- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- upsar
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Niby na zagłodzonego nie wygląda i raczej dalej co 3 godziny je ale jak ja wam zazdroszcze tych nocy przespanych...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KasiaT
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Właśnie wróciłam z zumby

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do mm to u mnie też się w ogóle nie pokrywa to co na puszce z faktycznym karmieniem.
A z wprowadzaniem obiadków to w sumie sama nie wiem

Zaliczyliśmy dziś panią neurolog. Wbrew mojemu czarnowidztwu z Polą wszystko dobrze. Poprzednia pediatra straszyła mnie asymetrią napięcia mięśniowego , neurolog stwierdziła , że absolutnie nie ma takowej i nie mogło być bo by tak bez rehabilitacji nie zniknęła. Jedyne co to mam jej pomagać - ćwiczyć przewracanie z plecków na brzuszek. Jak to określiła : "dwa-trzy dni i załapie o co chodzi" , nie jestem taka pewna czy to jej zajmie dwa-trzy dni bo dziś się mega złoościła przy ćwiczeniach

A tak poza tym to czy Wasze dzieciaczki też pakują całe łapki do gęby. Pola aż się dławi tak głęboko je pakuje , ślini sie też niemiłosiernie - ślinik starcza może na 15 minut bo później to można wykręcać

- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- adiafora
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Dobrze , że już wiosna:) I można w końcu dom opuszczać. Szkoda , że u mnie też ryneczku nie ma i porządnej kawy brak. Na fajna kawę trzeba by byłą małą wyprawę autem zorganizować

[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
my na szczęście nie mamy problemów z napięciem mięśniowym ani z asymetrią.
co do ubierania na spacer to też czasami zdarzy mi się zbyt ciepło ją ubrać

u nas też nie ma ryneczku... ale dobrą kawkę to uwielbiam wypić jak mi mąz zrobi z ekspresu i poda na naszym "tarasie"

Ja będe starała się sama gotować Izuni, ale tez będe podawała słoiczki, zwłaszcza deserki

chciałabym wysiać sobie warzywka w ogrodzie, ale nie wiem czy tylko na chęciach się nie skończy

A na razie jeszcze nie rozszerzam diety córci, bo ona jest głownie na cycusiu i tylko raz dziennie na noc butlę dostaje

- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Właśnie próbuje kupic 2 krzesełka do karmienia- jedno do nas a drugie do moich rodziców...
- monja
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

adiafora to widzę , że impreza na całego była - dwa dni , ja bym ocipiała

madziorskie w zeszłym roku też miałam ambitne plany odnośnie własnych warzywek , no ale na planach się skończyło

tygrysica "padasz na pysk" ale ile rzeczy Ci się udało zrobić tego dnia. A , że Ci się jeszcze chciało po fitnessie sprzątać i prasować , no chyba , że byłaś tak naładowana energią , ze trzeba ja było na coś spożytkować

monja krem do rak czy do pupy , ważne ze Eryka nie uczuliło. Ale co , poradził sobie

A my poszliśmy na spacer(do ogrodu tylko ale zawsze

Nie zapeszając Pola już którąś noc z rzędu przesypia bez pobudki na mleko. Wieczorem je tak ok 21 , budzi się 6-7 wypije mleko i śpi dalej do 9-10. Za to Kacper nauczył się i po pierwszej nocnej pobudce na siusiu zostaje u nas w sypialni. Jakby nie patrzeć to naturalna metoda antykoncepcji

- adiafora
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- adiafora
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
no, ja też tarasu nie mam ani ogrodu- "uroki" bloku

Tatuś sie przemógł i dał Adasiowi kleik jak mnie nie było

Z tym kremem to niezłe

- KasiaT
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ja dziś wybywam na browarka z kumpelami. Tak więc tatuś wraca z pracy - dostaje buziaka, instrukcje kiedy karmić małego, buziaka na dowidzenia i już mnie nie ma

A co do kleiku to ja wprowadzam jutro. Dłużej nie czekam bo widzę po nocach że mały zaczyna się częściej budzić. Więc podejrzewam, że mleko przestaje mu już wystarczać.
W sobotę tuptamy do mojej mamy a w niedzielę na dłużej do parku.
Jejku nie mogę się doczekać maja, bo pod koniec lecimy na mazury

A ostatnio jak mały miał czkawkę to chciałam go przestraszyć robiąc "BU!"... efekt? Zaczął się śmiać w głos jak taki typowy niemowlak i trwało to dobre 5 minut

- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

A mój Adaś miał ciężką noc- budził sie od 2 co 3 godziny i chciał jeść...O 5 dałam mu tylko herbatke i nawet usnął, żeby obudzić sie o 7.30 i od tej pory nie chce spać- ze 3 drzemki koło 10 minut...A ja padam i pije 2 kawę

A z innej beczki- nie chciałaby któraś płaszczyka Benetona za 45zł (już z przesyłką)? Kumpela kupiła córci, ale ta wyrosła. Na metce jest rozmiar 60 ale według nas to 62-68. Wrzucam zdjęcie na www.zapytajpolozna.pl/88-sprzedam-kupie-...enettona.html#333591