- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
tak dla ulatwienia jak wyglada nasza tabelka narodzin/??? ile juz nas jest w pelnym komplecie

jest u mnie mama troche pomaga troche marudzi a troche robi po swojemu

malutka jest praktycznie spiochem i lakomczuszkiem ale za to swietna tez terrorystka bo uwielbia lezec przy cycu i udaje ze jest strasznie glodna a po momencie ssanie usypia z sutkiem w buzia a czasem i nawet bez sutka ale wazne ze przy cycu... jest pogodna i radosna ale boi sie obcych glosow... byla u nas pani doktor i polozna sympatyczne kobietki obejrzaly mala nasmialysmy sie i narobily rabanu przec co malenka nie mogla pozniej spokojnie usnac...
tera lezy i sobie gada przez sen

wczoraj tez byl u mnie moj brat z bratowa no i on swietnie sie zachowal za to ona co zrobic to chyba zazdrosc z niej przemawiala...
co u was ktora sie teraz szykuje na wielkie wyjscie??

niestety m musial wrocic do pracy wiec prawie go nie ma z nami ale jak tylko jest to odkrywa bycie tata

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Alina to patrzę świetnie dajecie sobie radę z Nataszką, fajna ta Twoja córunia hehe no i widać wie co dobre, że lubi przy cycu leżeć

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja już czasami nie wiem czy kur... powiesić tego debila za jaja czy jak... Teraz to już patrze nieźle rozkręciło się, bo dochodzą do mnie wieści, że to nie M dziecko jest, tylko nie wiadomo kogo... Mam ochotę powyrywać wszystkie kudły dla tej jego bratowej i jego brata, bo chodzą i wszędzie plotki rozpuszczają, jak ja nienawidzę takich ludzi, którzy się wtrącają we wszystko i się nie dziwię jak on przez nich mnie zostawił na pewno, tylko co za debil wierzy dla dziewczyny z którą dobrze wie, że się nienawidzę wręcz... Ja nie wiem co mam sobie o tym wszystkim myśleć... Nie rozumiem tego jak można być tak podłym i tak komuś niszczyć życie... Po prostu powiem jedno ta jego cała bratowa to taka szmata, że lepiej, żeby mi się na oczy nie pokazywała...
...
Aniołek [*]
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Alinka jak super, że się do Nas odezwałaś

Wszystkie rozpakowane mamusie z dzidziusiami obok naprawdę za każdym razem jestem ogromnie szczęśliwa jak wpadacie do Nas nawet na chwilkę

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Alinka fajnie ze wpadlas...milo sie czyta jak to juz dzidzus w domu i jak wyglada opieka nad nim
Pati nawet nie wiem co Ci napisac.no to niezla bajke sobie wymyslili.ale ze Twoj M w nia uwiezyl...i jeszcze ludziom glupoty plota.i Ciebie denerwuja.no masakra jednym slowem.co to za luzie...ech
Ja uczylam sie zwyklym aparatem mierzyc cisn bo mi sie wydawalo ze mam strasznie wysokie..ale wymierzylam 120 na 76.za to mojemu M wymierzylam 140 na 88.musze przywiesc od taty elektronicnzy cisnieniomierz bo tym moge jednak zle mierzyc a moze on ma wysokie cis i stad jego bole glowy.
Teraz to chyba jakies grypsko go rozkalda.byleby mnie niezarazil
Czy u Was w momencie skurczu robi Wam sie nachwile duszno jakby Wam sie ciezko oddychalo i po chwili puszcza.myslalam na poczatku ze to cisnienie mi sie podnosi ale to po chwili puszcza ...trwa 30sekund...taka dusznosc jakby mnie zatykalo i puszcza...wydaje mi sie ze to wtedy gdy mi brzuch spina...albo na tle nerwowym..
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Patii skoro juz tak mowia i M to ma w dupie to powiem Ci jedno .. Sproboj na to nasrac i przyklep .. Mysli zajmij swoim syneczkiem

- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ola ja tez bardzo bym chciała - jutro mój tata ma urodziny i co chwilę dzwoni i pyta jak Robercik

Dzolka trzymam kciuki
Princess będzie dobrze

Michasia ja mam 100x135 ale na poczatek będę korzystała z rozków, śpiworka i kocyków
Satine u mnie też cisza

Dominia czekam jutro na wieści

Katarinka trzymaj sie i czekamy na wieści

Alina miło, że masz czas

wklejam tabelkę
Pati co za świństwo!!!!!
Kasia ja tak czasami mam przy skurczach, że aż mnie zatyka, straszne to jest i taki ból w plecach i klatce czuję, który po chwili przechodzi
Dziewczyny ja po obiedzie znowu się wystraszyłam bo mały się nie ruszał. Szybko pojechaliśmy do szpitala. Synek sobie spał ale po chwili juz zaczął kopać i hałasować na ktg. Skurczy brak, Połozna i lekarz powiedzieli, że zapis tetna książkowy. Jak ja juz bym chciala aby on sie urodził bo tak to się stresuję bardzo. Płyn owodniowy w normie i najlepsze, po badaniu na fotelu lekarz powiedział, że na razie kiepsko to widzi bo jestem zamknięta!!
Milka dla Ciebie informacja. Jutro mam umówione ktg o 10 i najpóxniej 18 jak nie urodzę przyjęcie do szpiatala. Lekarz mi powiedział, że robi sie tak aby najpóxniej 10 dni po terminie z OM kłaśc sie do szpitala i działać jak samo nie chce sie zacząć. Mi powiedział, że może przd weekendem się umowimy aby nie czekac do poniedziałku 18 lutego
Więc Pati może razem 18 lub 19 urodzimy

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kasia u mnie to samo ściska, normalnie aż tchu czasem braknie, widocznie to normalne jest przy skurczach...
Martyna raźniej by było tak na duchu

...
Aniołek [*]
- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Cieszę się, że juz się nie denerwujesz!!! Marcelek najważniejszy!!!!!
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Patii tak trzymaj !! Badz dzielna :*
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
Męczą mnie dziś te hiksy

Pati czego to ludzie nie wymyślą. Nie tłumacz się nikomu, bo winny się tłumaczy. Olej tę patologię.
Martyna może faktycznie Robercik wstrzeli się w święto taty...
Co za dzień, jeszcze wymiotuję

- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
No widzisz

Ale teraz te badania na fotelu bolesne!!!!
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Martyna u mnie gin tez tak mowil, ze urodze wczesniej

Aaa zebym tylko nie zapomniala nasikac M do pojemniczka rano .. Akurat bede miala wyniki na ktg

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dominia muszę, bo mam dla kogo

Madlen ja to olałam co usłyszałam, udałam, że tematu nie było

Wiecie nie wiem co się stało, ale już zaczynam za przeproszeniem mieć totalnie wyjebane na to co wokół się dzieje... I jakoś tak tylko o malutkim myślę, tak mi się już chce go wycałować w końcu i przytulić, on jest dla mnie najważniejszy, taka miłość mnie przepełnia i niewidzialna więź z tym maleństwem, to wyczekiwanie na niego przez te wszystkie miesiące i ta myśl, że to już niedługo i to wszystko wywołuje takiego wielkiego banana na mojej twarzy

...
Aniołek [*]