BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #183842 przez gosia2324
Beti a kiedy masz wizyte?
Czy masz sie wstawic juz do szpitala z torba w dzien terminu ?
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #183845 przez Mała
Naprawdę, że się u nas wszystkich wyciszyło. Czyżby się na zbiorowy poród zanosiło? :silly:
13 lata 8 miesiąc temu #183861 przez gosia2324
Mala, no widzisz idzie nam to jak krew z nosa ...
Dziewczyny do boju :)
A tu 1go wrzesnia porodzily wszystkie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 8 miesiąc temu #183862 przez megi2501
Wróciłam od rodziców, zaglądam na forum, a tu ogólna cisza porodowa :)

Gosiu
kącik super :ohmy:

Pati
lepiej wypoczywaj i nie otwieraj już drzwi. Jesteś w ciąży i zawsze możesz powiedzieć, że spałaś :silly:

Mysza czekam jutro na wieści, oczywiście jeśli będziesz miała siłę. Wszystkie jutro będziemy z Tobą myślami :ohmy:

Mała
ogólnie lekarz mówi, że szybko zacznie się akcja u Ciebie, jak zaczniesz być po 1-ym aktywna :unsure: Mamy razem termin, ale mi też ściąga 6-krążek, więc nie doczekam pewnie 23 września :)
13 lata 8 miesiąc temu #183865 przez Mała
Megi tak lekarz twierdzi. Z resztą ja też czuję, jak trochę więcej posiedzę czy pochodzę to mnie skurcze łapią. Także mam nadzieję, że jak zacznę sprzątać i normalnie żyć to szybko pójdzie.
13 lata 8 miesiąc temu #183869 przez mYSZA
no mój mąż był i... no ma jutro być. Nie mogę się oprzeć tym jego cholernym ciemnym oczom!

co innego przez telefon, a tak na żywo to odrazu w beksę uderzyłam i on mnie poprzytulał, pomoczyłam mu koszulę, pocałował i mimo że mu w życiu nie wybaczę że zostawił mnie w tym szpitalu jak szczeniaka w schronisku, to jakoś mi przeszła złość na niego... powiedzmy...

ja juz zwarta i gotowa- przed sekunda miałam KTG i Janek tak skacze jak nigdy- jakby się już doczekać też nie mógł!

wypiłam już glicerynę, a zaraz sobie idę czopek zaaplikować.
zaczynamy rano- oby wszystko było dobrze!!

Marta, do mnie też ciężko dociera, że już zaraz rodzę...oby wszystko było dobrze... a Ty te skurcze masz mega silne moim zdaniem... ja też miałam tka do 55% i jak mówiłam, że ni czułam to też mówiły, że to w takim razie nie skurcze;P

a generalnie pobolewa mnie- ale nie wtedy kiedy mi skurcz rejestruje tylko przy 8-10% ;P

a Marta, czemu Ty właściwie nie masz jeszcze jednej próby tej oksytocyny?

Janek z nami!
13 lata 8 miesiąc temu #183887 przez Agusia83
Czyli jutro bedziemy miec pierwszego maluszka :laugh: ale jestem podekscytowana :laugh: Mysza, trzymam mocno kciuki....wooooooooow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 8 miesiąc temu #183895 przez monika1984lodz
Myszka kciuki beda trzymane od samego rana :)

Teraz to az mi glupio prosic kciuki , bo ja jutro na 8 do lekarza i mam nadzieje, ze mnie tak wybada , ze zaczne sie witac z Nuna :P :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #183897 przez Agusia83
Monia, za Ciebie tez trzymamy kciuki :laugh: Jak mnie polozne i lekarze zaczeli badac w szpitalu to czop zaczal odchodzic....i tak juz go nie mam :lol:
A Ty Kochana, w ogole rozpoczelas dzis 40tc...gratuluje :woohoo:
13 lata 8 miesiąc temu #183910 przez kasia79
Witam, dziewczynki, dwa dni mnie nie było a tu nic się nie dzieję, miałam nadzieję ze już jakaś dzidzia jest :) ale to nic jutro będzie Janek :) Mysza trzymam za ciebie i Janka kciuki żeby wszystko poszło po twojej myśli, dawaj znać jak najszybciej. Dobrze że mąż będzie z tobą.
13 lata 8 miesiąc temu #183913 przez beti
Gosia, jutro mam KTG i gina i to chyba ostatni raz, pewnie potem w czwartek (czyli termin OM) już się będę musiała stawić w szpitalu na KTG ale jeżeli KTG będzie w normie to oni puszczają do domu, a poród wywołują dopiero w 10 dniu po terminie...

Mysza, trzymam za Ciebie kciuki!!!!! :) Podziel się z nami nowiną jak już będzie po :)
A za to "porzucenie" przez męża zażycz sobie większy prezent porodowy :P
13 lata 8 miesiąc temu #183916 przez Agusia83
A ja jak wczoraj wrocilam ze szpitala, to zauwazylam, ze wyszly mi koszmarne rozstepy pod brzuchem :( jak mialam 3, tak teraz nawet nie chce mi sie liczyc....maz pociesza i mowi, ze przeciez nie sa takie zle, a zreszta to bedzie pamiatka po naszej kruszynce...
13 lata 8 miesiąc temu #183919 przez monika1984lodz
Hehe rzeczywiscie, jakos nie zauwazylam ,ze ten czas tak zlecial...
Beti u Ciebie puszczaja a u mnie w szitalu zatrzymuja i dupa, pewnie za tydzien jak pojde to do porodu nie wyjde ....
Agus nie przejmuj sie tymi rozstepami :) ja to jak zebra wygladam :(

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #183953 przez Mała
A ja wiem czemu u nas nie ma jeszcze żadnego dzieciątka, bo my kulturalne dziewczyny jesteśmy i przepuszczamy sierpniówki w kolejce. Jedna sierpniówka właśnie się zbiera do szpitala, więc jak jutro Mysza zacznie to już my dalej polecimy. :laugh:
13 lata 8 miesiąc temu #183962 przez beti
Też o tym pomyślałam :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży