- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
A ja dziś cały dzień męczę się ze skurczami, ale lekkimi i nie regularnymi, a teraz od godzinki gdzieś coraz mocniejsze. I powiem Wam szczerze, że mimo stresu to mam straszną nadzieję, że się rozkręcą mi te skurcze teraz, zadzwonię po Męża (Bo w pracy jest) i sobie pojedziemy rodzić

Pati- ślicznie wygląda tabelka z pierwszym wpisem, z tego wynika, że Ty musisz urodzić jako ostatnia żebyś nas wszystkie mogła na bieżąco wpisywać , bo jak Ty polecisz rodzić to kto będzie tabelki pilnował?

- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja juz od 4 rano nie spie od wczoraj mam skurcze a od rana mam je regularnie co 20min, przeczyscilo mnie chyba doglebnie od wczoraj

Myszka z malym bedzie wszystko w porzadku, wiecej slodkiego

I ja tez Pati prosze o zmiane na 25 wrzesien

jak cos to bede sie starac na bierzaco dawac znac czy mija czy sie rozkreca

Buziaki dla wszystkich :*
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...

Bo moje dziecko obudziło sie dopiero o 6.00, a zasnęło o 19.30 a ja zaraz po nim !
Wczoraj sie jeszcze do niego wyryczałam jak to mi źle i taki kochany dwulatek może pocieszyć

Wyprzytulal mnie i poklepał po plecach malutkimi raczkami

Dzis juz mam troche inne podejscie do tego wszystkiego... Skoro to ma być moja ostatnia ciąża, jak sadzi mój mąż

Mala z tym cytatem Pait i zaszyciu to masz racje

Milego dnia kochane

Fanka Gratuluje rozpoczęcia OSTATNIEGO Tygodnia

- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

MYSZA GRATULACJĘ!!! Wszystko będzie już dobrze, bo masz fachową opiekę! Byłaś dzielna i masz swoje maleństwo

Wczoraj wieczór i mnie zaczął napinać się brzuch. Chyba poczułam, że to blisko. A jeszcze tydzień chcę wytrzymać do zdjęcia krążka.
Która kolejna startuje na porodówkę

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Myszka, bylas dzielna...najwazniejsze, ze Janek juz na swiecie...na pewno poprawia mu sie wyniki badan...a Ty jak sie poczujesz lepiej to idz do niego, bo pewnie chce teraz lezec tylko przy mamie

- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
wiecie co??
wczoraj wieczór przeżyłam horror... normalnie mnie skurcze dopadły jak nigdy mój M. tylko pytał czy dziś czasem nie pojedziemy?? i też były regularne... wszystko od krzyża więc bolesne:(
Tyle, że ja wcale nie chce jeszcze rodzić!! Sami ma siedzieć conajmniej do połowy września!
Mysza Janek na pewno nadrobi, nie martw sie! Na pewno byłaś mega dzielna! Na pocieszenie powiem, że przy drugim podobno znacznie lżej!
Gosia ja mam takie samo podejście, to moja ostatnia ciążą więc niech trwa tyle ile musi - mój mąż też mi powtarza, że 2 dzieci nam w zupełności wystarczy:)

Ja wczoraj skrobnęłam troche pracy ale niewiele...
dzis chce nadrobić
a jutro mam babeczke do sprzatania wiec nareszcie bede miała porządek! Muszę jeszcze podjechać do przychodni bo przepisujemy sie bliżej miejsca zamieszkania. Sprawdzałam ceny szczepień i jest różnica 30zł na każdej - to sporo przyjmując, że szczepisz kompleksowo:)
Ja lece sie jeszcze położyć na godzine bo mój M. mnie ściągnął do robiebia kanapek - cóż za bezduszność...
miłego dnia brzucholki
- justyna84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
katy 25 jak takie skurcze jak gadasz mialam przez 2 tygodnie i tez byly raz regularne raz nie i co sie okazalo jak pojechalam do szpitala to mialam na 8 palcow pewnie ci sie juz rozwarcie zrobilo jakies i urodzilam 2 tygodnie wczesniejdzien dobry dziewczynki
wiecie co??
wczoraj wieczór przeżyłam horror... normalnie mnie skurcze dopadły jak nigdy mój M. tylko pytał czy dziś czasem nie pojedziemy?? i też były regularne... wszystko od krzyża więc bolesne:(
Tyle, że ja wcale nie chce jeszcze rodzić!! Sami ma siedzieć conajmniej do połowy września!
Mysza Janek na pewno nadrobi, nie martw sie! Na pewno byłaś mega dzielna! Na pocieszenie powiem, że przy drugim podobno znacznie lżej!
Gosia ja mam takie samo podejście, to moja ostatnia ciążą więc niech trwa tyle ile musi - mój mąż też mi powtarza, że 2 dzieci nam w zupełności wystarczy:)Ja jestem ZA!!
Ja wczoraj skrobnęłam troche pracy ale niewiele...
dzis chce nadrobić
a jutro mam babeczke do sprzatania wiec nareszcie bede miała porządek! Muszę jeszcze podjechać do przychodni bo przepisujemy sie bliżej miejsca zamieszkania. Sprawdzałam ceny szczepień i jest różnica 30zł na każdej - to sporo przyjmując, że szczepisz kompleksowo:)
Ja lece sie jeszcze położyć na godzine bo mój M. mnie ściągnął do robiebia kanapek - cóż za bezduszność...
miłego dnia brzucholki
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**

Dzisiaj na 16 mam USG, ciekawe ile mój mały Michellinek przytył od ostatniego czasu...

- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mysza najważniejsze że masz już za sobą wszystko... tylko pozazdrościć
a ja tak źle dziś spałamcała noc mecxzyła mnie zgaga Franek sie kręcił niemiłosiernie i jeszcze oblewały mnie 7 poty ech... a teraz kiedy chce mi się spac to muszę się zbierać do lekarza mego

- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.

Jutro ostatni dzień wakacji i zacznie się wstawanie o 6:30 dzieci się już znudziły wakacjami, zobaczymy na jak długo.
Moj mąż też stwierdził że to moja ostatnia ciąża bo bardzo żle ją przechodzę, ale ja jestem ZA trójka wystarczy, zawsze marzyłam o trójce dzieci

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
Heheh też znam taką historięja znam historie nie zwiazana z porodem ale z ginem
panna pomyliła sobie dezodorant do higieny intymnej!!z brokatem!!!
gin do niej-ale ładnie sie pani przygotowała!!!!
![]()
![]()

mYSZA gratuluję dzidziusia!!!

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
A to odpowiedź zwrotna:
Nie chcieli bo ponoc mam podatna szyjke macicy..na koniec bylo troche nerwowo,wiec i tak mnie nacieli mimo ze Janek taki malutki. Glukoza juz lepiej ale nadal lezymy osobno. Bylam w nocy go karmic ale majac go na rekach zaslablam wiec mi juz nie kazaly wstawac. Dostalam teraz srodek przefiwbolowy i zaraz do niego ide,moze uda sie go nakarmic. Jest taki malenki ze wypelnia tylko rece mojego meza...
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U mnie noc spokojna, chociaż jak się położyłam to nie mogłam zasnąć, ale w końcu zasnęłam po 23 i niedawno wstałam

Dziś nic nie chce mi się robić, nigdzie nie muszę wychodzić, więc zrobię sobie DZIEŃ LENIA

Z obiadem też mam spokój, bo wczoraj mama przyniosła mi schabowe dla mojego męża - w ogóle to mama i teściowa mnie wkurzają, bo mówią, że na następny tydzień muszą ustalić, która będzie mojemu mężowi obiady przynosić. A o mnie nawet nie wspominają

- andzia2490
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- zanim się urodziłeś byłam gotowa za Ciebie umrzeć.