BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #217421 przez agnesssa
Mesy ja próbowałam różnych diet, takie też. Jedyna dieta na której coś schudłam to był Dukan, przed ślubem, ale po ślubie znowu zaczęłam tyć. U ilu ja lekarzy nie byłam, i każdy mówi mi to samo, że jeżeli biorę sterydy na astmę to już tak będzie. Moja gin powiedziała ze po euthyroxie powinnam coś zgubić, bo tarczyce mam też lekko rozchwianą, ale nic się nie dzieje. Masakra, dlatego myślę o Kopenhadzkiej, bo ona jest mega drastyczna, i nie ma bata żeby nie zgubić chociaż paru kilo, dlatego ja całkowicie odstawiam staranka na ten miesiąc, bo nie chcę robić drastycznej diety i starać się o dzidzie :huh:

Chłopek to juz lepiej niż grudzień, ale może uda Ci się jutro, po za tym Lacrijka ma rację, że w Polsce jak nie ściemniasz, to NFZ ma cię w doopie, więc możesz spróbowa, tak jak Lacrijka radzi :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #217433 przez mesy
A no faktycznie agnesssa coś kiedyś wspominałaś o tych sterydach :dry: :dry: :dry:
13 lata 6 miesiąc temu #217441 przez Insomnia
Weszłam na wage i załamka totalna :dry: :dry: dobiłam do 80

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #217444 przez gosiak
Witam laseczki :blink:

chłopek to faktycznie u Ciebie drogo te wizyty, choć jak ja szukałam gina no to jeden też mi chyba 250 nawet proponował za wizytę :dry: w końcu mam dwie babki, jedna za wizyte z usg bierze 70 zl a druga 100 zł dziś mam wizyte u tej droższej bo ta druga też miała terminy dopiero na grudzień ( a zawsze myślałam że prywatnie nie czeka się tak długo)

dziewczynki trzymcie dziś kciuki aby w mojej macicy nie było żadnego cholerstwa :dry:

Lacra zafasolkujesz i to migiem :blink: :lol: :lol: stawiam że przed końcem roku jeszcze :blink:

mnie głowa przeważnie przed @ boli ale po tablecie mija :blink:

ale wczoraj fajny film oglądałam na 2 widział ktoś ? tytuł "mamuśka" poryczałam się prawie w głos :dry:

eash mała śliczna :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #217446 przez agnesssa
Insomnia napisał:

Weszłam na wage i załamka totalna :dry: :dry: dobiłam do 80

Insomnia nie martw sie ja niedawno przekroczyłam 80 :dry:

Gosiak To trzymam mocno kciuki :kiss:

13 lata 6 miesiąc temu #217449 przez chłopek
insomnia a wysoka jestes? bo jak ja był tyle ważyła to bym chyba się toczyła, ja taką wagę przewiduje dla siebie teraz :)
13 lata 6 miesiąc temu #217451 przez Insomnia
Gosiak trzymam kciukasy :lol: :lol: Ale w pracy trochę puszczę bo jak ja z tacą będę popitalać co? Psychicznie będę trzymać :lol: :lol:
Chłopek mam 1,75

13 lata 6 miesiąc temu #217456 przez gosiak
Insomnia napisał:

Gosiak trzymam kciukasy :lol: :lol: Ale w pracy trochę puszczę bo jak ja z tacą będę popitalać co? Psychicznie będę trzymać :lol: :lol:
Chłopek mam 1,75

trzym kochana jak chcesz, dzięi :side: :side:

Agnessa dzięki :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #217458 przez mesy
Insomnia prawie jak ja bo ja mam 176 niby hehe ale chyba zaniżyłam sobie 2 centy mój tak uważa :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
A ja kurde 59 kg i przytyć nie umie jedyne co to ostatnio 2 kg przybrałam w dość szybkim tempie ale czuję zaś po brzuchu że mi to spadało :dry: :dry: :dry: :dry:

Insomnia chodzisz w obcasach ? haha bo ja nie bo co ubiorę to się na mnie patrzą jak na dziwoląga :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #217459 przez chłopek
insomnia to nie jestes taki kurdupel jak ja :) 1,54

mesy to ja waże 62 kg ale to teraz mi sie tak przytyło
13 lata 6 miesiąc temu #217467 przez agnesssa
Ja mam 168 i wazę ponad 80 więc jestem z Was największa :dry: czuję się okropnie z tą nadwagą, dlatego chciałabym zrzucić i jakoś mi nie idzie :dry: A zanim zaczęłam chorować i leczyć się na astmę to ważyłam między 58-62 i czułam się bardzo dobrze :woohoo:

Spadowywuje dziewczyny, bo na szkolenie jadę, zajrzę jak wrócę :blink:

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #217468 przez gorla
Witam siem :laugh: :laugh:

Ja tyz próbuje przytyć ,ale nie wychodzi, jak na razie mam 46 kg prawie :laugh: :laugh:
13 lata 6 miesiąc temu #217469 przez Insomnia
mesy napisał:

Insomnia chodzisz w obcasach ? haha bo ja nie bo co ubiorę to się na mnie patrzą jak na dziwoląga :silly: :silly: :silly: :silly:

Mesy kiedys nie chodziłam ale teraz to coraz wyższe szpile kupuję :lol: :lol: tylko ja łamaga jestem i ciągle się potykam... nie chodze ciągle ale od czasu do czasu.. założyłam kiedys na egzamin i jak wracałam to tak mnie stopy bolały że prowadzić nie mogłam więc prowadziłam na boso :lol: :lol:

13 lata 6 miesiąc temu #217473 przez mesy
gorla byłaś już u doktorka ? ;>

Insomnia podziwiam Cię :silly: :silly: ja to w obcasie nawet porządnie znaleźć pedału gazu nie umie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #217474 przez chłopek
gorla kiedy idziesz do gin?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży