BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #184112 przez Mała
Słowiczek kiedy masz się stawić do szpitala, jakbyś była po terminie?

Ja przed pierwszym porodem byłam bardziej cierpliwa, urodziłam 2 dni po i było mi bez różnicy, a teraz to normalnie jakiegoś szaleństwa dostaję. Mam nadzieję, że jak już będę mogła być aktywna to to moje zniecierpliwienie jakoś pożytecznie wykorzystam i nie będę miała czasu na myślenie.
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #184118 przez Marta M
Witam sie :)

Myszy wody odeszly to moze jeszcze dzis dostaniemy zdjecie Janka i bedziemy podziwiac pierwszy cud :)

Ja jestem po obchodzie lekarskim i z naszej czworki dwie dzisiaj zabrali na indukcje porodu, jesli chodzi o mnie to jutro rano badanko i potem znow oct...
13 lata 8 miesiąc temu #184133 przez Mała
No Marta to może jutro ocytoxyna zadziała i będziesz mieć Majkę. Życzę z całego serca.
13 lata 8 miesiąc temu #184140 przez Pyśkaaaa
ale mam zgage chyba oszaleje buuu
13 lata 8 miesiąc temu #184148 przez fanka
witam w kolejnym tygodniu!
Mysza- trzymamy kciuki, oby poszło jak najszybciej!!!! Czekamy na wieści.
Marta- Tobie również życzę żeby już jutro było po wszystkim i spokojnie już mogła tulić Maję przy sobie.
A ja dziś mam taki ból pleców , że chyba oszaleję, jeszcze nic nie zrobiłam poza ogarnięciem siebie, a ból już nie do wytrzymania. Posmarowałam ketonalem w sprayu bo inaczej nie idzie funkcjonować. A tyle z rana miałam energii i planów i wszystko szlak trafił!!!! Jaka ja już jestem zirytowana, normalnie chyba komuś przyłożę dziś wrrrr !!!!!
13 lata 8 miesiąc temu #184153 przez pati-m
fanka - ja od rana miałam takie bóle, ale teraz już mi przeszły.
A ja mam pytanko - jak czasami macie różnego rodzaju bóle (pleców, brzucha itp.) to nie drętwieją Wam nogi albo ręce? Bo mi czasami drętwieją i są wtedy straszie ciężkie.
13 lata 8 miesiąc temu #184158 przez Agusia83
Marta, to Tobie zycze, bys jutro juz zobaczyla Majeczke:) :laugh:

Pati mnie przy bolach dretwieja nogi...
13 lata 8 miesiąc temu #184171 przez Pyśkaaaa
Pati mi nic nie dretwieje... chodz moje bóle nie sa az takie straszne...
Monia bidulko najwidoczniej Nunulce dobrze w brzuszku... chodz wiem wszystkie chciałybysmy mieć już maluchy przy sobie...
Mała Tobie doktor powiedział że do pierwszego masz zakaz wysiłku a potem możesz legalnie rodzić :unsure: kurcze co lekarz to inna opinia moj mi ostatnio powiedział ze moja ciąża już donoszona ale Frankowi dobrze w brzuszku.. a my mamy takie same terminy
Martai żeby Tobie jutro się udało utulić Majeczke :) bo czekanie w szpitalu musi jeszcze bardziej dobijać...

ale mi dzisiaj z cycek leci... koszmar jakiś siedzę z mokrymi plamami na cycuchach... :P
13 lata 8 miesiąc temu #184172 przez gosia2324
Agusia83 napisał:

A mnie cos pobolewa brzuch....tak @....zastanawiam sie czy to od stresu, czy kto wie?.... :silly: od rana moj organizm zaczal sie oczyszczac...tak porzadnie

Agusia miałam wczoraj przy tych bólach to samo ...
A dzis szarpało mna jak kotem :dry: :dry: :dry:

Monika wiem co czujesz,
Trzymaj się już naprawdę bliziutko !!!!!

Beti
daj znac jak po KTG!

13 lata 8 miesiąc temu #184178 przez Mała
Pyśkaaaa mnie tak mówiło dwóch lekarzy. Ale Twój synek dużo większy od mojej małej, więc może dlatego mi tak mówili :unsure:

Gosia a jak tam u Ciebie teraz?
13 lata 8 miesiąc temu #184179 przez monika1984lodz
Zdzrezemnelam sie , ale oczywiscie w miedzyczasie telefon od mamy- czemu sie nie odzywam- mowie ze spie a ona , ze najpierw powinnam do niej zadzwonic po lekarzu a a nie spac isc- no chwilunia spiaca bylam to spac poszlam logiczne nie hehe.Teraz wlacze telefon i zobacze ile wiadomosc mam :P
Humorek moze troche lepszy ale co ja tu bede bidolila, jak tam sie Myszka meczy.
Wogole to wlasnie sobie uswiadomilam, ze mam zwolnienie lekarskie tylko do 5 wrzesnia, wiec od 6 leci mi juz z macierzynskiego czy urodze czy nie fuck!!!

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #184180 przez gosia2324
Mała napisał:

Pyśkaaaa mnie tak mówiło dwóch lekarzy. Ale Twój synek dużo większy od mojej małej, więc może dlatego mi tak mówili :unsure:

Gosia a jak tam u Ciebie teraz?

Spokój, mala sie rusza, a ja jestem tam padnieta po tej nocy ze na oczy nie wodze i siedze z 2 kawa.
13 lata 8 miesiąc temu #184183 przez pati-m
Mnie teraz dopadła zgaga :angry: Właśnie siedzę i czytam "Ciężarówką przez 9 miesięcy" :) Próbuję się wczuć w książkę i nie słyszeć sąsiada, który wierci od godziny :angry:
13 lata 8 miesiąc temu #184184 przez kasia79
Masakra znowu nie można się było dostać na forum

Gosia odpoczywaj.
13 lata 8 miesiąc temu #184185 przez pati-m
Ciekawe jak Myszka... :huh: :unsure:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama