BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 2 miesiąc temu #614867 przez siwa342
dobra juz nic mam tlumaczzenie i chyba jest wszystko w zestawie :)

MAJA

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #614911 przez Joanna89
Hej mamy :)

Co do Quinny Moodd to w polsce też juz się kupi za 2,400 widziałam ostatnio ,ale kolorkii takie beznadziejne.
My jednak dalej jesteśmy za tym modelem , gdyż znajoma ze Szkocji ,go ma, jest bardzo zadowolona ,wysyłała nam zdjęcia jak wygląda gondolka z małym i spacerówka, wcale nie jest ciasne a córeczka ma już 3 latka.Pojadę za niedługo do hurtowni u mnie w Żorach go obejrzeć bo stoi tam za 2800zł

www.ewozki.eu/pl/p/3w1-wozek-MOODD-wozki...-nowy-model-2013/504

12 lata 2 miesiąc temu #614945 przez emi87
uniuni wow!! zajebiaszcze!! a gdzie taki papier można kupić????chwal się, mów mi tu szybciutko hihi normalnie jestem zachwycona-cudo :) tyz chce :P

a dziś zamówiłam te sówki co Joanna ostatnio stronke wrzucała :) bede z nich robić karuleze nad łóżeczeko :)
art-madam.pl/maskotki/zestaw-sowek-przyt...rzytulanki,23521,281

12 lata 2 miesiąc temu #614974 przez uniuni
Emi jak masz w pobliżu jakieś sklepy hobbystyczne, to możesz tam zapytać..lub na skróty i zamówić przez internet :)

www.ceneo.pl/17144229

www.ceneo.pl/Papiery_i_folie;szukaj-naprasowanka

My jak te kwoczki się przygotowujemy do przyjścia na świat naszych kurcząt :) Właśnie się zabrałam za malowanie misia na łóżeczku Nilsa :) Emi Ty kupiłaś sówki, a ja zamierzam zrobić kilka zwierzątek na szydełku :) Ach co za radość, to oczekiwanie :woohoo:

12 lata 2 miesiąc temu #614989 przez kaska1982
Uniuni super Ci wyszła ta koszulka :)

ja właśnie wróciłam ze spacerku :) taka piękna pogoda, że trzeba korzystać bo nie wiadomo kiedy sie znowu zmieni :) oczywiście spacerek połączony z małymi zakupami, bo nie mogłam sie oprzeć i wstąpiliśmy do pepco :) kupiłam kilka sztuk bodziaków, kocyk do wózka, rekawiczki niedrapki, kilka tetrowych pieluszek i skarpetki w smerfy :) te oststnie najbardziej mi się podobają :) jutro jade po wanienkę i akcesoria do kąpieli :)
A jeszcze dziś wracam do mamy, bo rano jedziemy na onkologię, na wyciągnięcie szwów i zobaczymy co dalej z leczeniem :) mam nadzieję że wszystko bedzie dobrze :)

Miłego popołudnia kochane :)

Kocham Cię syneczku!!!

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #615024 przez Lacrijka
Patrzcie co nam babcia zrobiła :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #615033 przez uniuni
Lacra jakie cuda z pod babcinych rąk powychodziły! Pozdrów kobietę i powiedz, że jest mistrzem! KarolinaP Twoja babcia też daje ostro na drutach z tego co pamiętam. Jednak stara szkoła to stara szkoła, ja bym chętnie się nauczyła jakichś sztuczek z szydełkiem i drutami.. niestety nie ma mnie kto przeszkolić. Zazdroszczę babć, że się tak angażują :) Moja jak zwykle skupiona tylko i wyłącznie na sobie, żydach i polityce :silly:

Kaśka dziękuję :) Trzymam kciuki za mamę! Napisz jakie plany związane z leczeniem dalej.. Twardzielki z Was :) Trzymajcie się dzielnie tak jak do tej pory, wspaniale że macie siebie nawzajem :)

12 lata 2 miesiąc temu #615054 przez kasiak
No babeczki chwale się! Kupiliśmy auto :laugh: taki trochę spontan, auto używane, ale co najważniejsze diesel w kombi. Czekaliśmy na okazję i wyczaiłam wczoraj taką świeżynkę, dopiero dodaną na ogłoszeniach. Zawołałam męża, po oglądał podumał i dzisiaj jazda próbna i transakcja zakończona sukcesem :) teraz musimy się obecnego autka pozbyć, ale najpierw trzeba go do porządku doprowadzic :laugh: plan był taki: zmiana auta, potem zmiana kuchenki na nowszą i na końcu nowy telewizor. Punkt pierwszy z głowy :) powinniśmy się wyrobić przed porodem :blink: a jak nie to też tragedii nie bedzie :)
Byliśmy na małej wycieczce nowym bolidem, powiem obrazowo żygać mi się chciało! Calkiem inne uczucie niż w starym aucie i momentalnie mnie zemdliło...mamy małe wesołe miasteczko w mieście i pojechaliśmy na wątek cukrową, ale mi przeszła ochota :P

A poza tym to trochę nuda i śpiąca jestem. Mąż meczyk oglada a ja może się książki czepię :blink:

Lacrijka zazdraszczam babci :) ogólnie wam zazdroszczę babeczki, że macie takie zdolne kobitki w rodzinie :) czapeczki, buciki super po prostu.
Emi sówki też śliczne, super pomysł :)

12 lata 2 miesiąc temu #615138 przez Joanna89
Lacrijka ale cuda! zazdroszczę babci :)
My byliśmy na baseniku, a teraz mąż robi mi parasolkowe parówki :)
Polecam Wam tą stronkę

bronislawa70.blox.pl/tagi_b/2323/parowki.html

ciekawe pomysły :P

12 lata 2 miesiąc temu #615196 przez siwa342
Joanna89 oglądałam ten link z wózkiem ale nie pisze że w zestawie jest fotelik samochodowy bo to by najtaniej było jaki widzialam,tylko w opisie jest ze 3 w1 a poniżej nic o foteliku nie pisze

MAJA

12 lata 2 miesiąc temu #615200 przez siwa342
a juz wiem gdzie haczyk-jak wybierzesz sobie kolor to potem możesz fotelik i za fotelik płacisz zalezy jaki chcesz

MAJA

12 lata 2 miesiąc temu #615220 przez uniuni
Kasiak gratulacje! Niech Wam się dobrze, bezpiecznie jeździ i jak najdłużej :) Punkt pierwszy możecie już wykreślić z listy :) Najważniejsze, że krok do przodu, a nie do tyłu :)

12 lata 2 miesiąc temu #615255 przez magdalenagal
Cześć Laski :-)

Udało mi się kupić dziś wanienkę, mokre chusteczki, duży Sudocrem w promocji i takie tam :-)

A teraz mam świński wieczór- jem chipsy i colę. Właśnie sobie uświadomiłam że od początku ciąży dziś jem te okropne tłuste chisiorrry pierwszy raz ;-) i ostatni. Bleee ;-)

12 lata 2 miesiąc temu #615284 przez uniuni
Magdalena mnie ostatni raz wzięło na chipsy gdzieś koło 12-13 tyg. I tak po nich haftowałam, że do tej pory nie tykam :silly: Za to colaaa... mmmmm chętnie, bardzo chętnie :)

Miałam bardzo produktywny dzień :) Skończyłam malować misiaka na łóżeczku, a w lodówce chłodzi się tiramisu :)

A to mój misiek.. Jeszcze na przedniej ściance domaluję jednego większego ze smoczkiem i będzie można łóżeczko składać :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #615302 przez karolinap
Oto efekty wczorajszej bezsenności, "sesja" za pomocą samowyzwalacza powstała ok.2 w nocy :D
Załączniki:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka