BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu #72827 przez Mirella
no popatrz a ja się tyle nazastanawiała dlaczego przytyłam.... szczerze mówiąc myślałam że od wpieprzania frytek o północy, ale może masz rację z tym kwasem.... :lol: :lol: :lol:

A termometrów rtęciowych na allegro pełno, po 10zł mniej więcej, róbcie zapasy :D
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #72832 przez Lacrijka
No to ja juz tez wiem dlaczego przytyłam tyle hahaha.. Moge dalej wpierdzielac co popadnie ale odstawie kwas foliowy :) Ale czaaaad :)

Dzieki Mirellcia za cynk o rtęciowych, kupie sobie ze dwa bo ja mam elektroniczny, ale jak piszecie ze macie do nich watpliwosci to bede mierzyła rtęciowym :)

Ide poszturchac małża bo sobie juz pochrapuje w pokoju obok a tu czekamy na skok tempki hahahaha
Jak juz kiedys pisałam ..." Nie ma spania o tej porze, bo owulka nadejsc moze" hehehe
:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
14 lata 2 miesiąc temu #72835 przez madziaska
Dzieki Gosiak,ale ja poki co jeszcze nie zaczelam dzialac... 9dc...ale mysle, ze mam czas bo ok 15 dc mysle ze mam owu... Takze zobaczymy :silly:
14 lata 2 miesiąc temu #72836 przez gosiak
ajc dziewczyny źle to napisałam i teraz brechtacie ze mnie :blush: chodzi o to że wyczytałam gdzies że kwasik zwiększa apetyt :P a nie że od samych tabletek :S haha dobra mykam kakałko zrobić i do łózia a Ty Lacrijka działaj działaj bo rzeczywiście owulka się pewnie czai:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #72837 przez MagdaM
Zaciskam!! :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu #72840 przez gosiak
MagdaM napisał:

Zaciskam!! :)

Madzia jak dzionek?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #72846 przez MagdaM
Aaaahhhh ogolnie fantastycznie :laugh:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu #72911 przez @nulka
Witam.
Planuję ciążę.Pierwsze podejście spalone :(
3 wieczory zajęło mi czytanie tego forum :) Bardzo mi się tu u was podoba.
Mogę tu zostać z Wami? :)
14 lata 2 miesiąc temu #72913 przez Mirella
Nie możesz.

MUSISZ :lol: :lol: :lol:

Witaj i rozgość się :D Naczytałaś się to wiesz, że z nami każdej się udaje wcześniej czy później :D

A co to znaczy pierwsze podejście spalone, jeśli można spytać? Jeśli nie można to też pytam :lol:
14 lata 2 miesiąc temu #72924 przez Groszek
Dziewczyny u mnie było tak jakoś dziwnie z zafasolkowaniem że masakra... 05 września miałam ślub, w noc poślubną się przytulaliśmy i potem już nie a 13 dostałam okres i trwał jakieś 5-6dni a 5 października zobaczyłam 2 kreseczki :lol:

Madzia a może jakieś szczegóły tego fantastycznego dnia??

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
14 lata 2 miesiąc temu #72942 przez MagdaM
Hej
Witam nowa dziewczyne, mam nadzieje, ze bedzie pisac tu a nie w starym watku ;)
Za reszte nieustajaco zaciskam :)
Groszku pisalam w pazdziernikowych zeby tu nie zasmiecac - betka mnie cieszy :)

Za to dzis i jutro bedzie ciezko...
Dzis - bo policzylam kase na przyszly miesiac i... jest dramat :dry: :( :( :dry:
Jutro... Mam ten tc w ktorym sie poprzednio zle stalo :( :dry: :dry: :(

Milego

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu #72947 przez gosiak
Magda super że betka cię cieszy jak Ciebie to i mnie również :side: i będzie dobrze dziś jutro i za 9 miesięcy też będzie dobrze :blink: :side: a jeśli o kase chodzi też z mężem mamy dramat mam nadzieje że szybko sie ten kryzys skończy...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #72949 przez magga146
czesc dziewczynki
strasznie dlugo sie nie odzywalam na mamusiach majowych to pewnie mnie juz nie pamietaja :dry:

ale forum czytam co jakis czas nie moge powiedziec ze jakos dokladnie ale cos tam mniej wiecej sie orientuje w sytuacji :)

MagdaM
3mam za ciebie kciuki baaaardzo mocno i wiem ze bedzie ok
co do luteiny to ja jak bralam te doustne to tez sie okropnie czulam i poprosilam o te dopochwowe i mdlosci luteinowe znikly choc te ciazowe zostaly ale roznice zauwazylam od razu.

na prosbe cioci Mirelli pisze co u mnie
Mirella na wtepie PRZEPRASZAM postaram sie wiecej udzielac
no wiec nie moge powiedziec ze ta ciaza przebiega spokojnie
napierw strach bo na usg polowkowym nie bylo widac zoladka ale naszczescie okazalao sie ze jest ale troche sie postresowalam.
pozniej panika ze dzidzia sie nie rusza i wizyta w szpitalu w ktorym pani polozna zrobila mine i zapytala sie mnie co ona moze mi na to poradzic po czym przyszedl lekarz i na wstepie powiedzial mi ze jesli cos jest z dzieckiem (byl to 23 tc) to im i tak sie nie uda go uratowac bo za wczesnie na porod i dopiero zrobil mi usg masakra.
a teraz musze duzo lezec bo mam za krotka szyjke i grozi mi przedwczesny porod. luteina 2xdziennie i nospa forte tak samo. to tak w bardzo duzym skrocie. ale poza tym jest super bedze miala SYNKA. smiesznie bylo bo moj maz chcial corke i jak sie dowiedzial ze bedzie syn to sie caly czerwony na twarzy zrobil i widzialam ze jakos mu to nie w smak hihihi pozniej sie z niego smielismy ze spi z zacisnietymi kciukami ze moze sie uda i bedzie dziewczynka ;p . teraz to juz sie cieszy ale na poczatku to mial nadziejej heheh faceci.

za wszytskie starajace sie 3mam kciuki na pewno wam sie uda :) tak jak mi sie udalo
caluje :)
14 lata 2 miesiąc temu #72950 przez magga146
o suwaczek mi sie troche spoznia
14 lata 2 miesiąc temu #72953 przez MagdaM
Gosiu u Nas to trwa jakies 8 miesiecy :( :( Nie mam sil, nie mam za co zyc, teraz mnie nie wezma do pracy. Nie wiem czemu wczoraj jakas nowa przyjeli - po co?? Ehh :(

Magga dziekuje :kiss: Alez mialas przezycia!! Dbaj teraz o Was, wypoczywaj, juz blizej niz dalej :) Luteine ja mam dopochwowa wlasnie - beznadziejne uczucie :huh:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży