BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 2 miesiąc temu #557675 przez Satine0
Anuśka moje gratulacje !!!! :kiss:

I o jedną dzidzię więcej :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #557737 przez bananamana
Czesc dziewczyny :)

Anuska gratulacje :) wrzuc fotke małej pewnie jest sliczna :)

Satine zycze ci kochana zeby Marysia w koncu wyladowala w twoich ramionach :)

Princess trzymamy kciuki wszystko bedzie ok i juz niedlugo uslyszysz donosny placz synusia :)

Pati gratulacje 5 :) zdolna z ciebie dziewczyna :) a maly pewnie poczeka na cala wyprawke i dopiero pozniej wyjdzie :) u nas sie smiejemy ze cora czeka az bedzie w mieszkaniu blysk i dopiero raczy wyjsc :)

Gabilee wspolczuje to wlasnie rwa kulszowa mi na szczescie przestala dokuczac odpukac i mam nadzieje ze znow nie zacznie, duzo lez powinno puscic :)

Alina dobrze ze dentystka cos ci poradzila bol zebow jest paskudny wiem cos o tym mam nadzieje ze szybko pozbedziesz sie tego klopotu :)

12 lata 2 miesiąc temu #557745 przez ola85
Anuśka - GRATULACJE
Katriss - mi się wydaję że cisza to dopiero będzie w przyszłym tygodniu, chyba że świeże mamusie będą się chciały pochwalić maluszkami

Ja dzisiaj poszukałam na youtubie ćwiczenia dla ciężarnych i troche poćwiczyłam, choć okazało się że większość była kompletnie poza moimi możliwościami, a nie chciałam robić nic na siłę.

12 lata 2 miesiąc temu #557779 przez michasia
Anuska gratulacje:) jak będziesz mieć chwile to czekamy na jakieś relacje:) no i na zdjęcie oczywiście. Jak się czujesz? jak dochodzisz do siebie po cesarce?

Katarinka, mam nadzieje, że jednak po badaniach Cię wypuszcza, bo jak tam masz ponad tydzień leżeć, to chyba lepiej w domu, co?

Patii gratulacje:) Mały czeka aż wyprawka będzie skompletowana, więc spokojnie:), a wiadomo kiedy decyzja będzie i czego się możesz spodziewać? Mogłabyś sobie rozpisać ile na co chcesz/musisz przeznaczyć.

Gabilee no to fajnie:), ale chyba nie zaczniesz rodzić przed powrotem Twojego M?
Oby ta rwa szybko przeszła.

Ja jestem po maratonie przy desce do prasowania. Trochę tego dziś było, a jeszcze tyle do prania...

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #557801 przez Martyna
Cześć Dziewczyny :)

Miałam ktg i zero skurczy. Wykres tętna piękny jak to powiedziala Pani doktor na IP i nie ma podstaw aby mnie zostawili. Kolejne ktg w piątek, a do szpitala jestem zapisana na wtorek 19 chyba że wcześniej urodzę.

Także póki co czekam ale mam nadzieję, że do piatku się coś zacznie....

Alina tak ja w pakiecie i przeterminowana :( Nataszka podtuczona :) biedna jesteś z tym zębem, współczuję, mam nadzięję, że córcia dała Ci pospać chociaż chwilę

Pati ja jak sie położę na lewym boku to tsk caly czas śpię bo nie mam jak się ruszyć bo zaraz wszytsko mnie boli i ciągnie ;) ale Ty zakręcona jesteś :laugh: i gratuluje 5
Twój synek czeka na wyprawkę, a mój chyba na to, że śnieg stopnieje albo przebiśniegi sie pojawią ;)

Ola dziękuję :) nawet nie zdążyłam rano do taty zadzwonić bo pierwszy dzwonił pytać jak sytuacja :) on sie tak doczekać nie może :) to pierwszy wnuk. A zgaga codziennie mnie męczy pomimo opuszczenia brzucha :( straszna jest to dolegliwość

Sylwia teraz na tym etapie ciąży liczę ruchy po 3 głównych posiłkach. Dziś na IP pani doktor mi powiedziała, że jeśli będzie mnie niepokoiła mała ruchliwośc to od razu mam przyjeżdżać więc stres uzasadniony. Nie ma co ryzykować

Satine mnie tez męczy zgaga i nie tylko wieczorem czy w nocy tylko potrafi całymi dniami :( ale miejmy nadzieję, że juz niedługo

Sylwia my mamy prysznic :) nie wiem jakbym miała sie wgramolić do wanny :laugh:

Milka ja dzis tylko ktg niestety, zero skurczy :(, kolejne w piątek, a do szpitala 19

Dzolka, DOMI, Katarinka, Princess trzymajcie sie dzielnie w szpitaalch i czekamy na relację i zdjęcia Waszych skarbów :)

Paula będzie dobrze :) Oliwia poradzi sobie z tatusiem :)

Dominia to czekamy :) Ty masz przynajmniej skurcze na ktg :) mnie też boli krocze ale tak, że az chodzić teraz nie mogę :(

Marlena to nawet ponudzić się można :)

Gabilee mnie jakies 3 dni temu złapał taki ból w lewej nodze od biodra do kolana. Nie wim czy to ta rwa ale ból straszny przy chodzeniu i siedzeniu tylko leżenie mi pomagało

Anuska gratulacje!!! czekamy na zdjęcia i relację :)

I dla tych które maja jeszcze wizyty u swoich lekarzy, bierzcie zwolnienie jak najdłużej bo potem jak juz nie ma wizyt to robi sie problem

12 lata 2 miesiąc temu #557802 przez Dzolka
Anuśka gratulacje !!

Czekamy na zdj oczywiście :)

12 lata 2 miesiąc temu #557833 przez natalka
Pliszka – słodki Twój Oluś
Buziaczek – ale pączuś z Twojej Zuzi, jakie ma włoski
Princess – bardzo ładna nowa fryzura i brzuś śliczny
Mrufka – cudowna ta mała baletnica
Anuśka – gratulacje
Pati - miej w d***ie takie gadanie, Marcelek wynagrodzi Ci wszystko :)
Z dziewczyny w szpitalach trzymam kciuki
Źle się dzisiaj czuję jakaś niespokojna jestem i boli mnie w dole brzucha ciężko mi się chodzi a jeszcze M. chory :dry:
ponarzekałam i spadam sama się położyć ;)

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 2 miesiąc temu #557857 przez aniajulia2
Anuska gratuluje!

Gabi to pewnie ucisk- też tak miałam.

Mnie zgaga już bardzo długo męczy. Nie wyobrażam sobie żeby zabrakło mleka w domu ;-)
Dzisiaj jakoś tak dziwnie się czuje- jestem cały czas spiaca śpię godzinę i budze się na dwie i tak cały dzień. Oprócz tego już chyba z 3 razy byłam w wc na k... I wogóle nie mam siły.
Boję się strasznie porodu i rozłąki z corcia ale z drugiej strony chciałabym aby już było po wszystkim.

Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny w szpitalu.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #557881 przez [email protected]
Hej mamusie :) dzisiaj nas wypisali,wreszcie :) wykończona jestem,nie mogłam tam spać,jak ja nie lubie szpitali :ohmy: białko w moczu jest ale nie przekracza normy,skurcze też ale to jeszcze nie to,rozwacia brak więc czekamy.Kuje mnie coraz częściej i mocniej w kroku,biodra bolą jakby ktoś nogi chciał mi wyrwać :dry:

Trochę naskrobałyście,nie dam rady wszystkiego nadrobić.

Anuśka Buziaczek gratuluje :)

12 lata 2 miesiąc temu #557904 przez dominia
Aganobla super, że już jesteście w domku :)

Kasia chyba Cię dzisiaj nie było .. czekam aż się odezwiesz :)
Dzisiaj zjadłam obiad .. i zmierzyłam cukier po 1,20 h bo byłam w banku i nie dało rady tam się kłuć .. wyszło mi 67 :| to jest normalne ? .. bo ja już zgłupiałam .. wiadomo, że to było 20 minut po czasie .. ale z drugiej strony to niewiele ..

czuję się dobrze, Igor wierci dziurę w brzuchu :silly:

12 lata 2 miesiąc temu #557955 przez gabilee
dziekuje dziewczyny za rady , lezenie pomaga :)

aganobla dobrze , ze juz w domku jestes :D

jak tam sie mamusie dzisiaj czujecie? jakies plany na wieczor?
a moze jakies plany na walentynki macie ?
zastanawiam sie czy nie zrobic romantic kolacji ^^ wypilabym wino taka mam ochote

na czw chyba umowie sie do gina , moze moj Leos pokaze wkoncu buzke a nie tylko swe oprzyrzadowanie bezwstydnik :P

nudzi mi sie samej i zaprosilam przyjaciolke na noc :D zawsze we dwie razniej

chciaslabym , zeby Leoś szukal juz drogi powoli do mamusi :)

12 lata 2 miesiąc temu #557967 przez xpatiiix3
Dzięki dziewczynki ;)

Bananamana No pewnie poczeka mama teraz dostanie pieniążki za wypłatę to powiedziała że kupi mi wtorek środa jakoś pewnie kosmetyki dla małego, więc tylko potem oddam jej ;) więc trochę młody musi się wstrzymać :P

Michasia nie wiem powinna być po 2 tygodniach od wywiadu z panią z mopru a już minęły w tamten piątek... i się trochę stresuję tym, ale trudno muszę czekać...

Martyna no ja na żadnym spać nie dam rady już, ale i tak najlepiej mi na prawym :P hehe zobaczymy czy zaczekać raczy ;P

Natalka no na pewno mi wszystko wynagrodzi ;)

Aniajulia jak każda z nas masz obawy, nie martw się kochana dasz radę ;)

Aganobla super, że już w domku, tam najlepiej :D

Gabilee super wieczorek się zapowiada ;) a ja to planuję z mamą babski wieczór w kinie na walentynki może wypali nam ale wstępnie mamy takie plany, bo to będzie ostatni wypad taki w najbliższym czasie mamy z córką ;)

Przed chwilką weszłam do domku i powiem Wam przeszłam kawałek się i zdycham z bólu podbrzusze mi rozrywa... pachwiny tak ciągną, że płakać się chce z bólu i nogi w dupe włażą, ja nie wiem jak co poniektóre potraficie chodzić tyle czasu po sklepach czy spacerki jakieś... bo ja już wymiękam myślałam, że urodzę zaraz ;/

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #557979 przez jadziatopol
Dominia dobrze,ze te mysli ci juz przeszly i myslisz pozytywnie. Przerazilam sie jak przeczytalam twojego posta ;) Kochana...nie boj sie porodu. To nic strasznego ....natura tak wszystko skonstruowala,ze wszystko ladnie wspolgra. Zobaczysz...raz,dwa i po wszystkim bedzie i juz bedziesz tulic Igorka. A te cukry to rzeczyiwscie niskie masz...to pewnie przed porodem tak ci spadly. Trzymam kciuki ,zeby cos sie ruszylo...umyj okna, potarmos Tomka i juz :kiss:
Princess tez jak przeczytalam twojego posta to sie przerazilam kochana. Skad takie czarne mysli? Wszystko bedzie dobrze, zobaczysz ! My tu wszystkie trzymamy kciuki tak mocno i wysylamy pozytywna energie,ze nie moze byc inaczej!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: myslimy o Tobie caly czas i o Adasiu :kiss:
Aganobla dobrze ze juz jestes w domku :)
Anuska gratuluje i sciskam i caluje :kiss: :kiss: :kiss: czekamy na zdjecia :lol:

A Hubus tylko raz obudzil mnie w nocy :) potem wstal o 5 rano i nie spal do 8 :) ale juz zaczyna sie swiadomie smiac...jak go gilgotam po stopkach to ma ubaw...hihi...to takie extra :lol: a teraz lezy w pojemniczku na posciel i patrzy na swoje odbicie i cos tam gaworzy sobie po swojemu...a najczessciej jest takie cos..." U haha" :lol:
Jezeli chodzi o ciuszki to ja ubieram Hubkowi teraz 56....ale wczesniej bylo wszystko za duze bo urodzil sie malutki. Teraz wazy 3500 i wreszcie ciuszki sa ok. :)

Dziewczyny, wszystkie dacie rade. Tyle kobiet rodzi i wszystkie dajemy sobie swietnie rade. Przepedzcie te czarne mysli i strach. Myslcie o tym co bedzie po ...jak bedzie cudownie tulic w ramionach swojego szkraba :)

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu #557989 przez dominia
Jadzia miałam jakiś zły dzień .. i w sumie czasem mam takie bezsilne myśli .. teraz np. mogłabym jechać na porodówkę :side: ale pewnie szybko to nie nastąpi zanim się tam zjawię .. jutro może pójdę na spacer z psem .. ale żebym się nie rozkraczyła w połowie bo chwilami nie mam siły chodzić :ohmy: albo skurcz mnie łapie i sikanie od razu okropnie ciśnie ;)
Ale masz super z tym swoim synkiem :) taki grzeczniusi i już ładnie przybrał na wadze :) oby tak dalej ! :kiss: a jak Bartek ? jak sobie radzi w szkole ? :) zakochany w braciszku pewnie :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #557994 przez ola85
Aganobla - dobrze że już w domku :)
Gabilee - moja malutka dzisiaj ma potańcówkę w brzuchu, chyba korzysta z końca karnawału :) A ja sobie pomyślałam że to strasznie głupie uczucie czuć stópkę swojego dziecka, nie mogąc jednocześnie jej wycałować :) Wiesz mi się też marzy romantyczny wieczór, ale w Walentynki nie mam na niego co liczyć. Coś może zaplanujemy z M na weekend :laugh: przy okazji będzie można pobudzić troszkę małą do wyjścia
Jadziu - to Twój Hubuś rośnie jak na drożdżach :)
Dominia - u mnie też najgorsze jest to parcie na pęcherz, gdyby nie to na pewno łatwiej by mi było się więcej ruszać.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka