- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

papi, nie wiem o jakim seksie piszesz?

podobno te kupy zielone moga byc od preparatow witaminowych, dokladniej od zelaza, albo przyczyna jest flora bakteryjna czy cus. Nie nalezy sie martwic jesli nie ma bolu, zaparc, placzu przy kupie.
nefeli, gdzies przelecialam na forum i doczytalam ze nie pijesz mleka w ogole, chyba tak to bylo. Ja od tygodnia jestem na diecie bez nabialu z polecenia ginekologa, mega tradzik na brodzie w ciazy i po niej mi doskwiera. Mam nie spozywac mleka i przetworw, na poczatku to byla masakra, alwe teraz jest juz lepiej. Zobaczy,my czy to nabial mi tak twarz spierniczyl

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a dziewczynki zapytam o jakas konkretna firme albo sklep gdzie moglabym wyslac Mamusie po bodziaki...bo z h&m sa niby spoko bawelniane ale takie flaki ze ramionka wylaza,inne ktore kupilam na 3 miesiace sa za male...hmm...a kolejne obcisle jak z lateksu...pamietam ze synkowi kupowalam w Pl i byly super,ale tyle lat minelo...
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
co do tradziku nie mialam nigdy,a teraz nie wiem co sie dzieje mam jakies porabane piekace krostki na czole,brodzie...tego nie da sie ani wycisnac ani jakos zakryc...nie mam pojecia od czego...moze znow cos sie chrzani hormonalnie???...w ciazy bylo super....Kochana jakby nie bylo walnal Ci koles komplement w parku hahaha.....
co do mleka nie pije od lat,ale jem nabial bo kocham...mimo iz wiem ze szkodzi,np mleko z kawa czy twarog...ale to jedyne co jem i pije...plus feta ale ona jest z koziego i owczego mleka...
wiec nie wiem co do krostek czy od mleka,ja wiem ze ogolnie mleko jest trucizna,wykrada wapn z kosci i doprowadza do osteoporozy nawet juz dzieci...a i zaflegmia organizm...wlasnie takie objawy zaczely sie u mnie i zaczelam szukac....ale co do diety itd u mnie to dluga historia ktora zaczela sie po nieudanej cesarce gdy rodzilam syna...
ja mysle ze problem u mnie z tymi krostami pochodzi od jelit i moich slabosci do czekolady jedzonej tonami

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

My Pampersy używamy trójki które właśnie zaczęliśmy. Mam 2 paczki zielonych i jedną pomarańczowych. Dziś pierwszego pomarańczowego jak załozyłam to mała się gdzieś bokiem olała,mam nadzieję,że to jednorazowy incydent :/
Mi w sumie tylko Dady dwójek zostało troszkę ale to odddałam kuzynce która 3 tyd temu urodziła

Monia,ja zorganizowana?? Oj jakbyś czasem widziała ten mój nieład w domu... Uwielbiam mieś wszędzie porządeczek więc strasznie mnie czasem irytuje to wszystko. Jak jednak wpadnę w szał sprzatania to lecę jak torpeda a pot sie po tyłku leje

Aśkami doktorek zapisał Microgynon....powrót do przeszłości bo to były pierwsze tabsy jakie zaczęłam brać jako nastolatka

Monika moja Lusia kupkę robi co drugi dzień. Nie męczy się przy tym więc chyba jest ok. Ale jak robi co drugi dzień to sobie możecie wyobrazić

Nubi-fotka cudna

Papi u mnie z sexem tak jak przedtem

Kasiu,Twoja Zosia tez juz duża śliczna pannica

Ech....pikne te nasze dzieciaki

Daguniu mój Lucek tez własnie zaczęła łapać i naciągać sobie jak się najwyżej uda

Pięknie tak obserwować etapy rozwoju naszych pociech

Tak w ogóle to Filip się dziś bawił z małą w "gdzie jest Alicja" nakrywał jej buźkę pieluszką pytając "gdzie jest Alicja" albo mówiąc "nie ma,nie ma" po czym odkrywał mówiąc "tu jest"....mała az kwiczała

Noooo to mała zasnęła godzinę temu,ja nadrobiłam co miałam a teraz...... Martini z cytrynką

- Kasia :]
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Kasiu Zosia sliczna i jak moja Neli powazne spojrzenie
,gdzie takie super ciuszki sie kupuje?? ja mam mega problem bo Neli nie uznaje spiochow i szukam jak szalona spodenek i bluzeczek...nigdzie nie znajduje bluzeczek
ze spodenkami latwiej..
a dziewczynki zapytam o jakas konkretna firme albo sklep gdzie moglabym wyslac Mamusie po bodziaki...bo z h&m sa niby spoko bawelniane ale takie flaki ze ramionka wylaza,inne ktore kupilam na 3 miesiace sa za male...hmm...a kolejne obcisle jak z lateksu...pamietam ze synkowi kupowalam w Pl i byly super,ale tyle lat minelo...
Nefeli, na bluzeczce jest metka z Mayoral czy jakoś tak, bo dziwna czcionka

- Kasia :]
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- asiek89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Debiutująca mama :)

Daguś, Patryś śpi pod kołderką, a przy buźce ma pieluszkę, którą się lubi przykryć, a która przy okazji przytrzymuje smoka

- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- donata
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Dziewczyny jak ja wam zazdroszczę ze nie macie okresu te z was co jeszcze nie zostały a karmią naturalnie to pewnie wam okres nie grozi ja dostałam w 6 tyg po porodzie juz dwa mam za sobą długie i obfite i chyba dziś powinnam dostać bo 21 i brzuch mnie po olewa od wczoraj:( Wiec zaglądam co rusz bo mam wrażenie ze mam mokro
A jak u was seks po porodzie?ja mimo ze miałam cc wiec bez traumy a poprawiło się u nas jest częściej i lepiej choć był kryzys ze byłam tak zmęczona ze R mi wypominal ze odrazu zasypiam
U nas rzadziej, bo i czasu mniej i Szymuś śpi w sypialni u nas w wózku

U nas dzisiaj była zielona kupka. Aż się wystraszyłam

Nefeli, w Tesco jest teraz wyprzedaż ubranek -50%

Nubi, piękne zdjęcie! Jak profesjonalne

Kasiu, Zosia słodka

Szymuś też lubi się przykrywać kocykiem albo pieluszką

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Kasiu jaka twoja Zosia już duża i jak poważnie na buzi wyglada Jak dziecko już a nie dzidzius!
A ja pisze by się zgłosić ze umieram! Myślałam ze już coś lepiej no i dzisiaj wróciła temp cała prawa zatoka mnie boli do tego chyba zapalenia ucha dostałam i czuje jakby mi wszystkie zeby po prawej stronie miały zaraz wylecieć Oh pojechalabym na emergency ale nie mam z kim małego zostawić bo mąż do pracy a po pracy to tam będzie tyle ludzi ze mnie pewnie przyjąć nie bedą chcieli bo już miejsc nie będzie! Dam znac jak nie umrę

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Co do pryków,moja też takie wali,tłumaczę jej,że damie nie wypada

Nefelko ja mam kołderko-kocyk do wózka z La Millou (tą ich najmniejszą),ona nie jest duża i pod nią śpi mała

Aguś wracaj do zdrówka Kochana :*
Ivka jesteś zorganizowana i mi tu nie pierdziel babo głupot

Jest 2:40, odciągam cyca i marzę o zimnym piwie,matko jaki człowiek wyposzczony z tym alkoholem przez to karmienie

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ivcia widze ze my dinki jednakowo kombinujemy ...ja tez myslalam wciskac miedzy szczebelki a materac bo inaczej ja zawalu dostane,w wozku ciagle cos na glowe naciagnie...
Papi dzieki za rade,masz racje wlasnie te z H&M sa rozlaziory okropne .... mother care 8 lat temu bylo super teraz tragedia bo szerokie i grube te bodziaki....
dziekuje dziewczynki za pomoc w sprawie bodziakow i lozeczek!!!!
Agamo ale mnie przestraszylas...umieram...no wiesz szybciutko pod kocyk,ciepla herbatka z miodem i cytrynka i bedzie lepiej...zycze Ci zdrowka,ja nie znosze chorowac a jeszcze bardziej nie znosze palantow lekarzy ....
Moniczko nie umiem pomoc u nas kupa chyba normalna i raz dziennie...chyba nie zauwazam sluzu,albo sie nie znam??? oby to pierwsze
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-