BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #217366 przez mesy
Lacrijka a wrzucisz tu jakąś instrukcję jak to się robi ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Insomnia ale mówię Ci że ja mam przeczucie że kiszka w tym cykluuuu :silly: :silly: :silly: :silly: poza tym nic nie czuję - tzn . czuję się normalnie tak jak by miał przyjść @ za tydzień :lol: :lol: więc sorry ale czekam na Ciebie ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #217371 przez Insomnia
Mesy nie chrzań mi tu o przeczuciu :lol: :lol: :lol: wiesz ile razy ja miałam przeczucie :unsure: :unsure: :lol: :lol: Ale jak chcesz czekać to czekaj z nami :lol: :lol: Ale byś się zdziwiła co? a łykasz jeszcze tego wiesiołka? czy to tylko w trakcie płodnych?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #217372 przez Lacrijka
Jak mi sie uda dzidka spłodzic to Wam wrzuce obstrukcje obsługi do męża hahaha A tak powaznie, to juz bym chciała zafasolkowac bo widze ze zaczeło mi pasowac to niestaranie przez te dwa cykle :) :) :)
Zero stresa, zero myslenia.. echhhhh Musze fasolkowac i to szybciorem.. Nie ma lipy !! no nie ma lipy !! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 6 miesiąc temu #217373 przez mesy
A właśnie chce :lol: :lol: :lol:
Insomnia go się łyka od pierwszego dnia @ do owulacji ale ja brałam go przez 10 dni od pierwszego dnia @ i śluz się pojawił tak więc chyba nie trzeba go brać do owulacji :silly: przynajmniej mi 10 dni stykło :silly: po owulacji nie wolno go brać bo wywołuje jakieś skurcze macicy czy coś nie pamiętam dokładnie :silly: :silly: :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #217377 przez eash
a macie jakiś sposób na te migreny poza leżeniem i jęczeniem, że boli? żadnych tabletek nie chce łykać w ciąży, a ból jest naprawdę taki, że wczoraj się po prostu pobeczałam :(

mój ginekolog teraz bierze 100 za wizytę, w tym usg. wczesniej bral 100 od nieciężarnych, a od ciężarnych za pierwszą 100, za kolejne 50. teraz ujednolicil cennik ;) doplacac bede tylko za cytologie - cos 30-40zl. wizyta trwa średnio 20-30 min., najpierw ogolny wywiad, rzut oka na wyniki badan i karte ciąży, potem ważenie i mierzenie ciśnienia, potem badanie ginekologiczne, potem uzupełnianie dokumentów, wypisywanie recept i odpowiadanie na moje pytania.

chodze prywatnie, ale wiem, ze i na kase mozna trafic na fajnego lekarza. moja bratowa chodzi na kase, nie wie, co to kolejki, lekarz bada ja solidnie, doradza (ostatnio sam zaproponowal zwolnienie lekarskie, ona na to, ze przeciez nie pracuje, a on jej wtedy powiedzial, ze jak jest na krus to za zwolnienie zaplaca jej pare groszy - nie wpadlaby na to sama :) ). wszystko zalezy od tego, jaki lekarz, jaki czlowiek, a nie od tego, czy to prywatnie czy na kase.
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #217378 przez Lacrijka
Tak, wiesiołek po owu jest niebezpieczny bo wywołuje skurcze macicy co nie jest wskazane dla ewentualnego zagnieżdżonego zarodka.. Tak samo jak ta moja bakteryja była groźna bo wywołuje skurcze macicy..
13 lata 6 miesiąc temu #217382 przez mesy
Lacrijka to nie źle miałaś z tą bakterią :dry: :dry: :dry: w ogóle jak na to wpadłaś że to bakteria i nie możecie spłodzić bobo ?
13 lata 6 miesiąc temu #217384 przez agnesssa
Eash jak mam migrenę to się kładę w ciemnym pomieszczeniu zimny okład na czoło i kark i leżę, zawsze trochę mniej boli :silly:

Insomnia u mnie ciągle @ jest, i nie chce sobie pójść :angry: To już 4 dzień, a musiałam tampona zaaplikować, masakra :ohmy: Po za tym ja sobie odpusczam ten cykl bo chce na dietę iść (ciekawe tylko od kiedy hehe, tkz dieta od jutra :silly: )

Mesy a ty nie myśl tyle bo Cię zjedzą motyle :silly: Czekaj grzecznie, i pamiętaj teścior dopiero w dniu spodziewanej @ :lol:

Lacrijka na pewno będę trzymać kciuki :blink:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #217386 przez ilona
eash zdjęcie po prostu o dużo a duże. :)

Zmniejszyłam je o 50 % dopiero weszło.
nie może przekraczać 150kB

HANULKA :)
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #217390 przez Insomnia
Agnesssa no ja tez odpuszczam bo na dietę się wybieram. Odpuszczam tzn. nie mierze nie obserwuje nie strzelam testów owu. A dieta moja to zdrowe żarełko :lol: :lol: No i umiar przede wszystkim :woohoo: :woohoo:

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #217392 przez mesy
agnesssa wiem wiem wcześniej nie robię :silly: :silly: moja znajoma mnie już namawia haha bo gadałam z nią na temat tych testów owu i już szaleje :silly: ale ja czekam na @ bo tak jak pisałam czuję się jak by miał przyjść :silly: :silly: :silly: :silly:

A próbowałaś kiedyś tej diety że się je 5 razy dziennie o stałych porach w miejszych ilościach ? moja znajoma miała właśnie problem za cholerę nie umiała zrzucić 1 kg a jak dorwała się do tej diety 5 razy dziennie ale mniej to w ciągu 3 miesięcy zrzuciła 20 kg :ohmy: aż sama się zdziwiłam ale trzeba się ściśle trzymać tej diety

HANULKA śliczna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #217405 przez joweg
macie jakies sposoby na migreny ? ja biore takie tabletki ze potem glowa mnie przestaje bolec ale kark mnie boli i dretwieje i twarz ale nic innego mi nie pomaga , mam dosc juz :/
13 lata 6 miesiąc temu #217417 przez chłopek
no i szwagierka mnie umówiła do gin na 31 października
13 lata 6 miesiąc temu #217418 przez Insomnia
joweg ja nie pomogę bo mnie głowa nie boli tak często, ale jak juz boli to nie łykam piguł tylko staram sie przespać ten ból

13 lata 6 miesiąc temu #217419 przez joweg
insomina- ja mam takie bole ze maskara zyc mi sie niechce w trakcie cyklu , na koncu i na poczatku , ledwo co mnie przstaje bolec pare dni przerwy i zas to samo :/ a ponoc jak bede w ciazy to moze nie bede miec migreny to mnie pociesza ze bym torche odpoczela :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia