BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 2 miesiąc temu #577594 przez Joanna89
Qltorka nigdy nie miałam problemów z wagą:) przed ciąża wazylam 42kg, u mmie to rodzinne kobietki sa drobne:) moja mama rodzac mnie ważyla 51kg, a moja malutka jest zdrowa, wyniki mam.dobre , lekarz tez mówi ze jest ok:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #577595 przez alba77
patrysia305 ja pierwszą córcię rodziłam w 2 i byłam bardzo zadowolona z opieki, rodziłam tam nie z mojego wyboru bo planowałam w msw ale przed porodem wylądowałam na patologi właśnie w 2 i tam ordynator zdecydował wywołać mi poród. teraz też skłaniam się bardziej przy 2 ale nęci mnie trochę to msw zobaczymy jak będzie

12 lata 2 miesiąc temu #577604 przez Qltoorka
Uff, forum znowu działa :)

Joanna89, na kiedy masz termin porodu? Uzupełniam naszą lipcową tabelkę ;)

No i gdzie ta kaska????

12 lata 2 miesiąc temu #577613 przez agusiaa26
No wlasnie, też czekam na kaske, może opijaja dzidzie ;)

12 lata 2 miesiąc temu #577619 przez patrysia305
ten przypadek z łodzi po prostu aż wyć się chce ze w takim państwie żyjemy, który już raz odmówiono pomocy do cholery ile osób musi umrzeć żeby coś z tym zrobili !!! Gnojki

z tego co mi się obiło na mswia tylko mogą rodzić osoby z ciążą "książkową" ja chyba do nich nie należę zatem myślę o Bizielu bo tam jedynie jest ta intensywna opieka dla noworodka choć jestem pewna że nie będzie mi potrzebna :)

12 lata 2 miesiąc temu #577621 przez dziubasek
Agusia w uk ciaze prowadzi polozna, dopiero jak cos sie dzieje to wysylaja do lekarza
Joanna89sliczna psinka :) no i brzusio :laugh:
Kaska czekamy na wiesci :unsure:
A moj mezulek chodzi nie w sosie, mowi ze juz kocha Julke ale on bardzo chcial synka... no coz u mnie produkcja jeszcze nie zakonczona ;) ... Pytam Miss kochasz Julke? a Ona mi na to- mamuniu to nie Julka to Halinka ;) wariatka moja mala ;)

12 lata 2 miesiąc temu #577626 przez Joanna89
Termin mam na 25 lipca :) nie mogę się doczekać !

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #577635 przez agusiaa26
Dziubasek aa no tak, zapomnialam;)
Joanna to rodzimy razem:) ja też 25 lipiec

12 lata 2 miesiąc temu #577636 przez Jamajka
Dziubas daj mu trochę czasu, musi chłopak ochłonąć i przespać się z myślą o Julii. Pewnie był nastawiony bardziej na chłopaka i teraz się cieszy, ale czegoś mu zabrakło.. tego wacka maleńkiego ;-) Zwłaszcza, że konkurencja u kolegów dość spora (20 i 21 lipca)

Daję głowę, że za tydzień oswoi się z myślą o babińcu i będzie szalał ze szczęścia, że tyle pięknych kobiet w domu będzie miał tylko dla siebie :D

12 lata 2 miesiąc temu #577637 przez magdalenagal
Dźyg (kopniaczek) dobranockowy od mojego Syneczka dla Was Dziewczyny :-)

Jutro jak tylko się obudzę sprawdzę czy ilość sisiorków się zwiększy. Mój zmysł wiedźmy mi mówi, że siusiaki zwyciężą w lipcu :-)

Dobranoc :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #577642 przez pasal
Qltoorka przepraszam, przez przeprowadzkę, zamieszanie w pracy i sesję na studiach nie mogłam tu zaglądać :) teraz już na szczęście mam już więcej czasu :) termin musiałam pisać w innym wątku :) powiedzcie mi, czy w czasie ciąży stosujecie się do jakieś specjalnej diety ( tylko zdrowe jedzenie) czy jecie wszystko na co przyjdzie ochota ( w granicach rozsądku oczywiście)

12 lata 2 miesiąc temu #577645 przez Qltoorka
Pasal, jak pobędziesz z nami trochę to sama się przekonasz jak my jemy ;) Lipcówki jedzą na zasadzie-jedna wrzuci przepis lub pochwali się tym co ma w garnku lub na co ma ochotę i potem większość musi zjeść to samo, no bo tamta juz smaka narobiła... :P Haha, co nie, dziewczyny, że tak to wygląda? :silly:

12 lata 2 miesiąc temu #577648 przez Joanna89
Ja jem ciągle bób ;) hihi agusia - super:)

12 lata 2 miesiąc temu #577650 przez agusiaa26
Kochana pasal my jemy normalnie, porcje te same, jem dwie kanapki rano i na kolacje, obiad normalny, zawsze jakieś warzywka ale jeśli mam obiad bez surowek to tego nie przezywam, owoce tez jem codziennie ale bez przesady. Czasami jem słodkie,cieszę się ze narazie nie mam zachcianek i wielkiego apetytu oby tak dalej;)
A ty stosujesz jakąś specjalną dietę?

12 lata 2 miesiąc temu #577651 przez agusiaa26
Qltoorka ma rację, był taki czas że wszystko miałam na obiad co bylo na forum:):) jeszcze ta pizza mi chodzi po głowie bo jej jeszcze nie zrobilam;) a rafaello od agniesi to już wogóle pychota:)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka