- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

edit... już wiem

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
- Otrzymane podziękowania: 0

- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
A i pytanko o te biustonosze do spania sportowe? To jest wersja już do karmienia? Kupowałaś w jakiejś sieciówce, czy lokalnym sklepiku?
Bo ja chyba jeszcze będę biustonosz kupować i mam problem jaki bo ostatnie zakupione na allegro są do d... Niestety nie trafiłam.
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Alivva gabki dla córci kupowałaś? Jakieś specjalne? Bo ja mam tylko taką frotkową myjkę.
A i pytanko o te biustonosze do spania sportowe? To jest wersja już do karmienia? Kupowałaś w jakiejś sieciówce, czy lokalnym sklepiku?
:
Bo ja chyba jeszcze będę biustonosz kupować i mam problem jaki bo ostatnie zakupione na allegro są do d... Niestety nie trafiłam.
Gąbkę taką którą się kładzie na dno wanienki

Małej będzie miękko a ja się nie będę martwić,że mi się wyślizgnie czy cuś

Biustonosze kupiłam w moim ulubionym bieliźniarskim w miasteczku,nie są żadne specjalne ani też do karmienia. Potrzebuję teraz na noc bo mnie juz pokarm zalewa a w innym spać sobie nie wyobrażam. Pewnie po porodzie też w nich spac będę... a tyle co do karmienia w nocy to ogarne

- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
CO do pokarmu to chyba jestem jedyna co ma posuche dalej.

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę

Moj maly tak dzis szaleje jak nigdy...strasznie mnie boli pochwa ...
- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Dziękuję Ci za odpowiedź. Dobry pomysł z tym biustonoszem, żeby go kupić po.
CO do pokarmu to chyba jestem jedyna co ma posuche dalej.
Izula nie jesteś jedyna. Ja od początku ciąży, to nie wiem czy jedną kropelkę miałam. Ale co się dziwić, mam piersi jak piegi (teraz to w porównaniu z brzuchem w ogóle ich nie widać).
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Iwonka juz niedlugo trzymaj sie kochana dacie rade!
Izula i Kasia ja tez mam posuche a termin tak blisko ale sie nie przejmuje Wszedzie trabia ze to bez znaczenia mam nadzieje ze maly wyciagnie z nich to co potrzeba

Serku posciel sliczna No i ciesze sie mama jak male dziecko Dzisiaj na obiad byl bigosik Boshe jak ja kocham mamy kuchnie

Madzik ja mam bardzo silne klucia w pochwie Takie mega mega ze nie moge zrobic kroku i plakac mi sie chce Masakra I mysle ze to sie tak nasililo z czasem bo maly ma glowke juz nisko w miednicy ulorzona wiec dlatego Takze mysle ze masz tak jak i ja ze glowka juz na dole dlatego tak bardzo naciska i jest taki bol.
dobra lece na jakis deserek.
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Hejka dziewuchy
Iwonka juz niedlugo trzymaj sie kochana dacie rade!
Izula i Kasia ja tez mam posuche a termin tak blisko ale sie nie przejmuje Wszedzie trabia ze to bez znaczenia mam nadzieje ze maly wyciagnie z nich to co potrzeba
Serku posciel sliczna No i ciesze sie mama jak male dziecko Dzisiaj na obiad byl bigosik Boshe jak ja kocham mamy kuchnieno i wkoncu jest sie do kogo odezwac Tylko niech Kacperek wychodzi bo obie z babcia nie mozemy sie doczekac
(pierwszy wnuk bedzie)
Madzik ja mam bardzo silne klucia w pochwie Takie mega mega ze nie moge zrobic kroku i plakac mi sie chce Masakra I mysle ze to sie tak nasililo z czasem bo maly ma glowke juz nisko w miednicy ulorzona wiec dlatego Takze mysle ze masz tak jak i ja ze glowka juz na dole dlatego tak bardzo naciska i jest taki bol.
dobra lece na jakis deserek.
haha Aguś korzystaj z wizyty mamy na maXa, poprzytulaj się, nagadaj no i najedz porządnie... ja gdybym była tak daleko od domu to bym chyba umarła z tęsknoty za rodzicami...
A co do ucisku to właśnie tak sobie myślałam ze może Antek wsunął się w kanał i stąd ten ból... zapytam w poniedziałek doktorka...

- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Teraz to mi się zdażały plamki na koszuli nocnej czy na staniku wewnątrz no ale dziś w nocy ta powódź z lewego cyca przyjemna nie była

Aga....korzystaj na maxa z czasu wspólnego z mamcią

A mój Filip też był pierwszym wnukiem i pamiętam tą ogólną radość i oczekiwania na niego i potem po narodzinach

Moja maleńka też szaleje

Villemo ale fajnie,że bratowa też jest na podobnym etapie

- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

A ja zostaję dziś na noc sama i tak przez 3 dni bo mężunio ma 3 nocki pod rząd a rodzice bawią w Zakopanem. A że zaparłam się, że do teściowej nie pójdę to jestem sama. ))))
Z teściową miałam znowu kolejną scysję ale to zaraz się wyżalę bo muszę dać mężowi buzi na do widzenia hahaha

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
a ja właśnie skończyłam leczo i kolejne maliny:)
już się nie mogę doczekać poniedziałku i wizyty, jestem ciekawa jaki jest Jaś duży, 4 tygodnie temu miał niecałe 2 kg...
izula ja też nic nie mam, zero siary:) ale tak jak pisała Iva nie ma znaczenia to żadnego. Rozmiar biustu to zawsze takie gadki na ten temat są: a dwie moje przyajciólki urodziły w lipcu dzień po dniu - jedna z miską D i już nie karmi, druga z miseczką A i leci z mlekiem jak szalona:) obie też nie miały suchoty przed porodem..
Jaś już się tak nie wierci, ale jak się przekręca to boli na maxa czasami:)
boże, jak to już blisko...

miłej nocki dziewczyny i miłego weekendu, bo pewnie w polu się zatrzymam gdzieś między cukinią, a krzakami malin

- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
W czwartek teściowa przyszła do nas i zaczęła od kazania, że jak ja mogłam nie odebrrać od niej telefonu bo dla niej to było ważne. I nie pomogły tłumaczenia, że się żle czułam i nie chciałam z nikim rozmawiać. Mało tego, ciągle rzuca mi aluzje, że ja nic nie robię tylko leżę. A mogła bym przynajmniej na siedząco coś robić. Wiecie co żałuję, że poprosiłam męża żeby się z nią pogodził. Bo nie rozmawialiśmy 9 miesięcy, też po jednej jej akcji. Wiecie co mam dość tej kobiety. Jak się wkurzę to jej wygarnę wszystko i tyle z tego będzie.

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Dziewczynki jeż Jerzy dziękuję,za słowa uwielbienia

Nefelko naprawdę nie macie nici u siebie? A teraz mają tam takie piękne pluszaki! Czemu bidulo jesteś na diecie?
Ivka jak będę na skraju wytrzymałości nerwowej,to wtedy podam dzień i miejsc

Pościel piękna,ja też poproszę o namiary na nią

Co do bóli w pochwie,też czuję takie rozpieranie

Gorzej bo ząb b. mnie boli,a mój stomatolog był dziś zamknięty,nie wiem jak ja weekend przeżyję

Izulka współczuję teściowej

Aguś Agamo a to mamcia jest u Ciebie? Na długo przyjechała?