BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #184047 przez Mała
Monika dobrze, że z małą ok. No wiesz zaleceń lekarza trzeba przestrzegać :silly: :laugh:

A ja mam niesamowitą ochotę, a mój mąż mówi, że najwcześniej w weekend :dry:
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #184048 przez Agusia83
A mnie cos pobolewa brzuch....tak @....zastanawiam sie czy to od stresu, czy kto wie?.... :silly: od rana moj organizm zaczal sie oczyszczac...tak porzadnie

I cos Wam jeszcze napisze....jak zacznie sie akcja porodowa....Dziewczyny trzeba sie wowczas skupic na tym wszystkim co podpowiada Wam organizm....wyciszenie i jeszcze raz wyciszenie...jest to ciezkie, ale uwierzcie, ze pomaga znosic bol....nie chce sie madrzyc, bo przeciez jeszcze nie urodzilam, ale zauwazylam to podczas tych 3 dni, co mialam skurcze.....
13 lata 8 miesiąc temu #184050 przez ewelinaa
Gdybym miała czekać, aż się zacznie to bym oszalała i myślała, czy już, już, a może JUŻ :lol: Także nie zazdroszczę Wam Dziewczynki.
Cieszę się, że znam konkretny dzień i godzinę :woohoo:
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #184052 przez beti
Mała, nie mam wieści od Pippin a nie zostawiła numeru, więc pewnie prędko nie będzie info...
a No-spa nie zatrzyma skurczy porodowych, więc spokojnie weź i się nie męcz :)

No laseczki, ja już odpicowana :P zasówam na to KTG no i niech coś się w końcu zacznie dziać!!! :P
13 lata 8 miesiąc temu #184056 przez beti
Monika, no wiesz, może warto się poświęcić :P dla dobra przyspieszania akcji :P
13 lata 8 miesiąc temu #184060 przez basia89
hej :)

Mysza trzymam kciuki :kiss: :kiss: :kiss:

a u mnie jakoś nie za ciekawie, zostało mi 13 dni do terminu a ja coraz gorzej się czuje. brzuch mnie boli jak na @ ale nie wiem dlaczego. a w ogóle jak wy odczuwacie skurcze ???

a do tego mam już dosyć wszystkiego. już jestem zmęczona. a jak u was????
13 lata 8 miesiąc temu #184064 przez monika1984lodz
No chyba bedzie trzeba eh.... ide sie polozyc bo normalnie mega dola zalapalam.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #184069 przez pati-m
Matko znowu mnie jakieś bole krzyża dopadły. Zgadzam się z Wami dziewczyny - zamiast jakiś bóli przepowiadających mogłoby raz a porządnie wszystko się zacząć i z głowy :)

Ciekawe jak Myszka? :)

Basiu - nie dziwię Ci się, że się nie cierpliwisz bo każda z nas tutaj przynajmniej już kilka razy marudziła na ten temat, że chce już mieć maluszka przy sobie. Ale to chyba wszystko co możemy zrobić - pomarudzić, bo bąble i tak wyjdą kiedy będą chciały :)
13 lata 8 miesiąc temu #184070 przez ewelinaa
Beti - trzymam kciuki za KTG, może coś się zacznie dziać :kiss:
13 lata 8 miesiąc temu #184073 przez beti
Monika, głowa do góry!!!Nuna i tak wyjdzie w najbliższym czasie!!! A czy dziś, czy jutro czy za tydzień...czy to ma naprawdę takie znaczenie??? Już niedługo zostało...nie zamartwiaj się :) ja już 2 dni takiego doła mam za sobą ale wytłumaczyłam sobie, że skoro tyle miesięcy wytrwałam to te kilka dni tym bardziej :)
13 lata 8 miesiąc temu #184081 przez kasia79
najgorzej jak mija termin a tu nic, to jest dopiero dołujące.
Wczoraj były dożynki w sąsiedniej gminie i pojechaliśmy, spotkałam tylu znajomych że od tłumaczenia kiedy itd zaczęło mnie mdlić po godzinie nie wytrzymałam i wróciliśmy do domu, zaczęłam z mężem rozkładać łóżeczko dla poprawy humoru i okazało się ze nie mamy ani jednej śruby, zostały u mamy :( będzie musiało jeszcze poczekać.
13 lata 8 miesiąc temu #184083 przez ewelinaa
No właśnie ciąża trwa 9 miesięcy, wytrzymałyśmy to i te parę dni DAMY RADĘ :) :) :) :)
13 lata 8 miesiąc temu #184085 przez pati-m
:kiss: beti napisał:

Monika, głowa do góry!!!Nuna i tak wyjdzie w najbliższym czasie!!! A czy dziś, czy jutro czy za tydzień...czy to ma naprawdę takie znaczenie??? Już niedługo zostało...nie zamartwiaj się :) ja już 2 dni takiego doła mam za sobą ale wytłumaczyłam sobie, że skoro tyle miesięcy wytrwałam to te kilka dni tym bardziej :)

beti - ja dziś też mam takie myślenie. Tyle wytrzymałam, więc wytrzymam też tą końcóweczkę. W moim przypadku pewnie zostało max. kilkanaście dni, więc to jest naprawdę niewiele w porównaniu z całą ciążą. Mam nadzieję, że takie pozytywne nastawienie będę miała jak najdłużej, ale nie mam gwarancji, że jeszcze dziś mi się jakiś dół załączy i znów zacznę marudzić :silly: Na szczęście muszę przyznać, że mój mąż jest baaaaaardzo dzielny i kochany bo te wszystkie moje gadki znosi bez najmniejszego komentarza i cudowie mnie wspiera :)
13 lata 8 miesiąc temu #184097 przez andzia2490
cześć wrzesnióweczki widzę,że ruszacie przed czasem pełną parą :silly: :lol: :silly:
Trzymam kciuki łatwych i szczęśliwych porodów :) buziaki dla was i waszych maluszków od kwietniówki :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 8 miesiąc temu #184103 przez slowiczek
Ja tam nie wiem, wy sie meczycie a ja zadnych skurczy nie mam, albo nie wiem czy to to :p za to rosnie moja irytacja!

Mysza, dajesz dajesz!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka