- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #184112 przez Mała
Słowiczek kiedy masz się stawić do szpitala, jakbyś była po terminie?
Ja przed pierwszym porodem byłam bardziej cierpliwa, urodziłam 2 dni po i było mi bez różnicy, a teraz to normalnie jakiegoś szaleństwa dostaję. Mam nadzieję, że jak już będę mogła być aktywna to to moje zniecierpliwienie jakoś pożytecznie wykorzystam i nie będę miała czasu na myślenie.
Ja przed pierwszym porodem byłam bardziej cierpliwa, urodziłam 2 dni po i było mi bez różnicy, a teraz to normalnie jakiegoś szaleństwa dostaję. Mam nadzieję, że jak już będę mogła być aktywna to to moje zniecierpliwienie jakoś pożytecznie wykorzystam i nie będę miała czasu na myślenie.
Temat został zablokowany.
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 8 miesiąc temu #184118 przez Marta M
Witam sie 
Myszy wody odeszly to moze jeszcze dzis dostaniemy zdjecie Janka i bedziemy podziwiac pierwszy cud
Ja jestem po obchodzie lekarskim i z naszej czworki dwie dzisiaj zabrali na indukcje porodu, jesli chodzi o mnie to jutro rano badanko i potem znow oct...

Myszy wody odeszly to moze jeszcze dzis dostaniemy zdjecie Janka i bedziemy podziwiac pierwszy cud

Ja jestem po obchodzie lekarskim i z naszej czworki dwie dzisiaj zabrali na indukcje porodu, jesli chodzi o mnie to jutro rano badanko i potem znow oct...
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #184148 przez fanka
witam w kolejnym tygodniu!
Mysza- trzymamy kciuki, oby poszło jak najszybciej!!!! Czekamy na wieści.
Marta- Tobie również życzę żeby już jutro było po wszystkim i spokojnie już mogła tulić Maję przy sobie.
A ja dziś mam taki ból pleców , że chyba oszaleję, jeszcze nic nie zrobiłam poza ogarnięciem siebie, a ból już nie do wytrzymania. Posmarowałam ketonalem w sprayu bo inaczej nie idzie funkcjonować. A tyle z rana miałam energii i planów i wszystko szlak trafił!!!! Jaka ja już jestem zirytowana, normalnie chyba komuś przyłożę dziś wrrrr !!!!!
Mysza- trzymamy kciuki, oby poszło jak najszybciej!!!! Czekamy na wieści.
Marta- Tobie również życzę żeby już jutro było po wszystkim i spokojnie już mogła tulić Maję przy sobie.
A ja dziś mam taki ból pleców , że chyba oszaleję, jeszcze nic nie zrobiłam poza ogarnięciem siebie, a ból już nie do wytrzymania. Posmarowałam ketonalem w sprayu bo inaczej nie idzie funkcjonować. A tyle z rana miałam energii i planów i wszystko szlak trafił!!!! Jaka ja już jestem zirytowana, normalnie chyba komuś przyłożę dziś wrrrr !!!!!
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #184153 przez pati-m
fanka - ja od rana miałam takie bóle, ale teraz już mi przeszły.
A ja mam pytanko - jak czasami macie różnego rodzaju bóle (pleców, brzucha itp.) to nie drętwieją Wam nogi albo ręce? Bo mi czasami drętwieją i są wtedy straszie ciężkie.
A ja mam pytanko - jak czasami macie różnego rodzaju bóle (pleców, brzucha itp.) to nie drętwieją Wam nogi albo ręce? Bo mi czasami drętwieją i są wtedy straszie ciężkie.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #184171 przez Pyśkaaaa
Pati mi nic nie dretwieje... chodz moje bóle nie sa az takie straszne...
Monia bidulko najwidoczniej Nunulce dobrze w brzuszku... chodz wiem wszystkie chciałybysmy mieć już maluchy przy sobie...
Mała Tobie doktor powiedział że do pierwszego masz zakaz wysiłku a potem możesz legalnie rodzić
kurcze co lekarz to inna opinia moj mi ostatnio powiedział ze moja ciąża już donoszona ale Frankowi dobrze w brzuszku.. a my mamy takie same terminy
Martai żeby Tobie jutro się udało utulić Majeczke
bo czekanie w szpitalu musi jeszcze bardziej dobijać...
ale mi dzisiaj z cycek leci... koszmar jakiś siedzę z mokrymi plamami na cycuchach...
Monia bidulko najwidoczniej Nunulce dobrze w brzuszku... chodz wiem wszystkie chciałybysmy mieć już maluchy przy sobie...
Mała Tobie doktor powiedział że do pierwszego masz zakaz wysiłku a potem możesz legalnie rodzić

Martai żeby Tobie jutro się udało utulić Majeczke

ale mi dzisiaj z cycek leci... koszmar jakiś siedzę z mokrymi plamami na cycuchach...

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #184172 przez gosia2324
Agusia83 napisał:
A mnie cos pobolewa brzuch....tak @....zastanawiam sie czy to od stresu, czy kto wie?....
od rana moj organizm zaczal sie oczyszczac...tak porzadnie
Agusia miałam wczoraj przy tych bólach to samo ...
A dzis szarpało mna jak kotem![]()
![]()
Monika wiem co czujesz,
Trzymaj się już naprawdę bliziutko !!!!!
Beti daj znac jak po KTG!
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #184179 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Zdzrezemnelam sie , ale oczywiscie w miedzyczasie telefon od mamy- czemu sie nie odzywam- mowie ze spie a ona , ze najpierw powinnam do niej zadzwonic po lekarzu a a nie spac isc- no chwilunia spiaca bylam to spac poszlam logiczne nie hehe.Teraz wlacze telefon i zobacze ile wiadomosc mam 
Humorek moze troche lepszy ale co ja tu bede bidolila, jak tam sie Myszka meczy.
Wogole to wlasnie sobie uswiadomilam, ze mam zwolnienie lekarskie tylko do 5 wrzesnia, wiec od 6 leci mi juz z macierzynskiego czy urodze czy nie fuck!!!

Humorek moze troche lepszy ale co ja tu bede bidolila, jak tam sie Myszka meczy.
Wogole to wlasnie sobie uswiadomilam, ze mam zwolnienie lekarskie tylko do 5 wrzesnia, wiec od 6 leci mi juz z macierzynskiego czy urodze czy nie fuck!!!
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #184180 przez gosia2324
Mała napisał:
Spokój, mala sie rusza, a ja jestem tam padnieta po tej nocy ze na oczy nie wodze i siedze z 2 kawa.Pyśkaaaa mnie tak mówiło dwóch lekarzy. Ale Twój synek dużo większy od mojej małej, więc może dlatego mi tak mówili
Gosia a jak tam u Ciebie teraz?
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona