BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #219727 przez bidol
eash napisał:

zakupy.linkbaby.pl/do/item/K0428/Garnusz...-Fisher-Price,-K0428

zakupy.linkbaby.pl/do/item/R7871/Aktywny...-Fisher-Price,-R7871

eash
moja znajoma kupiła swojemu małemu garnuszek i się fajnie bawił. natomiast mojego małego to wcale nie interesowało a w tym samym wieku są.
mi bardziej ten stoliczek się widzi, ale Ty znasz Hanie najlepiej i wiesz czym się interesuje, a czym nie :)
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #219730 przez eash
przede wszystkim to ona od jakiegos czasu potrzebuje czegos skomplikowanego, bo maskotki, grzechotki i gryzaczki jej nie interesuja. ma np. taka kostke edukacyjna Milly Mally, ktora potrafi sie zajac z pol godziny (na kazdym boczku kostki inne guziczki, przyciski, kolory, muzyczki itd.). dlatego czegos w tym stylu szukam. a z drugiej strony - uwazam, ze kazde dziecko powinno miec konika na biegunach :) kultowa zabawka, ja swojego uwielialam, wydarlam mu cala ruską grzywę i sraczkowaty ogon, który tato potem na gwoździa przybil, hehe :)
13 lata 6 miesiąc temu #219731 przez mesy
eash a Hania nie będzie się bała tego konia na biegunach ?
13 lata 6 miesiąc temu #219733 przez eash
joweq, chcesz kupowac, to kupuj! :) ja swoje pierwsze ciążowe spodnie kupilam chyba ze cztery miesiace przed zajsciem w ciąże z Hania, pierwsze ubranko dla niej - cos ze dwa miesiace przed zajsciem... i nie mialam gwarancji, ze zajde, troche sie staralismy... wiec jak masz ochote kupic garnuszek na klocuszek - kupuj! :lol: mi patrzenie na dzieciece rzeczy sprawialo ogromna przyjemnosc, jeszcze nie bylam w ciąży, a pięć razy na dobę wyciągałam te maleńkie śpioszki z szafy i wdychałam ich zapach... taka bylam świrnięta.
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #219734 przez bidol
mesy napisał:

eash a Hania nie będzie się bała tego konia na biegunach ?

mesy
:silly: :silly: jakaś trauma z dzieciństwa z tym koniem?

eash ja juz kupiłam maleńkie spodenki - i to chyba był błąd :dry: :dry:
a co do zabawki to skoro libi tą kostkę to chyba garnuszek będzie lepszy
my jesteśmy na etapie dinozaurów - młody 24 na dobe może dokumenty o nich oglądać, mi już miesza się fikcja z prawdą i jak bym na żywca jutro takiego zobaczyła to wcale bym się nie zdziwiła :blink:
zaraz po dinozaurach są upiorne robale z discovery :S
13 lata 6 miesiąc temu #219737 przez eash
mesy, ja jej kupie taka wersje dla najmlodszych, bedzie mniejszy od typowego. a bac sie nie powinna - juz sie bujala na koniku swojego kuzyna i wyrwala mu pol grzywy :laugh: (potem z gardla jej musialam wybierac) znacie jakis sklep z konikami na biegunach ktore są łyse? taki by nam się przydał.
13 lata 6 miesiąc temu #219738 przez mesy
bidol hehe wariatko :lol: :lol: :lol: nieeeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol:
zapytałam bo z moją znajomą kupiłyśmy dla jej syna 2 -letniego konia i za cholerę nie chciała podejść do niego bo się go bał :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #219739 przez Mirella
www.zapytajpolozna.pl/forum/po-porodzie-...erwsze-urodziny.html

Eash podejrzyj sobie, może Ci to pomoże ;) ja niezmiennie jestem za krzesełkiem uczydełkiem, Klaudia ma je ponad rok i nadal się bawi :D
a co do konia na begunch to ja bym jeszcze Klaudii nie kupiła, Hani tym bardziej, myślę że to ma sens, jak dziecko może samo bezpiecznie wejść i zejść
13 lata 6 miesiąc temu #219740 przez joweg
easha- tez mam juz jedne body i codziennie na nie patrze:D maz ma buciki rozowe dla malenstwa i powiesil sobie przed komputerem :)
ten konik na biegunach fajny ale moze za rok jak podrosnie :) moj bratanek tez dostal bodajze na 4 urdzinki i byl przeszczesliwy , dzis ma 6 lat i dalej kocha swojego konika :D
13 lata 6 miesiąc temu #219741 przez chłopek
eash ja mam fajnego konika nie ma biegun tylko taki na sprężynach i nie ma włosów jest łysy :) moze zrobie zdjecie to wstawie, mój dziadek go kupił kuzynce 20 lat temu a teraz Ksawcio odziedziczył, a moja szwagierka kupiła swojej córce konika ale taki fajny rży i słychac jak biegnie, tylko ze nie na biegunach a młodemu sie strasznie podoba
13 lata 6 miesiąc temu #219742 przez bidol
moja teściow kupiła Sebie konia na biegunach taki co odgłosy wydaje i mordą rusza - lekcewarząco spojżał i tyle jego przygody z konikiem.
Eash jak chcesz to są takie maskotki zamiast konia na biegunach - są niskie i pluszowe i nie mają grzywy :silly:
allegro.pl/bujaczek-na-biegunach-lbtm-ci...ica-i1864896714.html
allegro.pl/little-tikes-170843-bujak-kro...ach-i1868054677.html
allegro.pl/bujak-na-biegunach-wiele-wzor...cja-i1861236823.html
13 lata 6 miesiąc temu #219751 przez eash
znam te maskotki-bujaki, zastanawiam sie nad nimi... dzieki za rady :)
13 lata 6 miesiąc temu #219752 przez eash
zmykam na dzisiaj, pa.
13 lata 6 miesiąc temu #219753 przez chłopek
taki konik trochę słabo go widac
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #219757 przez Lacrijka
Gosiak juz nie jest moją qleżankom :( :( :( Na pytanie na Fejsie, które imie ladniejsze Michał czy Maciek to powiedziala ze Michał :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia