- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
Dam sobie jeszcze trochę czasu i wezmę nospe, db że mi o niej przypomniałas Dominia.
Pati podobnie u mnie.. też zaczynam mieć wyjebane..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Ja to lecę już spać, jutro na 8 do szkoły jadę, trzeba się wyspać

Dobrej nocki dziewczynki.!:*
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Madlen porodowe nie muszą Cię boleć od razu bo możesz dobrze je znosic i nawet nie zauważyć. Jak się akcja na dobre rozkręci to wtedy na pewno poczujesz. Sprawdź sobie też częstotliwość wystepowania i to czy ustaja po zmianie pozycji. Ja tez mam tak, że jak mnie łapie to zaczynam oddychac torem brzusznym. wdech nosem tak abyś widziała, że brzuch sie podnosi i wydech ustami - wydech 2 x dłuższy jak wdech i wtedy lżej mi
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Noo macie pierszeństwo jakby co, więc przepuszczam Was w kolejce

Dziś mi się nie chce rodzić

- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die

dominia nataszka ucalowana chociaz spi

kasia tak przy skurczach czy napieciach brzucha robi sie duszno bo cos tam uciska...
kasia a pamietasz ze moja mala wedlug lekarza w 30 tygodniu miala 2133 a pozniej w ostatnim ocenil na 3200 a w sumie wyszla 3440 wiec niewiele sie pomylil a mala musiala w tych ostatnich tygodniach nie rosnac tak bardzo jak w pierwszych...
martyna no jasne ze dobrze ze chce pomagac ale czasem to strasznie przesadza i to nie tam gdzie trzeba... a ty jeszcze w pakiecie o kurcze to nieladnie

a co do wagi to weszlam dzis z ciekawosci i nie ma mnie juz 11 kilo

pati i wlasnie o to chodzi

madlen nie musza naprawde ja do ostatniego momentu mialam takie jak przy miesiaczce az sie ze mnie polozna smiala bo zartowalam caly czas... w ostatniej koncowce sa dosc bolesne ale uwierz m ze wtedy to juz samoistnie zacznasz przec i nic wiecej nie jest wazne

a ja spac nie moge bo mnie tak kosmicznie boli 8 ze aaz sie poplakalam przylozylam zamrozone mieso mielone i troche mi ulzylo ale jutro wyglada na to ze czeka mnie dentysta a dzisiejsza noc chyba bez spania bo jak sie klade to zaczyna bolec mocniej... kosmicznie mocno... mam nadzieje tylko ze dentysta znajdzie dla mnie jakas chwilke czsasu i usunie mi to swinstwo...
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Martyna Ja też bardzo czekam na to

Alina no to patrzę też się z tą bratową miałaś, no i musiała się zdziwić, że malutka taka tatusiowa córcia wyszła

A powiem, że spało się fatalnie, bo się nie wyspałam, prawie całą noc z boku na bok tylko i nie mogłam usnąć, jakiś taki niepokój mnie opanował... I oczywiście jak już przysnęłam to zaraz budzik zadzwonił

I co jeszcze, kurde jak się myłam rano teraz to wypadł mi chyba czop... cały biało-kremowy taki i to dość spory glut, fuuuj.. hehe

No i całe szczęście ktoś się o mnie martwi i koleżanka sama napisała czy będę dzisiaj i podała mi plan, jest prawie bez zmian i tylko godzinkę później, no to bym sobie posiedziała w szkole, żebym nie pomyślała

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Pati - nie przejmuj się głupimi plotkami. Najważniejsi jesteście Ty i maluszek!
Kasiu - mi też przy mocniejszym twardnieniu brzuszka robi się duszno, ale ja tak mam już od 32tyg
Martyna - wszystkiego najlepszego dla taty. Daj znać jak tam po ktg.
Dominia - powodzenia na wizycie
Alina - czekamy na zdjęcia
Ja myślę że te różnice przy wadze dziecka, wynikają też z jakiś tam predyspozycji. Czasem dziecko na początku rośnie szybko, a potem zwalnia, inne dzieciaczki znowu na początku są drobniutkie a potem nadrabiają.
Ja spałam tak średnio. O 21 zrobiłam się głodna i zrobiłam sobie kanapkę, potem zaraz się położyłam. o 12 w nocy obudziłam się z bólem brzucha, zbierało mnie na wymioty i miałam straszną zgagę. Trochę się pomęczyłam, ale jak zasnęłam to już do rana. Malutka gdzieś musiała mi na żołądku leżeć.
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dominia właśnie przy tych moich wycieczkach na kibelek, nie boli mnie nic. Wczoraj miałam częste twardnienia brzuszka, ale niebolesne, no może ze 3 razy mocniejsze, ale tyle..
Więc chyba to jeszcze nie to

Princess kochana wszystko będzie dobrze, odgoń od siebie szybciutko złe myśli, jak sama piszesz miałaś już kilka zabiegów w znieczuleniu, więc tym bardziej będzie ok

Michasia miałam kołderkę 120x90, ale ją przez swoją bezmyślność zniszczyłam, więc zostaje na 2 rożkach i śpiworku, a nad kołderką zastanowię się kiedyś

Satine nic, kompletnie nic

Katrinka trzymam kciuki, właśnie myślałam o Tobie że jakiś czas się nie odzywałaś, daj znać proszę w wolnej chwili jak Ci tam w tym szpitalu

Alinko fajnie że piszesz, u Nas póki co bez większych zmian, w tym tygodniu jest troszkę planowych cesarek, kilka osób z terminami i pewnie kilka będzie z "zaskoczenia"

Na pewno coś zaradzą z tym zębem, nie ma innej opcji

Pati nie denerwuj się

Jeśli idziesz dziś do szkoły to powodzenia i uważaj na siebie, bo to może być czop..
Dominia Martyna powodzenia na badaniach, oby coś się ruszyło do przodu

Martyna, ja też dziś nie czuje od 6 rano małego, ale jeszcze nie panikuje, bo pewnie śpi, ale jeszcze godzina i pewnie zacznę sobie coś wkręcać..
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Jak się spało ?

Od wczoraj jak Kasia powiedziała o tym oddychaniu przy twardnieniu to faktycznie zauważyłam, że w byle jakiej pozycji mnie tak ściska .. od kiedy wstałam to już pare razy porządnie mnie spięło

Princess Kochana myślę o Tobie ! wszystko będzie ok i jutro możliwe, że koło tej godziny będziesz miała Adasia na świecie

Sylwia może organizm się oczyszcza przed burzą

Na 12 idę do poradni .. mam nadzieję, że wyjdzie coś na tym ktg tak jak ostatnio tylko może mocniejsze te skurcze

Miłego dnia dziewczynki

- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylwia No niestety nic a nic

A mi się śpi tragicznie. Nie mogę się ułożyć a najgorzej jak mam się przekręcić. Tak mnie boli wszystko, że szok

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Noc ciężka, pomimo nospy ciągle czułam napięty brzuch i co godzinę do wc..
Alinka no właśnie obawiam się, że nie rozróżnię tych skurczy bezbolesnych przepowiadających od porodu

Dominia mi codziennie jest duszno, mam zawroty jakbym miała zemdleć, otwieram wtedy okna albo wychodzę na balkon..
Miłego dnia.
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dominia, Satine, Madlen ponarzekajmy sobie, bo co nam zostało

No wreszcie Bartuś leniwie się poruszył, musiałam go pobudzić bułką z nutellą