BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #184827 przez pati-m
mgielka - życzę z całego serducha żeby u Ciebie się rozkręciło na dobre :)

Ja się zdrzemnęłam bo mnie plecy zaczęły boleć, wstałam i cisza. Nic się nie sączy, więc fałszywy alarm. Ale jak spałam to znów obudziło mnie takie uczucie obsuwającego się brzucha. Spójrzcie proszę, czy rzeczywiście znowu opadł, czy ja już w paranoję jakąś popadam :)

Po lewej fotka sprzed ok. 2tyg. a po prawej zrobiona przed chwilą (celowo założyłam tą samą bluzkę żeby łatwiej było porównać) :)
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #184829 przez monika1984lodz
Pati jest troche nizej.

Slowiczku do polnocy jeszce daleko wiec moze NAtalka jeszcze wyskoczy dla wujka hihi :)

Kurcze nie wiem czy to skurcze czy mlod ami sie tak prezy ze az cly brzuch mi twardnieje i jest jak kamien

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #184832 przez megi2501
Mysza rozpoczęła, a tu za chwilę mogą być następne maluszki. No może z tą chwilą przesadziłam :P

Pati według mnie opadł. Wydaje mi się, że jest znacznie niżej. To moja opinia.
13 lata 8 miesiąc temu #184834 przez mgielka22
Pati obnizyl Ci sie :) to dobry znak :)

narazie czekam na meza jeszcze 45min jak z pracy wroci to mi szyjke sporawdzi czy cos sie ruszylo. DObrze ze polozna pokazala jak to robic to zawsze mam jakas pewnosc czy cos;)
13 lata 8 miesiąc temu #184835 przez fanka
Pati- według mnie znacznie opadł.
Dziewczyny rozkręcacie się na dobre. Pozazdrościłyśmy Myszce Janka i ruszamy do dzieła :-) kurcze , a u mnie standard, skurcze codziennie, wieczorem potrafią męczyć ze 4 godziny i cisza. Magiczna godzina 2.00 w nocy i skurcze ustają jak ręką odjął. Jak do piątku nie wyląduję na porodówce kolejna wizyta u mojej gin.
Synku wyłaź- to już 40 tydzień, czas na Ciebie!!!!
13 lata 8 miesiąc temu #184837 przez monika1984lodz
Mi sie juz ponad miesiac temu obnizyl i duuupa

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #184839 przez fanka
Kurde dziewczyny ale ja jestem dziwak- Mąż przed chwila pojechał do pracy, czyli standard jak ma 3 zmianę, a ja nie wiem czemu się popłakałam jak pojechał!!! Tak mi się jakoś smutno zrobiło, że ja siedzę w domu, a on musi po nocach do pracy chodzić i wogóle z domu wychodzić o takiej porze co każdy najchętniej by się rozłożył w domu i leniuchował. No głupia jestem normalnie, dzień jak co dzień , a ja ryczę!!!
13 lata 8 miesiąc temu #184842 przez mgielka22
Fanka tule mocno :kiss: nie placz :) wroci przeciez :)
Monis no mi 3 tyg temu sie obnizyl tez... ale chyba nie ma na to reguly tak mi sie wydaje, na nic co pisza nie ma reguly a ja glupia tylko siedze w wujku googlu i czytam i w to wierze ze tak jest, ale z drugiej strony zawsze nadzieja ze to juz :)
13 lata 8 miesiąc temu #184843 przez gosia2324
Fanka, bo to czekanie to juz nam zle na glowe robi :dry: :blush: :side: :S
13 lata 8 miesiąc temu #184844 przez gosia2324
Ja juz kartkę w kalendarzu na wrzesień przełożyłam :P
13 lata 8 miesiąc temu #184845 przez pati-m
mgielka22 napisał:

Fanka tule mocno :kiss: nie placz :) wroci przeciez :)
Monis no mi 3 tyg temu sie obnizyl tez... ale chyba nie ma na to reguly tak mi sie wydaje, na nic co pisza nie ma reguly a ja glupia tylko siedze w wujku googlu i czytam i w to wierze ze tak jest, ale z drugiej strony zawsze nadzieja ze to juz :)

mgielka - ja mam to samo, siedzę durna wyczytuję pierdoły w necie i sama się nakręcam :)
13 lata 8 miesiąc temu #184846 przez fanka
Mgielka- ja po akcjach z tamtego tygodnia (rozwarcie, odejście czopa, skurcze cholernie bolesne) na każdy symptom porodu patrzyłam z niecierpliwością, odrazu czytałam o tym wszystko co mogłam znaleźć itd, i kilka takich fałszywych akcji i już się wkurzyłam. Nawet jak się coś dzieje to z góry zakładam, że to na pewno jeszcze nie to i przynajmniej się nie rozczarowuję po raz kolejny. Także jak w końcu się rozkręci to będzie miła niespodzianka. Ale z drugiej strony też już dostaję bzika. !!!!
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #184847 przez gosia2324
A ja sie boje tego, ze za pozno poznam ze to juz To i jak glupia bede siedziala w domu, a mowia ze 2 porod idzie szybciej, zwlaszcza ze juz mam 1,5 cm rozwarcia, a od strony macicy taki lej sie zrobil :(
13 lata 8 miesiąc temu #184848 przez mgielka22
No wlasnei jobla mozna tylko dostac od tego neta, natloku informacji i wszystkich symptomow dookola... ja juz tez mam dosc tak samo jak wy ...
13 lata 8 miesiąc temu #184852 przez beti
Kasia, na mnie nie czekajcie, ja to na październik się zaraz przepiszę :P
Poza tym ja kulturalna jestem i ciężaróweczki przepuszczam w kolejce :P

Dzisiaj miałam USG, wg tego lekarza Fifik waży 3774g, ale 2 razy mierzył i za pierwszym razem było 3350g, więc 1 mm w tą 1 mm w tamtą i są efekty.... :cheer: ale zawsze to lepiej niż te 3925g półtora tygodnia temu :P

Dziwne, ze Marty nie chcą wypuścić, jak mała magiczne 3 kg przekroczyla... :unsure: :unsure:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia