BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 2 miesiąc temu #561474 przez madziaska
Kima, hehe. . . Ano, trzeba sobie zasłużyć ;) :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #561475 przez kima
Trza się jakoś wkupić w łaski :laugh:

Co proponujesz? :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #561476 przez Malina86
Madziaska, Kima nie gniewajcie sie- ja pisalam do Poluni na priv na fb i do dziewczyn Powidzowych tez, bo mnie mecza o ten zjazd, a szczerze powiedziawszy nie chce mi sie opowoadac calej historii od nowa, zreszta caly czas licze na to, ze jednak pojade ;)

12 lata 2 miesiąc temu #561478 przez kima
Malina przecież dla chcącego nic trudnego :P

12 lata 2 miesiąc temu #561479 przez kima
A swoją drogą niedługo to już się sama pogubię gdzie do kogo i co na którym forum na pisać :laugh: :laugh: :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #561482 przez Malina86
Kima tez tak uwazam, ze dla chcacego nic trudnego, dlatego bardzo chce, niestety to nie zalezy tylko ode mnie.

12 lata 2 miesiąc temu #561486 przez kima
Właśnie chciałam sobie licytować koszulę taką fajną zieloną w kratę a gość co sprzedaje ma nick: pierdola i jakieś cyferki, no padłam :laugh: :laugh:

Malina a jak Miśka z tym katarem?

12 lata 2 miesiąc temu #561487 przez Malina86
Kima no Misia nadal ma katar, nie wiem o co chodzi. Wyglada mi to na alergie i to na psa. W nocy jest ok, a potem w ciagu dnia coraz gorzej. U mojej babci nie miala kataru (psa nie bylo), a u mojej mamy (dwa psy) osmarkana cala. No nie wiem moze mam schizy, ale jakos tak mi sie to wszystko uklada.

12 lata 2 miesiąc temu #561489 przez kima
allegro.pl/listing/user.php?us_id=3658625 :laugh: :laugh: :laugh:

Malina no być może, przecież dużo ludzi ma uczulenie na sierść, ja np. nie mogę kocurów, chociaż je lubię, to po 2-óch minutach przebywania w towarzystwie kota oczy bym wydrapała, całe czerwone, spuchnięte no i z nosa jak z kranu lecie ;) Nawet wiem czy kot był gdzieś w domu, bo od razu mnie bierze ;) Może idź do alergologa, żeby testy jakieś porobić? A do tej okulistki co tamta Wam namiary dała poszłaś?

12 lata 2 miesiąc temu #561492 przez madziorskie
Polunia pojedyncze elementy tych dekoracji mi się np podobają.. jest tam kilka fajnych rzeczy.. ;)
Ale tak ogólnie całościowo patrząć to uważam, że po prostu nawalone jest tam za dużo wszystkiego na raz! Taki przepych czuć... a ja wolę łagodniejsze dekoracje...
Np za młodymi na ścianie jest masywna dekoracja, na ich stole i jeszcze przed ich stołem jest ustawiony stolik i na nim dekoracja... no za duzo tego jak na raz! bynajmniej dla mnie...

Ale np sałatka owocowa w arbuzie fajnie wykrojonym i do tego jeszcze element łabędzia na arbuzie pasujący do wystroju motta łabędziowego mi się podba...
podobnie jakies świeczuszki... czy lustrzana patera... fajnie wygląda jak na niej jeszcze świeczka zapalona ;)

Malina no jakże mi przykro, że ja też nie otrzymałam żadnej info od Ciebie, że Cię nie będzie...

Sorka dziewczyny, ale też mam podejrzenie, że macie jakąś kolejną tajną grupę na fejsie "samą swoi"... pewnie dlatego Luśce się kiedyś wymksnęło, że to Polunia założyła grupę na fejsie.... :silly: :P :P :laugh: :laugh: B) B) :woohoo: :side: :blink:

A ja nawet kwiotka dzisiaj nie dostałam, bo do zdychających nas dołączył zdychający mężuś.. teraz całą trójką chorujemy... a co miał mieć lepiej??? dzisiaj nie szedł do pracy, a jutro idzie do lekarza... to może po drodze jakiego kwiotka mi kupi.. zresztą wie jakiego chce... zażyczyłam sobie kwiotka w doniczce - skrzydłokwiat do sypialni ;) podobno dobrze wpływa... hi hi ;)

12 lata 2 miesiąc temu #561493 przez polunia
Kima a ze to ciuszki Kubusia ???? Ale rozmiar 92???

12 lata 2 miesiąc temu #561494 przez kima
Dokładnie, tak jak i Ty Madziorka chlapnęłaś, że czemu Maliny nie będzie i temat nagle został wyciszony :P

Wredoty, no mówiłam, że do majtor nakopie - Polunia już wiesz dlaczego :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #561496 przez Malina86
A takim malym dzieciom robi sie testy?
U okulistki bylam i moje dziecko jednak nie jest zezowate :) Porobili jej badania w klinice okulistyki roznymi sprzetami i jest ok. Mozliwe ze bedzie miala astygmatyzm, bo na jednym badaniu wyszlo cos tam minimalnie, ale to dopiero ok. 3-go roku zycia bedzie mozna jednoznacznie stwierdzic.

Ide na rozmowe o prace w poniedzialek :laugh: No sama w to nie wierze :lol:

O Kubus juz sklep internetowy prowadzi? Zdolniacha :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #561497 przez kima
Polunia, nie mojego, tylko jakiegoś innego, superowe, ale z rozmiarem w sezon się nie wpasuje ;)

12 lata 2 miesiąc temu #561499 przez kima
Jak to o pracę? A Miśka? Sama się bedzie zabawiać? :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka