- Otrzymane podziękowania: 182
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Kasia888
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ale i tak jesteś super, karmiłaś już ponad trzy miesiącem samą piersią i robiłaś wszystko, żeby utrzymać laktację, dobra z Ciebie mama i dla Agatki chcesz jak najlepiej
Zaz możesz inhalować z soli na nosek to dobrze robi przy katarku, wlewasz do pojemnika 2ml i inhalujesz dopóki para nie przestanie lecieć. Potem przed każdą następną inhalacją wyparzasz, ale nie w wyparzarce, bo pamiętacie co mi się stało z pojemnikiem
Dzięki dziewczyny, że mnie wspieracie, naprawdę po tygodniu walki z chorobą bez poprawy podłamałam się trochę
aa pesq, zapisałam państwowo Jasia do alergologa, termin na 23 maja haha śmiech na sali
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 174
- Rita87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 95
Pesq, tu chodzi o Twoje zdrowie i w tym przypadku nie mozesz sobie absolutnie nic zarzucac!! Dalas Agatce 4 miesiace pomimo takich problemow, przy ktorych wiekszosc juz dawno by sie poddala. I tylko tak Ci wolno myslec.
Meszku, ja z Lodzi... Ale jakbys przypadkiem byla w poblizu to chetnie!
Teraz obudzil sie po 3,5 h snu gdzie to powinna byc najdluzsza nocna drzemka wiec boje sie co to bedzie w nocy
Przeczytalam wszystko, ale pisze z tel i juz zapomnialam do czego mialam sie odniesc, wybaczcie.
Spokojnej nocy dziewczyny
- glooria
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 108
Pesq przestan sie zadreczac od mm nie umrze a pomysl ze swedzenie tez spac przeszkadza wiec Agatka bedzie spokojniejsza too dla jej zdrowia i twojego tez
Odcyckowywanie sa dwa sposoby
Gwaltowny czyli od razu odstawiasz i sciagasz do uczucia ulgi
Lub na spokojnie czyli powoli zmniejszasz ilosc kamień
No i jeszcze mozesz farmakologiczne lekarz przepisze bromek
Co do inhalacji to najlepiej wieczorem i rano przy katarze czy kaszlu
Jak lekarz przepisze inhalacje to wg wedlug dawkowania
Dla takich maluszkow wystarczy polowa ampulki z sola fizjologiczna reszta do lodowki
Po wyprzac
Co do ten teges to u nas szal ciał
Radze poszalec w tych sprawach to odrazu poczujecie sie piekne i dowartosciowane
- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 313
Dzis mm z kp na zmianę a jutro 2:1. Musze to szybko skończyć bo serce mi pęka i ona to czuje. Jadla piers a ja lży jak grochy .
Jakby hormony po porodzie takie uczucie.. I wez sie ogarnij.
- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 313
- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 189
Kupami bym sie raczej nie martwiła, bo obstawiam, ze to szok dla organizmu i niezły mix takze raczej na spokojnie. U Ciebie z przejścia kp to inaczej i sama Ci pisałam ze pewnie lepiej stopniowo - bo jak Gloria pisze jest kilka szkol tego - my Np od razu nowe bez żadnego mieszania ze raz to raz tamto. Teraz pod koniec stycznia będziemy powoli przechodzić na zwykly bebilon, moze nie trzeba będzie pepti - ale jeszcze nie wiemy czy tak jak Ty stopniowo czy radykalna zmiana.
- agatagama
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 67
no a kupki hmm dziwne, ze stresu może:*
Ritka Jaś tez czasem ma jazdy przy cycku, nie wiem od czego to zależy, czasem po prostu ma...już się przyzwyczaiłam
w ogóle zrobił mi się zastój w cycku
dziewczyny mój Jaś wczoraj się tak wystraszył jak kichnęłam, że nie umiałam go uspokoić
- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agatagama
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 67
Jaś odpukać tfu tfu ostatnio zero problemow z zaśnięciem, jak robi się marudny hop do łóżeczka i pokazuję mu jego króliczka przytulankę, on się wtula w niego i odpływa
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 278
tak tak dziewczyny ja tak o kp pisze
L. nad ranem kurde zawsze to głowa musi zamiatac od 5 do 7 juz spala ze mną bo musiałam jej smoka dawać bo cyca nie doi tylko musi mieć go w buzce. zawsze sobie mowie niech steka w łóżeczku jak nie umie utrzymać smoka
Agata zrzucajace przedmioty w nocy zabrzmialy jak z horroru dobrze ze dodalas ze to koty
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- me.ch
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 245
Widzisz Ritka jakos mi sie to pomylilo bo kiedys o tym smogu pisalas i jakos mi sie wydawalo ze to tylko na slasku tak ;p ale mam Babcie w bechatowie, wiec kto wie moze i nam bedzie kiedys pisane ;p
Agata, Asiek, sluchajcie ja do dabrowy mam 1h samochodem wiec jak cos to ja jestem na tak dziewczyny
Kas, bo nie napisalam wczesniej, boskie jestescie i ta chusta mmmmmmmm <3
Zaz ja tez chce te kg jak Ty! zazdroszcze ze masz taka silna wole do treningow, bo widzisz ja do diety jeszcze owszem (choc w swieta leglo w gruzach...) ale nie mam zaparcia do trenowania samej. Jak na judo chodzilam to bez problemu, ale tak w niezorganizowanej grupie "ja i tylko ja, Kornel na widowni lub w chuscie" to juz caly JEDEN raz udalo mi sie zrobic workout a tak to ewentualnie pare razy potanczylismy razem pseudo kardio
Mam nadzieje ze tez sie uda...
Ju, piekny dwudziewczynkowy sweter
Odnosnie zasypiania, my od jakiegos czasu tylko na smoczek go usypiamy, znaczy niezaleznie od tego czy jest juz polspiacy, zasnal przy flaszce (oczywiscie jak to sie zdarzy to nie trzeba wcale usypiac
Kas, Sprobuj moze usypiac jak zawsze tak samo to moze sie przyzwyczai ze to wlasnie oznacza spanie? WIesz, taki a'la rytual czy cos. A i u nas w razie czego pomaga tez glaskanie po czole od gory w strone oczek i nosa (tak jakbys chciala zamknac jej oczka).
- me.ch
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 245
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 174
a ze Ł cyca nie ma to od niego zjada. Niech on ja w nocy karmi mm.
Mech dlatego kupiłam długie bo z tymi zwykłymi tez bym jej nie zostawila sam na sam.
Jutro szczepienie... Na szczęście tylko jedno wkucie. I znów bedzie ryyyk.