BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

13 lata 4 miesiąc temu #552950 przez katarinka1
Faktycznie, Martyny nie było. Teraz każdy dzień może przynieść niespodzianki :laugh:
Dominia, ja jednak myślę, że niebawem Twoja kolej.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 4 miesiąc temu #552952 przez andzia_zg
dominia ja sie mierze zawsze w tym najszerszym miejscu

[*] Aniołek 10.2014

13 lata 4 miesiąc temu #552954 przez [email protected]
Po wizycie,mały waży 3400g +/- 600g zobaczymy jak tj z tą wagą jak sie urodzi,dostałam skierowanie do szpitala i jestem zła że muszę tam leżeć ale nic nie zrobię,ginowi nie podobają się wyniki moczu+puchnięcie,mają zrobić mi dokładne badania

13 lata 4 miesiąc temu #552965 przez andzia_zg
Aganobla a kiedy masz się stawic do szpitala i na jak długo?

[*] Aniołek 10.2014

13 lata 4 miesiąc temu #552969 przez katarinka1
aganobla to kiedy wybierasz się do szpitala?

13 lata 4 miesiąc temu #552973 przez [email protected]
andzia jutro 7.30 mam nadzieje że długo nie zabawie :blink:

13 lata 4 miesiąc temu #552978 przez andzia_zg
Aganobla oby Cię tam długo nie trzymali. Niech szybko porobia wyniki i wypuszczaja, bo lepiej czekac na porod w domu niz siedziec w szpitalu

[*] Aniołek 10.2014

13 lata 4 miesiąc temu #552983 przez dominia
Katarinka czujesz to ? jej ja też bym chciała :lol: :lol: jak coś się stanie niebawem to będę Cię wirtualnie na rękach nosić :lol:

Andzia no ja też ostatnio mierzyłam nawet chyba w poniedziałek i wyszło mi 90 .. po czym stwierdziłam, że to niemożliwe :dry:

Aganobla dobrze, że idziesz, zrobią badania i będziesz spokojna, że wszystko ok :)

13 lata 4 miesiąc temu #552989 przez andzia_zg
dominia możliwe, że masz tylko 90cm bo jesteś bardzo chudziutka i masz dość mały brzuszek.

[*] Aniołek 10.2014

13 lata 4 miesiąc temu #552991 przez katarinka1
Dominia spoko :lol: a siły to oszczędzaj na noszenie synka i to nie wirtualnie :blink:

13 lata 4 miesiąc temu #552994 przez Paulaaa
I ja już po wizycie. Mała wcale nie taka mała, bo waży 3600. Na świat się jej nie spieszy. 17.02 popołudniu do szpitala i 18 w godzinach rannych ciecie. Mam 5kg na +. Wcześniej cc mi nie zrobią, chociaż by mogli, ale gin. powiedział, że po co na siłę dziecko wyciągać skoro wcale wyjść nie chce. A jak wyjmą ją za szybko to może mieć silną żółtaczkę, albo np. problem z utrzymaniem ciepłoty ciała. Gdyby jednak coś wcześniej się zaczęło to sms i gin przyjedzie gdyby akurat nie miał dyżuru :)

13 lata 4 miesiąc temu #552999 przez andzia_zg
Paulaaa jak masz fajnie, że znasz dzień, w którym zobaczysz swoje maleństwo :-) a my tu wiernie czekamy kiedy nadejdzie w końcu godzina "0"... :silly:

[*] Aniołek 10.2014

13 lata 4 miesiąc temu #553011 przez Satine0
Paulaaa Będziesz rodzić małą w dniu mojego miesiączkowego terminu heh :P

MAdlen Ja też szczelnie pozamykana. Muszę męża zapytać czym mnie zakleił, że za cholerę nic nie puszcza !!

Ja skierowanie do szpitala na bank dostanę we wtorek. Będę błagać ordynatora żeby mnie przyjął i zrobił swoje :lol: Bo już nie daje rady... Moja matka mówi, że w ciąży się czuła lepiej niż bez niej. Matko, zazdroszczę.

13 lata 4 miesiąc temu #553013 przez [email protected]
Paulaaa fajnie masz z ginem,sms i przyjedzie,też tak chcę :) ładnie wazy mała

Ja mam 103 cm w talii :blink:

13 lata 4 miesiąc temu #553015 przez vini-miki
czesc :) stawiam sie na chwilunie ;)
sama jestem z dzieciakami od poniedzialku wiec czasem tylko zerkne czy ktora nie urodzila....czasu i checi naprawde brak. Zdecydowalam, ze bede odwozila Vincenta do szkoly codziennie chociaz na rano, wiec juz od poniedzialku "na nogach", no ale jako taki spokoj do poludnia. Mam teraz tez nawal pokarmu, przed chwila rozmasowywalam te skaly i odciagalam laktatorem. Suty nawet nie tak strasznie poranione, Zuzia ssie jak szalona no i przez to, ze tak energicznie rzuca sie na tego cyca, nie moge poprawnie gleboko "zamontowac" eeech, mam nadzieje, ze jej przejdzie. Ale pielegniara robi wielkie oczy jak widzi jak przybiera z dnia na dzien, mowi, ze w cyckach mam smietane zamiast mleka :D Zuzia w nocy budzi si 2 razy, dzieki Bogu, bo chybabym nie dala rady, jak i nawet tak odlatuje na stojaco. No i straaaaasznie duzo kupczy, tak na raty, i glupia juz jestem, czy czekac az dorobi, czy za kazdym pierdem przebierac. ech dylematy. Kochana jest poza tym, minki przeslodkie i od czasu do czasu tylko pokrzyczy. No dobra panienki, porod opisze moze jutro, choc nie ma zbytnio co, bo to byl expres...teraz krolewna czeka na mleczarnie. Cale szczescie ze troche cisnienie w cycach zmniejszylam, moze jakos pojdzie to karmienie.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka