- Otrzymane podziękowania: 42
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #219652 przez agnesssa
Eash Haneczka jest śliczna, i uśmiech rozbraja 
Joweg nie martw się musi być dobrze

Okropnie się czuję, coś ze mną nie tak, normalnie czuje się tak jak bym miała zemdleć za chwile, jakoś mi niedobrze do tego ten nieokreślony ból brzucha
Może to przez pogodę, tak mi się marzy, żeby teraz w łóżku leżeć

Joweg nie martw się musi być dobrze

Okropnie się czuję, coś ze mną nie tak, normalnie czuje się tak jak bym miała zemdleć za chwile, jakoś mi niedobrze do tego ten nieokreślony ból brzucha

Temat został zablokowany.
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #219657 przez bidol
Oj laski widze że jakiegoś doła złapałyście, to ja miałam se ponażekać a Wy mnie miałyście pocieszać. Oj widze że sobie towarzystwo w kulki leci 
joweg - głowa do góry
magduśka Ty też - deszcz pada bo jest jesień i tak już będzie - musisz się z tym pogodzić. Co do dzidzi to bedzie - zobaczysz że bedzie i to taka że hoo
eash też jestem ciekawa co u grazi - przeczytałam jej całą historię i liczyłam że się odezwie z jakimiś dobrymi wieściami
agnessa bidulko może się zwolnij i idź do domu.
Mirella, Lacra meldować się. Bo ja tu sobie sama nie dam rady z tym tałatajstwem.

joweg - głowa do góry

magduśka Ty też - deszcz pada bo jest jesień i tak już będzie - musisz się z tym pogodzić. Co do dzidzi to bedzie - zobaczysz że bedzie i to taka że hoo

eash też jestem ciekawa co u grazi - przeczytałam jej całą historię i liczyłam że się odezwie z jakimiś dobrymi wieściami
agnessa bidulko może się zwolnij i idź do domu.

Mirella, Lacra meldować się. Bo ja tu sobie sama nie dam rady z tym tałatajstwem.

Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez bidol.
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
13 lata 6 miesiąc temu #219658 przez magduska
chlopek mnie tez taak suszylo przez dwa dni,ale to z powodu wtorkowej imprezy,tak sie upilam,ze masakra
dobrze ze to byla domowka
bo chyba do domu bym nie dotarla,ale za to jak wymiotowalam w nocy to odrazu przecezwialam hehe
ale urodzinki ze znajomymi sie udaly,gorzej bylo w srode w pracy hehe
nie wylkuczam powtorki,ale z mniejsza iloscia alkoholu i tak tylko na humorek

nie wylkuczam powtorki,ale z mniejsza iloscia alkoholu i tak tylko na humorek

- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 6 miesiąc temu #219665 przez eash
joweq, a musicie się tak spieszyć z dzieckiem? zamrożonym plemniczkom nic się nie stanie, jak poczekają jeszcze te pol roku czy rok. twoje mozliwosci rozrodcze tez sie w tym czasie nie zmniejsza, masz dopiero 20 lat i jeszcze kolo 10 lat mozesz calkiem bez problemow zajsc w ciaze. natomiast jak byscie te pol roku czy rok odczekali, to moze mąż się trochę zregeneruje i zajdziecie naturalnie? dla niego pare miesiecy to bedzie duza roznica... dajcie soie szanse na normalne (czytaj - naturalne) zajscie w ciążę, może się uda, nie macie po 50 lat żeby już się tak strasznie spieszyć. co o tym sądzisz?
- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #219668 przez eash
magduśka, niepoprawna jestes, no no... 
agnessa, dzieki za komplementy pod adresem Hanki. najlepszy usmiech to ma, jak sie rano budzi nie w humorze, biore ja na rec, a moj Adam ją rozśmiesza. patrzy na niego spode łba, a nagle jak się nie uśmiechnie...
wtedy ma naprawde zabojczy usmiech
a może przeziębienie cię łapie? czasem zaczyna się od bólu brzucha i ogólnego złego samopoczucia...
chlopek, ale ci dobrze - czasem tesknie do siedzenia w domu i pichcenia na spokojnie obiadu. odkad wrocilam po macierzynskim do tego naszego kolchozu, na obiad co drugi dzien jemy kanapki, a co drugi - jajecznice
o ogolnym balaganie nie wspominajac... a ta babka to w tym reportazu mowila, ze po prostu zawsze chciala miec duzo dzieci, bo sama byla jedynaczka... jakas masakra w sumie, nie?
bidol, ja tam dola nie mam! cierpie na chroniczne niewyspanie i przemeczenie, ale dola nie mam, naprawde!

agnessa, dzieki za komplementy pod adresem Hanki. najlepszy usmiech to ma, jak sie rano budzi nie w humorze, biore ja na rec, a moj Adam ją rozśmiesza. patrzy na niego spode łba, a nagle jak się nie uśmiechnie...

chlopek, ale ci dobrze - czasem tesknie do siedzenia w domu i pichcenia na spokojnie obiadu. odkad wrocilam po macierzynskim do tego naszego kolchozu, na obiad co drugi dzien jemy kanapki, a co drugi - jajecznice

bidol, ja tam dola nie mam! cierpie na chroniczne niewyspanie i przemeczenie, ale dola nie mam, naprawde!

- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #219669 przez bidol
eash napisał:
eash wątpie.
sama pewnie wiesz że jak już zacznie się myśleć o dziecku to nie ma przeproś.
Najgorzej jest obudzić ten instynkt, bo nie da się go już uśpić.
sama jeszcze 7 miesięcy temu nie myślałam o dziecku i nie czułam potrzeby posiadania go w najbliższym czaasie, ale jak już pomyślałam - tak myśle do dziś.
a co do tej babki to ona porąbana jest i to zdrowo. to ta która usiłuje być podobna do angeliny jolie. Niedawno mówiła że ma przez te dzici deprasje i płacze całymi dniami zamknięta w łazience. ona jest chora mówiła że nienawidzi swoich dzieci - przy takiej ilości dzieciaków...
joweq, a musicie się tak spieszyć z dzieckiem? zamrożonym plemniczkom nic się nie stanie, jak poczekają jeszcze te pol roku czy rok. twoje mozliwosci rozrodcze tez sie w tym czasie nie zmniejsza, masz dopiero 20 lat i jeszcze kolo 10 lat mozesz calkiem bez problemow zajsc w ciaze. natomiast jak byscie te pol roku czy rok odczekali, to moze mąż się trochę zregeneruje i zajdziecie naturalnie? dla niego pare miesiecy to bedzie duza roznica... dajcie soie szanse na normalne (czytaj - naturalne) zajscie w ciążę, może się uda, nie macie po 50 lat żeby już się tak strasznie spieszyć. co o tym sądzisz?
eash wątpie.
sama pewnie wiesz że jak już zacznie się myśleć o dziecku to nie ma przeproś.
Najgorzej jest obudzić ten instynkt, bo nie da się go już uśpić.
sama jeszcze 7 miesięcy temu nie myślałam o dziecku i nie czułam potrzeby posiadania go w najbliższym czaasie, ale jak już pomyślałam - tak myśle do dziś.

a co do tej babki to ona porąbana jest i to zdrowo. to ta która usiłuje być podobna do angeliny jolie. Niedawno mówiła że ma przez te dzici deprasje i płacze całymi dniami zamknięta w łazience. ona jest chora mówiła że nienawidzi swoich dzieci - przy takiej ilości dzieciaków...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez bidol.
- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #219674 przez agnesssa
Też mi się wydaje, że Joweg teraz to już nie odpuści 
Eash mnie tak już bierze od zeszłego tygodnia, ale ciumka tylko. A może na zwolnienie idź kochana, żebyś się nie przemęczała, bo niewskazane
BidolZwolnić się nie zwolnię bo za dużo pracy jest
Magduśka oczywista, że urodzinki trzeba hucznie świętować
a Chłopek niech wypoczywa, wskazane dla Ciebie
No i ja też w sumie mam dobry humor, tylko te głupie dolegliwości

Eash mnie tak już bierze od zeszłego tygodnia, ale ciumka tylko. A może na zwolnienie idź kochana, żebyś się nie przemęczała, bo niewskazane

BidolZwolnić się nie zwolnię bo za dużo pracy jest

Magduśka oczywista, że urodzinki trzeba hucznie świętować

a Chłopek niech wypoczywa, wskazane dla Ciebie

No i ja też w sumie mam dobry humor, tylko te głupie dolegliwości

Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez agnesssa.
- joweg
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Staramy sie :)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #219679 przez joweg
w sumie strasznie si teraz boim ze ze mna cos bedzie nie tak, i wogole a po drugie bardzo chcemy dziecko mamy na to warunki i niczego bardziej nie pragniemy , a po tych chemiach co maz dostawal to jest bardzo mala szansa ze wogole bedzie plodny :/ maz juz jest gotowy na dziecko i ja tez bardzo tego chcemy a pierwsze piec lat ok kad maz zakonczyl chemie jest nie wskazane bo jak beda jakies plemniki to moga byc zmutowane i potem np moga sie urodzic chore dzieci
a tego bysmy nie chcieli

- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #219681 przez eash
no w sumie racja, przecież i ja tak miałam...
ale z drugiej strony, pomyślcie, jesli in vitro można spróbować teraz lub za pół roku z takim samym skutkiem, a naturalnie - nie wczesniej niz za pol roku, to nie lepiej sie te pare miesiecy przemeczyc, a potem jednak sprobowac naturalnie? in vitro ma wiele plusow, dla setek par jest jedyna opcja, ale jednak naturalnie jest lepiej, mimo wszystko mniej w tym tej medycyny, lekow, komputerow i lodowek... no po prostu ja sobie mysle, ze joweq ma ogromne szanse na naturalne poczecie i ze jej mężuś na pewno już wkrótce poczuje sie lepiej i ze na pewno jeszcze nic straconego - wierze w to i juz!
ale z drugiej strony, pomyślcie, jesli in vitro można spróbować teraz lub za pół roku z takim samym skutkiem, a naturalnie - nie wczesniej niz za pol roku, to nie lepiej sie te pare miesiecy przemeczyc, a potem jednak sprobowac naturalnie? in vitro ma wiele plusow, dla setek par jest jedyna opcja, ale jednak naturalnie jest lepiej, mimo wszystko mniej w tym tej medycyny, lekow, komputerow i lodowek... no po prostu ja sobie mysle, ze joweq ma ogromne szanse na naturalne poczecie i ze jej mężuś na pewno już wkrótce poczuje sie lepiej i ze na pewno jeszcze nic straconego - wierze w to i juz!

- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- joweg
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Staramy sie :)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #219691 przez joweg
wydaje mi sie ze lepiej teraz probowac z in vitro poki jestem mloda i mam szane wieksze i kasa moze nie pojdzie w bloto. z kazdym rokiem coraz mneijsze beda , a maz jest dopiero poltora roku od zakonczonej chemii. tak juz jestesmy w klinice ogolnie biore teraz antykoncepcje i jak dostane okres to zaczynamy
wiec za miesiac gdzies bede testowac mam nadzieje 
o boziu, to jest straszne wogole co za lekarz podal jej tyle zarodkow :/ debil :/

o boziu, to jest straszne wogole co za lekarz podal jej tyle zarodkow :/ debil :/
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez joweg.
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1