- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #145426 przez Pyśkaaaa
Agusia super że jesteś... ach jak Ci zazdroszczę kocham góry a najbardziej bieszczady ... w tym roku chyba nie uda nam się pojechac ale w przyszłym z Frankiem jedziemy na bank
i czekamy na fotki 
Pati ja kupuje oilatum a i mi powiedzieli że oliwka wysusza skórę... sudocrem do pupki jak się coś dzieje i bambino... na razie chyba tyle
Megi kocyk cudny ale fakt cena powalająca

Pati ja kupuje oilatum a i mi powiedzieli że oliwka wysusza skórę... sudocrem do pupki jak się coś dzieje i bambino... na razie chyba tyle

Megi kocyk cudny ale fakt cena powalająca
Temat został zablokowany.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #145427 przez Agusia83
Marta, jak na poczatku pisalysmy, ze fajie miec swoje nr, to kilku dziewczynom wyslalam swoj prywatny, a one odpisaly...a pozniej zaczelysmy wysylac Tobie bys zrobila liste, moze wowczas Mysza zapomniala...
Ja tez bym chciala sobie pozwolic na oilatum, ale jest to dla mnie za drogi kosmetyk...a czy oliwka wysusza skore?hmmm...pewnie sama sie bede musiala o tym przekonac...ja uwzywam i jestem bardzo zadowolona, ale wiadomo, ze dzidziusie maja delikatniejsza skore od nas...
Ja tez bym chciala sobie pozwolic na oilatum, ale jest to dla mnie za drogi kosmetyk...a czy oliwka wysusza skore?hmmm...pewnie sama sie bede musiala o tym przekonac...ja uwzywam i jestem bardzo zadowolona, ale wiadomo, ze dzidziusie maja delikatniejsza skore od nas...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #145430 przez basia89
fanka dobrze że już wszystko ok, ja po ostatniej wizycie też dostałam antybiotyk
, mam też niby jakaś infekcje
, jutro idę do lekarza i zobaczymy co i jak będzie. mam nadzieję że wszystko ok będzie. ale ja nie wiem co bym w takiej sytuacji jak twoja zrobiła
muszę wytrzymać do końca sesji, później odpocznę
i zacznę przygotowania na narodziny Mateuszka

- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #145435 przez gosia2324
Megi śliczny brzuszek !!! 
Matra ciesze sie ze lista sie przydała
Ty chociaż mogłaś zafundować mężowi mini noc poslubna
,
mój D to już chyba zapomniał jak to sie robi...
No ale coz trzeba oszczędzać szyjkę
!!!
A co do kosmetyków to ka tez polecam NIVEA, chociaż płyn do kąpieli Babydream z Rossmanna jest równie dobry, pachnie tak samo i jest o ok 10 zl tanszy.
A kołderka i poduszeczka wedlug mnie sa zbędne, taki maluch ginie pod pościelą, a poduszki do 2 rz nie powinno niby sie używać ... wiec prześcieradełko i ochraniacz wystarcza
Agusia dobrze ze juz jestes :*

Matra ciesze sie ze lista sie przydała

Ty chociaż mogłaś zafundować mężowi mini noc poslubna

mój D to już chyba zapomniał jak to sie robi...

No ale coz trzeba oszczędzać szyjkę

A co do kosmetyków to ka tez polecam NIVEA, chociaż płyn do kąpieli Babydream z Rossmanna jest równie dobry, pachnie tak samo i jest o ok 10 zl tanszy.
A kołderka i poduszeczka wedlug mnie sa zbędne, taki maluch ginie pod pościelą, a poduszki do 2 rz nie powinno niby sie używać ... wiec prześcieradełko i ochraniacz wystarcza

Agusia dobrze ze juz jestes :*
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez gosia2324.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 10 miesiąc temu #145448 przez Mała
Fanka dobrze, że na strachu się skończyło.
Agusia ja też zazdroszczę Ci tych gór, może jeszcze kiedyś się z dzieciakami wybierzemy hehhh
Gosia mój mąż też już chyba zapomniał co to seks, a ja dzisiaj w nocy miałam taaaaaką ochotę i nie można. Nigdy nie sądziłam ,że kiedyś będę za tym tęsknić
Oliwka mojemu Kamilowi wysusza skórę. Używamy balsamu. Ale co do maluszka to muszę poczytać i sobie przypomnieć, bo moja pamięć dobra ale krótka
Agusia ja też zazdroszczę Ci tych gór, może jeszcze kiedyś się z dzieciakami wybierzemy hehhh
Gosia mój mąż też już chyba zapomniał co to seks, a ja dzisiaj w nocy miałam taaaaaką ochotę i nie można. Nigdy nie sądziłam ,że kiedyś będę za tym tęsknić

Oliwka mojemu Kamilowi wysusza skórę. Używamy balsamu. Ale co do maluszka to muszę poczytać i sobie przypomnieć, bo moja pamięć dobra ale krótka

- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #145477 przez bewipo
fanka najważniejsze, że sytuacja opanowana. Leż i odpoczywaj. Duzo nam już nie zostało, a takie sytuacje naprawdę stresują.
Ja cały czas używam maluszkowych kosmetyków, więc mam z bambino mydełka, oliwkę i krem ochronny, a z mustelli taki krem emolient do skóry atopowej. Nic więcej nie kupuję.
agusia super że wypoczynek udany
Ja cały czas używam maluszkowych kosmetyków, więc mam z bambino mydełka, oliwkę i krem ochronny, a z mustelli taki krem emolient do skóry atopowej. Nic więcej nie kupuję.
agusia super że wypoczynek udany

- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #145489 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
No poszalaly kobity, zeby przez 2 godziny naskrobac tyle stron hehhe nadrobilam
Sliczny brzuszek, przepraszam ale nie pamietam czy to megi czy mgielka wstawila zdjecie, ale brzus sliczny
Agusia Witamy
Fanka odpoczywaj kochana nie ma co sie forsowac.teraz mamy juz z gorki ale do 37 tygodznia trzeba wytrzymac w dwupaku.
Myszce gratuluje tytulu
Ja bylam po wyniki w laboratorium, o dziwo wszystko jest ok, a juz sie martwilam, ze mi morfologia slabnie.
Powiedzcie mi, bo mi lekarz przepisuje asmag ale nie dostalam go w aptece bo sie skonczyl i kupilam Maglek z wit. b6 myslicie, ze moze byc??
Wogole to mielismy przygode po drodze hihi podjechalismy z moim M. do mieszalni lakierow(M jest lakiernikiem) i jak wracalismy to urwal nam sie tlumik w autku hehhe i z naszej TRuskawy 1,1 zrobilo sie rasowe v8 ze sportowym wydechem hehhe , musielismy tak cale miasto przejechac, ludzie sie ogladali za nami i smiali hihi
Sliczny brzuszek, przepraszam ale nie pamietam czy to megi czy mgielka wstawila zdjecie, ale brzus sliczny

Agusia Witamy

Fanka odpoczywaj kochana nie ma co sie forsowac.teraz mamy juz z gorki ale do 37 tygodznia trzeba wytrzymac w dwupaku.
Myszce gratuluje tytulu

Ja bylam po wyniki w laboratorium, o dziwo wszystko jest ok, a juz sie martwilam, ze mi morfologia slabnie.
Powiedzcie mi, bo mi lekarz przepisuje asmag ale nie dostalam go w aptece bo sie skonczyl i kupilam Maglek z wit. b6 myslicie, ze moze byc??
Wogole to mielismy przygode po drodze hihi podjechalismy z moim M. do mieszalni lakierow(M jest lakiernikiem) i jak wracalismy to urwal nam sie tlumik w autku hehhe i z naszej TRuskawy 1,1 zrobilo sie rasowe v8 ze sportowym wydechem hehhe , musielismy tak cale miasto przejechac, ludzie sie ogladali za nami i smiali hihi

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #145491 przez mgielka22
Fanka bedzie dobrze 3maj sie tam i wypoczywaj duzo teraz jest czas dla Ciebie:)
Ja kupuje plyn do kapieli z szamponem w jednym w rossmanie chyba z baby dream i kremik bambino do pupci i tyle po co wiecej:)
oilatum jest bardzo drogi u nas wiec nie chce zbednie wydawac kasy na nazwe firmy skoro reszta tez musi byc ok jak sa przebadane...
Mała mi tez sie dzis w nocy wlaczylo Iloveyou, ahh Ci mezczyzni:P
Slowiczku poszalalas widze z tymi zakupami, ja za tydzien kupuje wozek:D i ide na kontrolne usg 3D chce sie upewnic ze jest wszystko ok i dowiedziec jaka duza jest moja ksiezniczka:)
Ja kupuje plyn do kapieli z szamponem w jednym w rossmanie chyba z baby dream i kremik bambino do pupci i tyle po co wiecej:)
oilatum jest bardzo drogi u nas wiec nie chce zbednie wydawac kasy na nazwe firmy skoro reszta tez musi byc ok jak sa przebadane...
Mała mi tez sie dzis w nocy wlaczylo Iloveyou, ahh Ci mezczyzni:P
Slowiczku poszalalas widze z tymi zakupami, ja za tydzien kupuje wozek:D i ide na kontrolne usg 3D chce sie upewnic ze jest wszystko ok i dowiedziec jaka duza jest moja ksiezniczka:)
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #145492 przez pati-m
monia - to super, że z wynikami wszystko oki
A w takiej "sportowej" furze to rzeczywiście musieliście robić wrażenie, hihihi 
Ja właśnie miałam śmigać pod prysznic, bo niedługo do lekarza trzeba się zbierać, a po gotowaniu, praniu i myciu podłóg w tym upale czuję, że pierwszej świeżości nie jestem
Ale właśnie przyjechał kurer i przywiózł mi rzeczy zamówione z allegro dla maluszka - pieluszki, smoczki itp. no i oczywiście najpierw muszę obejrzec te cudeńka, a dopiero potem śmignę do łazienki

Ja właśnie miałam śmigać pod prysznic, bo niedługo do lekarza trzeba się zbierać, a po gotowaniu, praniu i myciu podłóg w tym upale czuję, że pierwszej świeżości nie jestem

- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #145495 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ale macie fajnie z tym kochaniem sie eh... nam sie tak strasznie chce a nie mozna eh... jak sobie pomysle , ze jeszcze conajmniej 4 miesiace to mi sie ryczec chce....
Pati prosze o zdjecia
Pati prosze o zdjecia

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #145498 przez Agusia83
Pati, przed pojsciem do ginka wstaw nam szybko fotki ubranek:) 
Monia, mnie tez sie bardzo chce...ale moj maz sie boi....niestety niektorzy mezczyzni chyba tak maja
Dziewczyny od 2 dni bardzo swedzi mnie skora brzucha i piersi....jejciu, to juz ten moment, ze skora sie bardzo rozciaga....ja nie chce rozstepow!!!!!!!!!!

Monia, mnie tez sie bardzo chce...ale moj maz sie boi....niestety niektorzy mezczyzni chyba tak maja
Dziewczyny od 2 dni bardzo swedzi mnie skora brzucha i piersi....jejciu, to juz ten moment, ze skora sie bardzo rozciaga....ja nie chce rozstepow!!!!!!!!!!

Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona