- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
poczytałam, ale nie mam jak odpisać bo już musze zmykać do kąpieli dziecko wziąć..
Vestusia polecam odmrażacz do szyb typu mors do usunięcia naklejki

Luśka a Wam czemu to niby zabraniają jechac na zjazd co?
Byłam dzisiaj na zakupach bo pampki mi się pokończyły...
Za zakup pieluch dostałam szalik "kolejorza", a że ja akurat jakąs tam wielką fanką nie jestem, ale moja siora i córka tak.. to im dałam

Kupiłam 3 kartony pieluch 4 po 165 chyba w kartonie więc na 4 miesiące spokój

Weszłam też do Hm i kupiłąm body z dlugim i krótkim rekawkiem.. czapeczkę na wiosnę... bluzeczkę na tzw "zajączka" dla chrzesniaka męża.. w końcu za miesiac Wielkanoc...
a i legginsy jeszcze kupiłam...
O Sarenka zajrzała na forum.. a ja się pytam gdzie Twój Sarenko mega długi nieaktualny post???????????

Zmykam więcej nie ogarnę..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
Hania okropnie kaszle, na katar i chyba wyszła jej na dole dwójka. Mamy leki, podobno jakiś wirus. Kiedy ta wiosna przyjdzie?
Vesta , Szymon mówi żebyś podgrzala i nozykiem podważyła

Malina, dostałaś pracę ?
Madziorka, jak ucho?
Spadam do mojego zasmarkanca.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Vesta ty to meczysz tego dzieciaka

Z tym sikaniem , to ja nie wiem czy ona robi celowo przy nocniku czy jak .Ale ewidentnie jej nie pasi lanie i sranie na nocnik

co do tej naklejki , to ja nie mam zielonego pojęcia.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Madzia zdrówka dla Hani!!!!
No ja się chyba pochlastam , bo małej po 14 wróciła temp

no ale u nas niedzielne popołudnie , to jakiś koszmar.....Jedno ryczało przez drugie, marudni są niemożliwie.Olo zrobił się tak uparty i nerwowy , że mam go serdecznie dosyć.....Niech zdrowieje i idzie do przedszkola , bo się wykończymy

Mykam chyba tez nyny , bo o 2 pobudka
- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zdrówka dla Hanusi!
Iza dzisiaj już lepiej i katar zielony miała tylko rano po nocy, a potem już wogóle nie miała kataru... hmm.. chyba zdrowieje na szczęście!
Moje ucho to generalnie jest tak, że jak jestem na tabsach to już bólu nie czuję, ale jak nie wezmę przeciwbólowych to pól głowy tak mnie boli jak nie wiem.. bo mnie nie tyle samo ucho boli co głowa... ja chyba przewiałam ucho i głowę.. ale co się dzwić jak z na pól mokrym łbem na mróz się wychodzi!!!!

Ide spać.. jutro szkolenia,.. az strach... pa
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A w ogóle to na wczorajszych imieninach u tesciowej była ciotka fryzjerka i ciachnęla Kacpra i troche Polę. Kacper juz mial takie siano , że glowa mala wiec trza było ciąć. Nawet w miare grzeczny był , pod koniecv już ostro protestował wiec kazałam ciotce przestac żeby go nie zrazic do fryzjera. Za jakis czas zrobie drugie podejscie i mu wyrówna.
Patrzę na zdjęcie Lenki z spinka-kwiatkiem w groszki , no cudna jest i jak grzecznie pozuje mamie

Vesta no Ty to bys ze wszystkiego chciała czerpac przyjemnosc , nawet z karnego jeża

Hahaha , no to Zuzka rogi pokazała

Nie no , Ty jestes boska , "rusztowanie na zębach" , jeszcze takiego okreslenia nie slyszałam

Widze , ze mamy podobnie wyposazona apteczke dla dzieciaków. Ja tez mam ten caly arsenał. No moze tranu nie mam w apteczce bo Kacprowi teraz daję tran w żelkach który stoi na górnej szafce bo by wszystkie na jeden raz wyżarł

Pofarbowałas Ty w koncu te włosy???
Luska pisałam Vestce jakie Kacper cyrki urzadzał przy wchodzeniu do domu ale widze , ze Olo nic nie lepszy

Kima no to sobie Kubus nocna imprezke z matka urzadził

A wiesz , że w sumie blisko Hiltona rów jest , moze a nóz widelec któras skorzysta

U nas z muyciem zebów to róznie bywa. Kacper siedzi w łazience na podnóżku i ładnie myje , no ja mu myje a on póxniej musi jeszcze kolejne 15 minut sam szorować

To co Ty w koncu miksowałas Kubusiowi ? Zupke czy sosik brokulowy?

