- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #184048 przez Agusia83
A mnie cos pobolewa brzuch....tak @....zastanawiam sie czy to od stresu, czy kto wie?....
od rana moj organizm zaczal sie oczyszczac...tak porzadnie
I cos Wam jeszcze napisze....jak zacznie sie akcja porodowa....Dziewczyny trzeba sie wowczas skupic na tym wszystkim co podpowiada Wam organizm....wyciszenie i jeszcze raz wyciszenie...jest to ciezkie, ale uwierzcie, ze pomaga znosic bol....nie chce sie madrzyc, bo przeciez jeszcze nie urodzilam, ale zauwazylam to podczas tych 3 dni, co mialam skurcze.....

I cos Wam jeszcze napisze....jak zacznie sie akcja porodowa....Dziewczyny trzeba sie wowczas skupic na tym wszystkim co podpowiada Wam organizm....wyciszenie i jeszcze raz wyciszenie...jest to ciezkie, ale uwierzcie, ze pomaga znosic bol....nie chce sie madrzyc, bo przeciez jeszcze nie urodzilam, ale zauwazylam to podczas tych 3 dni, co mialam skurcze.....
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Agusia83.
Temat został zablokowany.
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #184052 przez beti
Mała, nie mam wieści od Pippin a nie zostawiła numeru, więc pewnie prędko nie będzie info...
a No-spa nie zatrzyma skurczy porodowych, więc spokojnie weź i się nie męcz
No laseczki, ja już odpicowana
zasówam na to KTG no i niech coś się w końcu zacznie dziać!!!
a No-spa nie zatrzyma skurczy porodowych, więc spokojnie weź i się nie męcz

No laseczki, ja już odpicowana

Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez beti.
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #184060 przez basia89
hej 
Mysza trzymam kciuki

a u mnie jakoś nie za ciekawie, zostało mi 13 dni do terminu a ja coraz gorzej się czuje. brzuch mnie boli jak na @ ale nie wiem dlaczego. a w ogóle jak wy odczuwacie skurcze ???
a do tego mam już dosyć wszystkiego. już jestem zmęczona. a jak u was????

Mysza trzymam kciuki

a u mnie jakoś nie za ciekawie, zostało mi 13 dni do terminu a ja coraz gorzej się czuje. brzuch mnie boli jak na @ ale nie wiem dlaczego. a w ogóle jak wy odczuwacie skurcze ???
a do tego mam już dosyć wszystkiego. już jestem zmęczona. a jak u was????
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #184064 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
No chyba bedzie trzeba eh.... ide sie polozyc bo normalnie mega dola zalapalam.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #184069 przez pati-m
Matko znowu mnie jakieś bole krzyża dopadły. Zgadzam się z Wami dziewczyny - zamiast jakiś bóli przepowiadających mogłoby raz a porządnie wszystko się zacząć i z głowy 
Ciekawe jak Myszka?
Basiu - nie dziwię Ci się, że się nie cierpliwisz bo każda z nas tutaj przynajmniej już kilka razy marudziła na ten temat, że chce już mieć maluszka przy sobie. Ale to chyba wszystko co możemy zrobić - pomarudzić, bo bąble i tak wyjdą kiedy będą chciały

Ciekawe jak Myszka?

Basiu - nie dziwię Ci się, że się nie cierpliwisz bo każda z nas tutaj przynajmniej już kilka razy marudziła na ten temat, że chce już mieć maluszka przy sobie. Ale to chyba wszystko co możemy zrobić - pomarudzić, bo bąble i tak wyjdą kiedy będą chciały

- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #184073 przez beti
Monika, głowa do góry!!!Nuna i tak wyjdzie w najbliższym czasie!!! A czy dziś, czy jutro czy za tydzień...czy to ma naprawdę takie znaczenie??? Już niedługo zostało...nie zamartwiaj się
ja już 2 dni takiego doła mam za sobą ale wytłumaczyłam sobie, że skoro tyle miesięcy wytrwałam to te kilka dni tym bardziej

- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #184081 przez kasia79
najgorzej jak mija termin a tu nic, to jest dopiero dołujące.
Wczoraj były dożynki w sąsiedniej gminie i pojechaliśmy, spotkałam tylu znajomych że od tłumaczenia kiedy itd zaczęło mnie mdlić po godzinie nie wytrzymałam i wróciliśmy do domu, zaczęłam z mężem rozkładać łóżeczko dla poprawy humoru i okazało się ze nie mamy ani jednej śruby, zostały u mamy
będzie musiało jeszcze poczekać.
Wczoraj były dożynki w sąsiedniej gminie i pojechaliśmy, spotkałam tylu znajomych że od tłumaczenia kiedy itd zaczęło mnie mdlić po godzinie nie wytrzymałam i wróciliśmy do domu, zaczęłam z mężem rozkładać łóżeczko dla poprawy humoru i okazało się ze nie mamy ani jednej śruby, zostały u mamy

- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #184085 przez pati-m
beti napisał:
beti - ja dziś też mam takie myślenie. Tyle wytrzymałam, więc wytrzymam też tą końcóweczkę. W moim przypadku pewnie zostało max. kilkanaście dni, więc to jest naprawdę niewiele w porównaniu z całą ciążą. Mam nadzieję, że takie pozytywne nastawienie będę miała jak najdłużej, ale nie mam gwarancji, że jeszcze dziś mi się jakiś dół załączy i znów zacznę marudzić
Na szczęście muszę przyznać, że mój mąż jest baaaaaardzo dzielny i kochany bo te wszystkie moje gadki znosi bez najmniejszego komentarza i cudowie mnie wspiera

Monika, głowa do góry!!!Nuna i tak wyjdzie w najbliższym czasie!!! A czy dziś, czy jutro czy za tydzień...czy to ma naprawdę takie znaczenie??? Już niedługo zostało...nie zamartwiaj się
ja już 2 dni takiego doła mam za sobą ale wytłumaczyłam sobie, że skoro tyle miesięcy wytrwałam to te kilka dni tym bardziej
beti - ja dziś też mam takie myślenie. Tyle wytrzymałam, więc wytrzymam też tą końcóweczkę. W moim przypadku pewnie zostało max. kilkanaście dni, więc to jest naprawdę niewiele w porównaniu z całą ciążą. Mam nadzieję, że takie pozytywne nastawienie będę miała jak najdłużej, ale nie mam gwarancji, że jeszcze dziś mi się jakiś dół załączy i znów zacznę marudzić

- andzia2490
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- zanim się urodziłeś byłam gotowa za Ciebie umrzeć.
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #184097 przez andzia2490
cześć wrzesnióweczki widzę,że ruszacie przed czasem pełną parą

Trzymam kciuki łatwych i szczęśliwych porodów
buziaki dla was i waszych maluszków od kwietniówki

Trzymam kciuki łatwych i szczęśliwych porodów

- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa