BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #217302 przez Insomnia
Eash szukaj szukaj :lol: :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #217303 przez eash
kurde, dziewczyny, ja jakaś durna jestem, ale nie potrafię tu zdjęcia wstawić :( jak ja mam to zrobić? najpierw nic mi się nie udawało, o chyba za duże było, to sobie ściągnęłam jakiś program do zmniejszania, zmniejszyłam i dalej nic :( jak wstawić zdjęcie, bo już zgłupiałam? daję na "odpowiedz" i klikam "przeglądaj..." w tym pierwszym okienku. no i jak już zaznacze fotke, którą chcę dodać, to co dalej? kliknąć "Dalej" czy najpierw to "img" czy co ja mam zrobić? jakaś głupia chyba jestem czy ze wsi... :dry:
13 lata 6 miesiąc temu #217304 przez Insomnia
Eash aj nie pomogę bo też miałam z tym problem i nie podołałam :blink:

13 lata 6 miesiąc temu #217305 przez mesy
eash zmniejszasz fotkę do 800 pikseli dajesz dołąćz obraz - > przeglądaj i jak już dodasz to wciskasz dalej tak jak byś tu wiadomość pisała :)
13 lata 6 miesiąc temu #217306 przez joweg
czesc :) dobrze ze dzis juz wtorek , corza blizej weekendu :)
mam pytanie macie migreny?
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #217307 przez Lacrijka
Bry :kiss: :kiss: :kiss:

Chlopek - ja bym jajko zniosła jakbym miała gina dopiero na grudzien :ohmy: Juz bym siedziała w poczekalni do prywatnego :) :) :)

A ja juz odliczam dni do @ (jakies 2 zostały) i zaczynam z Wami walke :) :) :) Kupilam juz sobie teściki owu, jak bedzie krecha w miare to myk do gina na lookanie.. Jak w tym cyklu bedzie beret, to biore sie za CLO..Taki mamy plan z ginem.. Aaa musze sobie jeszcze kupic orzeszki na endo i bedzie git bo teraz jak byłam w piatek to to na USG wyszło mi cienkie endo a owu była wiec teraz musze sie ratowac metoda babci @nuli :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Joweg
- ja jak mieszkałam w miescie to miałam takie bóle głowy ze masakra..a od kiedy tu mieszkamy pod miastem (czyt. 2 tyg) to ani raz mnie jeszcze głowa nie bolała nooo moze poza niedziela ale to byl kac :) :) :)
eash - ja nie umiem tłumaczyc to tez nie pomoge :dry: :dry: :dry:

Asik
- mam plan juz ustawiony zeby na sierpniówki wskoczyc :P :P :P :P
13 lata 6 miesiąc temu #217310 przez Insomnia
Lacra a ty chodzisz prywatnie? A co to jest CLO?

13 lata 6 miesiąc temu #217313 przez Lacrijka
Insomnia - tak, ja tylko chodze prywatnie. Nie musze sie prosic gina o USG czy recepte. Na zdrowiu oszczedzac nie bede.. Jak ide na monitoring to umawiam sie z tego ubezpieczenia o którym pisalam kiedys i nic nie płace za wizyte.. a z powazniejszymi sprawami umawiam sie do swojego którego niestety to ubezpieczenie nie obejmuje..
CLO- Clostibegyt (czy jakos tak) to są tabsy które wspomagaja wzrost pęcherzyków i jest po nich piękna owulka..choc czasem powoduje przerost pecherzyka i jego nie pekanie dlatego trzeba byc pod okiem lekarza i sie monitorowac bo jak juz pecherzyk jest spory a nie chce peknac podaje sie zastrzyk z Pregnylu na pękniecie..
13 lata 6 miesiąc temu #217315 przez eash
ja mam migreny. wczoraj na przykład - myślałam, że umrę :(

ej, no robię tak, jak piszecie i za cho...rę nie mogę wstawić tego durnego zdjęcia :( :( :(
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #217318 przez Lacrijka
Mesy - bo sie mnie przypomniło ze zapomnialam zapytac tej weteryniary Mackowej o te amstafy.. Kurczaki, ale przypał.. Ale w piatek tez u niej bede to mi przypomnij w piatek rano :) :) :)
13 lata 6 miesiąc temu #217320 przez Insomnia
Lacra no to mnie oświeciłaś. Ale ja jestem małowiedząca, ale wolałabym się nie musieć w tym temacie dokształcać
Migren nie miewam, głowa też mnie boli sporadycznie, ale jak juz boli to masakrycznie

13 lata 6 miesiąc temu #217323 przez mesy
Lacrijka no teraz to ja nie wiem haha jakieś 10 pompek i będzie git :lol: :lol: :lol: :lol:
Spoko spoko przypomnę na pewno ;) ;) ;)
Generalnie zeszła jej wysypka ale je tylko wątróbkę a po tej wątrobie to jest masakronnnnn co drugi dzień nam zostawia niespodziankę :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: dlatego choć bym miała jechać do Wrocławia z nią to się przejadę bo przecież pies nie może cały czas żyć tylko na wątróbce ;) ;) ;) a chciała bym wiedzieć z czego ma tą alergię ... nasz weterynarz mówił że najlepiej zrobić jej badanie na alergię ale musiała by odstawić leki na miesiąc a idzie za tym koszt 1000 zł a i nie wiadomo jeszcze czy odczulenie zadziała :dry: :dry: :dry: puki co jest 1,5 tyg bez tabletek zobaczymy co będzie dalej
13 lata 6 miesiąc temu #217324 przez ilona
Lacra wino jeszcze musisz kupić, żeby było wg. @nulkowej receptury :)

eash jak chcesz to prześlij mi na meila zdjęcie Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ja załaduje na forum i odeśle Ci instrukcje :) i Ty wstawisz kolejne i kolejne :laugh:
Ale wstawiałaś już przecież Hanulke :unsure:
13 lata 6 miesiąc temu #217327 przez Lacrijka
Insomnia napisał:

Lacra no to mnie oświeciłaś. Ale ja jestem małowiedząca, ale wolałabym się nie musieć w tym temacie dokształcać
Migren nie miewam, głowa też mnie boli sporadycznie, ale jak juz boli to masakrycznie

Wiesz, przy moich 18 cyklach staran co nieco musze juz wiedziec hehe No moze 16 bo dwa nam teraz wypadły przez kuracje.. Mam tylko nadzieje wlasnie, ze teraz nam sie uda w miare szybko i nie bede musiała tej wiedzy pogłębiac :) :) :)

Ilonka
- wina nie zniese, wiec oprę sie tylko na tych orzeszkach.. Kiedys mnie @nula namówiła na to wino to łyknełam z emem na poł butelke i kaca miałam 3 dni hahaha
13 lata 6 miesiąc temu #217330 przez ilona
No bo to miała być lampka a nie pół butelki! :laugh:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży