BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #184585 przez Agusia83
Ewelina jak lezalam w szpitalu, to bylo to samo....mama ciagle, zeby Minio przyszedl na obiad, bo biedny...z pracy do mnie jedzie, a przeciez musi cos zjesc....ale moj maz mowil, ze jest duzym chlopcem i sobie poradzi :laugh: i tez tak bylo...
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #184587 przez pati-m
Dzień dobry brzuchalki!
Ja noc bez skurczy miałam, ale za to ziałam jak smok z powodu zgagi :angry:
Wpadłam na chwilkę, bo lecę się ogarnąć i do miasta muszę śmignąć, dlatego przepraszam, ale tabelkę uzupełnię dopiero po południu i wpiszę wszystkie zmiany, o których mówiłyście.

A tak poza tym znowu mi się śniła wizyta i znowu mnie ginka na niej ochrzaniła, że co ja tak często do niej przychodzę, skoro mam rodzić między 9-12 września. Jak to będzie jakiś proroczy, to się nie zdziwię. :silly:

fanka - Ty mi tu nawet nie żartuj, że ja mam ostatnia urodzić, nununu :P

Miłego dnia życzę wszystkim :kiss:
13 lata 8 miesiąc temu #184588 przez mgielka22
Hej Dziewczyny chwile temu sie obudzilam cale 3h spalam :/ i lipa po 2och godzinach przeszly te "regularne" skurcze i dupa a tak sie cieszylam ze cos sie zacznie.. ehh...
13 lata 8 miesiąc temu #184591 przez Agusia83
Ja juz nie kumam tej natury....myslalam, ze jak bede rodzic, to mnie sieknie i tyle...a nie, ze jeszcze trzeba sie meczyc nawet 2 tyg przed konkretnymi skurczami....
13 lata 8 miesiąc temu #184600 przez mgielka22
Boshe nie ma to jak sie przerzucic na kasze manne...
13 lata 8 miesiąc temu #184601 przez Hania
Hejka:)
Gratulujemy pierwszego dzidziusia! :kiss: :woohoo:
Wrześniówki kolej na was:) :laugh: do dzieła :silly:
pozdrawiamy i trzymamy kciuki :laugh:
13 lata 8 miesiąc temu #184607 przez ewelinaa
Dziewczynki, ja mam pytanko: czy u Was w pracy trzeba składać wniosek o urlop macierzyński? :unsure: Bo u mnie w kadrach jest strasznie niemiła babka, a poza tym jest na urlopie i nie wiem, czy mam coś do nich składać czy nie :unsure:
Wydrukowałam sobie wniosek do ubezpieczyciela o wypłatę z tytułu urodzenia dziecka i o becikowe - przygotuję trochę tych papierów teraz kiedy mam czas ;)
13 lata 8 miesiąc temu #184616 przez katy25
ja bym chciała pojechać i aby okazało się, że mam już rozwarcie na 8 palców!!
po pierwszym porodzie któy był dla mnie katorgą marze o lżejszym...
ale zobaczymy
na chwile obecna wstałam, przespałam sie 1,5h i czekam do 11 na faceta od pieca:)

zaraz zrobie sobie budyń i siadam do pracy DOPIERO...
13 lata 8 miesiąc temu #184621 przez Mała
Witam.
A ja wczoraj stwierdziłam, że dosyć już nie czekam do czwartku, biorę się za cokolwiek, skoro Wy tak szalejecie, a dzieciaki się ociągają z przyjściem na świat. Na tę okoliczność zmolestowałam męża (trochę się opierał, ale w końcu skapitulował :laugh: ) i stwierdzam, że seks w 9 m-cu powinni uznać za sport ekstremalny :lol:
Po tych wyczynach tylko trochę brzuch mi twardniał, bezboleśnie. Dzisiaj też czuję jak się stawia, ale za to w końcu porządniej mi czop odchodzi. Ciekawe jak to u mnie będzie? mój gin się mnie nie spodziewa na wizycie w przyszłym tygodniu, ale ja coś czuję, że nie tak szybko Olka wyskoczy.

Mysza dobrze będzie, odpoczywaj, a Janek nadgoni. Wyobrażam sobie jaką jest kruszynką, bo waży o 1 kg mniej od mojego Kamila, a on nam ginął w rękach.
13 lata 8 miesiąc temu #184630 przez monika1984lodz
Dzien dobry :)

Myszka dzielna z Ciebie Mamusia wiec i Janek dzielny chlopak :) tzrymam za Was kciuki buziaki :*

Wy macie skurcze a u mnie cisza... nie no wsciec sie idzie... przeciez to 40 tc.... :angry: :angry: :angry:

od kilku dni mam nowy nalog- oranzada Helena hehhe M sie smieje, ze corcia Helenka powina byc :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #184637 przez Mała
Ciekawe ja tam Marta?
13 lata 8 miesiąc temu #184639 przez bewipo
Witam.
Ale sobie pospałam, prawie do 11...
Ciekawe, który maluszek następny wyskoczy :)
13 lata 8 miesiąc temu #184640 przez monika1984lodz
WLasnie Marta dawno nie dawala znac- jak sie nie odezwie w nablizszym czasie to napisze do Niej.

Bewipo super, ze sie wyspalas :) pozazdroscic :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #184641 przez Agusia83
a ja ciagle jem......masakra...zabierzcie ode mnie lodowke.... :silly:
13 lata 8 miesiąc temu #184644 przez monika1984lodz
JEdz na zdrowie Kochana :) widocznie MAlenka potrzebuje sil na przywitanie swiata :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży