BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #219894 przez joweg
ja wchodze na : demotywatory.pl

chyba cos chora bede :/ katar , kaszel, zaczyna sie :/
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #219903 przez agnesssa
Chłopek przytulam, mam nadzieję, że będzie dobrze :kiss:

Joweg wszystkie się tu starają :woohoo:

Mesy wypij więcej winka, piwa czy drineczków o się przemożesz, i mówię Ci jeśli jeszcze nie jesteś to na pewno zajdziesz na wyjeździe :silly: :woohoo:

Lacrijka@ pewnie się niedługo pojawi, skoro nie było możliwości poczęcia :blink:

Bidol a co ty za testa robisz :unsure: Na owulacje, czy ciążowy bo się poubiłam :silly: :woohoo:

W końcu jestem w domu, i wskakuje do wyrka, obiadu dzisiaj niet, chyba, że mąż coś wymyśli :blink:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 6 miesiąc temu #219909 przez joweg
ja dzis ekskluzyw ne tortelini kupilam na obiad a maz zrobil taki okropny sos ze ledwo co zjadlam blleeeeee :)
13 lata 6 miesiąc temu #219918 przez mesy
agnesssa nie jestem hehe ile razy wam mam to tłumaczyć ? :lol: :lol: :lol: :lol: W ogóle ładnie mnie do złego namawiasz :lol: :lol: :lol: pięknie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :kiss:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #219924 przez agnesssa
Mesy tego nie wiesz :silly: :silly: :silly: :P :P :lol:
A przytulanko to ludzka rzecz :silly: :lol: :lol: :lol:
Joweg ale obiadek był :blink:

13 lata 6 miesiąc temu #219931 przez joweg
agnessa- porazka ale powiedzzialam ze pyszne bylo heheh
13 lata 6 miesiąc temu #219977 przez chłopek
dziewczyny potrzebuje ksiazki new english file intermediate moze ktoraś miałą taka na studiach
13 lata 6 miesiąc temu #219990 przez agnesssa
Chłopek ja niestety nie pomogę :dry:
Joweg ja tam zawsze walę prosto z mostu, przynajmniej nie zrobi na drugi rz jakiegoś paskudztwa :lol:

13 lata 6 miesiąc temu #219994 przez gorla
chłopek nie pomogę niestety :P

joweg znowu lekarz mówił mojemu bratu to samo co ty piszesz z tym, ze 2 lata mają odczekać, a nie 5 lat. I też dostał tą mocną chemię, też nie wiadomo czy kiedyś płodny będzie. Brat ma 28 lat, bratowa 25 . I z tego co mówili chca poczekać, jak narazie raczej nie stać ich na in vitro, ale nie można u was inseminacji zrobić?? jakoś koszty mniejsze

a to tej babie z brzuchem pierwsze słysze, ale pewnie dlatego, ze u mnie bajki w kółko lecą :dry:

mesy co ty sie wstydzisz, jak ludzie obok?? :laugh: walnij se drina jak dziołchy radziły i tak ciszej , bez jęków i okrzyków :laugh: :laugh: :laugh:

Lacra ja kociaki uwielbiam, ale imię Maciek żle mi sie kojarzy :blink: i broń boze nic nie mam do twojego kucurątka :P :P :P :P :P :P :P
13 lata 6 miesiąc temu #219995 przez joweg
gorla-moj maz ma 23 dopiero
nam tez mowil ze niby dwa lata ale najlepiej 5 wtedy najbardziej pewne.
myslelismy ze inseminacje bedziemy miec ale na inseminacje potrzeba duzo spermy i szanse sa male niestety :/ i nie wiadomo jak sie sperma rozmrozi i ile tego bedzie a na in vitro to wystarczy jeden plemnik i doradzili nam zeby nie ryzykowac z inseminacja bo to bardzo duze ryzyko i bardzo duzo spermy trzeba niestety ..... my maamy tylko jedna szanse bo nie bedziemy miec na raze kasy na nastepna probe.... :;/ wiec to nasza nadzieja :)
agnessa- musze mowic ze dobre bo potem powie ze nic juz nie ugotuje :P
13 lata 6 miesiąc temu #219998 przez gorla
joweg a ile macie próbek? brat ma 5 sztuk zamrożonych
ja też wole delikatnie wspomnieć, ze coś brakuje w daniu małża :laugh: mój tez nieraz jak zrobi to ułaaaa bleee :P :P :P z dwojga złego wolę, zę sie ciut obrazi jakby mia mmi serwować częściej takie doskonałości :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 6 miesiąc temu #220001 przez joweg
my mamy 33 probki , maz dwa razy oddawal sperme dwa dni z rzedu. i w sumie myslelismy ze to bedzie inaczej wygladac , ze pojdziemy kasa chorych nam pokryje i ze bedziemy miec inseminacje i ze ebdzie ladnie pieknie . a w klinice jestesmy juz od czerwca tzn pierwsza wizyta byla, i sie ciagnie i ciagnie.... badania cykle kontrolne i czekanie :/ najbardziej boje sie ze sie nie uda , nie bedziemy miec zamrozonych zarodkow i nie bedziemy miec kasy na nowa probe. a jeszcze takie ubezpieczenie bezczelne ze nic nam nie pokryja bo za mlodzi jetsesmy niby :/
13 lata 6 miesiąc temu #220003 przez gorla
joweg będzie dobrze. U nas w ogóle nie pokrywają zabiegów i leczenia niepłodności :(
13 lata 6 miesiąc temu #220004 przez agnesssa
Gorla no dokładnie, a jak by się na mnie obraził to dopiero miałby do słuchania :silly: ale ja to zołza jestem, i mówiłam mu to już wiele lat przed ślubem, więc jak coś się nie podoba, to wpierdziel :lol:

13 lata 6 miesiąc temu #220007 przez joweg
u nas normalnie pokrywaja 50% . ale nam nie ze wzgledu na wiek.... dopiero jak bysmy skonczyli 25 lat to by pokryli to 50% chyb a ze znowu cos sie zmieni,jeszcze rok temu pokrywali 3 cale proby..... a koszta sa ogromne niestety..... i w polsce i u nas tez
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia