- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Madziorska moja jak na razie też bardziej się interesuję samochodami , ciuchciami itd.No cóż ma tylko chłopaków za towarzystwo
Hhehe no dobre , dobre z tym bałwanem.
Madzia Hania już na prawdę dużo mówi.....U nas też mała ma zajawkę na "cio to" ale jak na razie często aż tak tego pytania nie zadaje , jak słyszy jakiś dźwięk , a nie zna jego przyczyny i tego typu rzeczy
Docia jejku 4.30!!!!No to macie wesoło

Docia super za to siusiu!!!!U nas będzie ciężka z tym sprawa.....Dziś np widzę , ze kupę wali i jej się pytam czy robi "eeee" i czy chce na kibelek i ona , ze "tak" ładnie siedziała na kibelku , a jak ja wyszłam racuszki przewrócić , to zlazła z nocnika i zrobiła obok, z sikaniem jest to samo.
Pola gratki dla małej za ząbka
heheeh no ale widzę pełny porządek dzieciaki zrobiły:) No a mała sliczniocha
wow Pola no nie wierze , pełen luxux będzie u ciebie!!!Super z tymi dywanami!!!!Moje na pewno będą siedziały na dywanie i sie tarzały!!1
Pola z Olem, to mamy trzy światy.Po tym stresie niby oki i co.....Na drugi dzień dostał temperaturę , jest blady jak ściana , oczy ma podpuchnięte i jakieś sine....nie wiem o co chodzi z ta temperaturą , teraz ma cały czas stan podgorączkowy. A tu juz trzeci raz kiedy taki cos sie dziej , że nie wiadomo skąd temperatura.
POla to dobrze , ze będę miała gdzie ewentualnego ryczka wywalić.Chociaż młoda odpukać jakoś lepiej przesypia nocki.
hhehe no moj Ł nie jest wielkim fanem tego typu sportów , ale Olo ma takie dzikie ruchy od urodzenia.On się sam często bawi w karate i ninja , to chcemy to wykorzystać.Zresztą on ma za dużo energii i przyda mu się takie wyładowanie.
Docia hehe ja to juz nie raz czytałam , a za pierwszym , to myślałam , że się poszczam ze śmiechu .No u mnie się nie zgadza , raczej jest wszystko tak samo jak za pierwszym razem.....
No może mniej czasu na czytanie gazet dla młodych rodziców

hehee Kima ja z ciebie nie mogę i twoich tekstów hehehe
no ale z tym sraczem , to nie fajnie , ja nienawidzę tego typu rzeczy , zalania rozlania itd .ile z tym jest zawsze roboty.....Hhehe weź daj mi trochę tej twojej energii, albo nie lepiej przyjedz do mnie się wylądować.
Madziorska z tym odsmoczkowaniem , to się tobie nie dziwę , bo ja chociaż staram sie zasady trzymać , że smoczek tylko do spania , to czasem wieczorem zwłaszcza wymiękam.....
Docia fotki czaderskie , hehe Lenia pełną gęba wymiata!!!!
Vesta u ns z tym słowem "mama' młoda tez przegina .no mam serdecznie dosyc tego słowa i "ama". Chwilami , to mam ochote wyjśc i tylko drzwiami rąbnąć , bo nie idzie jej zrozumieć o co biega, do czego jej służą te jęki i steki na nawoływania.....
Wczoraj maiłam ich tak serdecznie dosyć , ze Olka dwa razy odpchliłam , a mała chyba z trzy.Po prostu ich od siebie odepchnęłam i wstałam , no bo juz nie szło wytrzymać z tymi jękami i jednego i drugiego .Do tego mala dala tak popalić , że wyżywałam się na nich co chwila, głowa mnie bolała i wszystkie kończyny ,a ona wiecznie po mnie łaziła i stękała , Olo to samo.Wieczorem , aż sie popłakałam , że byłam w dzień taka podła.....a rano przyszła @
Dzis wszyscy humory jakieś lepsze, mimo , że byłam u dentysty.ale wiem czemu mu się tak dół z przodku poprzestawiał , o tuż ząbkuję

Hehehe dobre z tym parciem , ale Aureska tez tak ma , że jak idzie demon , to oczy wychodzą z orbit i całe czerwona .Ale jak na razie jak ją pytam czy idziemy na kibelek , to sama idzie rajtki sobie sama też zdejmuje do kolan i siada.I tak muszę ją podnieść i pampka zwalić

hehe Vesta ale musialas bosko z tymi sankami wyglądać hehehe.U nas o pada od dwóch dni już powoli wyjazd on nas staje się coraz trudniejszy(zjebiecie)ale dziś -5

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1

No nie wierzę, że od wczoraj tylko post Lusi? Forum naprawdę umiera. Nie podoba mi się. Chyba ktoś jakieś czary odprawia i jest mu to na rękę he, he, he

Lusia Zuzia też i słowo "am" nadużywa, albo właśnie "mama" albo "am, am" he, he, he

Aj, tak to czasami jest, a zwłaszcza, gdy @ się zbliża, że nerwowe jesteśmy i nawet, jeśli nie chcemy, to złościmy się na dzieciaki.
Jejciu Olo nadal stan podgorączkowy, niedobrze. Kurujcie się Laski i dzieciaki też, bo zjazd już za tydzień!
My niedawno wróciłyśmy do domu

Poszłam z Zuzią do Rossmanna, kupiłam farbę do włosów, potem do drugiej drogerii, tam jakieś drobne kosmetyczne rzeczy, nastałam się w aptece - uzupełniłam apteczkę Zuzi o Pulmex Baby, Sanosvit, Lipomal i suszone jagody w razie kolejnych ataków biegunki. Wolę mieć to w swojej apteczce. Kurka, cholerstwo drogie jak nie wiem, za woreczek 100g zapłaciłam prawie 10 zł. No ale. Oczywiście Zuzia wcale nie chciała siedzieć w wózku, więc w aptece musiałam ją wyjąć z wózka. Jakiś stary moher wepchał mi się w kolejkę, ale nie chciałam się z babskiem kłócić, a taka niemiła, że jak Zuzia ją zaczepiała (bo nie moja wina, że miała futro z jakiegoś zabitego zwierza i Zuzię to interesowało), to ta baba patrzyła krzywym okiem na Zuzię. Potem nie pozwalałam Zuzi dotykać tej pani (nie żeby była bardzo natrętna Zuzia, ale jednak zainteresowanie futrem było). Potem Zuzia przerzuciła się na krzesełka takie dla dzieci i roznosiła je na środek apteki, a ja akurat w tym czasie już płaciłam i kupowałam, więc nie mogłam latać i odstawiać tych krzesełek. No ale Zuzia sama je po chwili odstawiła. Potem oczywiście ryk jak ją wsadzałam do wózka, ale co zrobić. W drodze powrotnej przed parkiem już szła sama, podróż trwała długo, ale tym sposobem w domu zaliczyła niemalże od razu zgon. Wypiła ciepłą kaszkę, wrąbała całą butlę, do tego syrop Lipomal, wapno, ciepła kąpiel i Zuzia już nynka

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Ruch tutaj nieziemski. Może znowu zaczniemy siebie opisywac

Polunia Lenia nie woła na nocnik. Po prostu po drzemce w dzień ją sadzam i wtedy ładnie robi siku.
Szaleje Pola z zębolkami. Mówiłam, że jak ruszą to szybko. U Leni nie wiem w końcu czy ten 9ty jest :/
Ale se grzecznie Polunia siedzi. Śliczna jest. Coś mało nam ją pokazujesz :/
Heh Kacper był grzeczniejszy bo wdał się w tatusia, a Pola w mamusie.

Ha ha sprzątam bez okularów. Padłam.

Kima chyba tego Twojego długaśnego posta zapomniałaś wkleić. Jak nic, musisz za karę wybrać się na karnego jeża.
Z tym sprzątaniem to aż zazdroszczę, bo ja w ogóle nie mam takiego zapału.
MAdziorskie piszemy o grzywce Izy, bo fajowa jest i długaśna.

Jeśli chodzi o zamiłowania Krzysia to Lenka ciągle by ciągle oglądała auta i je zmieniała, bo tvn turbo przy tatusiu już ogląda.
Powodzenia w odsmoczkowywaniu Izuni. Dacie radę.
Kochana jak Iza zacznie chodzić to będziesz tęskniła za czasem kiedy tego nie robila.
Vestka no normalnie Ci zazdroszczę tak grzecznego dziecka. Lencia się trochę poprawiła, ale z tym wchodzeniem na krzesła jest opętana.
Aparatu nie zakładam jednak w dzień wyjazdu, a w czwartek wieczorem. Chcialam później, ale babka nie ma terminów, no a ja w polowie marca lece do Anglii, wiec znowu by mi się do kwietnia przesunelo. Tez się trochę stresuje, ale mam nadzieje, ze będzie ok.
Vestka Lenia to nawet „nie” nie mówi. Może i dobrze

Co do Anyanki to pisze na lipcówkach. Na już nie lubi.
Lenia nie śpi z misiem, tzn mam tam jej wsadzone czasami jakiegoś, ale wcale ją nie obchodzi. Tą Minnie to akurat tak nieświadomie złapała.
Vestusia dasz radę dojechać. Jedź ostrożnie i się nie stresuj, a na pewno cali i zdrowi do nas dotrzecie.
O wlasnie, Polunia Ty to nam przybliż trochę jak do Ciebie dojechać. W nawigacje Trzek wpisac tak?
Vestka ja tez wezme Martini (bo my z Krzysiem takie winiacze bardziej).
Ha ha ha chciałabym Ciebie zobaczyć z tymi sankami .

Luśka widocznie miałaś gorszy dzień. Pewnie każda matka tak ma:/ A do tego jeszcze zbilżający się @ i wszystko się skumulowało.
Ha ha posmaruj se dziąsła Bobodentem skoro ząbkujesz

Czeka Cie to samo co Krzysia. On musi też wyrwać chirurgicznie dwa zęby (chyba tez 8mki). Dwa lata temu już miał usuwane tak zęba. Wyglądał jak chomi- cały spuchnięty i siny. Nawet szyje miał najpierw żółtą, potem zielona i fioletową, dlatego teraz tak zwleka. Ja go namawiam, bo on te zęby ma chore, a wiadomo- im później, tym gorzej.
Vestusia Lenka podobnie z tym „mama”. W radości czy z uśmiechem rzadko to mówi. Przeważnie jak jej o cos chodzi, cos chce i wtedy stękających głosem to mówi.
Kurcze jak czytam co masz w apteczce Zuzankowej to aż mi głupio, bo ja za wiele nie mam. Tylko coś na ząbki, Nurofen, cos jak by wysrac się nie mogla i wit C.
Co za babsztyl w tej aptece. Mohery są najgorsze :/
Co do wózka to znowu śnieg i ciężko, ale ja i tak jestem zadowolona, bo Lenka chętniej w nim siedzi niż w starym. Oczywiście nie zawsze chce, ale jest poprawa.
Fajnie, że tak sobie idziesz z Zuzanką. Ja też czasami, a nawet często próbuję iśc z Młodą, ale Ona to ma zawsze inne ścieżki. Odchodzę daleko, ale ją to wcale nie interesuje.
No właśnie Dziewczyny ogarnijcie się!
Te co obrażone to juz na maxa nas nie lubią, ale reszta?

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*

Faktycznie jakbyśmy znowu jakiś ciekawy temat poruszyły, to może zrobiłoby się gwarno

Niom po tej drzemce to faktycznie jest sens sadzać dziecko, ja to nie mam za bardzo kiedy, bo przyznaję, że rano spieszę się do roboty i nie w głowie mi sadzanie i wyczekiwanie siku na nocnik. No ale na wszystko przyjdzie czas.
Ha, karny jeżyk mi się podoba. Jak dla mnie to musiałby mieć jakiś wystający bolec, co by przyjemniej było

O fajno, że i Lenka zainteresowana autkami
Dorcia Ty mi nie zazdrość grzecznego dziecka, bo Zuzia naprawdę jest okropna. Tzn. ogólnie niby ok., ale jest tak stękająca i marudząca, że nie idzie czasami wyrobić. Dziś znowu był ryk, bo po żłobku weszłam na górę zmienić Zuzi kurtkę, bo musiałam wczoraj wyprać jej kurtkę, bo wpadła w kałużę błotną jak wracała z Piotrkiem ze żłobka i dziś szła w takim kombinezonie, ale on mnie wkurza. Tzn. fajny jest, ręce są dobre na długość, a nogi kuźwa takie krótkie. Rozmiar 80 a te nogawki takie nieproporcjonalne. No ale w każdym razie weszłam z Zuzią do domu, bo chciałam ją przebrać, a ta histeria jak stąd nad morze, że ona nie chce wejść do domu. Stanęła przed drzwiami sąsiada i mówi „tam” i że „nie” idzie. No kuźwa. Przebierałam ją na siłę, ta ryczała, no jakaś opętana. Jak wracałyśmy ze spaceru po 18, to to samo, stała pod drzwiami sąsiada i za cholerę nie chciała wejść do domu. Nawet wlazłam do środka powiedziałam jej „papa” a ta nie reagowała. Postała tam chwilę i siłą ją wciągnęłam do domu i oczywiście ryk i histeria i rozkładanie się na podłodze. No i jak mam ją zrozumieć? Że chce iść do sąsiada? Ha, ha, ha

Dorcia no to przynajmniej troszkę się „oswoisz” z tym rusztowaniem na zębach

Oj ciesz się, że Lenia nie mówi słowa „nie”. Zuzia na wszystko, o co ją nie zapytam, odpowiada „nie”. Czasami odpowie „tak”.
Nasza koleżanka to nas na pewno nie lubi. Zresztą… ona to przecież mięso najbardziej lubi

Oj będę jechać ostrożnie, to na pewno. Ja już cała w stresie. Polunia Ty mi pisz jak tam do Ciebie dojechać. Ja od dołu będę jechać, Leszno, Poznań, a potem to nie wiem, będę dzwonić do Ciebie, bo się zesram ze stresu.
Kuźwa nie przypominajcie mi tych sanek. Ja to zawsze z czymś wypalę.
Dorcia, ja w apteczce to mam pełno rzeczy, ale dlatego, że Zuzię ciągle coś łapie. Tzn. nie żeby jakoś wiele tego było, ale to wapno, woda morska musi być, maść majerankowa, krople do nosa Nasivin Soft, ten Bobodent, Pulmex Baby do smarowania, syropy przeciwgorączkowe, czopki, glicerynowe też mam, ale akurat zaparć Zuzia nie ma. U Zuzi to najgorzej jak ma gile i ten kaszel, to mnie wkurza najbardziej. Są dni, że nie kaszle prawie nic, a są takie, że kaszle jak opętana. Zobaczymy, może ten Lipomal troszkę ją wspomoże. A, no i tran oczywiście, czasami zapominam jej go podawać, ale staram się dawać. No i oczywiście witaminkę C, BioGaję, jakieś probiotyki, osłonowe przy antybiotyku, Zyrtec. Nie wiem co jeszcze he, he, he, he

Ja z wózeczka też jestem zadowolona, choć nie powiem, bo pompowane koła na pewno wygodniejsze na taką pogodę. U nas też biało, ale dawałam radę. No coś za coś, ten waży połowę mniej od poprzedniego wózka, więc wiadomo, że i komfort jazdy inny. Byle do wiosny, wtedy to Zuzia będzie i tak więcej na nogach chodzić. Właśnie, muszę wystawić wózek na sprzedaż, bo mi Piotrek cyce urwie.
Oj jak ja odchodzę to Zuzia nie zawsze się słucha. Jak jej mówię, że mama sobie idzie sama, to ona mi mówi i macha „papa”. Ha, ha, ha

Oj miałam włosy farbować, chyba nie dam dziś rady. Zostawię to chyba na jutro, bo już mi się spać chce. Zjadłam, wypiłam herbatkę z miodem i mogę iść spać

Dobranoc Lasencje!
O, jaka cudna Lenisławka! Piękne zdjęcie! Cudna spineczka! Gdzie Wy takie cudeńka wyhaczacie?

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Ja chyba ocipieje.Ł nie wiadomo czy pojedzie , jak na razie gada jak potłuczony , ale teraz mi tak przez myśl przeszło, chociaż nie wiem .ale się spytam.Docia ja bym w razie co mogła się do was dosiąść w toruniu z Aureśką??O ile polówka nie jedziecię

A i mloda też się rozłożyła ,ale spoko jutro doktorek i będziem się leczyć
Vesta no co za bab w tej aptece.ale niektóre taki pocze są , ja tam nie raguję , przeciez to tylko dziecko

Fajnie , że tak z Zuzką spacerujesz i , że ona sama tak ładnie chodzi ,moja generalnie w mieście , to by tak nie szła , tylko ja Lenka spieprzała ile ma w nogach , oby jak najdalej od starej.
Vesta no to z tym stekaniem , to mam dokładnie , to samo

Docia no mnie właśnie nie boli nic.to teraz mnie pocieszyłaś z tym wyrywaniem

Zdjęcie Leni ślicznę, ona to taka mała modelka

heheh Zuzia do sąsiada chce , a może do sąsiadki heheh.
ale moj panna teraz tez tak ma , że jak tylko zblizamy się do drzwi to jest cyrk.chociaz ona w porównaniu do Olka , to nic.Tan to sie darł wyrywał , gryzł , oj aż pewnego razu musiałam nim natrząść

Now apteczce masz sporo

hehe muszę to zobaczyć te dyskusje Zuzi

Boziu włosy muszę tez zrobić , bo mam takie odrosty i takie siano , że szok

hehe Pola no i nie jedziesz, zostajesz w domu!!!!

no to do jutra:)
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..

Dorcia no jeżyk karniak mi się spodobał i chyba karą dla mnie nie jest

W planach posta mega zrosta

Kurczę, paskudy za tydzień się już zobaczycieeeeeeeeeeeeeeeee...

Dorcia Lenusia na tym zdjęciu przecudnie wyszła, mała gwiazdeczka

Z aparacikiem sie nie stresuj Kochana, napewno będzie dobrze, urżniesz się w Hiltonie, poleżysz troszkę w rowie i bólu nie będziesz czułą

Fajnie, że Lenka sobie już siusia na nocniczek

Zdjęcia te z wczoraj oczywiście superowe, Lenka już duża dziewczynka, a nowe kroki w tańcu Lenki urocze

Luśka nie obwiniaj się, bo każda z nas napewno ma gorsze dni, w dodatku @, która potęguje nerwy. Ja wczoraj po jakimś czasie krzyknęłam tak na Kubusia, że do dzisiaj mam wyrzuty sumienia, może go coś bolało i nie mógł spać, a ja wielce zmęczona zaryczałam na niego

Vestulka takie stare babuchy są najgorsze, mnie zawsze irytuje jak jestem np. w sklepie i Kubuś mi coś tam skrzeczy przy kasie gdy płacę, a baby taki wzrok wlepiają wielce zbulwersowane i czekam tylko aż mi która coś powie to jak gadkę jej walnę, to się nie pozbiera

Vesta łebek musisz zafarbować, co by zabłysnąć w Hiltonie

A jak Twoja jebnięta kiero? Dalej jakieś akcje odwala?
Hehe a ten sąsiad to przystojny jakiś, że Zuzka tak do niego wejść chciała?

Powiedzcie mi jak to jest u Waszych dzieciaczków z myciem ząbków? Czy jest to już regularne, czy z przypadku? I czy chętnie dzieciaczki myją? Bo Kubuniowi ostatnio się coś odwidziało i za nic nie chce myć

Ooo nie widziałam, że Anyanka pisze na lipcówkach.. No aż muszę tam troszkę pozaglądać

Z tym sprzątaniem to kurcze tam mnie naszło ostatnio, że sama siebie nie poznaje, bo jeszcze do niedawna miałam dni z serii typu "nie chce mi sie ruszyć ani palcem, ani okiem"

Polunia mała Polunia na zdjątku fajniutka, rzeczywiście się zmieniała, jakaś taka większa mi się wydaje i jestem bardzo rozczarowana, bo nie zrobiłaś jej samurajskiego kuca na czubku głowy

Idę zaraz zmiksować Kubuniowi zupkę na jutro

Byłam wczoraj w realu i kurczę banię miałam, bo były zajefajne kombinezony zimowe za 50zł, portki na szelkach i kurteczki i już miałam brać, ale za cholerę nie wiem jaki rozmiar, bo mój raczej z tych większych dzieci i większość teraz nosi na 24miesiące, rozm. przeważnie 92, no ale nie wiem kurczę ile on urośnie, teraz przyrost nie jest już taki wielki, no zbaniowałam się i nie wzięłam

I kupiłam sobie balerinki po 16zł dwie pary i cholera za małe, sprzedam koleżance, dobrze, że jej się podobają. I to rozmiar 39, chyba jakaś zaniżona numeracja, w ogóle to zawsze miałam rozmiar 37, czasem 38. Po ciąży mi chyba noga urosła, bo w 37 to już raczej nigdy giry nie wsadzę. Wam też urosły syrki?
A co do cycorów... bo ostatnio ta pani z fotki z melonami mnie osłabiła

Laseczki, może lepiej nie wywołujmy kolejnych kłótni, bo na każdej kolejnej kogoś tracimy

Hehe a po tych naszych opisach co kto o kim myśli to spięcia napięcia były ostre

Aha, wg przepowiedni Majów koniec świata ma być 31 marca

Madziaska z tym wywoływaniem literki K też miałam pytać jak to zrobiłaś, ale Dorcia mnie uprzedziła

Na szczepieniu nawet ok, Kubuś był bardzo dzielny, zapłakał przy ukłuciu, a jak już wychodziliśmy z gabinetu to wcale

U nas zębów 8, z tym, ze na dole dalej trójząb, do lewa dwójka jest na etapie wyklucia i nie wiem na co czeka, bo wystawiła główka i chyba czeka na oklaski bo wyjść do góry jej się nie chce

No powiem Wam, że biorąc pod uwagę fakt, że jest godzinka przed 11, muszę jeszcze zmiksować sosik brokułowy Kubuniowi na jutro, wziąć prysznic, umyć i ułożyć włosy, ogarnąć zabawki Kubunia, które są porozwalane po całej chałupie, zmyć naczynia i posprzątać ciuchy poprasowane to się spisałam

Lecę robić te wszystkie w/w czynności, a Wam Cipuszki moje życzę pokolorowanych senków i apeluję o używanie polskich znaków i nierezygnowanie z "ą", "ę" "ł", itd

Baj

Buziaxy

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Chcialam powiedzieć , że za tydzień o tej godzinie wszystkie powinny byc juz zwarte i gotowe do wyjazdu , a jak to bedzie to sie okaże...
Madziorskie Pola juz nocnik przynosi ale siku na niego nie robi

Co do zębów to ja juz straciłam rachube ile ma , bo nie wiem ile tych czwórek wylazło , 2 (to na pewno) , 3 albo wszystkie cztery

No ja tez mam cały salon zawalony klunkrami , niby wynosze do pokoju Kacpra który im tez za "bawialnie" słuzy ale i tak wszystko przytaszczą z powrotem. Musze jechac do Ikea(jak to sie kuźwa odmienia????) po ten zasrany regał z mamuta ale nie moge dojechać. I jeszcze chcialam ta tablicę dwustronną do kredy i flamastrów taka fajna tam maja z podajnikiem na papier do rysowania też i jeszcze cos pod telewizor bo moja szafka telewizyjna (o ile to mozna nazwać szfka tv...) woła o pomste do nieba , stara jak swiat jeszcze z poprzedniej chaty. No nie mogę sobie nic wyczaic fajnego , zdecydowac sie nie mogę wiec kupie chociaz ta ikeowską żeby jakos wygladała. Ławę tez mam po tesciowej w spadku i c zekam az sie dorobie zeby sobie kupic taka jaka chcę bo stwierdziłam , ze w sumie szkoda mi kasy na cos co mi sie do konca nie podoba bo tez nie mogłam sie na nic zdecydować a teraz to juz finanse bardzo ograniczone i nawet jak mi sie cos spodoba to teraz nie kupię

No ale szło o to pudełko na ksiażeczki , książeczki lezą w niej tylko w nocy jak dzieciaki spią bo jak tylko zaczyna sie dzien to wsio laduje wszędzie gdzie popadnie

No co Ty ciotka , jaki chlopiec , przecie ta bluzeczka niebieska ma bufki przy ramionkach i kokardke pod szyjką

Hahaha , no i oceniłas sama siebie

Moje ciuchy juz nawet za prasowaniem nie czekaja , ja serio nie prasuję... Wieczorami nadrabiam zaległosci z dnia(no w miedzyczasie jak akurat na fb nie jestem

W zyciu nie pozwoliłaby swojemu dziecku na motor , gokart to i owszem ale sama wiesz jak sport motorowy pachnie i tez bys sie pewnie bała

Ja sie odsmoczkowaniem jakos szczególnie nie martwie. Pola tez w ciagu dnia jeszcze dostaje smoka jak skrzeczy albo jest oryczała. Co mam siebie i dziecko narazac na niepotrzebne nerwy

Dorcia no zdjecia czaderskie , ale gdzie mama??? Zaciesz na sniegu bombowy

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Vesta Ty to masz zdrowie , ja sie maluje od wielkiego dzwonu. I to z reguły kosmetyczka mnie maluje bo ja mam dwie lewe do ładnego makijażu

Aaa , w ogóle to tesciowa mnie wczoraj załamała , powiedziała mi , ze chyba bym musiała juz krem przeciwzmarszczkowy zaczac uzywać bo coraz bardziej widoczne zmarszczki mam... I zaczęla mi pokazywac jakies serum kremy sroty pierdoty , no wszystko super ale ja takiej kasy na kosmetyi nie wydam. Jak mi powiedziała ile za taki "zestaw" do codziennej pielęgnacji zapłaciła to mi gały z orbit wylazły , o tak

A wogóle Vesta to kto to widział ,zeby myszy sie malowaly

Kured , zdrowka dla Zuzolka!!! A wex Ty se ze dwa -trzy dni opieki. No w końcu chyba dawno nie bralas , co?
Nie no , Ty masz dziecko idealne. Po wyzkach nie łazi , zazdroszczę

Kuźwa , febra mi chyba wyłazi bo swędzi , zawsze tak mam po wizycie u kosmetyczki!!!!!!!!!!!
No w sumie dupa u Ciebie z nocnikiem, no bo nawet jak nauczysz w domu to w złobku i tak musi do pieluchy robić

To Ty dopiero o urlop pytałaś??? Ja myslałam ,ze Ty masz go juz od dawna zaklepanego , a co jakby Ci nie chcieli dać???

Vesta dasz radę , trafisz bez problemu. Ty pojedziesz jakimis głównymi trasami? Wy pojedziecie "od dołu" wiec nawet do Poznaia nie musisz dojechać , zjedziesz wczesniej z trasy na wioski i szybciej bedzie. W rzie W bedziemy wisialy na telefonie

O ogladanie TLC , no ja sie zestresowałam , bo jak w koncu sie dorobiłam cyfrówki to moze ze trzy razy obejrzalam Porodówke i zdjęli a w zamian jakąs gruba dziewczynke dali

Luska no to znowu miałas sprzatanie , to Cie Reska załatwiła

O tak , dokładnie tak jak mówisz , pełny porzadek zrobiony

Boże Ty mi tu nie mów , że pełen luxus bedzie bo ja serio mam stresa

WŁAŚNIE DORCIA PAMIETAJ O MOICH PRZYKRYCIACH DO IMBRYKÓW TYCH WIEKSZYCH , ONE CHYBA 1,3 LITRA!!!

A zrób Ty może Olowi badania wszystkie podstawowe i CRP , może jakis stan zapalny ma gdzies i stąd non stop nawracajaca sie tempka

W rzaie W wywalimy dwa ryczki(no Olo i Kacper) gdzies razem w nocy i niech sie bawią

Każda ma czasmi taki dzien , ze najchetniej wystawiłabyu dzieci za okno! Nie Ty jedna nie martw sie , jestes tylko człowiekiem a człowiekom-matkom tez kiedys sie konczy cierpliwosc. Ja tez mam czasmi takie dni , ze bym najchetniej wyszla i zostawiła ich samym sobie ale co poradzic , taki nasz los , trza sie wziąc w garsc i walczyc dalej. Kto jak nie mama. Własnie sie gonia po salonie , Pola spierdziela na jeżdziku a Kacper ja goni na rowarze

Oj n ie zazdroszcze usuwania ósemek

Ja wczoraj Damianowi powiedzialam , ze tez chce aparat a ten do mnie , ze ciekawe na czym go sobie zawieszę skoro zebów nie mam

Hahaha , Vesta ciekawe która z nas jest czarownicą... Ja tam palcem nie wskażę , chociaz przydałoby sie

No jak sie mocher w futro odpierdolił to jak sie Zzuzka miała nie zainteresować

Dorcia no co Ty , ja grzeczna dziewucha jestem tylko czasmi pierdole od rzeczy , mądra to ja jestem tylko w gębie a jak przychodzi do czynów to już gorzej

łee no , to połowa sukcesu , ze w czawrtek aparacisko montujesz , bedziecie mogli w piatek wczesniej wyjechać

Dorcia w nawigacji to sobie lepiej wpisz Kostrzyn wielkopolski i pewnie Was pokieruje z Gniezna na trase S5( bo Wy chyba przez Gniezno pojedziecie , co? ) , a nawet jak Was nie pokieruje to musicie na wylotówce z Gniezna wjechac na S5 i zjechac w niej na węźle KLESZCZEWO(pod zadnym pozorem nie możecie zjechac za pierwszym razem jak bedzie wskazanie na Kostrzyn tam jest chyba węzeł STRUMIANY, musicie dopiero jak bedzie na : Kostrzyn , Rawicz , Środa wielkopolska , wtedy jestescie juz koło Hiltona a jak byscie tym pierwszym wyjzdem zjechali do sie bedziecie pchac przez wioski! W ogóle jak któras z Was bedzie jechała autostrada A2 to z niej musi wjechac na trase S5(ekspresówka) i wtedy zjechac wlasnie na tym węźle Kleszczewo i jestescie na miejscu. Jak wpiszecie w nawigacji Trzek to Was może przez wioski poprowadzić wiec wpiszcie KLESZCZEWO wtedy Was dobrze poprowadzi. A jak juz zjedziecie z S5 to musicie sie kierowac na Środę nie na Rawicz bo odjedziecie w bok a serio od zjazdu z S5 do mnie jest 3 minuty drogi. Masło maslane ale co tam

Lece
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Chyba cos nie idzie z tym linkiem tak jakby mi sie wydawało... Chyba nie idzie tak zrobic zeby skopiowac lin k do mapy z dokladnym dokjazdem...
LUSKA , DORCIA według targeo musicie sobie wpisac nazwe Waszych miejsc zamieszkania a miejsce docelowe Kleszczewo(woj wielkopolskie , powiat poznański gmina kleszczewo) ulica poznańska. Pokaże Wam koniec trasy na skrzyzowaniu ulic poznańskiej i sportowej i Wy musicie na tym skrzyzowaniu (jedno jedyne w gminie na którym sa swiatla

VESTA według Targeo (tez wpisujac Kleszczewo ulica poznańska)Ty masz jechac przez Rawicz , Gostyń , Śrem... ale ja bym sie ta droga nie pchała bo same wiochy , no źle bardzo sie jedzie (juz nie raz to przerabialismy wracjąc z Karpacza czy Szklarskiej i za kazdym razem wyzywalismy jak cholera , ze znowu sie pokusiliśmy o zaoszczedzenie kilkunastu kilometrów...) no ale jakbys ta trase wybrala to Tobie jako punkt koncowy pokazuje tez skrzyzowanie poznańskiej ze sportową ale Ty do niego dojeżdżasz z innej strony wiec musisz na nim pojechac prosto i po jakis 300 metrach masz Hiltona

Jak wklepiesz jako punkty dodatkowe LESZNO i KOŚCIAN to bedzie troche dalej ale lepiej sie jedzie , prawie caly czas w miare przyzwoita trasą. I wyjedziesz na tej samej krzyżowce w Kleszczewie ale od tej strony co Luska i Dorcia i tez bedziesz musiala skrecic na niej w lewo

Madziorskie Ty sobie poradzisz

Sarna i tak tu nie wlazi wiec Jej nie napiszę

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
NIe nadrobię teraz postów...

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kurde , nie załapałam Twojego posta , no z S5 musisz zjechac w prawo zeby z niej wyjechać a jak juz z nij zjedziesz to w lewo musisz. W prawo bys pojechała na wiadukt i faktycznie dojechala do Trzeka ale do Trzeka nie mozna tylko do Kleszczewa i w Kleszczewie skręcic i jestes w Trzeku