BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #217333 przez chłopek
lacrijka jak bym miała chodzić prywatnie to zbankrtuje za pierwszą wizytę 200zl za następną 50zl, każde usg 200zł no i jeszcze badania musze sobie zapłącić

joweg migreny to ja mam i to często, i na wsi mieszkam :P wiec to chyba nie ma nic do rzeczy, w ciazy z Ksawciem nie miałam migren no a teraz mi się zaczynają :(
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #217334 przez Lacrijka
ilona napisał:

No bo to miała być lampka a nie pół butelki! :laugh:

Oj tam, Oj tam :laugh: :laugh: :laugh: Nie da sie tak wypic lampki jak humorek fajny sie łapie po kazdym łyczku.. Ja mam słaby leb do wina i piwa a wódeczke moge pic.. Choc ostatnio nawet na to nie mam smaka.. W ta sobote to pierwszy raz od swojego wesela sie napilam.. Zdziadziałam sie przez ten rok :) :) :) :) :)
13 lata 6 miesiąc temu #217335 przez mesy
chłopek drogo u Ciebie prywatnie ... ;/ u mnie 70 zł za wizytę i w tym USG
13 lata 6 miesiąc temu #217336 przez Insomnia
Chłopek nie miałam pojęcia że to tyle kosztuje ;) ;)

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 6 miesiąc temu #217337 przez chłopek
mesy widzisz zarabia na ciężarnych i to sporą kasę jak by to było 70 zl to bym juz była u lekarza ale jak ja mam dać to mnie to przeraza
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #217338 przez Lacrijka
chłopek napisał:

lacrijka jak bym miała chodzić prywatnie to zbankrtuje za pierwszą wizytę 200zl za następną 50zl, każde usg 200zł no i jeszcze badania musze sobie zapłącić

Chłopek - ja wiem, ale na taka pierwsza wizyte coby zobaczyc czy gra gitara bym polazła nawet i prywatnie gdybym miała tak pozno wizyte na NFZ :) :) :)

ja za wizyte z USG i takim badaniem ginekologicznym płace 120 zł I siedze w gabinecie czasem i po 40min bo chce o wszystko wypytac i gin mi wszystko tłumaczy a nawet czasem mi kresli rysunki jak nie kumam o czym do mnie rozmawia hehe Zadowolona jestem. Jak bede w ciazy to opieke lekarska wraz z kompletem badan mam w Allianz wiec pozniej przyoszczedze.. Teraz nie ma co poki nie zawalcze o dzidka :)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #217340 przez mesy
Lacrijka ja też bym już poświęciła choć nie powiem drogo biorą no ale nie wytrzymała bym tyle i jak by coś było nie tak bo to różnie bywa to chyba bym miała wyrzuty do końca życia... :dry:

Ale chłopek kombinuj :silly: może jak będziesz dzwoniła to weź im powiedz że cię brzuch boli że nie wiesz co się dzieję a na prywatnego Cię nie stać .. w takiej sytuacji myślę że Cię powinni przyjąć :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #217341 przez chłopek
moze sie uda że pójde jutro mam nadzieje a jak nie to pójde prywatnie

najbardziej mnie to wkurza że kobieta w ciąży powinna mieć jakieś przywileje a tu nic, jeszcze ci powiedzą nie ma wolnych terminów. powinni gdzieś taka osobę upchać, no przecież te pierwsze miesiące są najważniejsze
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #217349 przez agnesssa
Hej dziewczyny :kiss:
Insomnia ja mam dość często migreny, teraz w weekend miałam ostatni, niestety żadne tabletki mi nie pomagają jak już mnie złapie, i trzyma przynajmniej 2-3 dni, okropieństwo :angry:

Lacrijka mam nieodparte wrażenie, że szybciutko zafasolkujesz :woohoo:

Chłopek
ja też chodzę prywatnie i płacę 100zł za wizytę, i w tym mam USG i zwolnienie i recepty jak trzeba, więc u Ciebie to jakaś masakra, a może innego prywaciarza znajdź co trochę taniej będzie. Ja też bym nie wytrzymała tak długo bez badania :silly: Trzymam kciuki, żeby jutro się udało :kiss:

Mesy
jak tam Twoja @ kiedy ma się zjawić :unsure:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #217353 przez Insomnia
Cześć Agnesssa :lol: u Mesy @ sie nie zjawi, chyba że za rok :lol:
Agnesssa a jak twoja @? moja juz na wykończeniu ale na dobre jeszcze nie zamierza zniknąć

13 lata 6 miesiąc temu #217356 przez chłopek
agnessa u nas to wogóle masakra z tymi lekarzami
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #217357 przez mesy
agnesssa cześć ;) ;) ;) ;)
Mój @ ma przyjść 26 października ;) ;) czyli generalnie za tydzień :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: JUz bym mógł być bo idę cholerka w sobotę na wesele i chciała bym widzieć czy mogę się coś napić czy nie :dry: choć i tak mam jakieś przeczucie że lipa w tym cyklu będzie :silly: :silly: :silly: :silly:

A migreny to ja też miewam i to dość często :angry: :angry: :angry: a kiedyś to miałam tak że mnie głowa bolała 3 dni i to masakrycznie- chodziłam po lekarzach wszystkich nawet u dentysty byłam czy wszystko ok to mi powiedzieli że to migrena po czym okazało się że mam zatoki zębowe pozatykane - i w ten sposób musiałam się pozbyć piątki :silly: :silly: :silly:

Insomnia
haha no co ty ! ja czekam na Ciebie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #217362 przez Lacrijka
chlopek - zadzwoń i powiedz ze jestes w ciazy bo zrobiłas test i sa II i ze od wczoraj bardzo Cie boli brzuch a wieczorem zauwazyłas minimalne plamienie.. Sumienie połoznej nie pozwoli Cie zbyc na grudzien.. (wiem ze nie ładnie kłamac ale w Polsce trzeba!! )

Agnessa - obys miała dobre to nieodparte wrazenie :kiss:
13 lata 6 miesiąc temu #217363 przez Insomnia
Mesy bardzo miło z Twojej strony :lol: ale Ty przetrzesz szlak a my z Agnesssa dołączymy :lol: :lol: Lacra ma nam pokazać jak to się robi :lol: w sensie ogień w szopie :lol: :lol:

13 lata 6 miesiąc temu #217365 przez eash
Ilona, wyslalam ci maila z fotka zmniejszona do 800x800.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia