- Otrzymane podziękowania: 108
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- glooria
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Zazanna napisał: Asiek jeszcze nie mam, dopiero sie wczytuję
W każdym razie siłowe w domu polegają na użyciu swojego ciała jako ciężaru, fajne są plany na sfd.
Mnie wkurza teraz ćwiczenie, bo ja lubię sobie zaplanować tr. i się mu oddać w 300 %, a jak tak co chwila przerywam to takie to jakieś "niedokończone", no i niewygodnie się przebierać, bo jak tu karmić w staniku sportowym, a akurat TERAZ bobaniowi się pić zachce, albo jak się wykąpać po ćwiczeniach kiedy bobanio się rozbudził i ani myśli siedzieć w leżaczku ? No i ja teraz szukam jakiejś formy aktywności, która mi pozwoli to wszystko połączyć. No i dziś wymodziłam, że będę tańczyćNo i włączyłam muzykę, Bobas na leżaczku uhahany, a ja przed nim wygibasy
No i tak 20 minut solidnego skakania, ale nie spociłam się bo krótko, więc się przebierać nie trzeba, no i jak wstanie to znowu potańczę żeby uzbierać choć godzinkę dziś pląsania
Zobaczymy, może mi się spodoba i będę tak codziennie, a moje tr. w weekendy jak T. jest. A jak już będę po kp. to wracam na grupę
Mysia ja taki podstawowy sos robię, smażę pokrojoną pierś z odrbiną soli, na to pomidory z puszki, świeża bazylia i w zasadzie tyleTakie napoli, tyle, że z kurczakiem
A co do ciamkania, to ja zamówiłam allegro.pl/jacek-przytulanka-szmatka-dla...iec-i5190202462.html bo mój też wszystkiekocyki i pieluszki pożera
Kasia nic nie zrobiłaś źle.. po prostu niefart
Asiek to cieczkowce teraz eeehhhh Musimy przeżyćNo to długo księzniczkę w wieży utrzymałaś
My kroimy Grażę po tej cieczce
Słodka ta sukienusia !
A w ogóle to ja mam dziś ginekologa, miałam iść na kontrolę spirali po dwóch tygodniach, ale miałam okres, tydzień później też, więc się zapisałam na dziś -nadal mam okresPełne 3 tygodnie już. Coś czuję, że z tej mojej spirali nic nie będzie :/
Ja milallam 2 tyg okres nie okres wiec to chyba normalne
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 174
- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 249

A czego tu zazdraszczać jak dalej ważę 73-74........................ Nadal jestem krąglutka

- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zamówiłam też ramki

allegro.pl/ramki-na-zdjecia-21x30-ramka-...age-i5558479298.html
- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
przyszedł mój inhalator i nie wiem jak się za to zabrać... Czy na zwykły katar jak ma czyste płucka też się go używa? Kupiłam sól fizjologiczną w ampułkach takich o jakimś niższym stężeniu, dobre to będzie ? Powiedzcie jak taka inhalacja wygląda u Was.. ile się tą maseczkę trzyma i w ogóle.. Przeraża mnie ten sprzęt

- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 313
Kasiu - ja rozumiem Twoje obwinianie, sama jestem pierwsza do obwiniania. Ja Ty i Rita w tym przodujemy. Ale niestety. Musimy być twarde i nie myśleć o winie czyja to wina itd tylko do przodu. Dostał antybiotyk i będzie dobrze, zobaczysz.
Dziewczyny Jezu jaki dzień. Udało się do bardzo dobrej Pani docent prywatnie do alergologa. Silne atopowe zapalenie skóry.W dodatku możliwe że z poczatkiem gronkowca. Dostałyśmy maści na to w tym niestety jedna łagodnie sterydowa bo nie można dopuścić żeby to się rozwinęło...

I jeszcze jedno.. Agatka nie ciągnie główki. Trzyma jak się ją nosi, trzyma na brzuszku lepiej niż większość dzieci ale nie ciągnie jak ją sie podnosi za rączki a powinna już to robić od ok 0,5 miesiąca. Dostaliśmy skierowanie na usg przez ciemiączko ale mamy jeszcze tydzień, półtora poczekać bo skoro podnosi i trzyma w innych pozycjach to jest duża szansa że ruszy.
Pozdrawiamy.
Zmartwiona Beatka i zmęczona Agatka.
- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- agatagama
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 67
ale na prawdę nie masz się co katować, byle tylko karmić Agatkę. Ktoś musi ją nosić, a mama z rozpadającymi się kolanami raczej rady nie da. Więc robisz to co dla niej najlepsze. I dla niej i dla Ciebie !
A co do azs, kurcze... oby szybko pomogły maści :* Buziaki dla malutkiej !
Zaz co do inhalatora to niestety nie pomogę, bo sama jestem zielona w temacie. Jaś jeszcze nie chorował i w sumie nawet nie myślałam, żeby kupować...
Asiek jak dla mnie może być i Dąbrowa i Olkusz

- mysia5
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 135

Pesq, kurcze to się porobiło, ale pepti to dobre mleczko, sama walczyłam długo z innymi zanim przeszliśmy na pepti bo były u nas tragiczne problemy z brzuszkiem.
Mam nadzieję że dobrze Agacia je przyjmie i nie zadręczaj się, strasznie długo walczyłaś o mleczko i tak i tak najważniejsze 3 miesiące Agatka była na piersi

ale kurczę... teraz to się sama wystraszyłam

lepiej iść do alergologa czy do dermatologa? koniecznie jak najszybciej muszę iść.
Agatka miała taką szorstką skórkę?
Asiu piękna sukienusia! czekamy na zdjęcia księżniczki

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 278

co do wagi mi też do wagi przed ciąży 5kg wisi!!!! a aaa wszystko przez święta!! ale już zabieram się od dziś za siebie!! tak ładnie schodziła mi waga a teraz jakoś te 5 wisi i wisi :/
- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 189
Słuchaj a mam pytanie o ta glowke - tzn pod paszki jak weźmiesz to co powinno byc? Bo chciałabym swoja ocenić
- basiek149
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 170
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mysia5
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 135

aaa Kas, teraz mi się przypomniało bo pisałaś ostatnio, że tak strasznie wypadają Ci włosy, ponoć bardzo dobre są tabletki "BIOTEBAL" ja zaczęłam brać, bierze się trzy miesiące, później miesiąc przerwy,taka kuracja, ponoć bardzo pomaga

- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ona ma takie plamy na zgięciach i nie tylko, właściwie wszędzie oprócz pupki takie suche placki różowe/czerwone.. nawet na główce

Co do podnoszenia heh to lekarze sprawdzają zawsze tak za rączki ciągną i moja nie ciągnie główki.. A dziś lekarka wszystkie inne sprawdzała motywy i "sadzała" ją (aha.. powiedziała że sadzanie jest absolutnie zakazane w domowych warunkach dziewczyny!!!!!!!! ) i nosiła i na brzuch przewrócała i Agatka pięknie trzyma tylko w pozycje leżenia na plecach nie ciągnie.