A te balerinki to "na ślyp" kupowałas , bez przymierzania?
Co do kurtek na przyszły rok to ja tez mam zagwozdkę. Kupiłam Poli na wyprzedaży taka fajna kurteczkę-płaszczyk z Benettona , rozmiar 18-24mies /90cm. Teraz jest jej niby za duża ale ni cholery nie wiem jak to bedzie na przyszła zimę

Co do Kredki to w sumie nie do końca Ją rozumiem. Fakt była zwara ale nie ze wszystkimi (a dokładniej to az ze mna Vesta i Maliną) i to jeszcze nie powód zeby rezygnowac z pisania z pozostałymi dziewczynami skoro na nas sie obraziła czy cuś...
Kubus jak zwykle cudny

Aaa , wracając do "map"...
Vesta D mówi , że mam Ci nie kręcic i sama masz sobie wybrac trasę bo wedlug niego bez sensu żebyscie jechali przez Leszno na Poznań do autostrady bo kupe kilometrów dalej wyjdzie... Wiec sama sobie wybierz

Luska no ja mam nadzieje , że pomimo tego całego zamieszania normalnie przyjedziecie

Oby Aureska juz nie goraczkowala tak bardzo. A co jej w sumie jest?
No leje z tego sikania/srania obok nocnika

Nie no , absolutnie , moja tesciowa to wedlug mnie powinna 40 , no ewentualnie duze 38 nosić ale Ona lubi "przyciasnawe"... No juz tak ma , że wsio musi byc opiete i mega dopasowane

O kurde , ale Ty masz dzien zaplannowany. I tak codziennie Ci sie udaje , ze do południa oni sami sie soba zajmą. U mnie to awykonalne , ja staram sie cos zrobic kiedy akurat maja dobry humor i sie pobawia sami....
NIE WIERZĘ!!!! SARNA NA FORUM "PRZEMÓWIŁA" I TO JESZCZE Z PRETENSJAMI , ZE PUSTKI

Dorcia no to Krzys poszalał

LUSKA to sobie napisz , ze z S5 musicie zjechać na węźle KLESZCZEWO , jak jest zjazd na KOSTRZYN RAWICZ ŚRODA i chyba SWARZĘDZ. Wczesniej sa chyba jeszcze ze dwa zjazdy na Kostrzyn ale Wy musicie tam gdzie są jeszcze te miejscowosci co napisałam.
Vesta no kurde , sie zaczne bac co Wy mi tam chcecie nagadać

No i gdzie filmik z Zuzanką???
Vesta no to wakacyjny wyjazd listopadówek ustalamy pod Ciebie skoro masz juz urlop zaplanowany. No dalej laski , kiedy jedziemy nad morze i dokąd ????????

Hahaha , Bob fan malych cycków , sie ubawiłam

Vesta ja prawie od roku jeżdżę ze stara naklejka na szybie , no po poprzednim włascicielu... A moja lezy sobie w schwowku w podłokietniku. Jak mi kiedys za to mandat wpierdola to mojego chlopa zajebie bo on na takie rzeczy czasu nie ma...
No chyba , ze znajdziesz dobry sposób na to to daj cynka i moze sama sie za to zabiorę

Łee no , Madziorskie na zakupach była , ja tez chce

Madziaska zdróweczka dla Hani!!!
No sie ciotka rozpisałas , normalnie ogarnąc Twojego posta nie mogę

Daj znac co i jak po kontroli i moze jednak nie pytaj co z wyjazdem

A moze od antybiotyku dostała? I kurde w nocy musisz dawać , biedna mała

No jak czytam o Olku to jakbym o Kacprze czytała , wypisz wymaluj , uparty nerwowy... Ja tez juz nie moge sie doczekac kiedy pojdzie do przedszkola , moze tam sie wyszaleje i w domu bedzie grzeczniejszy

Madziorskie no widzisz , Izka juz prawie zdrowa wiec sie powoli zaczynaj pakowac do Hiltona. Ty łykniesz z nami dwa szybki i zapomnisz o bólu , co najwyzej z Dorcia bedziecie razem cierpiały

Łoo , udalo sie , nadrobilam

Cos nam ciotka Mlina spierdzieliła

Ja nadal walcze z ryjokiem po cudach niewidach kosmetyczki...
Dzis miałam akcje sprzatanie , pomyłam wszystkie łazienki , wysprzatałam antresole bo wołała juz o pomste do nieba i sypialnie zrobiłam jak nalezy , łacznie z wywaleniem materaca i stelaza z wyra. Normalnie jeszcze tesciowa mi okna umyje i moga byc swieta

No i blondynka polała baterie domestosem i zostawiła na dluzsza chwilę(bo co niektórzy musieli z toalety skorzystac i musiałam wyjsc juz teraz zaraz) i jak splukalam to bateria zamiast srebrna jest taka zlotawa ze srebrnymi plamami... Myslałam , ze mnie krew zaleje , ale w sumie to moze i dobrze tak teraz mysle bo ona jest trafiona i cieknie z niej i wiecznie mis ie na niej osad z kamienia robił i na wannie tez mim przez to zacieki które musze domestosem traktować

No i wsio , moze jeszcze jakies fotki wrzucę i lecę. Milej nocki , papa

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

No , na miesiac starczy

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Tzn może nie dużo, ale jakie

Kurde, nie ogarniam :/
Madziorskie dobrze, że z Izuni zdrówkiem lepiej.
Czyli na zjazd się szykujecie?

Ewela super zdjęcia, no i taka ilość to co najmniej raz w tygodniu powinna być!
Dzieciaczki to Wam się udały, nie ma co. A jacy u fryca grzeczni.

Polunia kitkę ma coraz to dłuższą. Zdjęcie z chlebkiem extra

Tak w ogóle to masz super schody

Zdjęcie na saneczkach - moje ulubione

A o strojach na zjazd to o tych "roczkowych" mówisz? Lence bodziak już za mały, ale kieckę wezmę.
W ogóle dziś zgadałam się z panią z warzywniaka, no i powiedziała, że jeśli coć chce z Zary dziecięcego to mam jej wysłać zdjęcie i załatwi mi za pół ceny. Się ucieszyłam.

Wpadnę później
Bye, miłego dnia
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Pol dzieciaczki masz cudne!!!Superasne są na serio ,a jakie rózne!!!!W ogóle do siebie nie podobne , ale jeku jaka ty masz chatę ogromną ,jak bym miała ją sprzątać , to bym ocipiała

Pola nie chcesz do mnie zajrzeć na sprzątanie??bo mi się ostatnio nic nie chce
Docia to zajebiście , że laska będzie ci ciuchy łatwić za pół ceny!!!
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*

Biedne te dzieciaczki, pochorowały się okropnie. Zdrówka dla ”zasmarkańca” Hani, no i Aurelki naszej malutkiej. Jejor ona taka bidulka!
Polunia zafarbowałam w końcu włosy

Co do trasy to Piotrka zaraz zaciągnę przed kompa i mu pokażę gdzie jedziemy, on tam ma „luzik” i mówi, że jakoś dojedziemy. No mam nadzieję, bo innej opcji nie ma

Nad morze to proponuję od 8 lipca na 7 dni, może być Sopot, Łeba, gdzie tam chcecie. Byle było morze

O, Piotrek spojrzał na trasę. Więc pojedziemy A4 do Wro, potem będziemy się kierować na Rawicz, Gostyń i Śrem. Mam nadzieję, że jakoś dojedziemy.
No grzeję z tej baterii i domestosa hahaha. No aparatka z Ciebie POlunia
No w końcu pojawiło się dużo zdjęć

Jeśli chodzi o roczkowy strój Zuzi, to nie miała ona żadnego rewelacyjnego, chyba że spódniczkę motylka mogę wziąć, bo innej nie mam. Hehehe

O Dorcia, to się udało z tymi ciuszkami z Zary, fajno!
Dorcia miałaś nadrobić i popisać i nic nie popisałaś, więc ruchu nie ma.
Madziorka no Ty Pipo nawet nie chcę pisać nic odnośnie Twojej nagłej nieobecności.
Chyba jakaś Czarownica odprawia swoje modły i bardzo chce, aby coś nam nie wyszło

U nas dzionek zleciał, urlopik mam podpisany więc jestem bardzo szczęśliwa, bo jeszcze dwa dni i Was zobaczę! Już obczaiłam mniej więcej trasę, jeszcze ze dwa-trzy prania zrobię i będzie gitara. W czwartek na zakupy, a w piątek w podróż. Już nie mogę się Was doczekać

Niech żałują ci, którzy nie jadą

Nie wiem, co tu jeszcze pisać, bo coś pustki na forum.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Przede wszystkim dużo, dużo zdrówka dla dzieciaczków.
Ja to nadal mam stracha, że w końcu Lenka też zachoruje. Boje sie, bo ani razu jeszcze nic.
W ogóle nie wiecie kiedy następne szczepienie? Mnie sie cos wydaje, ze w marcu. Musze zadzwonic do babki, co by przed wylotem zrobić. Teraz płatne będzie.
Vestusia może być od 8 lipca. Myślę, że Zdanek sobie jakoś urlop zaplanuje. Łeba też może być, choć wg mnie tam nic ciekawego nie ma. Coś trzeba będzie poszukać, żeby też atrakcje dla dzieci były. Ale to jeszcze czas.
Piotrek to chociaż spojrzał na trasę, bo Zdanek to pewnie dopiero się zainteresuje jak w aucie będziemy siedzieć.
Vestusia Ty to chyba z przyczepką przyjedziesz (garnki, sanki, krzesełko do karmienia, wózek). Ja to sie juz martwie, że sie nie pomiescimy jak wszystko spakuje.
Spódniczka motylka cudna, wieć zabieraj

Vestka ja też juz sie nie mogę doczekać. Jeju, naprawde. Choć jutro aparat. Troche sie boje, bo jakies glupie sny mam, ale mam nadzieje, ze bedzie ok.
Buziaki
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Alez tu ruch , no nie ogarniam normalnie. E tam , szkoda gadać w ogóle...
Dorcia nie kracz z choroba Lenki!!! Ja tez jak na igłach czy Pola mi czegos od Kacpra nie podłapie

O kurde co do szczepien to ja Ci nie powiem

Ja tez sie pisze na 8 lipca. Poproszę o konkretne ustalenie terminu zebym sobie czasami czegos na łeb nie wzięła. Bo nic chyba nie mam , nie chce mi sie isc do kalendarza ale nic mi sie nie kojarzy

Kurwa!!! Ja wypadam , 13 lipca jest wesele, chuj by to strzelił

Hahaha , tak Vesta bedzie smigac sankami po pozbruku , ma wprawę w hardkorowej jeżdzie sankami wiec da radę

Darcia nie stresuj sie aparatem , bedzie git

Vesta ze Śremu kierujcie sie na KÓRNIK bo jak pojedziecie na Poznań to nadbijecie wtedy juz bez sensu.
No ja mysle , ze termy jak najbardziej , może w sobotę koło południa sie wybierzemy. Wtedy jakis obiadek tez tam zjemy i kawkę szybka zaliczymy

No jasne , ze spódniczkę motylka zabieraj!
Oj tak , czarownice grasuja i swoje beznadziejne czary rozsiewają!!!
Luska a dobrze zapłacisz za sprzatanie to chetnie wpadnę

Dorcia mi moje schody juz sie opatrzyły ale na poczatku tez mi sie bardzo podobały tylko co mnie kuxwa podkusiło zeby tyle rurek w nich było bo czyszczenie ich mnie dobija

No i tyle , lecę do moich smrodów bo cos afera w pokoju sie wywiązuje

Jejku , Wy juz myslicie o pakowaniu , ja musze poprac jeszcze. Trza sie dzisaij zabrac za to i zrobic przeglad garderoby na zjazd

Miłego dzionka , papa
Kurwa idzie do mnie siora , dupe mi zatruje!!!
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*

Chyba wszystkie pakują się na zjazd

Madziorka aleś poleciała i jeszcze nic nie piszesz. Po prostu super.
No to lasencje ja też lecę się jeszcze pakować, tzn. szykować rzeczy, prasować, nie mogę zapomnieć o tym stroju kąpielowym, dla Zuzanki już spakowałam

Miłego wieczorku!

Dorcia dasz radę z tym aparatem, choć Cię podziwiam tak przed wyjazdem

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Polunia dobrze, że ze zdrowiem KAcpra nie jest źle. Tak jak piszesz- oby tak dalej albo i lepiej.
Kochana to wymyślimy inny termin.
Vestka ja juz troche rzeczy mam spakowane. NAwet ciuchy dla Lenki na podróż przygotowane- dresiki, żeby było jej wygodnie

Ja na basen sie nie pisze bo mam @.
Buziaxy