BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

14 lata 10 miesiąc temu - 14 lata 10 miesiąc temu #144686 przez gosia2324
Beti ja tez nie mam materacyka :blink:
właśnie wylicytowałam pościel allegro.pl/posciel-3-elementowa-120-90-s...ras-i1662638135.html za 35 zl :laugh:
Musze kupić jeszcze przewijak na łóżeczko i wanienkę,
za tydzień moja mama jedzie do brata do Anglii, wiec nawiezie znów pakę ciuszków,
tylko uprzedzam żeby kupowali już na 74 :)

Juz nie mowie ze nie mam NIC dla siebie,mam nadz ze się wreszcie doczekam za kasę z ZUSU bo wiszą mi jeszcze za końcówkę maja :angry:
Temat został zablokowany.
14 lata 10 miesiąc temu #144715 przez megi2501
Hej,
Kochane, a jak się te zdjęcia dołącza?? Jestem jakaś gapa komputerowa bo nie mogę sobie tu poradzić z dołączaniem:(
14 lata 10 miesiąc temu #144720 przez pati-m
hej dziewczyny!
No i ślubu nie było! :( Jak później jeszcze dzwoniłam, to nie odbierała telefonu. Nawet poszłam specjalnie do mojej mamy, bo ta koleżanka mieszka w tym samym bloku co ona i czekałam, że może jednak przed 15 wyjdą razem, że podjedzie samochód itp. Ale nic, cisza... Przed kościołem widziałam tylko kilka pojedynczych zdziwionych gości, których pewnie zapomniała poinformować. Wróciłam zszokowana do domu. Całą drogę o tym myślałam... Że z jednej strony, to jak dzieci się zachowali, a z drugiej skoro teraz nie potrafią się dogadać, to może lepiej, że się nie pobrali... :dry: Sama już nie wiem... Ale przed ślubem byli razem 3 lata, więc raczej powinni się do tej pory poznać w miarę, a tu jednak taki cyrk... Ech... Tak o tym rozmyślałam, że aż mnie głowa rozbolała i musiałam się przespać. Właśnie wstałam, wyściskałam mojego S. i dziekuję Bogu, że my się odnaleźliśmy w tym świecie i takich akcji nie mamy. Opowiedziałam mu wszystko z przejęciem, a on na to żebym się tak bardzo nie przejmowała, bo mu się synuś zasmuci i że nam takie dziecinne zachowanie nie grozi :) A teraz poszedł do sklepu, bo mi sie arbuza zachciało :lol:

Sorki, że się tak rozpisałam, ale musiałam się wygadać. Doceniajmy kochane to co mamy! :)

mgielka - przepiękny pokoik! Zazdroszczę, że juz prawie wszystko masz gotowe, ja biorę się za to dopiero w lipcu.

megi - co do zdjęć, to dodajesz je poprzez opcję dołącz obraz (jest poniżej tej ramki, w którą zawsze wiadomość wpisujesz). Czasami się zdarza, że nie chcą się jakieś zdjęcia dodać, a to pewnie dlatego, że jest za duży rozmiar pliku i musisz go zmienić, a wtedy na pewno będzie oki :) Powodzenia :)
14 lata 10 miesiąc temu #144740 przez gosia2324
Pati to rzeczywiście niezła historia jak z serialu :)
Informuj jak sie sprawy dalej maja :)

Dziewczyny gdzie Wy wszystkie dziś jesteście ?????? ;(
14 lata 10 miesiąc temu #144743 przez Marta M
Pati, ale historia, jak z filmu..ale skoro tak postawili sprawe to widocznie nie dojrzeli do malzenstwa, zeby przez taka glupote sie nie pobrac, moze mieli wczesniej inne problemy...ale dobrze ze nie bylo tego slubu, bo pierwsza malzenska sprzeczka i pewnie rozwod by byl...

Gosiu, racja, gdzie jestescie???
14 lata 10 miesiąc temu #144745 przez gosia2324
Marta jak przed rocznica?
Swietujecie jutro sami czy robiecie jaks imprezke? :)
14 lata 10 miesiąc temu #144746 przez pati-m
Macie racje dziewczyny - cichutko tu dziś :)

Chciałam Wam zadać pytanko - planujecie może coś takiego jak pępkowe, czy też baby shower? Jak zwał tak zwał :silly: Jakie jest Wasze zdanie na temat takich imprez?
14 lata 10 miesiąc temu #144748 przez gosia2324
Pati pempkowe to moj maz zrobil sobie jak bylam w szpitalu, 3 dni po porodzie :)
Zaprosil wszystkich kolegow i przyjacilo bylo ich z 12 chlopa :)
I bylo mocno :P

Ale tobie pewnie chodzi o imprezke dla kolezanek przed narodzinami dziecka ?!
Ja niestety WSZYSTKIE przyjaciolki mam w Krakowie :(
Wiec u mnie odpada :(
14 lata 10 miesiąc temu #144754 przez slowiczek
my mieliśmy robić baby shower ale nieeee wieeeeeem czy mi się chce :P
14 lata 10 miesiąc temu #144756 przez pati-m
gosia - tak, właśnie chodzi mi o takie babskie spotkanie :)
14 lata 10 miesiąc temu #144764 przez monika1984lodz
No to niezla akcja z tym slubem wyszle eh... szkoda slow normalnie.
My zadnej imprezki nie planujemy, zreszta ja w takich imprezach nie widze sensu.
Buziaczi i spokojnej nocki :) :*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
14 lata 10 miesiąc temu #144789 przez bewipo
Dzień dobry dziewczyny.
My też nie robimy żadnej imprezki przed narodzinami.
Wczoraj byłam na imieninach u dziadka. Oczywiście była jedna ciocia w wieku babci i wyjechała że jej wnuczka też w ciąży i że "choruje" bo teraz wszystkie ciężarne to na L4 są. Jej jak mnie drażnią takie debilne teksty. Te baby to naprawdę nie zdają sobie sprawy ile dziewczyn w ciąży ma problemy i jest na podtrzymaniu. Bo za ich czasów tak nie było.
14 lata 10 miesiąc temu #144798 przez pati-m
dzień dobry wszystkim :)

bewipo - rozumiem Twoje zdenerwowanie. Jak ja zaniosłam do przedszkola zwolnienie, to te starsze pracownice już zaczęły komentować, że co to za czasy, że one do ostatniej chwili pracowały itp., a teraz te ciężarne to nad sobą się trzęsą.
No a ostatnio to mnie ciotka męża z równowagi wyprowadziła! Nie idziemy na wesele jej syna bo przypada akurat w mój termin porodu. A ona nadal nie chce tego zaakceptować i zaproponowała mojemu mężowi żeby "przeciągnął mnie z 2tyg. przed terminem po schodach" - dosłownie tak powiedziała! to wcześniej urodzę i będę mogła przyjść :angry: Pokłóciliśmy się i tyle. "Bo ciężarne chcą żeby je jak jajko traktować" - powiedziała i wyszła :angry:

monia - słodka fotka :) to chyba nawiązanie do mojej wczorajszej ochoty na arbuza :silly:
14 lata 10 miesiąc temu #144804 przez bewipo
Pati ciotka to rzeczywiście niepoważna. I myśli, że zostawiłabyś 2 tyg maluszka żeby na wesele przyjść. Niech zmienią termin wesela!! Te niektóre baby to chyba na starość mają zlasowany mózg.
14 lata 10 miesiąc temu - 14 lata 10 miesiąc temu #144807 przez Pyśkaaaa
hej
Migielka cudny ten Twoj pooik :)
Pati ta historia mnie powaliła ale powiem Ci że też uważam że może i dobrze się stało skoro nie potrafią się dogadać...
MartaM gratuluje rocznicy i miłej zabawy życzę :)
a u nas wczoraj byli znajmomi i przynieśli mi od moich pracowników śliczny niebieski ręczniczek dla maluszka... wiecie jak mi się miło zrobiło?
ach a nam jeszcze tyle rzeczy brakuje... a jakoś się zebrać nie mogę...

osłabiają mnie takie teksty kurcze przecież jesteś w ciąży możesz nie dać rady... a poza tym kiedyś byly inne czasy...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia