BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

10 lata 10 miesiąc temu #998408 przez kasandra9
Cudowne Meszku! A Kornelek jaki duży juz! I slodko spi:)))))
Zaz, zakupy superowe:)) ekegancik bedzie z synka:-)
Ja morfologię robię na czczo i mocz zawsze z rana:)
Byliśmy w Ikei, zakupy zrobione, skręcone, tylko przetrzeć wszystko:) mamy sofkę, stol, szafkę tv, która u nas jest stolikiem do sofki:))), lampkę, wanienke dla Agatki i takie przyborniki plastikowe do zawieszenia na łóżeczko, aaa i wzięliśmy 2 krzesła, bo 2 sprzedaliśmy i mieliśmy tylko dwa dla siebie, a te jak ktoś wpadnie:) takze wszystko kupione:) tylko nasza sofkę stara mógłby ktos kupic, bo miejsca nie mamy i stoi w kąciku Agatki a to niedobrze, booooo przyszlo łóżeczko! Tzn nie bylo nas w domu, wiec kurier w punkcie odbioru zostawil a jest paczka na Piotrka, wiec mam nadzieje, ze jutro odbierze:) no i wszystko super poza tym ze....wysiadałam na stacji iść zaplscic za paliwo i spadł mi telefon:( i sxybka popelala strasznie:( myśleliśmy ze moze to tylko szybka i pojechaliśmy do Nokia całe ale no niestety jest zintegrowana z wyświetlaczem i koszt naprawy prawie 500zl wiec nie ma mowy:(((( taka ze mnie się niezdara zrobila:/
PS. W biedronce kupilam filc wiec w jakimś wolnym momencie cos zrobie:)
Podziękowania: me.ch

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #998409 przez kasandra9
A co do zupki - pisze z Tel wiec linka nie podam ewentualnie wieczorem jak laptopa otworzę ale to z bloga kuchniabezvat:) i wpisać zupa z soczewicy i na pewno uda sie znalezc:)
proszę link: kuchniabezvat.pl/2014/04/11/przepisy/zupa-soczewicy-cukinii/ :)

10 lata 10 miesiąc temu #998410 przez me.ch
Kassssss:)
Foto prosimy:)

Dziękujęmy za komplementy wszystkie :*

10 lata 10 miesiąc temu #998413 przez asiekasiek
Zaz śliczne ubranka nakupowałaś :D a i prasowałam rano i miałam wielki przeciąg w domu bo u nas chłodno z rana było:D i teraz też wiaterek wieje :D tak to nie prasowałabym...

Mech Kornel cudny dzieciaczek :D a te Twoje pomysły zwalają z nóg!! Mówisz że to nie wina żelazka B) ok to może nie będę klnęła następnym razem na niego ;)

Co do krwi ja z rana jadę zawsze na czczo po 7 żeby mieć spokój... a w sumie raz pojechałam z pracy na badania okresowe i zapomniałam że w ten dzień mam jechac i rano przed pracą zjadłam sobie 3 tosty i herbatkę a w pracy jeszcze kolega kupił mi pąćzka i kawkę i tak siedzę i jem w pracy tego pączka gadamy i prawie nie zadławiłam się jak sobie przypomniałam że mam na 10 na badania jechać ;) obawiałam się wyników badań bo tam glukoza była i cholesterol ale ok mi wyszły :huh: ale już wolałabym nie jechać taka pojedzona na takie badania :P

10 lata 10 miesiąc temu #998422 przez kasandra9
Agatka chyba wyczuwa niebieskie krzesło u nas, bo praktycznie co usiądę, to odzywa się :)))) Śmieję się, że to chyba "gorące krzesło";))) albo będzie jej karne:D A w ogóle dziś pierwszy raz w życiu czułam rano, jak mnie na raz szturchała z dwóch stron brzucha...w ogóle boję się, że się znów przekręciła jakoś .... bo wydaje mi się, że po powrocie (tam w ogóle kiepsko fikała) jakoś inaczej ją czuję :)
A fotki - no ok, wrzucę, bo i tak mamie wysyłałam, chociaż w tle mam pranie, które czeka na prasowanie (dziś się za to wezmę;))) i takie bez polotu focie, no ale proszę:))) (Zaraz wrzucę z telefonu, mojego potłuczonego telefonu, buu;((()

10 lata 10 miesiąc temu #998423 przez kasandra9

10 lata 10 miesiąc temu #998425 przez kasandra9

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #998428 przez kropka 889
Kas super foteczki :)
Podziękowania: kasandra9

10 lata 10 miesiąc temu #998432 przez Sylwia-89
Hej dziewczynki :)
Właśnie wracam z izby przyjęć. Lekarz jednak się odezwał i polecił sprawdzić, wiec pojechaliśmy. Tak wiec wszystko jest w porządku i nawet ta wydzielina okazała sie być jasna nie wiem w jaki sposób bo do popołudnia była z domieszka krwi :blink: Troszkę sie głupio poczułam, ze bez powodu pojechałam, ale z drugiej strony nie jestem lekarzem i nie wiem czy cos się z tego nie zrobi np. w nocy. Cieszę się bardzo i jestem spokojna ;) To tyle co u mnie. Jutro będę czytać co napisałyście ;)

10 lata 10 miesiąc temu #998438 przez pesq
Kas woow! Czekam na więcej!

Sylwia dobrze ze nic złego sie nie dzieje. I dobrze ze sprawdzilas dbajmy o swoje.

Kochane pierwsze pól nocy bolal brzuch jak na okres... Nospy magnez i.. Nic :( kolo 2 tak mnie komary zjadly ze stopy spuchly jak zelazka, nieświadomie rozdrapalam... Jest 5 a ja mam dość. Chce do domu tam nie ma miliona owadów :( :( :( :( :(
Podziękowania: kasandra9

10 lata 10 miesiąc temu #998439 przez kropka 889
Pesq bidulko łącze się z Tobą w bólu. Ja nie śpię od 5.30. W nocy tez mnie pogryzly komary :/
Podziękowania: pesq

10 lata 10 miesiąc temu #998444 przez Zazanna
Dzień dobry :)

My już po godzinnym spacerku z rudzielcem :) Super w parku o tej porze –chłodek ahhh <3
No i uwielbiam jak ta moja piesa biega ze swoim „stadem” –bo mamy taką grupkę psów (i właścicieli), że te psy się uwielbiają i szaleją razem i robimy 3 rundki wokół parku z całą watahą, a te szaleją i można poobserwować zachowania i hierarchię w stadzie i super to jest, jak moja Grażoła próbuje złapać za język wielkiego białego psa, który sięga mi do klatki piersiowej –a on sobie nic z tego nie robi ;) Ajj mogłabym je podziwiać godzinami –i pilnują się wzajemnie :)

Kas jak super z zakupami ! To zaraz nam będziesz kącik pokazywać <3 Szkoda telefonu ehh.. no ale taki czas, że łapki nie działają
Kas niebieskie krzesła <3
A pojemniczki na łóżeczko są super ! :) W moich leżą karteczki z napisem „waciki, kremik, pieluszki” –hah w sensie jakby mi się urodziło wcześniej żeby T. wiedział gdzie ma co włożyć zanim nas przywiezie :D
Pięknie wyglądasz i masz piękne mieszkanko.. :)

Sylwia super, że wszystko dobrze i dobrze, że pojechałaś :)

Pesq Biedulku nasz :* Głupie komarzyska :/

A my dziś wieczorem jedziemy do mojej koleżanki z uczelni na wieś na grilla i wracamy jutro :woohoo: Tak się strasznie ciesze, bo do ostatniej chwili nie było wiadomo czy się uda ! Ale jedziemy ! :woohoo: Trochę się martwię o podróż, bo to 160 km, ale z drugiej strony nic mnie nie boli, termin za 6 tygodni, więc nie powinno być chyba problemu :) Ale torbę całą wielką spakuję ze sobą -na wszelki wypadek :) -znaczy zapakuję ją do samochodu, bo gotowa już od jakiegoś czasu ;)

A w załączeniu ...moje filce :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Podziękowania: pesq, kasandra9

10 lata 10 miesiąc temu #998448 przez Zazanna
Śniadanko :woohoo:
Jak Wam mija poranek? :)

10 lata 10 miesiąc temu #998450 przez glooria
Witam i ja
Jeszcze nic nie jedlismy
Ale zaraz nadrobimy
A co :silly:

Plan na dzis brak planów he he
Musze znalezc sobie jakies zajecie bo ze wszystkim czekam tzn remontem praniem i szykowaniem
W poniedziałek mam usg i wizyte
Pewnie wyznaczy mi termin na zastrzyki ze sterydami .... eh

Szukam na ebayu i gumtre komody biale do dziewczyn pokoju moze sie wcisnie gdzies
A najlepiej jakbysmy sie przeniesli :P :silly: :P
No coz ..... pomazyc można

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #998451 przez jurada
Dzien dobry.

Mech Kornelkowy kącik szpitalny super - masz te pomysły :) rewelacja! :side:

Kasandra zdjęcia super. Najbardziej podoba mi się te ostatnie z chustą. :woohoo:

Zazanka ja niestety musze wiać od większej ilości psów na spacerach, bo mój czarnuch chce się gryźć ze wszystkimi i jest agresywny. A tak bym chciała, żeby zachowywał sie kulturalniej. :dry:

Pesq bidulo no to nie zła miałaś nockę... Komarzyska wstrętne. Łącze sie z Tobą w bólu... Ja tez chce juz do domu!!!

Sylwia dobrze, ze pojechałaś i sprawdzałaś czy wszystko ok.
Spokojna mama to spokojne dziecko.

Wiece co. Paskudny to czas oczekiwania. Ja mam juz dość ( nic mi nie dolega ani nic) ale chciałabym juz urodzić. Mój synek tez juz dopytuje i gada do brzuszka, żeby Lenka juz wyszła. W poniedziałek 17.08 zostanie mi równy miesiąc do terminu. Aj to jeszcze dużo czasu. A i tak pewnie urodzę po terminie :P
Podziękowania: pesq, kasandra9, me.ch

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia