BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu #73163 przez Mirella
@nulka, no kurcze Ty też starsza ode mnie? matko a tak mi tu dobrze było za seniorkę robić.
Nie wiem co moderatorki zrobią, co się da w ogóle, a na razie zapraszam na nowe staraczki, my już w tym wątku nie piszemy bo się jakiś czas temu zaciął ;)

www.zapytajpolozna.pl/forum/ciaza-forum/...ze-c.d/Page-240.html
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #73169 przez @nulka
Trochę się tu gubię. Ale chyba dobrze wlazłam???
wklejam to co pisałam w tamtym forum
z USG wynika że mam cieniutkie endometrium i pęcherzyki nie zawsze pękają . Gina mi powiedziała że mam 30-40% szans. W czerwcu skończę 40 lat. Pomyślałam sobie że podziałam do czerwca a potem chyba odpuszczę. Mam już syna 21 lat skończy w tym roku. Ale teraz w końcu jest ta upragniona stabilizacja.... iiii nagle jak grom z jasnego nieba obudziły sie we mnie chyba hormony.
14 lata 2 miesiąc temu #73173 przez Mirella
Dobrze wlazłaś :) i już tu zostań :) trochę, chyba że niezaleznie od starań i dzieci zostaniesz rezydentką jak ja :) 40 % to bardzo dużo :D
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #73179 przez Diana
A ja nie wytrzymałam i dzisiaj zrobiłam test, no i lipa 1 samotna, gruba, wredna, bezczelna, beznadziejna, głupia, paskudna KRECHA!!! :P :( :( :(

A już miałam promyczek nadzieję, że będą dwie bo cycuchy coś trochę drażliwe się zrobiły no i szyjka macicy taka płaska (jak pisał Asik), dziwna jak nie na ten dzień cyklu, jeszcze nigdy takiej nie czułam :blush: Ale to pewnie dopiero mój organizm wraca do równowagi hormonalnej :angry: !

Asik napisz proszę jak to było z tą szyjką, bo ty chyba właśnie po niej zauważyłaś, że coś się święci w twoim brzuszku?!!!

Dziewuszki smutno mi BARDZO!!!
I jeszcze pewnie ta wredota @ będzie się czaić!!! :angry: MAM DOŚĆ!!
Wiem, że jeszcze nie długo się staram, ale ta szyjka trochę nadziei mi zrobiła :( :( :(

A jeszcze witam Cie @nulka :kiss:
Rozgość się!!! :woohoo:
14 lata 2 miesiąc temu #73180 przez magga146
synek mamusi :) a jest Stasiu ale to wiesz roznie bywa jak sie urodzi moge stwierdzic ze do niego nie pasuje.
no polecalo ale teraz dluzy sie jak cholera przez to ze musze lezec :/
zreszta 4 razy dziennie musze sie kuc zeby sprawdzic poziom cukru.
dzisiaj mialam dziec zalamki i troche e poplakalam no ale nic oby do maja zeby ten moj maly szkrab czasem nie chcial wyjsc za wczesnie!
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #73187 przez Mirella
posiedzisz z nami to Ci załamki miną :) sama wiesz, chyba nie zapomniałas? a weź mi przypomnij, kogo ja u Ciebie obstawiałam? bo trochę szukałam ale nie mogłam znaleźć a nie mam czasu czytać 100 stron :D
A przy okazji wpadły mi w oko dawno nie widziane nicki. kto pamięta lolcię lintę czy sasasasę? Eh wykruszają się dziewczyny cichaczem....

Diana a to nie za wcześnie na test?
14 lata 2 miesiąc temu #73203 przez Asik
Witaj Nulka :D :D :D noo i juz nie jestem najstarsza :D choć raz :D Ja tez sobie mówiłam że do 40 bedę próbowała i potem stopnę :D i w 8 cyklu się nam udało :D w lutym skończylam 39 a na sierpień mam termin :D a moja córka skończyła 19 i juz się doczekac nie może aż siostrą zostanie :D :D

Diana noo szyjka taka całkiem inna mi się zrobiła, zamknieta i średnio-twarda a nie rozpulchniona jak zawsze.i to mi dało do myślenia :)ale testa dopiero zrobiłam po terminie spodziewanej @ i Ty też poczekaj najlepiej do terminu @ i wtedy zrób test bo poziom hormonów może byś jeszcze za niski :D ja trzymam kciuki za Ciebie noo i za wszystkie staraczki żeby jak najprędzej fasolki sie zagniezdziły w brzuszkach :D

MagdaM noooo :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D beta suuper :D wiedzialam że będzie okk :D :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 2 miesiąc temu #73224 przez Diana
Ja mam dzisiaj 29dc, ostatni cykl trwał 31 dni a ten wcześniejszy 36 dni tak więc myślałam, że @ ma przyjść na 31dc czyli w niedzielę! Ale już sama nie wiem!!!
Teraz to mam nadzieję, że @ się czaić nie będzie tylko jak ma przyjść to niech przyłazi i KONIEC! To znaczy początek następnego - 3 cyklu – do trzech razy sztuka!
14 lata 2 miesiąc temu #73227 przez Mirella
No od razu widac że Diana jest na początku drogi i na etapie, za pierwszym razem się uda :) I parcie na fasolkę ma jak malowane :D

Diana spoko i tak się mieścisz w normie, a wiesz co jest normą? :lol:
14 lata 2 miesiąc temu #73237 przez Diana
Trochę odpuściłam ale ta szyjka taka dziwna, że mnie nakręciła! :silly:

Wiem wiem Mirella po roku zacznę się martwić! :blush:
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #73298 przez gosiak
Diana zdecydowanie za szybko strzeliłaś testa, ja po ostatnim cyklu mówię STOP testom przed @ :lol:
a z tą szyjką to juz nie wiem jak poznać jaka powinna być w jakim czasie temke jeszcze kumam ale w tym to jestem zielona :huh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #73299 przez madziaska
STOP testom przed @!!!!!!!!! Jestem za :silly:
14 lata 2 miesiąc temu #73306 przez Groszek
Hehe dobre hasło :lol: ja nawet nie przypuszczałam że jestem w ciąży... zrobiłam test i 2 kreseczki... szczęka mi opadła i mężowi pokazałam z głupia miną... on szczęśliwy a ja że to nie możliwe :lol: poleciał po drugi test i znowu 2 :lol: więc musiałam uwierzyć...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
14 lata 2 miesiąc temu #73310 przez madziaska
Groszek... to ominely Cie przykre rozczarowania, ja poplelnilam ten blad 1 raz i nigdy wiecej :silly:
14 lata 2 miesiąc temu #73312 przez gosiak
Groszku to zazdroszczę Ci takiej niespodzianki bo ja już 7 miesiąc walczę z testami, no może 5-ty bo 2 pierwsze cykle starań to były takie że nie liczyłam w ogóle kiedy jestem płodna tylko po prostu się nie zabezpieczaliśmy i nawet w tedy testów nie robiłam :) no a teraz ostatni tydzień 7 cyklu i czekam na finał...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży