- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #217274 przez chłopek
eash moja siostrzenica tez miala takie zapalenie i niec nie pomagało myslalysmy ze to od pieluch, od chusteczek a sie okazało p wiz9ycie u lekarze ze opryszczka
sis smaruje maścią, podaje antybiotyk i moczy w nadmanganianie potasu

Temat został zablokowany.
- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 6 miesiąc temu #217276 przez eash
i nie dobijajcie mnie tu opowieściami o sprzątaniu, bo ja odkąd wróciłam do pracy ciągle jestem ze wszystkim do tyłu. porządek mam tylko na rynku, a po kątach... w łazience niedługo muchomory mi urosną
normalnie nie wiem jak baby, które pracują 8 godzin i wychowują kilkoro dzieci mają jeszcze czas na to, żeby w domu był idealny porządek, na stole zawsze dwudaniowy obiad, a w zanadrzu domowe ciasto i konfitury ze słoika, o ogródku warzywnym i trwaniczku z kwiatkami nie wspominając
załamka
zawsze byłam perfekcjonistką, a teraz... pajęczyny po kątach, śmierdzące skarpetki dwa tygodnie czekają na wypranie, lodówka się klei, kuchenki nie widać spod tłuszczu, a co druga bluzeczka Hanki niewyprasowana... kosmos... i ja naprawdę co dzień wstaję o 5 rano, nawet w weekend, kładę się koło 10 i, jak Bozię kocham, nie leżę plackiem
pomocy...

- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
13 lata 6 miesiąc temu #217277 przez mesy
eash ja Ci przyjdę pomogę

A co do tego zapalenia bo wiesz ja się nie znam ale jak jest zaczerwienienie to może ją tam szczypi bo pomyslałam myślałaś żeby może to posypać tym pudrem do pupy dla niemowląt no wiesz żeby załagodzić to zaczerwienienie

A co do tego zapalenia bo wiesz ja się nie znam ale jak jest zaczerwienienie to może ją tam szczypi bo pomyslałam myślałaś żeby może to posypać tym pudrem do pupy dla niemowląt no wiesz żeby załagodzić to zaczerwienienie

- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 6 miesiąc temu #217279 przez eash
a widzisz, może i opryszczka... moja siostra mówiła, że jej córcia miała coś podobnego plus masakryczną pleśniawkę w buzi i lekarz orzekł, że to grzybiczne zapalenie organizmu - na pleśniawke dał syrop a na pipulkę... pimuficort, pamifucort...? jakoś nie mogę zapamiętać nazwy. i ta pożyczona maść naprawdę Hance pomogła, więc myślałam, że to grzybiczna infekcja, ale cholera wie, może i opryszczka? no po prostu bez lekarza się nie obejdzie... na pewno nie jest to odparzenie, bo maść na odparzenia tylko zaogniła stan zapalny. nie pomaga oliwka, zasypka, mąka ziemniaczana, sudocrem... ciągle ma tam jeden wielki ogień

- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
13 lata 6 miesiąc temu #217284 przez ilona
eash próbowałaś TORMENTIOL?
To jest super maść, działa z prędkością światła. Ja nie stosuje żadnych kremów do pupy Wiktora w celu zapobiegania odparzeniom, zaczerwienieniom i innym dziadostwom.
Jak pojawia się coś na rzeczy smaruje Tormentiolem i po krzyku. czasem wystarczy raz lub dwa i zagojone.
www.i-apteka.pl/product-pol-609-TORMENTIOL-masc-20g.html
To jest super maść, działa z prędkością światła. Ja nie stosuje żadnych kremów do pupy Wiktora w celu zapobiegania odparzeniom, zaczerwienieniom i innym dziadostwom.
Jak pojawia się coś na rzeczy smaruje Tormentiolem i po krzyku. czasem wystarczy raz lub dwa i zagojone.
www.i-apteka.pl/product-pol-609-TORMENTIOL-masc-20g.html
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #217286 przez chłopek
mesy a ja w grudniu
nie ma wolnych terminów dzisiaj mam jeszcze zadzwonić coś położna mowila ze moze na srode mnie wepchnie ale ile bede czekać w tej kolejce to nie wiem 
brzuch mnie trochę pobolewa, no a wczoraj głowa bolał i to strasznie, zaczyna mi być niedobrze ale jeszcze nie wymiotuje

brzuch mnie trochę pobolewa, no a wczoraj głowa bolał i to strasznie, zaczyna mi być niedobrze ale jeszcze nie wymiotuje
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez chłopek.
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #217291 przez chłopek
jak dzisiaj mi powie ze dpiero na grudzien, to mam jeszcze nr do innego lekarza szwagierka mi dałą ,wolalabym na miejscu bo bliżej a do tego co dostałąm nr to musze 50 km jechac no ale jak nie wyjdzie na miejscu to pojade bo jestem ciekawa co z dzidzią
insomnia suwaczek bedzie jak zobacze dzidzie na usg
insomnia suwaczek bedzie jak zobacze dzidzie na usg
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez chłopek.
- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- eash
-
- Wylogowany