- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kasia Ty się nie obwiniaj... Teraz jak juz ma antybiotyk to na pewno bedzie lepiej.
A zwlekała moze dlatego ze lekarze NIEKTÓRZY nie chcą faszerować dzieci antybiotykami. Ja tez wychodzę z założenia ze antybiotyk to ostateczność!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basiek149
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 170
Jurada co do tego kompletu ubrań. To ja kiedyś skusiłam się na taki zestaw ze Smyka bo naprawdę wygląda uroczo. Ale po pierwsze czapkę ubrałam mu tylko raz do zdjęcia bo przecież po domu w czapce chodzić nie będzie, a na dwór jest obecnie za zimno, a po drugie spodenki są tak cieniutkie że też może raz miał tylko je na sobie. Tak więc z tego kompletu używamy głównie body...

- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Masz racje... Nie kupuje
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 278
Kasia ale co Ty zadreczasz się. jesteś wspaniała mama

przyszła sukieneczka na chrzciny i opaska do tego dla L. cudnie wygląda

- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zaz moja LOLITA ma cieczke!
nie wiedzielismy i puscilismy na podworko pozniej patrzymy a tam 4ry psy lolka cala mokra od sniegu bo skakały po niej...

- me.ch
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 245
ach, Przydaloby sie zebysmy wszystkie blisko mieszkaly i moznaby nasza wlasna grupe zabaw i kawy urzadzic i sie codziennie spotykac - dzieci by jedno na drugie pewnie jakos reagowaly fajnie a im starsze tym ciekawiej, a my przy kawie moglybysmy sobie gadac zamiast pisac

Ritka, super niespodzianka

Ju, super chrupek, natchnelas mnie. Ja jeszcze chcialam czekac ale chyba tez mu kupie

Ach jeszcze mam dwie strony do doczytania ale slysze ze tam juz cos jeczy

- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 249

Mnie wkurza teraz ćwiczenie, bo ja lubię sobie zaplanować tr. i się mu oddać w 300 %, a jak tak co chwila przerywam to takie to jakieś "niedokończone", no i niewygodnie się przebierać, bo jak tu karmić w staniku sportowym, a akurat TERAZ bobaniowi się pić zachce, albo jak się wykąpać po ćwiczeniach kiedy bobanio się rozbudził i ani myśli siedzieć w leżaczku ? No i ja teraz szukam jakiejś formy aktywności, która mi pozwoli to wszystko połączyć. No i dziś wymodziłam, że będę tańczyć

Mysia ja taki podstawowy sos robię, smażę pokrojoną pierś z odrbiną soli, na to pomidory z puszki, świeża bazylia i w zasadzie tyle

A co do ciamkania, to ja zamówiłam allegro.pl/jacek-przytulanka-szmatka-dla...iec-i5190202462.html bo mój też wszystkiekocyki i pieluszki pożera

Kasia nic nie zrobiłaś źle.. po prostu niefart

Asiek to cieczkowce teraz eeehhhh Musimy przeżyć

Słodka ta sukienusia !

A w ogóle to ja mam dziś ginekologa, miałam iść na kontrolę spirali po dwóch tygodniach, ale miałam okres, tydzień później też, więc się zapisałam na dziś -nadal mam okres

- agatagama
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 67
Mech ja jestem z kato

Zaz szacun za ćwiczenia...ja jakoś nie umiem tyłka ruszyć...a przydałoby się ujędrnić to i owo...wagowo niby mam tyle co przed ciążą, ale wiadomo...to nie to samo

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Meszku a Ty za Rybnikiem mieszkasz/pochodzisz?? Bo jakbyście np z Agata gdzieś bliżej np w Dąbrowie Górniczej umówiły się to ja chętnie wyskakuję z wami na spotkanko

a ja w środę jadę na posiadówkę z koleżankami. Jedna co ma Zuzię a druga w ciąży

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- basiek149
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 170

Asia prześliczna ta sukieneczka! Czekamy teraz na sesję Laury w niej

ciekawe co tam u Pesq i Agatki...?
Ja też czekam do wiosny bo wtedy będzie więcej możliwości. Teraz nie chcę specjalnie nigdzie jeździć z Kubą bo jest za mały, pełno zarazków wszędzie, poza tym to ubieranie w ciepły kombinezon, czapkę yh... Ale jeszcze trochę on podrośnie, pogoda się poprawi to i Warszawę zaliczymy i do moich rodziców pojedziemy i do drugiej siostry. No i więcej czasu będzie się na dworze spędzać bo blisko nas jest taki fajny plac zabaw więc i kontakt z innymi dziećmi i ich mamami będzie. Chociaż i tak mi się śmiać chciało jak wychodziłam tu na pierwsze spacery z wózkiem i wszystkie mamy mówiły tu sobie "dzień dobry" jak się mijały

- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Co do ćwiczeń to u mnie ogranicza sie to do tego ze jak karmie Lenke na leżąco to robię wymachy nogami.
A tak to nie ma kiedy bo ona wrzeszczy jak sie na niej nie skupia uwagi.
Ale zaz mnie natchnęła na te ćwiczenia z bobasami i chyba sobie wykupie i myślę jeszcze o basenie z młodą żeby popływała, ale to może jak schudnę bo wstyd sie rozebrać do kostiumu bo 10kilo zostało i nie chce odejść. Masakra! Kiedys schudlam w 4mc 20kilo a teraz mi ciężko chociaż 2 zgubić. Ja o ciuchach z przed ciąży to mogę zapomnieć. Z rozmiaru 38 na 42 wskoczyłam. Masakra!!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zaz a ty ile juz schudłaś? Bo z tego co pamiętam to chyba sporo przybrałaś w ciąży.
- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 249
Zrobiłam broszkę na dzień babci (kwiatek) z filcu, przypięłam ją do patyczka i imituje kwiatek normalny, jutro zrobię eleganckiemu Bobasowi zdjęcie, będzie trzymał kwiatek i napis "Wszystkiego najlepszego Babciu" i po jutrze wywołam. Jeszcze tylko muszę ramkę kupić. I taki oto będzie prezent

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.