BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 2 miesiąc temu #578046 przez Qltoorka
Uniuni, no koniecznie będziesz musiała gdzieś pojechać zbadać swój stan. Ja też nie odważyłabym się zbadać swojej szyjki, ale mnie bada za każdym razem moja gin, czy szyjka długa i zamknięta... Wiem, że otwarta to powód do obaw, ale skoro nic Ci się nie sączy z dróg rodnych to no panic. Szkoda, że nie jesteś już w Polce, nie musiałabyś się martwić czy Ci w ogóle ktoś tam zajrzy i uspokoi... Oby udzielili Ci rzetelnej opieki...

kaska1982, GRATULACJE!!! Czekałam i czekałam na wieści od Ciebie, ale zdążyłam już się położyć do łózka zanim podzieliłaś się wieściami.

judytejsza, na Twoje pytanie o wenflon nie odpowiem, bo jeszcze nie rodziłam, ale jestem zaskoczona, że w ogóle go czułaś... Ja jak mnie na zabieg czyszczenia po poronieniu zabierali to też mi wenflon zakładali i strasznie się go bałam, ale koniec końców ani nie czułam jak mi wsadzają a potem też jakby go nie było... Może Ci go źle założyła pielęgniarka? Przecież niektóre z nich nawet krwi normalnie pobrać nie potrafi....

askan2, jeśli u mnie będzie synuś to raczej będzie Oskar :) Chociaż to jeszcze nie na 100%, bo mi coś z nazwiskiem się średnio komponuje... I jakoś zaczęło mi się teraz kojarzyć z tym niepełnosprawnym sportowcem, który oskarżony jest o zabójstwo swej lubej w Walentynki... Że też on musi być Oscar :P :P :P

Agusiaa26, haha, mówić do bliskiego z rodziny, a już tym bardziej do dziecka "Janie"....masakra, haha. Jak w "Klanie" zona do męża "Jerzy"... :lol: :lol:

Lacra, zmieniam :)

osobka85, powodzenia na badaniu :kiss:

Jamajka, mniaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

I dziś siwa342 ma USG :)

Ale się rozpisałam...ale to wszystko przez Was-jak tu siedzę na forum to prawie nikogo, a jak mnie nie ma to produkujecie jak szalone...znikacie zawsze jak się pojawię... :P Łobuziary :P I faktycznie-gdzie jest sloneczko33 i dorkiszon :unsure:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #578051 przez Qltoorka
chłopcy dalej górą :) 17:14 :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #578052 przez Joanna89
Askan2 nie...:) to nie ja:) ale marzy mi się taka figurka :)

12 lata 2 miesiąc temu #578075 przez askan2
agusiaa26 Kornelia to moje imię numer 2 zaraz po Biance, piękne jest szczególnie zdrobnienie Nela mi się podoba, wiem że Nela już funkcjonuje jako samodzielne imię ale ja wolę je jako skrót, dorosła Pani Nela jakoś mi nie pasuje ;)

12 lata 2 miesiąc temu #578077 przez uniuni
Joanna co z Twoim suwaczkiem? Czy tylko mi się wyświetla 19tygodni i 17 dni? To ma być 21tygodni i 3 dni tak? :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #578082 przez emi87
askan no mi sie podoba Oskarek albo Kajtuś :) śliczne :)

uniuni ty dbaj o siebie i leż :* wiesz ze my sie tu wszystkie o was trzesiemy i trzymamy kciuki :) dobrze ze masz tak wspaniałego faceta i dba o was - to podstawa! pozdrowic go od naszego babińca koniecznie prosze :D
ach sie wzruszyłam z ta historia z listem achhhh :cheer: a tak swoja droga - podziwiam, dla mnie npr to czarna magia i nigdy jakos sie przylozyc do tego nie mogłam...

lacrusia to trzeba bedzie zawalczyc o kolejny rzut hehe :P wszystkie 4 imiona piekne!! choc ja bardzo lubie krótkie i druga opcja bardziej mi sie podoba (choc pierwsza tez super) :)
no i fajnie ze zostaje Zoja i Iga - bardziej pasuje chyba do zdjec z usg hihi :P

osobka no to czekamy na wieści co u twojego szkraba :)

mycha no piekny chłopaczek!! cudne sa te zdjątka achhhh

jamajka własnie zasliniłam laptopa przez ciebie!! :S

Tyszanka i ode mnie sto latek!!! duzo zdrówka, szybkiego porodu i wsio co najlepsze :*

kaska piekny synus :) jest sisiolek-nie da sie ukryc ;)

Joanna tez mi sie tak jak uniuni wyswietla twój suwaczek hihi

własnie wypiłam świeży sok z marchwi i jabłka a zaraz sie za mufiny biore :D

dziewczyny mam propozycje - jak juz wszystkie poznamy płeć to ustawmy sobie suwaczki na rózowo/niebiesko w zależności od plci (albo jakis podpis) - bo ja mam skleroze i nie pamietam która co bedzie miec hehe :D co wy na to??

12 lata 2 miesiąc temu #578084 przez Qltoorka
emi87, dobry pomysł z tym podpisem :)

12 lata 2 miesiąc temu #578087 przez uniuni
Emi suoer pomysł! mi też się podoba :) Jednak jedziemy zaraz na pogotowie..od 10 do 14 miałam już 8 skurczy a w ciągu ostatniej godziny aż 3 :huh: Jade lepiej się upewnię, bo jeśli się praktycznie nie ruszam, a się nasilają to co jak będę chodzić? Trzymajcie kciuki za zamkniętą długą szyjkę ;)

12 lata 2 miesiąc temu #578089 przez Qltoorka

12 lata 2 miesiąc temu #578095 przez dziubasek
Uniuni jedz kochana, trzymam kciuki żeby było wszystko ok... AGH co ja pitole będzie wszystko ok :laugh:
Tyszankaode mnie też Buziole urodzinowe :kiss:
Joanna ja ci zazdroszczę ze możesz sobie nadal ćwiczyć, ja mam pozwolenie tylko na basen a po basenie mnie piczka swędzi wiec dupa :(
Ja w pracy ale was podczytuje ;)

12 lata 2 miesiąc temu #578096 przez askan2
uniuni trzymam kciuki z całych sił, będzie dobrze musi być, daj nam znać koniecznie co i jak :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #578098 przez mycha7
Uniuni ja także trzymam. Będzie dobrze.

12 lata 2 miesiąc temu #578103 przez karolinap
Witam po kiludniowej przerwie :)
Witam nowe mamusie :)
Za oknem wiosna - az chce sie zyc!

Gratuluje kolejnych odkrytych plci ! chlopaczkow i dziewczynek :)

Widze ze duzo pisalyscie o imionach :) Kajetan-Kajtek, Mela-flegma czy Alanek-Analek :) Uniuni: Alanek caly czas mi w glowie siedzi i smieje sie sama do siebie :)
Askan2: Jak dla mnie Oskar jest na 1 miejscu :)
Lacra: Zoja i Iga - sliczne imiona :)

Jamaica Mmmmm, blok wyglada baaardzo smacznie :) Poprosze kawaleczek :P

Tyszanka STO LAT! :lol:

Uniuni TRZYMAMY KCIUKI!!! :kiss: i czekamy na dorbe wiesci :*

12 lata 2 miesiąc temu #578104 przez magdalenagal
Uniuni ściskamy :kiss: będzie dobrze.

12 lata 2 miesiąc temu #578105 przez karolinap
A Joanna89 - zazdroszcze kondycji i figurki!
Ja wczoraj idac na zajecia musialam wejsc na 3 pietro, a dzis? Zakwasy :silly:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka