BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 2 miesiąc temu #577941 przez uniuni
Osóbka będzie dobrze, nie zamartwiaj się :) Zdrowy silny chłopiec :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #577963 przez Lacrijka
To ja poprosze o zmiane w tablece..Zoja & Iga.. eMek juz tak do nich mowi to tak zostaje.. Do tych pierwszych nie byl przekonany..

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #577979 przez mycha7
A to mój Synek nr 2

Trochę słabo widać bo robiła telefonem. Wydaje mi się taki chudziutki :)
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #577986 przez Joanna89
mycha jaki śliczny ! ja mam 3d pod koniec marca :)

polecam Wam ćwiczonka są super:)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #577988 przez Jamajka
hehe, widzę, że burza mózgów dotycząca imion nadal trwa ;-)
No i tak jak już kilka razy pisałam, każdy ma swoje typy czy to do Kajtka, czy Kostka czy Zoji czy Igi :D dlatego ciężko doradzać w sprawie imion, bo to co dla jednego Niebo, dla drugiego Ziemia :D

A ja się chciałam pochwalić moim blokiem czekoladowym. Dobry zapychacz, po jednym kawałku mam off na słodycze na najbliższe kilka godzin :P

A ja po ostatniej wizycie w aptece i zakupieniu kwasów omega dla mojej Lenki dostałam spazmów, bo podrożały o 10 zł na opakowaniu!! Chyba ich porąbało!! Zawsze płaciłam ok. 24 zł a teraz 34!! Wyszukałam sobie na allegro aptekę internetową i tam te same mają za 20.80zł, a dla ciężarnych z tej samej firmy u mnie w aptece 68zł :ohmy: a na allegro w tej samej aptece 39.90!! Dopiero widać jakie marże mają złodziejskie!! Już zamówiłam sobie zapas na pół roku dla siebie i Leny :D
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #577989 przez Joanna89
jamajka - mniam ! :)

12 lata 2 miesiąc temu #577998 przez mycha7
Jamajka napisał:

hehe, widzę, że burza mózgów dotycząca imion nadal trwa ;-)
No i tak jak już kilka razy pisałam, każdy ma swoje typy czy to do Kajtka, czy Kostka czy Zoji czy Igi :D dlatego ciężko doradzać w sprawie imion, bo to co dla jednego Niebo, dla drugiego Ziemia :D

A ja się chciałam pochwalić moim blokiem czekoladowym. Dobry zapychacz, po jednym kawałku mam off na słodycze na najbliższe kilka godzin :P

A ja po ostatniej wizycie w aptece i zakupieniu kwasów omega dla mojej Lenki dostałam spazmów, bo podrożały o 10 zł na opakowaniu!! Chyba ich porąbało!! Zawsze płaciłam ok. 24 zł a teraz 34!! Wyszukałam sobie na allegro aptekę internetową i tam te same mają za 20.80zł, a dla ciężarnych z tej samej firmy u mnie w aptece 68zł :ohmy: a na allegro w tej samej aptece 39.90!! Dopiero widać jakie marże mają złodziejskie!! Już zamówiłam sobie zapas na pół roku dla siebie i Leny :D

Jesteś okrutna! Mniam aż ślinka cieknie :)

12 lata 2 miesiąc temu #578001 przez Jamajka
Uniuni Twój J. Kochany ;-) Widzę, że też na serio się przejął i dba o swoją kobietę ;-) To teraz pewnie odpoczniesz na dobre, weekend w łóżeczku i od razu sił nabierzesz ;-) Podziwiam doświadczenie w NPR.. dla mnie to czarna magia a i przy moim leniu też nie realne śledzenie tych wszystkich syndromów :D
Zdróweczka dla Ciebie i Maluszka :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #578003 przez Jamajka
Joanna89, Mycha7 ja też się rzuciłam na ten blok jak szczerbaty na suchary, ale za dużo się zjeść nie da.. ale to i lepiej ;-) Królują w nim herbatniki, wafle, ryż dmuchany, daktyle suszone, rodzynki i skórka pomarańczowa ;-) Bomba jakich mało, ale co tam. I tak będę słonica, a po ciąży 0 słodyczy :D

12 lata 2 miesiąc temu #578006 przez Jamajka
Tyszanka Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin!!!!!! :D Właśnie podejrzałam na FB, że dzisiaj świętujesz :blink:
Cudownej ciąży i radości z macierzyństwa osłodzonego tym maleńkim różowym cukiereczkiem, który masz pod Serduszkiem :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #578018 przez kaska1982
Tak, jak obiecałam, oto zdjęcia mojego SYNUSIA :)

Kocham Cię syneczku!!!
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #578019 przez magdalenagal
Cześć Dziewczyny,

Uniunija tak miałam już w 15 tygodniu ciąży, brzuch się aż podnosił, tak twardniał. Lekarz przepisał mi fenoterol i minęło. W prawdzie na początku strasznie mną trzęsło ale już się organizm przyzwyczaił i najważniejsze nie boję się o Maluszka. Polecam więc wizytę u lekarza (lub kogokolwiek kto Ci pomoże).
kaska1982 czułam to!! Gratuluję :-)
askan2Kochana, z zaproponowanego zestawu mnie najbardziej podoba się Patryk :-)
osobka85nie ma przetrzymywania informacji na jutro :P chcesz żeby e-Cioteczkom wątroby pomarszczyły z oczekiwania? :-)
TyszAnka również widziałam na fb że dziś masz swoje święto- więc oceanu miłości, szczęścia i zdrowia. I niech się Córusia zdrowo chowa ( i Chłopaki też) buziaki :kiss:
Dorkiszonśniło mi się że się na nas obraziłaś... gdzie się chowasz?? Coś cicho ostatnio siedzisz :-)

Kupiłam dziś specyfiki na rozstępy, brzuch mam coraz bardziej napięty. Myślałam że jak kiedyś byłam tęga to skóry mi zostało ;-) a tu zonk. Dziś nic specjalnego nie gotuję, nie mam weny.

Spokojnego dzionka :-)

12 lata 2 miesiąc temu #578022 przez uniuni
Tyszanka dołączam się do życzeń urodzinowych. Spełnienia marzeń :kiss:

Jamajka w pewnym momencie npr stało się moją obsesją, bo udało się 4 razy zajść w ciążę w krótkim czasie :) Świetne efekty przy moich nieprzewidywalnych cyklach :) w tym cyklu w którym zaszłam w ciążę miałam zacząć brać progesteron w 15 dniu cyklu. Obserwowałam się szczególnie pilnie, bo jakbym wzięła progesteron za wcześnie to zablokowałabym owulację. I dopiero zaczęłam brać od 24dc bo z obserwacji wynikało, że owu była w 22dc a w 25dc miałam pobrać krew żeby sprawdzić czy owulacja była. Dostałam wyniki i list od gin, że prawdopodobnie owulacji nie było i powtórzymy cały cykl z tabletkami i stymulacją w grudniu :laugh: Do tej pory trzymam ten list, bo gdy go dostałam już byłam w ciąży z Nilsem :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #578042 przez askan2
Jamajka blok czekoladowy :silly: aż ślinka leci.... wogle wszystko co jest z mlekiem w proszku uwielbiam... tak samo wafle :)

12 lata 2 miesiąc temu #578044 przez askan2
Joanna89 a to Ty na tym filmiku ?

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka