BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #217183 przez chłopek
moja sis nie karmiła piersia tylko spradycznie i dostała po 4 miesiacach @.
ja przed ciąża wazyłam 60 kg mam nadwage lekka i z ksawciem po 9 miesiacach, a teraz ważę 62 :( i sie udało.
wiec gosiak to jakies bujdy
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #217185 przez gosiak
dzięki Lacra, układałam od rana żeby ładnie wyglądało, lakieru to mi 3 puszki poszły :lol: a kwiat fajny?

jeśli chodzi o otyłość to nie wiem czy są problemy, a jeśli chodzi o naturalną szczupłość to nie ma problemów z zajściem w ciążę! no chyba że ktoś z 60kg zjechał by do 40 to tak bo to już jest choroba!

madziasku ja już przeprowadzałam wywiad u dwóch ginek i obydwie stwierdziły ze moja waga jeśli od zawsze taka była, i jak się nie odchudzałam to ten czynnik na pewno nie jest problemem w zajściu w ciąże, także tu jestem spokojna :blink: a od jakiegoś czasu w końcu zaczynam tyć, zima idzie to jeszcze się dofutruję więc co raz bardziej lubię siebie o! :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #217193 przez madziaska
No to super Gosiaku. Ja Cie doskonale rozumiem, zawsze jak ja to mowilam probowalam "przytytac" ;) Teraz troche sie udalo, az 8 kg ;) Staram sie jak moge ;)
13 lata 6 miesiąc temu #217196 przez gosiak
madziasku masz małego pomocnika :lol: lepiej mieć troszkę ciałka, w końcu doczekałam się momentu w którym coś mierze a tu łooooo hohohoh dopiąć się nie idzie :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #217207 przez Asik
Gosiaku no to gratulacje :) może niedługo doczekasz sie momentu kiedy pierwszy guzik od spodni Ci wystrzeli :D :D :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 6 miesiąc temu #217216 przez gosiak
Asiu w jednych spodniach zamek mi pękł :blush:

mykam się tego kąpać i spać cześć robaczki :side:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #217252 przez joweg
Dobranoc Panie :)
13 lata 6 miesiąc temu #217265 przez chłopek
witam kobietki ja już na nogach bo młody od 7 nie śpi robi porządki w domu :)
mnie coś migdały bolą oby to nie była angina
13 lata 6 miesiąc temu #217266 przez Insomnia
Dzień doberek :)
Musze sobie zakupić jakis specyfik na pamięć... bilobil albo coś w tym stylu... Tyle chciałam napisać i mi z łepetyny wyleciało.
Co do testów owulacyjnych to robiłam apteczne i tylko jednego dnia mi wyszły dwie tak samo wyraźne krechy.
Natomiast teraz muszę zrzucić kilka kg bo sie znacznie zaokrągliłam i strasznie mi z tym źle. A w lustrach w banku wyglądałam strasznie niekorzystnie, bo jakoś w domu to może być
A sprzątanie skończyłam wczoraj z wywieszonym jęzorem. Ale nawet lodówka umyta i wszystko błyszczy :lol: tylko ciekawe jak długo :silly:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 6 miesiąc temu #217268 przez mesy
Cześć :lol: Insomnia to zapraszam do mnie bo ja wczoraj nic nie ruszyłam :lol: :lol: :lol: poznasz od razu brata jak by do wymiany miało dojść :silly: :silly: :silly: pamiętasZ ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #217269 przez chłopek
insmnia no to się spisałas:p ja dzisiaj musze sie zabrac za sprzatanie
13 lata 6 miesiąc temu #217270 przez mesy
chłopek ty nie możesz :silly: masz zakaz ! :lol: :lol: musisz się oszczędzać ;) ;) ;) ;)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #217271 przez Insomnia
hej Mesy no pamiętam pamiętam :lol: :lol: moja pamięć sama wybiera co chce pamiętać a co nie i wpływu na nią nie mam...
Chętnie bym Ci pomogła ale widzisz dziś idę do pracy i mogę nie zdążyć ze wszystkim :laugh:
Czy tylko u mnie bałagan robi się w mgnieniu oka :unsure:

Chłopek a jak mi się szczęka cieszyła :) Nawet kolacji nie robiłam żeby się nie nabrudziło :lol: :lol: :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #217272 przez chłopek
mesy tak tak i bede sie o śmieci zabijać bo nikt nie sprzątnie

insomnia u mnie też sie bałagan migiem robi nawet nie wiem kiedy
13 lata 6 miesiąc temu #217273 przez eash
czesc dziewczyny. nie nadążam was na bieżąco czytać, a już tym bardziej odpisywać i komentować :( powiem tylko, że tu zaglądam prawie co dzień i chociaż pobieżnie przeglądam wpisy.

powiedzialam w pracy, że jestem w ciąży, obyło się bez awantury, a przynajmniej - ja nie uczestniczyłam w żadnej awanturze z tego powodu. trochę mi ta ciąża teraz zrobiła dupochron, bo moj zakład pracy jest do odstrzału, w przyszłym roku wystawiaja to do przetargu i pewno bym wyleciala na bezrobocie, a tak przynajmniej do konca macierzynskiego nie wylece (mam taka nadzieje przynajmniej). poki co nie wybieram sie na wolne. doszlismy do wniosku, ze jednak korzystniej bedzie zostac, zalapie sie na 8% podwyzke od nowego roku, od stycznia dojdzie mi stażowe, może jaką nagrodę dostanę i zfśś mnie nie minie - a tak siedziałabym na zasiłku lekarskim, który niby wynosi 100% ale w sumie byłby niższy niż moja obecna pensja, więc... nie będę udawać obłożnie chorej, skoro czuję się w sumie nieźle, prawda? nie mam takich okropnych mdłości i awersji zapachowo-jedzeniowych jak z Hanką, nie śpię już na stojąco, nic mi nie dolega poza powtarzającymi się co jakiś czas koszmarnymi migrenami, ale od tego się nie umiera... pracuję.

Hanka już ok. 2 tyg. ma jakiś paskudny stan zapalny w kroczu. na chwilę pomogła maść z antybiotykiem wykradziona mojej siostrze (smarowała tym krocze swojej córci jak ta miała jakąś infekcję grzybiczną), ale maść się skończyła, zaczerwienienie wróciło i chyba jutro w końcu pojedziemy do lekarza.

tyle na dzisiaj.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka