BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu #73322 przez Groszek
Gosiak my nie zabezpieczaliśmy się ponad rok... w lipcu 2009 poroniłam, lekarz pozwolił się starać po 3 miesiącach, ale i tak się przytulaliśmy :) w październiku jak zobaczyłam 2 kreseczki to byłam strasznie miło zaskoczona :) i śmiałam się że dzidzia chciała być po Bożemu "zrobiona" (przepraszam za zrobioną ale nie miałam innego słowa :lol: )

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #73325 przez Suari
Diana głowa do góry, jeszcze będzie dobrze :) ja czasami badam szyjkę i wiem kiedy jest otwarta, a kiedy zamknięta, ale nie badam jej regularnie. Ja też nigdy nie robię testów przed @ i podpisuję się pod petycją "STOP TESTOM PRZED @" :):):)
14 lata 2 miesiąc temu #73331 przez gosiak
ale mnie cycuchy dziewczyny bolą strasznie :ohmy: jakby mi się druty od stanika wrzynały od dołu i po bokach :angry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #73335 przez madziaska
Gosia trzymam kciuki :blink:
14 lata 2 miesiąc temu #73341 przez Dorciaition
Ja też trzymam!! :D

Sama nie mogę się doczekać dnia spodziewanej @, choć też się boję, że się rozczaruję :/
Wtedy będziemy starac się dalej.

Alanek[*] :(
14 lata 2 miesiąc temu #73342 przez gosiak
madziaska napisał:

Gosia trzymam kciuki :blink:

dzięki madziaska :kiss: ale się boję...no nic zobaczymy, a tym czasem trzymajmy mocno kciuki za Diane, kiedy powtarzasz test kochana??

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #73343 przez Suari
Gosia ja też trzymam kciuki, z tego co pamiętam to prawie jesteśmy w tym samym czasie cyklu :) ja kiepsko widzę ten cykl, mam podwyższoną temperaturę, boli mnie gardło i ogólnie to mam dość już tej zimny!!!!!
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #73344 przez gosiak
Dorciaition napisał:

Ja też trzymam!! :D

Sama nie mogę się doczekać dnia spodziewanej @, choć też się boję, że się rozczaruję :/
Wtedy będziemy starac się dalej.

a który to Twój cykl staranek? i który masz dc? też trzymam mocno kciuki za Ciebie :side:

Suari ja mam 22dc i też mam dość zimy i tych strasznych mrozów i w ogóle kupowanie opału bo mamy ogrzewanie centralne a węgiel szybko się kończy a bardzo drogi :angry: :angry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #73349 przez Suari
U mnie 23 dc. Marzy mi się słońce i plaża :) już nawet zniosę te 30 stopniowe upały :)
14 lata 2 miesiąc temu #73354 przez gosiak
ja też:) lato może być u mnie 11 miesięcy a grudzień może być świąteczny biały i mroźny :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #73366 przez Mirella
Gosiak popieram :D
14 lata 2 miesiąc temu #73369 przez madziaska
Dziewczyny!!! za niecaly miesiac kalendarzowa wiosna!!!! :laugh: Juz blizej niz dalej :silly:
14 lata 2 miesiąc temu #73390 przez Dorciaition
Kochana to mój pierwszy cykl dopiero, ale już tak bardzo bym chciała. A dzień 15 :)
Na razie jeszcze nie znam się tak dokładnie na tym jak Wy. Wiem, że mam dni płodne i działam :D

Trzymam kciuki za Ciebie Gosiak :) Mam nadzieje, że nie długo pochwalimy się fasolką :)

Alanek[*] :(
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #73409 przez nikusia1988
Kochane pomóżcie mi!!! Jestem już taka spanikowana że normalnie mam tysiąc myśli na minutę!!! :( Co to może być jak wkładam palca do środka i wyczuwam taką kulkę w wielkości orzecha (ale nie laskowego tego małego tylko tego normalnego włoskiego) pierwszy raz takie coś wyczułam... Mam drugi dzień okres no i dzisiaj wkładałam tampona i coś mi dalej nie chciał wejść więc obadałam sytuację palcem no i tam coś takiego jest :( Co to jest????? Pierwszy raz w życiu takie coś wyczułam palcem!!! Pomóżcie bo normalnie chce mi się ryczeć ze strachu!!!! :(
14 lata 2 miesiąc temu #73417 przez madziaska
Nikusia... moze poczekaj az sie @ skonczy... Przy okresie jest wszystko nabrzmiale...jak nie przejdzie idz do lekarza, on napewno bedzie wiedzial...

dorcia powodzenia :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka