- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

z tygodnia temu mam takie wymiary .. i FL 7.30, BPD 9.55, brzuś 33.88
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Alina właśnie co dalej

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Podjechałam dziś do mojego gina, bo zaniepokoiła mnie świeża krew, jaka ze mnie poleciała...połączyłam to ze stanem grypowym i podgorączkowym jaki miałam przez ostatnie 2 dni. A doktorek natychmiast wysłał mnie do szpitala na IP. Trochę się wystraszyłam jego tonem. Mała była z mężem w domu, przed wyjściem nakarmiłam ją to myślałam szybko sprawdzę w szpitalu co i jak i zdążę na następne karmienie. Marzycielka ze mnie. W szpitalu od razu przyjęli mnie na oddział! Dzwonię do męża, słyszę płaczącą Igę w słuchawce bo bidula głodna...myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok. A w domu ani kropli mleka. Doktor, który mnie badał powiedział, że MUSZĘ zostać na obserwacji to się poryczałam, że nie mogę bo muszę do głodnego dziecka wracać. Był oburzony, bo w takim razie musiałam na własne życzenie wypisać się z oddziału. Zrobił mi USG, zbadał od dołu ( o dziwo! nic nie b olało, a bałam się tego cholernego wziernika po porodzie jak nie wiem), powiedział, że możliwe że jest jakiś skrzep w macicy, ale ogólnie nie wygląda źle, wszystko twarde i obkurczone. Wycisnął mi resztki z macicy...to już bolało! I niechętnie ale wypisał mi receptę na antybiotyk. Mam natychmiast wrócić jak będzie gorączka albo silny ból. Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie.
Jak wróciłam do domu to w locie się rozbierałam, żeby mojego ssaczka do piersi przystawić i płakać mi się chciało razem z nią. Koszmar mamy

Teraz już się obie uspokoiłyśmy, ale Walentynki ogólnie do dupy!!!
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
To musiało boleć serce mamy, jak córunia płakała, na szczęście jesteście już razem.
A M. nie mógł podać jednorazowo mleka modyfikowanego? Bierzecie to pod uwagę? Jest w domu takowe?
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Łyżeczkowana po porodzie nie byłam bo nie było takiej potrzeby...może jakiś skrzep się zaczepił. Mam nadzieję, ze samo się wyczyści. Po tym "wyciskaniu" przez doktora wyszło trochę gęstszego ze mnie, ale nadal nic nie boli. Bardzo chcę uniknąć kilkudniowego pobytu w szpitalu...

Andzia ja miałam AFI 10 jak mnie przyjmowali na patologię. Było w dolnej granicy, ale jeszcze w normie. Niestety po 3 dniach spadło do 7,3 i to już było niebezpiecznie mało.
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
cos mnie szyjka kluje pewnie po badaniu..jakas nowowsc dla mnie..a moj M histeryzuje jak mu powiedzialam..jeszcze mi mowi ze przytulanek dzis nie bedzie..bo sie boi..haah...to chyba ja sie powinnam bac bo wiem co mnie czeka...

- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ada super:)i z braciszkiem jak ładnie:)
Dominia widzisz, synek chce byś jeszcze jedno zaliczenie zdobyła:)
A z mężem widzę dużo lepiej:) pogadaliście?
Ja po wizycie...bez USG. 2 Tyg temu mówiła, że teraz zrobi i pomierzy ile urosła...a dziś powiedziała, że ogólnie mówi się o 3 USG w czasie ciąży i jak nie urodzę to mam przyjść za 2 tyg to wtedy zrobi...
Szyjka skrócona, rozwarcia brak Wg terminu na 23-24luty mam 28t5d, a wg na 1.03 to 38t.
Monia a w pracy nie wystarczy, że sobie skserują?
Sylwia nie ma jak pocieszenie od koleżanki...
Moja teściowa powiedziała P, że jak tylko urodzę, to ma jej zdjęcie wysłać (nie ma netu, ani MMSów w tel.), bo będzie chciała sąsiadce pokazać...
P jej powiedział, że zaraz jak urodzę to nie będzie latał wywoływać zdjęć i jej wysyłać i że to ponad tydzień potrwa i ma sobie maila założyć

To teściu w wieku 75lat pewnie szybciej zdjęcie MMS-em dostanie:) a dzwonił kiedyś i zapytał "to dziadkiem jeszcze nie jestem?", może myślał, że go nie powiadomimy...
Gabilee a wiesz może ile Twój Leoś ważył na początku stycznia? może jakoś z moja Ania bym mogła porównać...
To u Ciebie niezła rozbieżność z terminami.
Madlen jeszcze ja na marzec. Pierwsza p. dr wyliczyła mi na 1 marca termin-choć obecna uważa, że on jest z kosmosu wzięty. Ja tam i tak się na poniedziałek 4 marca nastawiam i już

Andzia ja nie miałam KTG i chyba w ogóle nie będę miała...
Kasia 15min skurcze i już masz jechać? to szybko, ale chyba lekarz wie co mówi, tego Ci życzę byś tak krótko rodziła:)
patii to super, że znalazłaś jakieś czytadło. Do szpitala też się przyda pewnie:)
Andzia dobre z tym ludzikiem Mischelin.
Ojej Monia, współczuję bardzo. Mam nadzieję, że antybiotyk zadziała i już będzie wszystko dobrze, że już lekarz wszystsko wycisnął...
Ciekawe jak się u Dzolki akcja rozkręciła.
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
FL 6.34
AC 27.9
HC 29.5
BPD 8.2
Monia ojej, a skąd to się wzięło... kurde dobrze, że już jesteś z maleńką

Michasia dokładnie będzie jakieś zajęcie

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mrufka Nasza akrobatka sliczniutka jak marzenie

Moj Hubi tez wstaje o 12-3-6 rano

Dzolka ale fajnie! bedzie kolejny maluszek

Dominia ladne fotki i piesek sliczny

Satine brzuszek faktycznie nisko bardzo

A z tymi skurczami na KTG to rzeczywiscie jest tak jak Monia pisze. Bezbolesne mialam ponad 100 a podczas porodu siegaly do 40-50 .
Kurcze ...a ja jestem taka ciekawa ile spadlam na wadze....musze kupic wage koniecznie !
Milki dzisiaj nie ma czyzby zaczela rodzic? i Justyny tez juz dluzszy czas nie ma pewnie juz urodzila i nie ma czasu sie odezwac. A Paulaa na kiedy miala termin?
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Michasia nie rozmawialam, jakos wtedy drugi dzien mielismy cichy .. Ale wieczorem juz mnie przytulil i razem staramy sie do tej pory

Jadzia jak dobrze, ze jestes

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]