- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
www.endokrynologia.net/tarczyca/badania-...rczycowych-atpo-trab
kobiecyporadnik.pl/advid,4081,cid,4,pora...ml?smjtticaid=610a00
Ja też wszędzie z Adasiem, nie zostawiam go z nikim oprócz męża, a jak chcemy wyjść to w 3 (plus pies

Kasia jesteście piękni, zdrowi, masz parkę ślicznych dzieci, mieszkacie w fajnym miejscu, ciesz się kochana.
Jadzia zmęczenie czyni nas nieznośnymi i mniej sprawnymi. Ja głupoty robię na zmęczeniu. Wczoraj niewyspana i ciągle coś mieszałam, myliłam sie. Wyszłam wieczorem z psem i jak zwykle podsłuchiwałam Adasia jak oddycha (przez telefon, który stawiam mu w łóżeczku i na który dzwonię)i zapomniałam zakończyć połączenie przez ponad godzinę. Dopiero M. mi w necie napisał, że dodzwonić się do mnie graniczy z cudem...
Ja wczoraj miałam apetyt jak w ciąży. A jak trochę poćwicze to mniejszy mam.
No zeszło trochę. W tydzień po porodzie zeszło łącznie z 10kg a i potem pewnie opuchnięta byłam. Mam wrażenie, że ten "właściwy" tłuszcz najgorzej się zbija

Jakie ćwiczenia wybierasz na siłowni?
Gabilee pewnie, tylko zgram się z M., by mnie zawiózł na miejsce spotkania. Wolę, by to on dźwigał

Dominia też miałam pobudkę o 3.30 i 7.30

Banana tak jak dziewczyny mówią.. terapia wstrząsowa.. Niby najlepsza..
Piękna kobieta z Ciebie. Córunia
Monia no warto tsh zbadać, teraz okres pylenia traw, co u mnie też niekorzystnie wpływa

Mi się cały czas marzy spotkanko z dzieciaczkami w wakacyjny dzień nad jeziorkiem, w jakąś sb lub nd

Oczywiście w stroju kąpielowym nie wystąpię

Borówno/Chmielniki czy coś podobnego

Monia właśnie dziś zauważyłam, że Adaś tak właśnie się dziwnie wykręca

Ale z plecków na brzuszek nie ma mowy, ona na brzuszki nie za bardzo nawet lubi.
Monia u mnie ślub też express

Princess podziwiam Cię, bardzo dzielna jesteś

Co do ćwiczeń myślę, że trzeba ćwiczenia aerobowe i brzuszki. Bo sam brzuch nie zniknie

Pilates niestety nie spali tłuszczu.
A brzuszki zależą od wygojenia blizn.
Spacerki wyglądają komicznie. Pies ciągnie i co chwile przechodzi z prawej, a to z lewej strony wózka.. Dlatego by się wybiegał idziemy do lasu i tam go puszczam, jednocześnie obserwuję czy na horyzoncie nie pojawił się inny pies..
Satine jabłuszko powiadasz.. ja już się nie mogę doczekać aż coś mu dam "normalnego". Ale chyba jeszcze ciut muszę poczekać..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Dzyzgunia o widzisz

Satine a jak Marysia jak dajesz jej jabłko ?

- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Czy któras z Was zapisała sobie w Ulubinych stronkę, którą podawała insomnia o rozwoju maluszków i różnych cwiczeniach? Dziekuje!
- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Monia czekaliśmy na Gabrysia 5 lat,w kwietniu operacja,wyłuszczenie torbieli czekoladowej,taka nazwa bo wypełniona krwią i potwierdzenie tego co wiedziałam,endometrioza niestety 4 stopień,zwaliło mnie z nóg że to 4stopień choroby-ostatni i tylko in vitro może pomóc,15 maja @,zaraz po wizyta u gina,mówi że mam wybór,leczenie albo wstrzymam się 3 cykle i może...choć chyba sam w to nie wierzy,wybieram 2 opcje,w czerwcu spóźnia mi się @ robię test tylko po to żeby udowodnić sobie że nie jestem w ciąży,żeby nie mieć złudzeń,widzę od razu 2 wyraźne krechy,płacze,śmieję się...pokazuję M,mówi że czuł że jestem w ciąży

Gabryś od tyg śmieję się na głos a najbardziej jak go całuję koło paszek i w szyjkę

- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Jadzia dobrze ze sobie porozmawialiście i wyjaśniliście wszystko a znajoma beznadziejna. Mam nadzieje ze znajdziesz fajne towarzystwo dla siebie

Pati Marcelek przystojniak

Marcana witaj

Ola Lidzia piękna

Sylwia mam nadzieje ze uda się rozwiązać sprawę z wodomierzem
Kasiu zdjęcia piękne

Gabille ale fajnie z tym slubem

Madlen super układ z ta siłownia

Dominia jak Babcia?
Marlena zdrówka dla Taty
- Paulaaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Marlena - moja też domaga się noszenia, wszystko lubi oglądać, w łóżeczku to już w ogóle nie chce leżeć (no chyba że śpi

Najważniejsze że Filipek dobrze toleruje mm

Sylwia - ja byłam dzisiaj w pracy w Jasienicy, to grad padał
Martyna - mam nadzieję że te złe rzeczy się już jakoś poukładały. Próbowałam Cię wywołać bo i Robercik konczył wczoraj 3 m-ce. jak będziesz miała chwilkę to może jakąś fotkę wrzucisz? Buziaki dla 3-miesięcznego kawalera

Ja na chrzest dałam 300zł
Madlen - fajny pomysł z tym telefonem.
Ja sobie przypomniałam jak kiedyś dzwoniłam do mojego M do pracy, ale zanim odebrał połączenie to mała mi się na rękach zaczęła wiercić. Położyłam więc telefon na stole i poprawiałam małą, a Ona tak gadała po swojemu. No i biorę telefon do ręki, a M do mnie (bo w międzyczasie odebrał): "Poznałem że to moja dzidzia mówi, ale zdziwiło mnie że tak sama do mnie zadzwoniła"

Princess, Marlena,Martyna - Liduś dziękuje za komplementy
My dzisiaj nie spacerowałyśmy bo ciemne chmury nad nami. Do tego Lidzia coś dzisiaj zasnąć nie może. Jak zasypia to od razu się budzi. Widzę już że jest zmęczona, ale twarda
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My dziś wykorzystaliśmy słoneczny poranek i 8km za nami

Madlen- piękny wynik

Mój Olek waży 6300g

Martyna, my chrzcimy tydzień wcześniej, 9 czerwca

- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Niestety moja babcia ma początki Parkinsona i jest w fatalnym stanie zwłaszcza, że 26 marca zmarl dziadek i jest jej bardzo ciężko. Do tego moja mama w tamte wakacje została ugryziona przez kleszcza i miała boreliozę i skutki ma do dzisiaj.
A jakby tego było mało to po długim czasie i wywoływaniu dowiedzialam się, że dziewczyna, z która w styczniu leżałam na patologii i dzień przed porodem widziałam się w szpitalu, 18 lutego miała cesarkę bo u jej córki wykryli wadę i musiała mieć po urodzeniu operację, zmarła po 2 dniach czyli wtedy kiedy ja rodziłam. To takie straszne i przykre.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

Tak swoim zwyczajem podczytuję Was ukradkiem i mam pytanie do madlen i drzyzguni
Madlen, czy Maluszek Ci jakoś sygnalizowal ze się nie najada? A jak z wagą?
Drzyzgunia, napisałaś ze podjełas decyzje o przejściu na mm bo Bartuś mało przybywal. Mało tzn ile?
Pytam, bo tez mam juz jakieś schizy z tym karmieniem

Moze juz za stara jestem

- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Suzi daj spokój stara

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Martwie sie o Alinke

- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- drzyzgunia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Cześć kochane lutóweczki
Tak swoim zwyczajem podczytuję Was ukradkiem i mam pytanie do madlen i drzyzguni
Madlen, czy Maluszek Ci jakoś sygnalizowal ze się nie najada? A jak z wagą?
Drzyzgunia, napisałaś ze podjełas decyzje o przejściu na mm bo Bartuś mało przybywal. Mało tzn ile?
Pytam, bo tez mam juz jakieś schizy z tym karmieniem![]()
![]()
Moze juz za stara jestem......
Bartek w ciągu 6 tyg przybrał tylko 800g i faktycznie mało miał ciałka sama skóra i kości

Suzi moja siostra ma 39 lat i karmi piersią każdy wiek jest dobry do cyca

- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Suzi a przybiera Mikus na wadze? Mi położna na początku mówiła ze najważniejsze aby przybierał, nawet 50g. Każde dziecko jest home. Po czym wnioskujesz ze się nie najada?
Pliszka śliczne ubranko