- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #217366 przez mesy
Lacrijka a wrzucisz tu jakąś instrukcję jak to się robi ?

Insomnia ale mówię Ci że ja mam przeczucie że kiszka w tym cykluuuu
poza tym nic nie czuję - tzn . czuję się normalnie tak jak by miał przyjść @ za tydzień
więc sorry ale czekam na Ciebie !

Insomnia ale mówię Ci że ja mam przeczucie że kiszka w tym cykluuuu

Temat został zablokowany.
- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #217372 przez Lacrijka
Jak mi sie uda dzidka spłodzic to Wam wrzuce obstrukcje obsługi do męża hahaha A tak powaznie, to juz bym chciała zafasolkowac bo widze ze zaczeło mi pasowac to niestaranie przez te dwa cykle

Zero stresa, zero myslenia.. echhhhh Musze fasolkowac i to szybciorem.. Nie ma lipy !! no nie ma lipy !!

Zero stresa, zero myslenia.. echhhhh Musze fasolkowac i to szybciorem.. Nie ma lipy !! no nie ma lipy !!

Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Lacrijka.
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #217373 przez mesy
A właśnie chce

Insomnia go się łyka od pierwszego dnia @ do owulacji ale ja brałam go przez 10 dni od pierwszego dnia @ i śluz się pojawił tak więc chyba nie trzeba go brać do owulacji
przynajmniej mi 10 dni stykło
po owulacji nie wolno go brać bo wywołuje jakieś skurcze macicy czy coś nie pamiętam dokładnie

Insomnia go się łyka od pierwszego dnia @ do owulacji ale ja brałam go przez 10 dni od pierwszego dnia @ i śluz się pojawił tak więc chyba nie trzeba go brać do owulacji

- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 6 miesiąc temu #217377 przez eash
a macie jakiś sposób na te migreny poza leżeniem i jęczeniem, że boli? żadnych tabletek nie chce łykać w ciąży, a ból jest naprawdę taki, że wczoraj się po prostu pobeczałam 
mój ginekolog teraz bierze 100 za wizytę, w tym usg. wczesniej bral 100 od nieciężarnych, a od ciężarnych za pierwszą 100, za kolejne 50. teraz ujednolicil cennik
doplacac bede tylko za cytologie - cos 30-40zl. wizyta trwa średnio 20-30 min., najpierw ogolny wywiad, rzut oka na wyniki badan i karte ciąży, potem ważenie i mierzenie ciśnienia, potem badanie ginekologiczne, potem uzupełnianie dokumentów, wypisywanie recept i odpowiadanie na moje pytania.
chodze prywatnie, ale wiem, ze i na kase mozna trafic na fajnego lekarza. moja bratowa chodzi na kase, nie wie, co to kolejki, lekarz bada ja solidnie, doradza (ostatnio sam zaproponowal zwolnienie lekarskie, ona na to, ze przeciez nie pracuje, a on jej wtedy powiedzial, ze jak jest na krus to za zwolnienie zaplaca jej pare groszy - nie wpadlaby na to sama
). wszystko zalezy od tego, jaki lekarz, jaki czlowiek, a nie od tego, czy to prywatnie czy na kase.

mój ginekolog teraz bierze 100 za wizytę, w tym usg. wczesniej bral 100 od nieciężarnych, a od ciężarnych za pierwszą 100, za kolejne 50. teraz ujednolicil cennik

chodze prywatnie, ale wiem, ze i na kase mozna trafic na fajnego lekarza. moja bratowa chodzi na kase, nie wie, co to kolejki, lekarz bada ja solidnie, doradza (ostatnio sam zaproponowal zwolnienie lekarskie, ona na to, ze przeciez nie pracuje, a on jej wtedy powiedzial, ze jak jest na krus to za zwolnienie zaplaca jej pare groszy - nie wpadlaby na to sama

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #217378 przez Lacrijka
Tak, wiesiołek po owu jest niebezpieczny bo wywołuje skurcze macicy co nie jest wskazane dla ewentualnego zagnieżdżonego zarodka.. Tak samo jak ta moja bakteryja była groźna bo wywołuje skurcze macicy..
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Lacrijka.
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 6 miesiąc temu #217384 przez agnesssa
Eash jak mam migrenę to się kładę w ciemnym pomieszczeniu zimny okład na czoło i kark i leżę, zawsze trochę mniej boli 
Insomnia u mnie ciągle @ jest, i nie chce sobie pójść
To już 4 dzień, a musiałam tampona zaaplikować, masakra
Po za tym ja sobie odpusczam ten cykl bo chce na dietę iść (ciekawe tylko od kiedy hehe, tkz dieta od jutra
)
Mesy a ty nie myśl tyle bo Cię zjedzą motyle
Czekaj grzecznie, i pamiętaj teścior dopiero w dniu spodziewanej @ 
Lacrijka na pewno będę trzymać kciuki

Insomnia u mnie ciągle @ jest, i nie chce sobie pójść

Mesy a ty nie myśl tyle bo Cię zjedzą motyle

Lacrijka na pewno będę trzymać kciuki

- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
Mniej Więcej
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #217392 przez mesy
agnesssa wiem wiem wcześniej nie robię
moja znajoma mnie już namawia haha bo gadałam z nią na temat tych testów owu i już szaleje
ale ja czekam na @ bo tak jak pisałam czuję się jak by miał przyjść

A próbowałaś kiedyś tej diety że się je 5 razy dziennie o stałych porach w miejszych ilościach ? moja znajoma miała właśnie problem za cholerę nie umiała zrzucić 1 kg a jak dorwała się do tej diety 5 razy dziennie ale mniej to w ciągu 3 miesięcy zrzuciła 20 kg
aż sama się zdziwiłam ale trzeba się ściśle trzymać tej diety
HANULKA śliczna

A próbowałaś kiedyś tej diety że się je 5 razy dziennie o stałych porach w miejszych ilościach ? moja znajoma miała właśnie problem za cholerę nie umiała zrzucić 1 kg a jak dorwała się do tej diety 5 razy dziennie ale mniej to w ciągu 3 miesięcy zrzuciła 20 kg

HANULKA śliczna

Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez mesy.
- joweg
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Staramy sie :)
Mniej Więcej
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
Mniej Więcej
- joweg
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Staramy sie :)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #217419 przez joweg
insomina- ja mam takie bole ze maskara zyc mi sie niechce w trakcie cyklu , na koncu i na poczatku , ledwo co mnie przstaje bolec pare dni przerwy i zas to samo :/ a ponoc jak bede w ciazy to moze nie bede miec migreny to mnie pociesza ze bym torche odpoczela