BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #182823 przez pati-m
Myszka - jejku! W poniedziałek będziesz mieć synka przy sobie! Cudownie! :)
A co do męża, to nie mówił Ci bo też nie chciał Cię denerwować, choć wcale Ci się nie dziwię, że się zdenerwowałaś. No, ale najważniejsze że nic złego się nie stało.
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #182825 przez kasia79
Już żadna z nas nie może się doczekać, to całkiem normalne, ja bym jeszcze zniosła to czekanie, ale moje dzieci już się niecierpliwią, chciałyby żebym jeszcze na wakacjach urodziła a nie jak pójdą do szkoły :( Kacper dzisiaj śpiewał piosenki do brzuszka i prosił siostrę żeby już wyszła, zabawnie to wyglądało, ale on naprawdę szczerze prosił :)

Coś się u nas nie chce zacząć, nie było żadnego wcześniaczka, jesteśmy dobrymi mamusiami że dieci nie chcą wyskakiwać.

Alkohol w ciąży beeeeeeee, chociaż myślałam że nie przeżyję lata bez zimnego piwka z sokiem, ale dałam radę :)
13 lata 8 miesiąc temu #182826 przez kasia79
myszka, bo te nasze chłopy muszą teraz pracować za dwóch i już są mega zmęczeni, ale jak sobie pomyślę że mogło mu się coś stać to ciarki mam na ciele.Ale masz fajnie za 2 dni będziesz miała małego przy sobie.
13 lata 8 miesiąc temu #182841 przez megi2501
Mysza i w końcu się okaże, że to Ty będziesz pierwsza z nas wrześniówek :) Niesamowite, bo to już tylko dwa dni. Nie dziwię się, że masz stracha, ja to bym z wc nie wychodziła :P

Mała tulę mocno i nie smutkaj się. My też się doczekamy, w porównaniu z kilkoma dziewczynami i tak jeszcze do naszego terminu jest trochę czasu.

Beti tak koniecznie znać, jak KTG :)
13 lata 8 miesiąc temu #182871 przez monika1984lodz
Dzien dobry dziewuszki :)

W nocy mialam skurcze , juz nawet zegarek zlapalam zeby czas miserzyc, ale tak mierzylam, ze az zasnelam hehhe.Potem czukam jak mala mi sie wkreca glowka coraz mocniej i glebiej w kanal rodny.LEdwo chodze tak mnie miednica boli ... godzina zero nadciaga ale bardzo powoli...'

Myszka to bedziesz przodowniczka :) i bedziesz pierwsza synka tulic :) ale ja jak bym znala dokladna date to bym oszlala hihi nie umialabym sobie miejsca znalezc.Dobrze, ze mezowi nic sie nie stalo, nie ma co na Niego krzyczec.

Dziewczynki wspolczuje Wam tych szpitali.

PAti jak ja Cie rozumiem z tymi sasiadami, moi ostatnio remont skoczyli co prawie 2 miesiace trwal.

Beti daj znac po ktg :)

Wczoraj przegladalam plyty z usg i wylapalam zdjecie Nunulki z 20 tyg. hi

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
13 lata 8 miesiąc temu #182872 przez bewipo
Cześć dziewczyny.
To leżenie w szpitalu to naprawdę szczerze współczuję.
Mysza nie denerwuj się, trzymamy kciuki, no i super że Janek będzie niedługo z Wami :)
Już końcówka sierpnia, a tu żadnego maleństwa wrześniowego jeszcze nie ma...
13 lata 8 miesiąc temu #182875 przez pati-m
Monia - śliczna panna z Twojej Nuny :) Przesłodki buziaczek :)

A sąsiad nadal wytrwale wierci :angry: Nawet nie wyobrażam sobie jakby był teraz mały, przecież on by mi w tym hałasie w życiu nie usnął!
13 lata 8 miesiąc temu #182878 przez monika1984lodz
:)
Pati jeszcze bys sie zdziwila w jakim halasie dzieciaczki zasypiaja hihi

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #182890 przez pati-m
Monia - no wszystkiego na bieżąco będę się uczyć :) Najpierw zagubiona przyszła mama w ciąży, a potem świeżo upieczona mama :woohoo: Ale myślę, że jak zawsze forum pomoże :woohoo:
13 lata 8 miesiąc temu #182910 przez gosia2324
Dziewczyny na nasze marudzenie Kubcio Wszystkim forumowym ciociom stawia torcik :)
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #182911 przez gosia2324
Smacznego, a herbatkę musicie zrobić :silly: :woohoo: sobie same :P

Mysza ale Ci dobrze!!!!! zazdroszcze, juz bedziesz miala Synka przy sobie ;)
Daj rade naturalnie, trzymam kciuki!!! :blink:
13 lata 8 miesiąc temu #182913 przez pati-m
gosia2324 napisał:

Dziewczyny na nasze marudzenie Kubcio Wszystkim forumowym ciociom stawia torcik :)

Jaaaaaaki piękny! I mam na myśli nie tylko torcik :) A ten uśmiech to pewnie przegania Ci Gosiu wszystkie smutki :) Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Kubusia :kiss: :kiss: :kiss: I udanej zabawy życzę :woohoo:
13 lata 8 miesiąc temu #182914 przez beti
Gosia, ale mi smaka narobiłaś!!!! :)

Ja już po KTG no i wyszło, że dobre imię daliśmy synkowi :P

Wyskoczy jak Filip z Konopii, bo nic na poród nie wskazuje :P
13 lata 8 miesiąc temu #182915 przez mgielka22
Czesc Kochane :kiss:

Ja dzis mialam koszmarna noc od 2 w nocy krecilam sie bo mialam jakiegos klina w gardle w koncu o 3 poszlam i zwymiotowalam bo juz wytrzymac nei mogla, nie wiem czy to z przepicia w nocy czy dlatego ze o 19 zjadlam dobrego kebaba z warzywkami, ale umeczylam sie strasznie :( a moze to juz organizm sie czysci :unsure:

Mysza super ze bedziesz juz mama od nowego tygodnia :D ale superasno :D

Gosia paliwo drogie szkoda bys odpalala auto :P

Marta, Agusia tez wspolczuje szpitali i podziwiam te osoby co tak wielkie dzieci rodza ja tez jestem przerazona waga mojej mlodej... ale jeszcze troche i bedziecie tulic dzieciaczki :)

U mnei dzis 35 stopni ja umieram po prostu nie moge sobie msca znalezc cos okropnego i wygladam jak jeden wielki baleron :X spuchnieta cala nie mam stawow kostek nic a nic :pinch:
13 lata 8 miesiąc temu #182919 przez mgielka22
Heheh Beti ale dobrze to napisalas usmialam sie :D doslownie jak Filip z konopi :D

Gosiu dziekujemy za torcik, synek przecudny :D jeszcze raz zloz mu zyczenia od cioc :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia