- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Poczytałam ale nie dam rady nic odpisać bo tak mnie oczy szczypią!
Nie wiem czy od kosmetyków bo zrobiłam dzisiaj pełen makijaż... a dawno się nie malowałam tak mocno.. no i nie powiem, bo tusz mam nowy, ale reszta kosmetyków jeszcze sprzed ciązy... może dlatego???
U nas już ze zdrówkiem lepiej!
Zdrówka dla chorych!
Dobrej nocy pa pa
Ps. Ide pod prysznic

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
O ja pierniczE!!!!
Madzia dobrze że ze zdrowkiem lepiej. Oby tak dalej.
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
Ojjj odpisac ciezko, bo pamiec szwankuje

Kima, Hania calowala telefon jak jej Kubutka pokazalam , hehe

Vesta, jak kupowalam ten dywan, to myslalam o Tobie, on w zyrafki jest

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
ale cyce mnie rozwaliły na łopatki
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dzień dobry
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
to ide po mojego frędzla , bo u sąsiadów , Olo śpi na dywanie.Bidula spłakał się jak nie wiem

Buziaki
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Vestusia o tak, ja ciągle piorę. Dobija już mnie to. Codziennie dwa prania. Jutro jedna mam w planie i kosz będzie pusty. Ciekawe na jak długo. Nie wyobrażam sobie ile prania ma Polunia czy Luśka.
O kurcze, jaka z Ciebie kochana żona. Kanapeczka, ciasta. Bob by zgrzeszył gdyby ważył się narzekać.
Gratuluję kolejnego ząbka Zuzi. Lence wychodzi 9. No i chyba (na pewno) ma przez to sraczkę. Na pampki Zdanek nie zarobi.
Lenka też nie pozwala mi na odpisanie. Wariuję gdy widzi kompa. Zazwyczaj z komórki uda mi się lookać jak nie zagląda

W ogóle Ona ma jazdy na włażenie wszędzie. Krzesła, które zazwyczaj były przy stole w tej chwili są poukładane po całym mieszkaniu. Włazi na wszystko. Ocipieć można
Vestka a bierzesz jakieś witaminki, np. magnez?
Oj, cieczka i u Daisy się zaczyna :/
Oo, no i Piotrek się postarał na Walentynki. Super.
Widzę, że Zuzia też sranie ma. To na pewno na ząbki. Ale lepsza sraczka niż jakieś nocne płacze.
O smarowaniu octem pod kolanami pierwsze słyszę.
Na czym w kinie byliście? Taki wypad od czasu do czasu jest bardzo potrzebny i jaki fajny

Ha ha Luśka Ł ma rację że Aurelki ruchy na balecie by się zmarnowały, choć figurę baletową ma.
To pływanie u Was też mega drogie. Szkoda, bo bym chciała pochodzić.
Luska co byś nie mówiła dla mnie będziesz Perfekcyjną Panią Domu ;P
O kurde, też masz co sprzątać.
Ojej biedna Aureśka ale widzę, że na podobnym etapie co Lenia. Wszędzie włazi. Moja też dziś spadła z krzesła.
Ty to nawet z w nocy nie pośpisz. „Wesoło” masz z dzieciakami. W Hiltonie wyszaleję się w dzień, wieć wieczorem padną jak much. Oby

Ale Olo przeżył tą kupkę. Bidulek. Ucałuj Go mocno.

MAdziaska już dawno chciałam Ciebie zapytać- co to znaczy, że wywołałaś u Hanki „k”. Lencia wymawia tą literkę, ale z czystej ciekawości chciałam Ciebie zapytać.
U nas ok. Przez cały tydzień ciągle się coś działo. Albo goście, albo my w terenie. Dzis była Karola z koleżanką i jej chłopakiem murzynem (Lenka ciągle do niego szła, aż dziwne, bo w tv murzynów się boi).
Krzysiu dziś wyruszył do Warszawy i po przejechaniu 150 km coś mu się z autem stało i na wszelki wypadek wolał się cofnąć co by mu na maksa nie pierdło.
W ogóle to wczoraj wystawił na allegro i już sprzedał, ale odda całkowicie gdy naprawi to co się tam spartoliło. Powiedział gościowi, a ten się zgodził.
Mam nadzieje, ze do tego czasu coś kupi, bo polówką to pół dnia jechać będziemy.
Dziś zaliczyłam też ortodontę, no i 1 marca będzie mi zakładała aparat na górę. Chciałabym od razu góra i dół, ale to za drogo. Kobita mówi, że jak jade na weekend i będę się dobrze bawic to poleca mi wlasnie w dzień wyjazdu zakładanie, bo może wtedy nie będę myslala tak o bólu. Wypije, rozluźnie się i będzie git

Jejuż, ale się rozpisałam. Ktoś musi

Chciałam też wrzucić fotki, ale przez wgranie nowego systemu przez mojego brata nie mam Corela do zmniejszenia.
No nic, życzę Wam miłego wieczoru i liczę na poprawę ;P
- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
...tu cichosza tam cicho szaro buro i zima...

Byłam u lekarki i dostałam antybiotyk. Dostałam skierowanie do laryngologa, ale termin wizyty w poniedziałek za tydzień! Zapytałam ją w przerwie czy ze względu na silny ból głowy i ucha mnie przyjmie i mówi ok, akurat pacjentów nie było, ale czym założyli mi kartotekę to już przyszło sporo i miałam czekać, aż ona skończy przyjmować pacjentów i na samym końcu chciała mnie przyjąć... czyli miałam czekać nie wiadomo jak długo... może nawet do 16.. a była 13... więc zrezygnowałam i wykupiłam leki od mojej lekarki rodzinnej! Mam nadzieję, że pomogą

Biedny Olunio tak się przejął wypadkiem... bidulek!
U nas też ciągle pranie i pranie.. o ile prać i wieszać mogę

Moja jeszcze na krzesła nie włazi, ale ona wogóle sama jeszcze nie łazi! Ech.. już by mogła! jakoś tak sobie nie wyobrażam zbytnio jej po tej chorobie jeszcze cały czas zasmarkanej i chodzącej po czworakach na zimnych płytkach w Hiltonie... Kurcze żeby mi znowu się nie rozłożyła.. Musze to przegadać z moim ...
Wasze to chociaż pobiegają na nóżkach, a moja tylko na dupie i kolańcach na podłodze!
Iza nie mówi chyba literki "k" bo nie mówi żadnego słowa które by ją zawierało

mówi mama, tata, baba, dziadzia, jaja, lala, nie, be i nic więcej w sumie

Dorcia i Wam autko się spsuło??? Ale widzę, że już sprzedane! Super tak szybko sprzedać autko! Ale nic nie martw się moja Droga bo "Poldek" też 160 jedzie.. bynajmniej mój

W ogóle to moje dziecko stało się ostatnio bardzo skrzeczące i krzyczące! Serio tak krzyczy, że aż chwilami musze ją uspokajać, bo nie da się tego wytrzymać! Np robię jej śniadanie a ona siedzi w krzesełku obok i krzyczy i to z taka złością, że aż piąstki zaciska! Ten krzyk jest czasami tak frustrujący i wkurzający i nie wiem jakiego jeszcze słowa użyć, że szok! Ile można słuchac krzyczącego dziecka bez powodu????/ Tzn mi się wydaję, że nie ma powodu bo pewnie wg niej jest powód....
Zupełnie nie wiem z czego to wynika i skąd jej się to wzięło???????
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Izunia, Ślicznotki

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Oj to wiem co masz z Lenią i tymi krzesłami , ale ja już nie żałuje małej i krzyczę na nią okropnie jak tylko odsuwa krzesło od stołu i w 90% przypadków się słucha.
Kurcze ciekawa jestem jak by Aureska zareagował na ciemnoskórego , ale znając ją to by się darła.Ale Lenia jest odważna!!!
to jednak Krzysiu postawila na swoim i zmieniacie.w sumie dobrze , że zawrócił z tej wawt i dobrze , że facet poszedł na ten układ.....
Docia no teraz mnie powaliłaś, na serio 1 będziesz aparat zakładała!Ja by się właśnie bała , że mnie coś będzie męczyło i zjazd będzie na tabletach przeciw bólowych czy cuś......Ale w sumie , to cie wszytko wypytam na zjeździe

co do tego "k" to tez się zastanawiałam o co Madzi chodziło , ale moja "k" wymawia.
Madziorskie najważniejsze , że masz już antybiotyk!!!No czasowo super , ale tak jest w większości przychodni
Madziorska oj nie marudź ubierzesz jej grube biedronowe rajtki i jakieś grube spodnie i może śmigać.
Z tym krzykiem , to moze taki wiek

Co do Ola , to ja już sama nie wiem czy go coś chwycilo , czy to tylko stres.bo długo zeszło zanim nurofen zadziała.Mały spal ponad 3 h, ale wstał , zjadła ladnie zupke i się bawił, potem oczywiście you tube na dobranoc i od godziny Ł z nim walczy , ale wszytko jest oki.Nie wiem czy go jutro posłać do tego przedszkola czy nie , ale chyba nie.....
Aureska znowu ma ciemieniuchę

No to chyba na tylę.Dziś poniedziała , to już ruch całkiem zanikł......
to ja tez mykam spać
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Madziorska Izunia śliczną i grzywę ma pierwsza klasa