- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #126695 przez Pyśkaaaa
bo ja tak się zastanawiam.. Franek na razie jest aktywny prawie cały dzień chyba że gdzieś spaceruje to wiadomo spioszka sobie... ma swoje pory kiedy jest spokojniejszy (a nawet dni tak jak wczoraj)a dzis chyba nadrabia
więc zastanawim się czy jest sens czy tylko jak Bewipo pisze zwracać uwage kiedy jest aktywny... chyba musze wypytać gina..

Temat został zablokowany.
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 11 miesiąc temu #126698 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Martusia spokojnie.JA bym sie nie zastanawiala tylko odrazu do gazety opinie mu wystawila tym bardziej, ze piszesz ze ostatnio go tak wychwalai.
Ja juz prawie wszystko sprzatnelam, zostalo tylko poodkurzac i zmyc podlogi.Dobrze, ze mam tylko te 35m2 hihi bo wiecej to bym rady nie dala posprzatac hihi.
Pora lyknac kolejna dawke tabletek i czekam na mojego M.
Ja juz prawie wszystko sprzatnelam, zostalo tylko poodkurzac i zmyc podlogi.Dobrze, ze mam tylko te 35m2 hihi bo wiecej to bym rady nie dala posprzatac hihi.
Pora lyknac kolejna dawke tabletek i czekam na mojego M.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #126703 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
mi sie zasami zdarzy pocwiczyc , ale raczej sporadycznie 
ruchow nie licze bo bym oszalala, bo Nunulka ma dni ,ze caly dzien szaleje, ze az brzuch skacze a ma tez dni , ze na kopniaka czekam i czekam...

ruchow nie licze bo bym oszalala, bo Nunulka ma dni ,ze caly dzien szaleje, ze az brzuch skacze a ma tez dni , ze na kopniaka czekam i czekam...

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #126704 przez fanka
Dziewczynki ale jestem happy
byłam na uczelni, mojego promotora oczywiście nie było, a miał być ale zostawił na drzwiach kartkę, że prace poprawione leżą w dziekanacie, poszłam do dziekanatu, łapię swoją i czytam na 1 stronie - "praca zaakceptowana do obrony" !!!!oczywiście nie omieszkał mi jeszcze kilku uwag zamieścić, jeszcze jakieś poprawki ale to już bardziej "kosmetyczne", ale jemu już nie muszę pokazywać tej pracy tylko do dziekanatu do obrony już oddać, obrona mam 9-go lipca! no cieszę się, że jedną sprawę mam z głowy. Teraz jeszcze sesja i koniec.... do października.
Śmieje się , że niczym z tą sesją, obroną itd się uwinę to już trzeba będzie torbę do szpitala pakować
Z tego wszystkiego aż jakiegoś powera dostałam i idę sprzątać w domku!!

Śmieje się , że niczym z tą sesją, obroną itd się uwinę to już trzeba będzie torbę do szpitala pakować

Z tego wszystkiego aż jakiegoś powera dostałam i idę sprzątać w domku!!
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #126708 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Fanka no to suuuuper

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #126710 przez Agusia83
Dziewczynki, ale naskrobalyscie postow 
ja dzis tez mam malego lenia, ale stwierdzilam, ze nic sie nie stanie jak raz na jakis czas nie posprzatam...zreszta nie jest tak brudno...gotuje teraz kalafiorka i zjem z ziemniaczkami
Dzis zabralam sie prasowanie...i nie wiem czy moje zelazko zwariowalo, czy zle dostosowalam temp..chociaz zawsze ta sama dawalam, no i zamiast wyprasowac kołnierzyk w koszulce polo meza, to zelazko roztopilo i go zjadlo
...dobrze, ze mam sasiadke krawcowa i obiecala, ze cos pokombinuje...ufff..ulzylo mi...do tego musialam wyczyscic zelazko...
Fanka, gratuluje zaakceptowania pracy przez promotora
teraz to juz z gorki...
Katy, a Twoja praca niech bedzie na 5
i kazda wrzesnioweczka, ktora jest zajeta praca....bardzo prosze o same 5 i 6

ja dzis tez mam malego lenia, ale stwierdzilam, ze nic sie nie stanie jak raz na jakis czas nie posprzatam...zreszta nie jest tak brudno...gotuje teraz kalafiorka i zjem z ziemniaczkami

Dzis zabralam sie prasowanie...i nie wiem czy moje zelazko zwariowalo, czy zle dostosowalam temp..chociaz zawsze ta sama dawalam, no i zamiast wyprasowac kołnierzyk w koszulce polo meza, to zelazko roztopilo i go zjadlo

Fanka, gratuluje zaakceptowania pracy przez promotora

Katy, a Twoja praca niech bedzie na 5

Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez Agusia83.
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #126738 przez Agusia83
Ja tez sie ciesze, ze mam Was
...
miedzy 18 a 19 ma przyjsc przyjaciolka..mysle, ze czas szybko zleci...chyba mam ochote poukladac sobie ciuszki dla maluszka...
...musze sie przyznac, ze wczoraj mama zamowila mi kilka ubranek przez allegro i znow nie bede sie mogla doczekac az przyjda...dzidzia chyba juz ma wiecej rzeczy niz ja.
A teraz zajadam sorbet truskawkowy...maz za nim nie przepada i zostalo tylko i wylacznie dla mnie cale pudelko

miedzy 18 a 19 ma przyjsc przyjaciolka..mysle, ze czas szybko zleci...chyba mam ochote poukladac sobie ciuszki dla maluszka...

A teraz zajadam sorbet truskawkowy...maz za nim nie przepada i zostalo tylko i wylacznie dla mnie cale pudelko

- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #126778 przez fanka
Dziękuję dziewczynki, kochane jesteście:-)
ja życzę wszystkim, które tak jak ja męczą się jeszcze na studiach, jak najszybciej i pozytywnie zdanej sesji, szybkiej obrony pracy i ze spokojna głową leżenia do góry brzuszkiem i czekania na nasze małe skarby!!!
ja kończę sprzątanie i czekam na Męża bo dziś wyjątkowo musiał iść do pracy (tak to pracuje od pon- do pt) bo remont w firmie i mają dyżury po 12 godz i "pilnują" robotników.)
a na dziś mi zapowiedział wieczór "sportowy" bo finał ligi mistrzów i coś tam jeszcze, a mój to kibic straszny!
ja życzę wszystkim, które tak jak ja męczą się jeszcze na studiach, jak najszybciej i pozytywnie zdanej sesji, szybkiej obrony pracy i ze spokojna głową leżenia do góry brzuszkiem i czekania na nasze małe skarby!!!

ja kończę sprzątanie i czekam na Męża bo dziś wyjątkowo musiał iść do pracy (tak to pracuje od pon- do pt) bo remont w firmie i mają dyżury po 12 godz i "pilnują" robotników.)
a na dziś mi zapowiedział wieczór "sportowy" bo finał ligi mistrzów i coś tam jeszcze, a mój to kibic straszny!
Moderatorzy: ilona