- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Ciesze sie ze z R. Pogadaliscie czasami wystarczy tylko dluga rozmowa na luzie bez obwiniania sie nawzajem ale wytlumaczenia czego od siebie oczekujemy

A Bartek ma fajnie tyle wakacji ^^ moj brat koniec roku dopiero w czerwch i to na sam koniec
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

A to co mowilas, ze ma moja babcia, mozesz bardziej wytlumaczyc o co chodzi ?
Dzien dobry

Pobudka o 3:30 i teraz o 7:40

Takie nocki moglyby byc

Monia mojej kolezanki Syn mial male ciemiaczko od narodzin .. Tyle ja straszyli, ze to mozg sie moze przez to odpowiednio nie rozwijac .. Badania to co chwile robila i Borys jak mial pol roku to tej dziurki juz nie mial

Jak.Igunia w nocy ? Wszystko.ok ?
Milego dnia :*
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

co do piersi to fakt kwestia estetyki , ale korekcja nie wchodzi w gre brr balabym sie a implanty teraz sa takiej jakosci , ktore sie nie rozlewaja i pod miesien bym chciala nie pod gruczol to moglabym byc spokojnie w ciazy. kurcze jak sobie cos wymysle to juz musze to zrobic wszystko zalezy od kasy

- bananamana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cię nad życie córeczko
Jadzia ja cie doskonale rozumiem tez jakbym wyjechala za granice po slubie przenioslam sie do miejscowosci oddalonej od mojego miejsca zamieszkania ponad 25km niby nie duzo ale wiadomo jak to z malenstwem i tak staram sie choc raz w tyg jechac w moje strony bo bym tu zwariowala nikogo nie znam nie mam tu zadnych znajomych...
Dziewczyny sliczne te wasze maleństwa tak pieknie rosna i sie zmieniaja wszystkie bez wyjątku urocze

Kasiu tak sledze co piszesz i uwazam ze Gabilee ma troszke racji wyluzuj troche z malutka bo sie zamartwisz kochana ona jeszcze ma czas zeby skupiac na dluzej wzrok na danej osobie tym bardziej jesli tylko przechodzi obok nie zagadujac jej

Głowa do góry napewno z Tośką jest wszystko w pozadku

- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- bananamana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cię nad życie córeczko
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulaaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Co za cudowna noc! Od 22 do 7.20 mała spała bez żadnej pobudki na jedzonko.

Jadzia cieszę się, że z R już lepiej.

Monia jak Igunia? Myślę o Was cały czas.
Ola śliczna trzymiesięczna dziewczynka

Maracana, tak ja z Wawy

Michasia co za foty.

Aniajulia przeszłaś dużo, ale teraz masz dwie śliczne córeńki i tylko to się liczy.

Anoda fajnie, że nas odwiedziłaś. Podczytuję Cie na staraczkach i bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie i inne starające się dziewczyny

Kasia maaatko jaka Ty chudzinka jesteś!

Wszystkie dzieciaki cudne.

Satine masz nosa do tego mleka na tablicy. Kupujesz orginalnie zamknięte czy jak się trafi otwarte ale całe to też bierzesz?
bananamama malutka śliczna. Fajnie że się odezwałaś. Co do M. zastosuj terapie szokową

Mała śpi. Dopiję kawkę, ogarnę, dziewczyny wstaną i lece na zakupy.
Miłego dnia

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
U nas po ciężkim dniu bardzo przyjemna nocka

Pati ładnie Marcelek rośnie

Michasia ja też byłam pewna, że kosmetyki dla dzieci nie szczypią, tak pisze na opakowaniu. I w pierwszej chwili nie spanikowałam, chciałam spokojnie wytrzeć, ale jak Iga zaczęła wrzeszczeć i oczko całe czerwone to już tak miło nie było...
Lusia boska

Madlen ja nie mam problemu z hormonami (chyba?) a czuję się ostatnio tak jak pisałaś...do tego mam zawroty głowy straszne. Nawet jak leżę w łóżku to czuję się jak w leju, a jak chodzę to kilka razy prawie upadłam. Może organizm jeszcze warjuje po ciąży i porodzie i w końcu wróci do normy.
U nas jeszcze komarów nie ma

Gabilee jak masz potrzebę, żeby dla siebie zrobić cycki to jak najbardziej

Ja też jestem bardzo obciążona onkologicznie, ale nie myślę o tym bo to jak czekanie na wyrok. Co będzie to będzie, jak zachoruję będę się leczyć i tyle.
My z Michasią widziałyśmy się 2 razy na Świadomej Mamie a z Madlen jakoś nie było okazji

Masz ślub w kwietniu...Wasz ślub?
Kasia zgłoszę na pewno. Chociaż te kilka godzin płaczu mimo, że serce mi rozrywało było mniej stresujące niż poprzednie objawy. Dziś malutka radosna, uśmiechnięta a wtedy dziecko-roślinka.
Jadzia ja bardzo lubię gejów

Wyobraziłam sobie R jak idzie ulicą SF i trzyma się z tyłu za spodnie obracająć się czy jakis gej nie chce go zza rogu napaść

A kogo wybraliście na chrzestnego Hubcia, bo nie zarejestrowałam?
Dominia sprawdzę to ciemiączko, ale specjalnie się tym nie przejmuję. Igunia dobrze się rozwija, nawet wyprzedza standardy z tabelek

Banana współczuję...ja juz kiedyś pisałam, że terapia wstrząsowa w naszym związku zdziałała cuda. Musisz sama przeanalizować czy warto, bo każdy związek jest inny.
Bardzo ładnie wyglądacie

Iga namiętnie ćwiczy przewracanie z plecków na brzuszek, czasem jej już wychodzi, a poprzedza to zawsze taką pozycją...prawie w chińskie S się składa, Wasze też tak robią?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

moj Leon przewraca sie z brzuszka na plecki i to narazie tyle

dzisiaj chcialam aby wiecej patrzyl w lewo i podalam mu butelke z lewej strony i co chwile puszczal smoczek i spogladal co sie dzieje z prawej strony i wracal do butli haha ale to komicznie wygladalo cos w stylu : "chyba cos stad zapomnialem , hmm... jednak nie , tam jest jedzonko "

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Fajnie z tym ślubem

Ja nasz ekspresowo zorganizowałam...bez nadęcia a wszystko się udało.W październiku mój m zaczął marudzić o ślub, byliśmy wtedy już 9 lat ze sobą i 7 po zaręczynach, Kinia miała 4.5, a ja powiedziałam ok ale w święta Bożego Narodzenia. No i udało się

W tym roku będzie 7 rocznica ślubu, ale my i tak raczej celebrujemy tą 16 bycia razem. Jesoo 16 lat...znowu jakoś staro się poczułam

Masz jeszcze dużo czasu na przygotowania

- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Dziękujemy za buziaki dla Lidusi
Satine - śliczna Maryś
Monia - najważniejsze że już lepiej

Gabilee - ślicznie Ci rośnie Leonik

Kasia - ja też nie mam fb i chętnie pooglądam zdjęcia

Monia - podobno niektóre dzieci mają mniejsze ciemiączka, u moje też już się sporo zmniejszyło, zobaczymy co nam powie lekarz w czwartek
Kasiu - ja wiem że się martwisz o Tosię i bardzo ją kochasz, ale musisz wierzyć że Tosia to zdrowa dziewczynka

Pati - dzięki

Dominia - Lidzia wycałowana

Michasia - po urodzeniu mierzą dziecko na boczku ze wszystkimi zgięciami, a w poradniach mierzą różnie - jedni na boczku jak po urodzeniu, drudzy na pleckach - stąd takie różnice w pomiarach

Jadzia - to śliczna waga i wzrost Hubusia

Gabilee - oj, ja też tak mam ostatnio. Mała zaczęła wcześniej chodzić spać, a ja wtedy zasnąć nie mogę, a o piątej pobudka

Bananamana - śliczne zdjęcie z córeczka

Paulaaa - dzieki

Monia - ale Iga to spryciula

Chomiczka - co u Was? Dawno Cię nie było