- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #73163 przez Mirella
@nulka, no kurcze Ty też starsza ode mnie? matko a tak mi tu dobrze było za seniorkę robić.
Nie wiem co moderatorki zrobią, co się da w ogóle, a na razie zapraszam na nowe staraczki, my już w tym wątku nie piszemy bo się jakiś czas temu zaciął
www.zapytajpolozna.pl/forum/ciaza-forum/...ze-c.d/Page-240.html
Nie wiem co moderatorki zrobią, co się da w ogóle, a na razie zapraszam na nowe staraczki, my już w tym wątku nie piszemy bo się jakiś czas temu zaciął

www.zapytajpolozna.pl/forum/ciaza-forum/...ze-c.d/Page-240.html
Temat został zablokowany.
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
14 lata 2 miesiąc temu #73169 przez @nulka
Trochę się tu gubię. Ale chyba dobrze wlazłam???
wklejam to co pisałam w tamtym forum
z USG wynika że mam cieniutkie endometrium i pęcherzyki nie zawsze pękają . Gina mi powiedziała że mam 30-40% szans. W czerwcu skończę 40 lat. Pomyślałam sobie że podziałam do czerwca a potem chyba odpuszczę. Mam już syna 21 lat skończy w tym roku. Ale teraz w końcu jest ta upragniona stabilizacja.... iiii nagle jak grom z jasnego nieba obudziły sie we mnie chyba hormony.
wklejam to co pisałam w tamtym forum
z USG wynika że mam cieniutkie endometrium i pęcherzyki nie zawsze pękają . Gina mi powiedziała że mam 30-40% szans. W czerwcu skończę 40 lat. Pomyślałam sobie że podziałam do czerwca a potem chyba odpuszczę. Mam już syna 21 lat skończy w tym roku. Ale teraz w końcu jest ta upragniona stabilizacja.... iiii nagle jak grom z jasnego nieba obudziły sie we mnie chyba hormony.
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Diana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #73179 przez Diana
A ja nie wytrzymałam i dzisiaj zrobiłam test, no i lipa 1 samotna, gruba, wredna, bezczelna, beznadziejna, głupia, paskudna KRECHA!!!

A już miałam promyczek nadzieję, że będą dwie bo cycuchy coś trochę drażliwe się zrobiły no i szyjka macicy taka płaska (jak pisał Asik), dziwna jak nie na ten dzień cyklu, jeszcze nigdy takiej nie czułam
Ale to pewnie dopiero mój organizm wraca do równowagi hormonalnej
!
Asik napisz proszę jak to było z tą szyjką, bo ty chyba właśnie po niej zauważyłaś, że coś się święci w twoim brzuszku?!!!
Dziewuszki smutno mi BARDZO!!!
I jeszcze pewnie ta wredota @ będzie się czaić!!!
MAM DOŚĆ!!
Wiem, że jeszcze nie długo się staram, ale ta szyjka trochę nadziei mi zrobiła

A jeszcze witam Cie @nulka
Rozgość się!!!

A już miałam promyczek nadzieję, że będą dwie bo cycuchy coś trochę drażliwe się zrobiły no i szyjka macicy taka płaska (jak pisał Asik), dziwna jak nie na ten dzień cyklu, jeszcze nigdy takiej nie czułam

Asik napisz proszę jak to było z tą szyjką, bo ty chyba właśnie po niej zauważyłaś, że coś się święci w twoim brzuszku?!!!
Dziewuszki smutno mi BARDZO!!!
I jeszcze pewnie ta wredota @ będzie się czaić!!!

Wiem, że jeszcze nie długo się staram, ale ta szyjka trochę nadziei mi zrobiła

A jeszcze witam Cie @nulka

Rozgość się!!!

Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez Diana.
- magga146
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Madzia
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #73180 przez magga146
synek mamusi
a jest Stasiu ale to wiesz roznie bywa jak sie urodzi moge stwierdzic ze do niego nie pasuje.
no polecalo ale teraz dluzy sie jak cholera przez to ze musze lezec :/
zreszta 4 razy dziennie musze sie kuc zeby sprawdzic poziom cukru.
dzisiaj mialam dziec zalamki i troche e poplakalam no ale nic oby do maja zeby ten moj maly szkrab czasem nie chcial wyjsc za wczesnie!

no polecalo ale teraz dluzy sie jak cholera przez to ze musze lezec :/
zreszta 4 razy dziennie musze sie kuc zeby sprawdzic poziom cukru.
dzisiaj mialam dziec zalamki i troche e poplakalam no ale nic oby do maja zeby ten moj maly szkrab czasem nie chcial wyjsc za wczesnie!
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #73187 przez Mirella
posiedzisz z nami to Ci załamki miną
sama wiesz, chyba nie zapomniałas? a weź mi przypomnij, kogo ja u Ciebie obstawiałam? bo trochę szukałam ale nie mogłam znaleźć a nie mam czasu czytać 100 stron 
A przy okazji wpadły mi w oko dawno nie widziane nicki. kto pamięta lolcię lintę czy sasasasę? Eh wykruszają się dziewczyny cichaczem....
Diana a to nie za wcześnie na test?

A przy okazji wpadły mi w oko dawno nie widziane nicki. kto pamięta lolcię lintę czy sasasasę? Eh wykruszają się dziewczyny cichaczem....
Diana a to nie za wcześnie na test?
Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez Mirella.
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
14 lata 2 miesiąc temu #73203 przez Asik
Witaj Nulka
noo i juz nie jestem najstarsza
choć raz
Ja tez sobie mówiłam że do 40 bedę próbowała i potem stopnę
i w 8 cyklu się nam udało
w lutym skończylam 39 a na sierpień mam termin
a moja córka skończyła 19 i juz się doczekac nie może aż siostrą zostanie

Diana noo szyjka taka całkiem inna mi się zrobiła, zamknieta i średnio-twarda a nie rozpulchniona jak zawsze.i to mi dało do myślenia :)ale testa dopiero zrobiłam po terminie spodziewanej @ i Ty też poczekaj najlepiej do terminu @ i wtedy zrób test bo poziom hormonów może byś jeszcze za niski
ja trzymam kciuki za Ciebie noo i za wszystkie staraczki żeby jak najprędzej fasolki sie zagniezdziły w brzuszkach 
MagdaM noooo
beta suuper
wiedzialam że będzie okk

Diana noo szyjka taka całkiem inna mi się zrobiła, zamknieta i średnio-twarda a nie rozpulchniona jak zawsze.i to mi dało do myślenia :)ale testa dopiero zrobiłam po terminie spodziewanej @ i Ty też poczekaj najlepiej do terminu @ i wtedy zrób test bo poziom hormonów może byś jeszcze za niski

MagdaM noooo

- Diana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #73224 przez Diana
Ja mam dzisiaj 29dc, ostatni cykl trwał 31 dni a ten wcześniejszy 36 dni tak więc myślałam, że @ ma przyjść na 31dc czyli w niedzielę! Ale już sama nie wiem!!!
Teraz to mam nadzieję, że @ się czaić nie będzie tylko jak ma przyjść to niech przyłazi i KONIEC! To znaczy początek następnego - 3 cyklu – do trzech razy sztuka!
Teraz to mam nadzieję, że @ się czaić nie będzie tylko jak ma przyjść to niech przyłazi i KONIEC! To znaczy początek następnego - 3 cyklu – do trzech razy sztuka!
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Diana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #73298 przez gosiak
Diana zdecydowanie za szybko strzeliłaś testa, ja po ostatnim cyklu mówię STOP testom przed @ 
a z tą szyjką to juz nie wiem jak poznać jaka powinna być w jakim czasie temke jeszcze kumam ale w tym to jestem zielona

a z tą szyjką to juz nie wiem jak poznać jaka powinna być w jakim czasie temke jeszcze kumam ale w tym to jestem zielona

Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez gosiak.
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #73306 przez Groszek
Hehe dobre hasło
ja nawet nie przypuszczałam że jestem w ciąży... zrobiłam test i 2 kreseczki... szczęka mi opadła i mężowi pokazałam z głupia miną... on szczęśliwy a ja że to nie możliwe
poleciał po drugi test i znowu 2
więc musiałam uwierzyć...

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 2 miesiąc temu #73312 przez gosiak
Groszku to zazdroszczę Ci takiej niespodzianki bo ja już 7 miesiąc walczę z testami, no może 5-ty bo 2 pierwsze cykle starań to były takie że nie liczyłam w ogóle kiedy jestem płodna tylko po prostu się nie zabezpieczaliśmy i nawet w tedy testów nie robiłam
no a teraz ostatni tydzień 7 cyklu i czekam na finał...