej tesciowa zapytała kiedy sie jej syn hajta, to powiedziala : po co żeby nie mial dzieci tak jak twój syn" ładna pi..da :angry:

ja już oczywiscie w ciazy błyłam a babsztyl o tym nie wiedział
13 lata 6 miesiąc temu #216908 przez gosiak

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
teściom też się znudziło bo cały czas gadamy "w swoim czasie"

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #216919 przez chłopek
gosiak to u nas było odwrotnie my już chcielismy dziecko, a moja mama jeszcze macie czas
13 lata 6 miesiąc temu #216930 przez magduska
moja mama tez uwaza,ze mam czas-ja,bo moj M jest odemnie 5 lat starszy wiec trzydziecha juz mu stuknela troche temu :laugh: i w sumie to jego chyba zegarek tyka sobie :lol: :lol: hehe moj nie tyka,ale ja sama chce :lol: w koncu by niektorzy ucichli,tyle,ze mi raczej nikt nie pomoze w opiece nad dzieckiem,niestety musialaby byc po macierzynskim niania zatrudniona :angry: :dry:
13 lata 6 miesiąc temu #216956 przez Lacrijka
Gosiak - jak juz Ci pisałam ta ginke powaliło na leb, skad taka cena za posiewy :ohmy: :ohmy: :ohmy: Masakra jakas :angry: :angry: :angry: Za 180zł to ja 6 posiewów zrobiłam Z szyjki i cewki po 3 bakteryje.. Olaboga !

Kupiłam sobie buty, nie szpilki ale na obcasie..Drugo raz w zyciu..Pierwszy to na slub to sie w sumie nie liczy..eMon zachwycony :laugh: :laugh: :laugh: W koncu nie trampki czy glany :) :)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #216963 przez ajłona
oooo Lacra glany nosi!!!! Supcio! To tak jak ajłona ;) ino mi już powolutko nie wypada pewnie bo stara się robię, ale co tam...lubię i już!!!!
13 lata 6 miesiąc temu #216970 przez gosiak
Lacra no widzisz jakiś kosmos, wszędzie gdzie czytam to nie widziałam takich sum, jutro z nią dokładnie pogadam, ale raczej jutro odpada żebym u niej ten posiew sobie zrobiła :angry:

a ja z tego wszystkiego na zakupy nie pojechałam, ale jutro jadę do gin to już na gwałt musze coś znaleźć :silly:

a ja myślałam że chodzisz w szpilkach :) ja lubię bo jestem troszkę wyższa ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #216971 przez Lacrijka
ajłona napisał:

oooo Lacra glany nosi!!!! Supcio! To tak jak ajłona ;) ino mi już powolutko nie wpada pewnie bo stara się robię, ale co tam...lubię i już!!!!

ajłonka - nie wypada to krasc i dac sie zlapac hihihi ja do konca zycia bede latac w glanach..ale fakt, czasem nie wypada i trza sie ubrac inkszej i wtedy mam zonk.. Wiec kupiłam sobie co innego zeby miec :) :) :) I w dodatku nie czarne tylko karmelowe..Nie ma lipy hehehe

Gogus - w zyciu nie łaziłam w szpilkach..nawet nie umiem szczerze mówiąc..Przed slubem z misiac cwiczyłam zeby chociaz do koscioła zajsc hehe A na sali juz w trampach :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 6 miesiąc temu #216972 przez joweg
gosiak- takze zero stresu :) bedzie ok:)
bidol-dzieki za wsparcie :) juz odpiczam dni do konca anty :P tak marze zeby mi sie konczyly juz ehhehe i mam nadzeije ze niedlugo bede mama, tylko sie martwie czy sie uda..... bo jak nie to sie zaryczen na smierc chyba :/
i wogole superrr dziewczyny ze Was mam , naprawde mi pomaagacie :)
13 lata 6 miesiąc temu #216992 przez gosiak
no mam nadzieję że nie będzie ta histeroskopia konieczna :blink: ale dzięki za pocieszenie :blink:

hahah Lacra Ty zadzioro :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży