BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 2 miesiąc temu #552349 przez [email protected]
Mrufka powodzenia,jutro już przytulisz swoje maleństwo :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #552353 przez princess
Mrufka no to jutro wielki dzień :) Trzymamy kciuki :)

Pati nie masz cholestazy :) Ja bym tylko gina albo nawet rodzinnego spytała dla potwierdzenia. Na IP nie ma sensu jechać. Cieszę się, że ok :) To ciekawe jaka jest przyczyna tego swędzenia?

12 lata 2 miesiąc temu #552355 przez xpatiiix3
Princess No tak mamuśka się podpyta moja na wszelki wypadek, bo zaraz pracę kończy ;)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 2 miesiąc temu #552356 przez princess
Pati lekarz pewnie zaleci Ci ponownie badanie za parę dni i dietę wątrobową. Bynajmniej ja dostałam takie wytyczne...

12 lata 2 miesiąc temu #552358 przez dominia
Patii czyli Princess mówi, że nie jest tak źle uff od razu lepiej :)

Satine ja prałam środek gondolki, torbę i z fotelika cały materiał :) wózek mam w tak idealnym stanie, że więcej stwierdziłyśmy z mamą, że bez sensu ściągać i prać :) a środek gdzie maluszek będzie leżał to wiadomo, że trzeba odświeżyć :)

12 lata 2 miesiąc temu #552360 przez Satine0
Dominia I jak to prałaś?? :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #552362 przez dominia
Satine ściągnęłam i fru do pralki na 40 stopni :)
Niczego dla małego nie prałam w rękach :) materiał w wózku porządny to najlepiej się z tym nie pieścić :)

12 lata 2 miesiąc temu #552365 przez Satine0
To też dziś wstawię :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #552366 przez xpatiiix3
No to dobrze i widzicie hehe nie było się co stresować na zapas, mam z głowy to mi od razu lepiej ;) tylko lekarze byli do 14 i mama jutro się dopyta bo już nikogo nie ma na oddziale, ale jak niedużo ponad normę to nic złego nie powinno być ;)

Princess a na czym polega ta dieta.?

...
Aniołek [*]

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #552370 przez Dzolka
Ale sie rozpisałyście :)

Ja w łózku leże jest lepiej ale katar trzyma :(

Narazie nic nie czuje aby cos miało sie dziać jutro ide do gina zobaczymy może coś powie eh :dry: :angry:
No krocze mnie boli tak co 2 dni w nocy jak wstaje siku a potem rano nic...

Milka mnie też swędzi ta blizna bo chyba pęka staram sie smarować i nie dotykać bo kuedys tak zdrapałam ze masakra :(

Mrufka czekamy na foteczki i powodzenia :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #552371 przez princess
Pati powinna nas martwić o raz przekroczona norma, czyli np. jakbyś miała Aspat i Alat w okolicach 80... Cieszę się, zatem idę w spokoju poleżeć :)

Wątroba nie lubi smażonego, tłustego, ciężkostrawnego, wzdymającego, słodyczy, gazowanych napojów. Podobno surowe warzywa i owoce też nie służą, powinno się je gotować i przecierać, ale ja tam i tak wcinam na surowo. Niewskazane też produkty mączne. Wskazane białko, czyli mleko, sery, jogurty, mięso... Ja tam i tak jem pieczywo, ale staram się nie jeść tłusto i smażonego, bo myślę, że to najbardziej obciąża wątrobę i organizm.

Ciekawe jak tam Pliszka, dawno się nie odzywała?

12 lata 2 miesiąc temu #552374 przez xpatiiix3
Princess no tak ja też się ciesze, odpoczywaj kochana :kiss:

...
Aniołek [*]

12 lata 2 miesiąc temu #552396 przez katarinka1
ale się wkurzyłam, tyle napisałam i skasowałam :angry:

Michasia, to ta Wasza kotka jest biedna teraz. Przez ten remont nie może znaleść sobie miejsca bidulka. Bardzo lubię patrzeć jak koty się bawią, figlują, ziewają. U rodziców są 2 koty ale typowo podwórzowe, chociaż ciągle leżą leniwce na ganku pod drzwiami. I jest też pies brata mieszkającego po sąsiedzku przez płot. On jeszcze młody, bo nie ma 2 lat, taki wilczuropodobny i przyjaźnią się całą trójką. Kabaret jak się widzi, gdy on leży a one liżą go czy na odwrót :lol:

Andzia ja jakiś miesiąc temu miałam podobne bóle pleców do Ciebie. Trzymało mnie około tygodnia. Masakra - ból w każdej pozycji. Nawet nie mogłam leżeć. Byłam u gina i on wtedy zaniepokojony zrobił mi usg nerek. Patrzył czy wszystko ok, bo obawiał się, że to od nerek i ból może promieniować na plecy. Było ok. Zadzwoń może do gina dla spokoju. Współczuję tego bólu :kiss:

Princess jak najmniej toksycznych ludzi wokół, bo tylko źle wpływają na naszą psychikę. Nie słuchaj głupiego gadania. Jak lekarz wyznaczył Ci termin, to po to, by operacja się odbyła. Może ewentualnie przesuną na 12-tego, bo ileś godzin wcześniej nie można nic jeść. Chyba, że powiedział Ci, byś była na czczo. Także niech sobie gadają, gdy muszą, a Ty to olej. Będzie dobrze :kiss:

Pati z pewnością będzie wszystko dobrze. Głowa do góry :lol:

Mrufka a jednak akrobatka :laugh: No to czekamy z niecierpliwością :)

Gabi, Ola faktycznie, jeśli gin konkretny i mówi do rzeczy to człowiek jakiś spokojniejszy się robi. Zresztą ona jest szefową całej kliniki i jej zdanie się tam liczy. Ma opinię dobrego specjalisty, więc myślę, że będziemy z malutką pod dobrą opieką.

A co do wyglądu i jego zmian, to ja dziś mam okropne obrzęki na twarzy, spuchnięte dłonie i nogi. Usta jak u murzynki. Także nie wiem, czy mała będzie czekać do 25-go czy nie zechce wyjść wcześniej.
A Kasia do szpitala dopiero jutro ma iść.

12 lata 2 miesiąc temu #552398 przez xpatiiix3
Katarinka ja pozytywnie nastawiona do życia jestem jak nigdy z kolegą lepiej jest chociaż dalej w śpiączce jest.. No i jutro do lekarza pojadę, bo wyniki muszę zrobić tam, więc go się dopytam wtedy, a na razie po co komu nerwy ;)

...
Aniołek [*]

12 lata 2 miesiąc temu #552408 przez Katriss
hej dziewczyny na melduje się bez jednego zęba dziś byłam u dentystki i wkońcu wyrwała mi go :D mój dzielny mąż trzymał mnie za.... głowę hehe teraz już nic mnie nie boli i mogę rodzić :) tylko najpierw musze odespać te 2 tygodnie koszmaru, Wczoraj całe popołudnie przepłakałam z bólu i juz na psyche zaczęło mi siadać przez ten ból że nie mogę nic z tym zrobić...

Ja wózka nie prałam bo kupiliśmy wyprany jeszcze pachniał proszkiem i wogole nie był używany

Dziś jak mojemu powiedziałam że kruszynkę czuje BARDZO nisko to zaczął mi robić zdjęcia w poczekalni u stomatologa hehe i trzymał rękę cały czas na brzuchu żeby czuć małą.. słodkie to było bo ona za każdym razem jak go poczuje to rusza się :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka