- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #184827 przez pati-m
mgielka - życzę z całego serducha żeby u Ciebie się rozkręciło na dobre 
Ja się zdrzemnęłam bo mnie plecy zaczęły boleć, wstałam i cisza. Nic się nie sączy, więc fałszywy alarm. Ale jak spałam to znów obudziło mnie takie uczucie obsuwającego się brzucha. Spójrzcie proszę, czy rzeczywiście znowu opadł, czy ja już w paranoję jakąś popadam
Po lewej fotka sprzed ok. 2tyg. a po prawej zrobiona przed chwilą (celowo założyłam tą samą bluzkę żeby łatwiej było porównać)

Ja się zdrzemnęłam bo mnie plecy zaczęły boleć, wstałam i cisza. Nic się nie sączy, więc fałszywy alarm. Ale jak spałam to znów obudziło mnie takie uczucie obsuwającego się brzucha. Spójrzcie proszę, czy rzeczywiście znowu opadł, czy ja już w paranoję jakąś popadam

Po lewej fotka sprzed ok. 2tyg. a po prawej zrobiona przed chwilą (celowo założyłam tą samą bluzkę żeby łatwiej było porównać)

Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #184829 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pati jest troche nizej.
Slowiczku do polnocy jeszce daleko wiec moze NAtalka jeszcze wyskoczy dla wujka hihi
Kurcze nie wiem czy to skurcze czy mlod ami sie tak prezy ze az cly brzuch mi twardnieje i jest jak kamien
Slowiczku do polnocy jeszce daleko wiec moze NAtalka jeszcze wyskoczy dla wujka hihi

Kurcze nie wiem czy to skurcze czy mlod ami sie tak prezy ze az cly brzuch mi twardnieje i jest jak kamien

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #184835 przez fanka
Pati- według mnie znacznie opadł.
Dziewczyny rozkręcacie się na dobre. Pozazdrościłyśmy Myszce Janka i ruszamy do dzieła
kurcze , a u mnie standard, skurcze codziennie, wieczorem potrafią męczyć ze 4 godziny i cisza. Magiczna godzina 2.00 w nocy i skurcze ustają jak ręką odjął. Jak do piątku nie wyląduję na porodówce kolejna wizyta u mojej gin.
Synku wyłaź- to już 40 tydzień, czas na Ciebie!!!!
Dziewczyny rozkręcacie się na dobre. Pozazdrościłyśmy Myszce Janka i ruszamy do dzieła

Synku wyłaź- to już 40 tydzień, czas na Ciebie!!!!
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #184837 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Mi sie juz ponad miesiac temu obnizyl i duuupa

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #184839 przez fanka
Kurde dziewczyny ale ja jestem dziwak- Mąż przed chwila pojechał do pracy, czyli standard jak ma 3 zmianę, a ja nie wiem czemu się popłakałam jak pojechał!!! Tak mi się jakoś smutno zrobiło, że ja siedzę w domu, a on musi po nocach do pracy chodzić i wogóle z domu wychodzić o takiej porze co każdy najchętniej by się rozłożył w domu i leniuchował. No głupia jestem normalnie, dzień jak co dzień , a ja ryczę!!!
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #184842 przez mgielka22
Fanka tule mocno
nie placz
wroci przeciez 
Monis no mi 3 tyg temu sie obnizyl tez... ale chyba nie ma na to reguly tak mi sie wydaje, na nic co pisza nie ma reguly a ja glupia tylko siedze w wujku googlu i czytam i w to wierze ze tak jest, ale z drugiej strony zawsze nadzieja ze to juz

Monis no mi 3 tyg temu sie obnizyl tez... ale chyba nie ma na to reguly tak mi sie wydaje, na nic co pisza nie ma reguly a ja glupia tylko siedze w wujku googlu i czytam i w to wierze ze tak jest, ale z drugiej strony zawsze nadzieja ze to juz

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #184845 przez pati-m
mgielka22 napisał:
mgielka - ja mam to samo, siedzę durna wyczytuję pierdoły w necie i sama się nakręcam
Fanka tule mocno
nie placz
wroci przeciez
mgielka - ja mam to samo, siedzę durna wyczytuję pierdoły w necie i sama się nakręcam

- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #184846 przez fanka
Mgielka- ja po akcjach z tamtego tygodnia (rozwarcie, odejście czopa, skurcze cholernie bolesne) na każdy symptom porodu patrzyłam z niecierpliwością, odrazu czytałam o tym wszystko co mogłam znaleźć itd, i kilka takich fałszywych akcji i już się wkurzyłam. Nawet jak się coś dzieje to z góry zakładam, że to na pewno jeszcze nie to i przynajmniej się nie rozczarowuję po raz kolejny. Także jak w końcu się rozkręci to będzie miła niespodzianka. Ale z drugiej strony też już dostaję bzika. !!!!
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #184847 przez gosia2324
A ja sie boje tego, ze za pozno poznam ze to juz To i jak glupia bede siedziala w domu, a mowia ze 2 porod idzie szybciej, zwlaszcza ze juz mam 1,5 cm rozwarcia, a od strony macicy taki lej sie zrobil

Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez gosia2324.
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #184852 przez beti
Kasia, na mnie nie czekajcie, ja to na październik się zaraz przepiszę 
Poza tym ja kulturalna jestem i ciężaróweczki przepuszczam w kolejce
Dzisiaj miałam USG, wg tego lekarza Fifik waży 3774g, ale 2 razy mierzył i za pierwszym razem było 3350g, więc 1 mm w tą 1 mm w tamtą i są efekty....
ale zawsze to lepiej niż te 3925g półtora tygodnia temu 
Dziwne, ze Marty nie chcą wypuścić, jak mała magiczne 3 kg przekroczyla...

Poza tym ja kulturalna jestem i ciężaróweczki przepuszczam w kolejce

Dzisiaj miałam USG, wg tego lekarza Fifik waży 3774g, ale 2 razy mierzył i za pierwszym razem było 3350g, więc 1 mm w tą 1 mm w tamtą i są efekty....

Dziwne, ze Marty nie chcą wypuścić, jak mała magiczne 3 kg przekroczyla...

Moderatorzy: ilona